MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez van. Mondjuk Magyarországon belül élvezetes vele repkedni. Külföldre még nem mentem vele, de ami késik nem múlik. :-) Sajnos DME nincs benne, vagy csak én nem találtam.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"ezért fájdalom nekem az a gép... amúgy szép mûszerei vannak, igényes gép"
Ezt a Scoutra értetted?
Ezt a Scoutra értetted?
én gyerekek komolyan egy nagyon igényes CRJ-t várok már valakitõl, fõként Malév festésben 😊
tudom hogy kis hasznavehetetlen gép, de nekem tetszik. Ferihegyen is csodálom õket egyfolytában 😊
tudom hogy kis hasznavehetetlen gép, de nekem tetszik. Ferihegyen is csodálom õket egyfolytában 😊
ezért fájdalom nekem az a gép... amúgy szép mûszerei vannak, igényes gép
fs2004re igazán kiadhatták volna a realair beech duke-ot
fs2004re igazán kiadhatták volna a realair beech duke-ot
amúgy olcsón megúsztad így a dolgot... ha nem jutsz vele semmire nyugodtan küld át, estére megpróbálok idõt szakítani arra hogy kipróbáljam😊
<#vigyor1>#vigyor1>
<#vigyor1>#vigyor1>
Megírtam ezt a hibát is Carenadonak, majd megmondja, hogy mi a teendõ. Addig is a RealAir Bellanca/American Champion Scoutjával repkedek. Valami hihetetlen jó, csak messzire nem érdemes menni, mert nem túl gyors a gép. :-)
...és isteni kaja az étteremben! 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nem, nem szabad, hogy az legyen a gond. Érdemes lenne megnézni a registryben, hogy oda mutat e az elérési út, ahol az fs9.exe van.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
a jatekban?😊) egyik kedvenc magyar repterem, a valosagban, remek emberek mindig kedves fogadtatas.
Hát pedig tök originál! Csak a NoCD crack van fent, ez lehet akkor a hiba?
Illetve nem a szokványos helyre van telepítve, esetleg még ez lehet a gond.
Illetve nem a szokványos helyre van telepítve, esetleg még ez lehet a gond.
Jakabszállást és még sok egyébb kisrepülõtert ne keresd FS-ben. FS2004 pedig esetleg azért not installed, mert nem az origin verzsön.. 😄 Hiába van 9.1-es patch fennt.
Hát azt írták, hogy "Dear Customer, we usually do not do this." :-) De azért ennek ellenére adtak letöltési linket, és jelszót. :-) Egyetlen szépséghiba, hogy az installer azt mondja, hogy "FS2004 is not installed" :-O És még lövésem sincs, hogy miért.
Más. A jakabszállási repteret még nem sikerült megtalálni, létezik egyáltalán?
Más. A jakabszállási repteret még nem sikerült megtalálni, létezik egyáltalán?
"Sziasztok!
Örömmel értesítek minden kedves kollégát, hogy segítségetekkel készre pofoztuk a v2-t és itt megtalálhatjátok:
http://flightsim.com/kdl.php?fid=137444
Jó repülést!
PG"
külön köszönet Clidey-nek a szép festés upgrade-ért és a többieknek akik letesztelték!
Alert, ha gondolod akkor mehetne a faq-ba is 😊 vagy esetleg a fórum banner kép-be 😊
Örömmel értesítek minden kedves kollégát, hogy segítségetekkel készre pofoztuk a v2-t és itt megtalálhatjátok:
http://flightsim.com/kdl.php?fid=137444
Jó repülést!
PG"
külön köszönet Clidey-nek a szép festés upgrade-ért és a többieknek akik letesztelték!
Alert, ha gondolod akkor mehetne a faq-ba is 😊 vagy esetleg a fórum banner kép-be 😊
Latam aerosoft oldalan kint van LHBP 1.50 de en csak fsx et latom a syoveg szerint fs2004 re is updatelve lett vagy felre ertettem valamit?
"..We just uploaded updates to version 1.50 for Budapest 2007 (for FS2004) and Mega Airport Budapest X (for FSX). These updates add the new structures on the airport (like any airport it keeps on changing), fixes a few open issues and most of all is optimized using the latest ideas on scenery design. Should be a lot faster! You'll find it in the FAQs / Updates section when you have your version registered there."
Nalam az updatenel csak fsx jelenik meg.
