MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dehogynem, tele van az. Csak visszajátszás közben sajnos nem mutatja ai forgalmat. Amúgy egy régi Project ai-t használok. Onnan szoktam felvenni a videót, mert olyankor van idõ állítgatni. 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Nagyon üresnek látszik a reptér, nem használsz valami AI forgalmat?
Elnézésed kérem, hogy csak most válaszolok a kérdésedre, de szabadságon voltam, és így nem volt lehetõségem elõbb írni !(Gép hiány miatt ! )
Örömmel olvastam, hogy L Viper barátunk segítségével sikerült megoldanod a
problémát !!
Kellemes napot, és jó repülést kívánok !!
<#integet2>#integet2><#wave>#wave>
Gyõzõ: <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Szívesen, mert ha nem, vagy nem tudok, akkor úgysem válaszolok.... :-)))
Köszönöm szépen!
aircraft_cfg=D:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Aircraft\PT Tu154-B_hun\Aircraft.cfg
lng_file=Magyar.lng
last_cfg=0
show_scheme=1
A B2-nél dettó.

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
De akkor árulj a gépen lekvárt http://most.444.hu/2013/08/26/szilvalekvarral-es-etolajjal-indul-a-solyom/
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

Még ez is ott van azon a régebbi gyûjtögetõs DVD-men 😊
Beechcraft XA-38-Grizzly
Nagyon szépen összerakott masinák.
http://flyawaysimulation.com/downloads/files/9393/fsx-beechcraft-d18s-snb/
Vagy elég csak a gép típusa is. Köszönöm!
Spartan tényleg szuper. 😊
Ezáltal tippeket kapok, hogy milyen gépet kell még beszereznem. 😊
A Simviation-ra is felrakták, közben ott is bogarásztam.
Ennek kapcsán asszem újra "felöltöztetem" azt a bizonyos kanadai régiót. Szép nagy területet le lehet fedni arrafelé. Tongass Fjords, Misty Fjords és nem utolsó sorban az ingyenes Glacier Bay v1-v2 is.
Errõl jut eszembe az Avia 57. A múltkor adtál egy linket hozzá az FSX topikban. Sajnos nem volt idõm akkor kipróbálni és le sem töltöttem. Nem sokkal utána akartam, de azóta sem él az oldal 😞
Remélem máshol is fent van, majd keresgélek.
Nagyon tetszik a kidolgozása, hirtelen ezt találtam.
A repterv alapján leadott repülési idõt beszorzod a hajtómûved (eid) óránkénti fogyasztásával!
Hozzáadod az Alternatív reptérig tartó repülés idejét!
Plusz (légitársaságonként más-más) 40-120 percig tartó üzemeltetési idõ alatt elfogyasztott üzemanyag mennyiségét!
Persze az egészet nem literben hanem pl kilógrammban!
Valaki tud nekem olyanban segíteni hogy üzemanyag számítás. Hogyan tudom pontosan kiszámolni mennyi kell plusz tartalék.
Elõre is köszönöm szépen
Ejj de jókat repkedtem régebben vele (pl. Kanada fjordjainál), toltam is egy próbakört, most Zalakaros körül:

Ja, de az egész Bécs is, mint ebben?
...De a legjobb az volt, amikor szóltam az egyik gép taxizása során hogy: "NÉZZÉTEK! A PILÓTA INTEGET A FARKÁVAL!" .... ez, mai fejjel átgondolva, már kicsit más értelmet nyer. xDD <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
///M I Love BMW. :)
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Kint volt az egész osztályom, anyámék (õk fotóztak). Hatalmas élmény volt ez akkor, '86-ban.
Van még néhány kép, felszállás, leszállás, majd azokat is beteszem, de sajna már nagyon rossz a minõségük.
Meg amit nem teljesen értek, hogy miért visít folyton a felszállásra nem kész, mikor minden fel van kapcsolva, minden zöld és mégis.
Meg egy kérdés: autospoiler nincs? Már csak mert nem találtam, manual azt mondja, hogy touchdownnál nyissak spoilert.
Meg még egy csomó kérdésem lenne, de jellemzõ módon ilyenkor nem jut eszembe. 😄