MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Hat a modell tenyleg szep, bar nekem ilyen recyle feelinget ad, tudod ujrahasznositott dolgokbol meg lehuzunk par bort. 2d panel nyista, bouncing effekt megint elojon, nem tudnak tesztelni vagy nem is tudom.

Amugy az ugralast taxizas es felszallas kozben lehet orvosolni:
To fix the nose bouncing problem just substitute this line in the aircraft.cfg contact points section:
point.0 = 1, 1.2, 0.00, -3.8, 1600, 0, 0.6, 40, 0.12, 2.5, 0.8, 3.0, 3.0, 0, 152, 180

Egy biztos kezdenek a fiuk kimerulni az otletekben es mar csak az eladas erdekli oket. az hogy a gauges meg mindig a regi vrziok hat nem is tudom.

Mindenestere nem egy realair minoseg.

Én megvettem a Senecát FSX alá, és nekem nagyon tetszik. Sajnos azonban türelmetlen voltam, mert sokkal jobb lett volna megvárni a 2004-es verziót, mert fényévekkel jobban jobban fut nálam, mint az FSX.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

w77d
szép szép, csak most nincs rá zsetonom 😞

Hypo
Papirzacsi
És ez melyik kiegészítõ, rendelnék belõle.. :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

w77d
ez de durván néz ki.... ki adta ki??

polluxware
hát ez totál nem tünt fel eddig😊

de más baj nincs vele<#zavart1>

Papirzacsi
"a cessna 172n sztem teljesen hibátlan (legalábbis az fs2004es)"
azért ez így ebben a formában nem igaz.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

polluxware
nemis csúnyácska ez...

Hypo
Mooney volt az utolso ami igazan elnyerte toluk a tetszesem.

Kodiak jo gep, foleg STOL miatt.

CptSAB
Néha magam sem értem, mivel el nem tudok pöcsölni..most ébredtem fel, de miközben ébredeztem, pont a felségjelen járt az eszem, hogy ott sem kellett volna rajzolgatnom... <#vigyor5>
Tudatalatti légihíd alakult ki kéremszépen! <#heureka><#taps>
w77d
köszi, ez kurva jól mûködik 😊

Én a Carenado Mooney-t kifejezetten szeretem, de jópofa az Epic LT/Dynasty is, csak még nem vettem rá magam, hogy a glass cockpit, és a turbólégcsavaros hajtás rejtelmeiben elmélyedjek. :-)

zsoltfireman

polluxware
most néztem review-et avsim-en róla...

hááát visszaszívom😊

érdekes kis gép

polluxware
az Arrow4 az sztem is totál melléfogás volt... a cessna 172n sztem teljesen hibátlan (legalábbis az fs2004es)

seneca meg fsx alatt tetszett, úgyhogy én azért várom..

Kodiak? hááát.. inkább megbízható lehet mint szép😊

Hypo
Hat majd kivancsi leszek nekem utobbi idoben Carenado nem jon be. Viszont ha jo kis repcsit akarsz akkor KODIAK QUEST Garmin1000 el, nem rossz madarka.

polluxware
ugyanaz.. csak carenado újabban elõször fsx-re, majd fs2004re csinál gépeket...

Hypo
tikfa birja😊)) Ne sajnald a cheyennet 😊)

De ez most uj? vagy fsx re jott ki elobb?

polluxware
meg is tíípném ezt a csajt amiért kilukasztgatja a gép kárpitját azzal repedt tûsarkával...

most nézd meg a bal lábával ott karmizsálja az oldalfalat <#ticking>

ezzel oda viszed a kamerát ahova akarod
http://www.fs-recorder.net/
polluxware
fs2004-re vártam én ezt a gépet valójában..

gyorsabb mint az archer3, kétmotoros.. szóval betölti az "ûrt" a cessne,archer3 és shájen között

ezzel le lehet szálni kisebb porosabb repterekre is! Shájen-el nincs szívem leszállni ilyen helyekre még virtuálisan sem.. (köfelverõdés, porosodás, mattul a festés)

<#zavart1>

Hypo
Legalabb igy reklamoznad😊))

Az a fejfogos az kicsit siralmas😊

Clidey
Ööööö...not at all... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
R u Sure?😊

Clidey
Én speciel annak hogy két fülem van mégse vagyok szatyor... <#zavart1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Furcsálltam is hogy a felségjelnél is miért rajzolgattad körbe a csillagokat... 😊))))))))))) Mondtam is magamban, jó türelmes srác ez a Tomigyerek... 😊))))))))))

Hypo
?? minek is oruljunk?

polluxware
JÉÉÉZUS JÉÉZUS!!!!!

kiadták a Senecát FS2004-re!!!!

úrísten

CptSAB
Köszi! Csak tudnám, most miért nem jutott az eszembe a blending options... sima képretusnál bezzeg. Köszi mégegyszer!!!!! Alszok egyet, és utána megmókolom..