"..We just uploaded updates to version 1.50 for Budapest 2007 (for FS2004) and Mega Airport Budapest X (for FSX). These updates add the new structures on the airport (like any airport it keeps on changing), fixes a few open issues and most of all is optimized using the latest ideas on scenery design. Should be a lot faster! You'll find it in the FAQs / Updates section when you have your version registered there."
Nalam az updatenel csak fsx jelenik meg.
van valami benne.. habár azt se felejsd el hogy ski, meg a float 11-12d volt az alap árhoz képest.
egyébként sztem picit drága egy arrow4 27ért egy shájenhez képest ami hasonló áron mozog.
vagy level-d...
egyébként sztem picit drága egy arrow4 27ért egy shájenhez képest ami hasonló áron mozog.
vagy level-d...
shájen-el csak IFR útvonalat repkedek, maga a gép nem is alkalmas véeferkedésre, és ott a 2ds kabin kilátása bõven elég, plussz kézre áll minden benne. fps-el is jobban kijön az ember
de kinek mi... 😊
dreamfleet baron 58 is tetszett annó nagyon.. azt jó lenne ha valki felújítaná megen, persze fs9re😊
szóval ahogy mondottam itt jönne képbe megen a Seneca
de kinek mi... 😊
dreamfleet baron 58 is tetszett annó nagyon.. azt jó lenne ha valki felújítaná megen, persze fs9re😊
szóval ahogy mondottam itt jönne képbe megen a Seneca
ejnye bejnye😊) amugy szerintem nem elsz pozitiv a valasz, carenado elindult egy uj uzletpolitikan, kulo ad ki egy tipusbol simat float, ski verziot, 2d panel nelkuli, es a tobbi, valsag van ok meg szeretnenek keresni.
mindeképp szólj mire jutottál velük! 😊
habár... nem hiszem hogy belemennek ,mert akkor mindkét verzsönt megkapnád egy áráért..
nyugi meglesz az másként is idõvel<#hehe>#hehe>
habár... nem hiszem hogy belemennek ,mert akkor mindkét verzsönt megkapnád egy áráért..
nyugi meglesz az másként is idõvel<#hehe>#hehe>
hat ez a cerenado fele money megspekelve a realityxp cuccokkal. realityxp oldalan a communitynal vannak retrofit dolgok kulonbozo gepekhez ott lehet kutakodni.
Hat izlesek es pofonk, mondjuk teny hogy track ir el konnyebba vc, meghat a monitor meret is befolyasolja, 2d panel ban vfr ben repulni nem egy akkora elmeny, es a kilatas is eleg erdekes.
Mondjuk fsx ben meg a vc a preferalt ami nem veletlen meg az alapgepek vc je se csunya ellenben fs2004 el. Persze fs9 el es mondjuk pmdg737 2d ben a hasznalhato, vagy kulso hardwares fmc, mcp, es a montoron meg csak panelek nelkul az ablak es a kilatas az igazi😊 vagy 3- 4 monitor😊
Mondjuk fsx ben meg a vc a preferalt ami nem veletlen meg az alapgepek vc je se csunya ellenben fs2004 el. Persze fs9 el es mondjuk pmdg737 2d ben a hasznalhato, vagy kulso hardwares fmc, mcp, es a montoron meg csak panelek nelkul az ablak es a kilatas az igazi😊 vagy 3- 4 monitor😊
Ó.... ez csak nem egy idõjárás radarral ellátott Mooney? Ezt honnan lehet leszedni?
Mellesleg írtam Carenadoéknak, hogy nem lehetne-e 'downgrade'-elni a Senecámat, mert még egyszer ennyi pénzt nem fogok fizetni a 2004-es verzióért. Kíváncsi vagyok, hogy mit válaszolnak. :-)
Mellesleg írtam Carenadoéknak, hogy nem lehetne-e 'downgrade'-elni a Senecámat, mert még egyszer ennyi pénzt nem fogok fizetni a 2004-es verzióért. Kíváncsi vagyok, hogy mit válaszolnak. :-)
cheyenne VC-t max akkor használom ha pedestalon akarom pontosan beállítani a prop piccset, meg gázkart... meg max hátra nézek a kabinban, egyébként a 2Ds kabin az ablakokkal a nyerõ...
carenado, dreamfleet gépeket viszont csak VCvel nyomom
nagyobb mfd-s cuccokat meg csak 2Ds kabinnal
VCs kabin trackirrel igazán jó egyébként macerás csak azzal repkedni
SZTEM
carenado, dreamfleet gépeket viszont csak VCvel nyomom
nagyobb mfd-s cuccokat meg csak 2Ds kabinnal
VCs kabin trackirrel igazán jó egyébként macerás csak azzal repkedni
SZTEM
I see, azert koszi, mondjuk en ha vc ben repulok akkor ezeket ott hasznalom nem kulon ablakban, ugy a feelinges
Ha nem kell vonalzózni, elvileg bármi betehetõ bármi helyére...
