MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy az ugralast taxizas es felszallas kozben lehet orvosolni:
To fix the nose bouncing problem just substitute this line in the aircraft.cfg contact points section:
point.0 = 1, 1.2, 0.00, -3.8, 1600, 0, 0.6, 40, 0.12, 2.5, 0.8, 3.0, 3.0, 0, 152, 180
Egy biztos kezdenek a fiuk kimerulni az otletekben es mar csak az eladas erdekli oket. az hogy a gauges meg mindig a regi vrziok hat nem is tudom.
Mindenestere nem egy realair minoseg.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
azért ez így ebben a formában nem igaz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Tudatalatti légihíd alakult ki kéremszépen! <#heureka>#heureka><#taps>#taps>
seneca meg fsx alatt tetszett, úgyhogy én azért várom..
Kodiak? hááát.. inkább megbízható lehet mint szép😊
most nézd meg a bal lábával ott karmizsálja az oldalfalat <#ticking>#ticking>
http://www.fs-recorder.net/
gyorsabb mint az archer3, kétmotoros.. szóval betölti az "ûrt" a cessne,archer3 és shájen között
ezzel le lehet szálni kisebb porosabb repterekre is! Shájen-el nincs szívem leszállni ilyen helyekre még virtuálisan sem.. (köfelverõdés, porosodás, mattul a festés)
<#zavart1>#zavart1>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Addig is:
0315, 0401, 0402, 0403, 0404, 0405 Mig-17PF
Ha esetleg egyszer valaki meg moddolná az FS-t, amolyan Combat Sim 4 formában, na az nagyon baba lenne. Nem is értem, miért szakadt meg a CS3 után a széria. Az is igaz, nagyot ütött az IL-2. 2010-ben jön az Agliai csata brutálisan feltupírozott motorral. Gyanítom ez zárja majd a teljes IL-2 sorozatot.
En neha azert beizzitom lomacket, mert a10 et imadom, analog muszerek lassu mint a teve de neha jo leereszkedni a volgyekbe megszorni par menetoszlopot😊
A másik ami nagyon eltér, az a rádiózás, eleve feladat orientált, tele jelentésekkel. Katonai repülést csakis hálózatban lehet FS-ben megoldani, már amennyire lehet. Láttam a szárnypróbálgatásokat lásd IVAO, de nem megbántani szeretném az Eagles tagokat, picit fantáziátlan, és a tematika ismeretének teljes hiánya kisérte a repüléseket. Kezdve ott, hogy hiányzik a katonai repülésirányító infrastruktúra, egészen az identitást vesztett civil sémákra épült repülésekig. Persze hozzátartozik az igazsághoz, hogy sokat kell olvasgatni ahhoz, hogy száz és száz apró morzsából összeálljon az a kép amivel már bele lehet fogni, hogy mirõl is szól a Légierõ repülési szisztémája. A feladata ma is az, mint régen. A Hazánk légterének védelme. Más eszközökkel, más kiképzési rendszerben.. na meg persze bolhafingnyi méretre összenyomva.
Ennek a fontnak kissé távol vannak a betûi egymástól, szinte minden esetben módosítanom kell õket nekem is.
Egyébként kiváló munka, grat!!
Feltöltöm a textúrákat, oszt jóéccakát 2 hétre megint az FS-nek. 😄
Hat FSGENESIS nem rossz. De erdemesebb talan lokalis mesheket hasznalni mintsem globalist.
Mondjuk ha a kornyekunk erdekel akkor Austira Svajc Nemetorszag Karpatok, Hollandia, UK meg van kulon kulon scwenerykben.
Azt szeretném kérdezni, hogy az FS9-hez melyik "mesh" kiegészítõt ajánlanátok? Fõleg Európa érdekelne. Továbbá a logbook az hogy mûködik? Nekem kell beírnom a repülés után az adatokat, vagy a progi magától csinálja? Elõre is köszi a válaszokat.
Fizetõs a drága Flight1/Bear Studios Mig-17 ... remélem megcsinálják a Mig-19-et is. Meg egy szép 21-es széria..