Addig is:

0315, 0401, 0402, 0403, 0404, 0405 Mig-17PF
Hypo
szeep

Hypo
csak gyozzuk kivarni OLEGET

Clidey
Csak egy tipp: Photoshopban jobb klikk a szöveg (oldalszám) léjerén, majd felülrõl a második a Blending options, a felugró ablakban pedig keresd a Stroke opciót. Ott be tudod állitani az outline színét, hogy hova és hogyan húzza, szóval mindent. Nem kell kézzel görcsölni feleslegesen, sec-pec megvan! ;-)

CptSAB
Én ugyanezt szoktam a Szu-25-el hébe hóba (LOMAC). IL-2 is nagyon bejön. No meg az AOE és az AOV, AOI sorozat, igaz az Aces of the.. szériában a fizikai modellezés és a mûszerek hát izé.. kb a 386-os korszak szintjén az EFA2000 puccosabb volt avionikailag. Viszont próbálkozhatok fenékbe durrantani F4 Phantomot Mig-21MF-el, mert az ám a kihívás, nem elengedni a rakettyát 15-20 km távolságból.. áááá.. bemanõverezni a feneke mögé 2-3 km távból indítani az R-13-at, és a siker még akkor sem biztos.. Tiszta légi mazohizmus. Mielõtt bárki rámsütné a csillagos béllyeget, én igazából az analóg technikát szeretem. Nem sok vonzó van számomra az agyon digitalizált madarakban. Emiatt külön is nagy az érdeklõdés a kis hazánkban használt öreg ruszki vasak iránt, de ugyanez mondható el a régi kis Cessnák, Piperek esetében, vagy pl. B707 stb. stb. Hangosak, zajosak, sok mindenre kell figyelni, de éppen ez az, nekem kell figyelnem, nem a fedélzeti számítógépnek.
Ha esetleg egyszer valaki meg moddolná az FS-t, amolyan Combat Sim 4 formában, na az nagyon baba lenne. Nem is értem, miért szakadt meg a CS3 után a széria. Az is igaz, nagyot ütött az IL-2. 2010-ben jön az Agliai csata brutálisan feltupírozott motorral. Gyanítom ez zárja majd a teljes IL-2 sorozatot.
Hypo
Ja ezzzel tokeletessen egyetertek. IL2 es klonjai meg egy masik kategoria, mondjuk az I vilaghaborus Rise szimre kivancsi leszek.

En neha azert beizzitom lomacket, mert a10 et imadom, analog muszerek lassu mint a teve de neha jo leereszkedni a volgyekbe megszorni par menetoszlopot😊

w77d
srácok nem tudtok véletlenül segíteni? Active Camera-t használok és azt szeretném valahogy, hogy külsõ nézetben a forgás közepe ne a gép közepe legyen, hanem inkább az orra. Szeretnék pár közeli képet, de nem egy orr és egy farok nélkiüli géprõl. Jó lenne, ha mondjuk úgy a pilótafülke lenne a nézet középpontja...

CptSAB
<#wow1><#rinya> Háát.. ha szabin leszek végre, akkor zsugázok egy kicsit velük. Bevallom elsõre fel sem tünt, annyira zavaró volt a sokféle számelrendezés az eredeti gépek fotóin. A fehér szegélyeket kézzel húztam be, az lesz csak macerás benne. Köke a tippet!
CptSAB
Igen. Teljesen más a katonai repülés. Ott alapvetõen van egy kiképzési tematika. Több száz feladat és repült óra, amikor eléri a pilóta a minden idõben bevethetõ I. osztályú besorolást. Az útvonal repülések sem tekinthetõek sima repülésnek, mert a gyakorlatba könnyen beiktattak, fotófelderítést, földi célpontra végrehajtott lõkõrt, stb.. a lövészetekrõl (éles ) nem is beszélve. Na ezek mind hiányoznak FS-bõl, de bevallom, Lock On és társai sem adják vissza ezt. Lock On repülés tervezõjében mondjuk egy csomó mindent meg lehet oldani, kivéve a gyakorló elfogást és légiharcot, mert az véresen komoly, igaz egy SAM likvidáló eksönnél is visszadurrog az a KUB. 😄
A másik ami nagyon eltér, az a rádiózás, eleve feladat orientált, tele jelentésekkel. Katonai repülést csakis hálózatban lehet FS-ben megoldani, már amennyire lehet. Láttam a szárnypróbálgatásokat lásd IVAO, de nem megbántani szeretném az Eagles tagokat, picit fantáziátlan, és a tematika ismeretének teljes hiánya kisérte a repüléseket. Kezdve ott, hogy hiányzik a katonai repülésirányító infrastruktúra, egészen az identitást vesztett civil sémákra épült repülésekig. Persze hozzátartozik az igazsághoz, hogy sokat kell olvasgatni ahhoz, hogy száz és száz apró morzsából összeálljon az a kép amivel már bele lehet fogni, hogy mirõl is szól a Légierõ repülési szisztémája. A feladata ma is az, mint régen. A Hazánk légterének védelme. Más eszközökkel, más kiképzési rendszerben.. na meg persze bolhafingnyi méretre összenyomva.
Clidey
Igazán nem akarom a szõrszáladat hasogatni, de én közelebb tenném egymáshoz a számokat egy picit... 😊
Ennek a fontnak kissé távol vannak a betûi egymástól, szinte minden esetben módosítanom kell õket nekem is.
Egyébként kiváló munka, grat!!

Hypo
😊) Ja hat ami repul engem is lenyugoz😊) sot , en inkabb flightsimre gondoltam, LOCK-on azert mas, fs ben mindig kicsit fura volt nekem a katonai repules hiszen az a resze amitol katonai az nem nagyon megoldott fs ben. Lockon ba jo egy kisebb utvonal A10 el neha megszorni az enemyt egy kisebb adag bombaval😊

CptSAB
😊 ebböl a szempontból szerencsésnek mondhatom magamat, mert katonai, civil, repülõ, helikopter, vitorlázó, vagy csak sima sárkányrepülõ, én ámulva nézem õket. Taszár mellett felnõve, a teljes légi armada le lett fedve. Emlékszem nyári reggeleken, ha nem zümmögtek a Kamovok vagy az An-2, Cmelak.. éppen mi végezte a munkát az akkor még TSZ földjén, akkor repülési nap volt Taszáron, ha az sem, akkor néztem fennt a magasban lustán kondenzcsíkot húzó utasszállítókat. Bennt a városban vitorlázógépek, vontatók szelték az eget. Ma Mig-17-et paintolok, két hét múlva meg lehet hogy valami kisgép kerül sorra. Annyi repülõ emlék van itt Somogy szívében, hogy bõven van mivel foglalkozni. de mindig igaz, hogy pont ez a szerteágazó érdeklõdés miatt soha sem egy dologgal. Túl sok project kóboról az agymban.
Hypo
szepek, bar vonzana ez az oldala is a repulesnek, de nem😊

CptSAB
Flightsim.com-on is érdemes srtm mesht keresni. A Hypo álltal írtak megvannak ott is. AVSIM egyenlõre eléggé hiányos. Bízzunk benne, hogy azért rendezõdik hamarosan.

Feltöltöm a textúrákat, oszt jóéccakát 2 hétre megint az FS-nek. 😄
CptSAB
Hypo
Hat egy probat meger de en nekem ezekrol nincs jo velemenyem. Inkabb az olyanokat reszesitem elonyben amelyek kisebb regiot olelnek fel.

Köszi! Én az Yohann Baptiste féle mesheket nézegettem, 13 részben megvan teljes Európa, csak sajnos nem mindegyik részt rakták még vissza az Avsimen, és pont Mo. nincs ott még. :-(

Hypo
Magatol megcsinalja, repules utan.

Hat FSGENESIS nem rossz. De erdemesebb talan lokalis mesheket hasznalni mintsem globalist.
Mondjuk ha a kornyekunk erdekel akkor Austira Svajc Nemetorszag Karpatok, Hollandia, UK meg van kulon kulon scwenerykben.

zsoltfireman
Nagyszerû hír,köszönjük!

Hali!

Azt szeretném kérdezni, hogy az FS9-hez melyik "mesh" kiegészítõt ajánlanátok? Fõleg Európa érdekelne. Továbbá a logbook az hogy mûködik? Nekem kell beírnom a repülés után az adatokat, vagy a progi magától csinálja? Elõre is köszi a válaszokat.

CptSAB
Az oldalsorszámot átszinezem sötétebbre. Az "eredeti" Bear Studios paintok mind ilyen élénkek, de tegnap este végignyaltam Horváth Balázs oldalán a teljes hazai Mig palettát, és a piros az nálunk olyan bordós beütésü. A felségjel szinei rendben vannak, anno még nekem is voltak ilyen helyre kis csillagjaim, matricáim, amiket atyám hozott haza hadgyakorlatokról. A reggeli, felkelõ napfénybe ugyan elég neonosan világit.. de ez inkább FS nyavalyája. Mig-21F-13-nál is ugyanez van. A gép orrán arra a szép zöld orr lemezre büszke vagyok 😄 Picit bemattolom azért a részeket. FS fényvilága sem az igazi. Felirat nyomokat (karbantartás) sajnos semmilyen forrásból sem tudok szerezni. Néztem makettes oldalakon is, de infó nuku.

Fizetõs a drága Flight1/Bear Studios Mig-17 ... remélem megcsinálják a Mig-19-et is. Meg egy szép 21-es széria..