Mooney-nál viszont van egy fura dolog! Ha az ember megpróbálja felcserélgetni a mini ablakokat (panel windows) (billentyû kiosztások)
akkor hiába teszi az ember úgy ahogy akarja, akkor is megkavarja valhogy a gép amikor már a progiban próbálod... érdekes
dreamfleet, sájen gépekkel soha nem volt ilyen gond.
WX500at azért nem próbáltam mert abban nem lehet látni a trimble gps útvonalát... plussz ami alapból van benne az bug mentes és ugyanolyan jó sztem. Annyi a trükkje hogy az eleveation plussz 2re kell állítani kb 40nm-re.
A WAAS 530at csak azért raktam be mindenhova a helyükre hogy mutasson a dolog, egyébként panel window-on kezelem azt is sosem VCben.
JUT eszembe!!
ha arra gondolsz hogy VCben kiszedni weather paneljén levõ 3ds gombokat az felejtõs... még az SP3 elõtti verzsönben állítólag volt hivatkozás a config menüben rá, de azt utána a 3.40 bõl ki is vették, és devenlopperek sem írják már át a modelt miatta. pedig sokan nyafognak miatta...
az ilyen mûszereket ha VCben repülök akkor is ablakban hívom elõ...
wx500 megvan lehet kiprószálom majd😊
Mooney-nál viszont van egy fura dolog! Ha az ember megpróbálja felcserélgetni a mini ablakokat (panel windows) (billentyû kiosztások)
akkor hiába teszi az ember úgy ahogy akarja, akkor is megkavarja valhogy a gép amikor már a progiban próbálod... érdekes
dreamfleet, sájen gépekkel soha nem volt ilyen gond.
WX500at azért nem próbáltam mert abban nem lehet látni a trimble gps útvonalát... plussz ami alapból van benne az bug mentes és ugyanolyan jó sztem. Annyi a trükkje hogy az eleveation plussz 2re kell állítani kb 40nm-re.
A WAAS 530at csak azért raktam be mindenhova a helyükre hogy mutasson a dolog, egyébként panel window-on kezelem azt is sosem VCben.
JUT eszembe!!
ha arra gondolsz hogy VCben kiszedni weather paneljén levõ 3ds gombokat az felejtõs... még az SP3 elõtti verzsönben állítólag volt hivatkozás a config menüben rá, de azt utána a 3.40 bõl ki is vették, és devenlopperek sem írják már át a modelt miatta. pedig sokan nyafognak miatta...
az ilyen mûszereket ha VCben repülök akkor is ablakban hívom elõ...
wx500 megvan lehet kiprószálom majd😊
Ja persze az nem is kerdes jo kiegeszito. ( Germany scenerykben csak azzal repkedek)
Akkor a VC ben is sikerult belonod a WAAS-t es mukszik rendben? A WX500 at kene beloni meg oda akkor teljes lenne a dolog. B200 ba anno sikerult beloni a waast ( 2db) es a wx et is, plusz a jetline cuccot eleg jo lett a vc ben sot pc12 ben is sikerult a retrofit, de shajenel meg nem probaltam.
Ezt probaltad ez mukodik jol? wx500
Akkor a VC ben is sikerult belonod a WAAS-t es mukszik rendben? A WX500 at kene beloni meg oda akkor teljes lenne a dolog. B200 ba anno sikerult beloni a waast ( 2db) es a wx et is, plusz a jetline cuccot eleg jo lett a vc ben sot pc12 ben is sikerult a retrofit, de shajenel meg nem probaltam.
Ezt probaltad ez mukodik jol? wx500
Do-27 az alapból olyan gép mint mondjuk valmilyen Zlin... nem tundra gép
sztem a valóságban nincs is Amerikában egy db sem belõle csak fiction livery-ként rakták a csomagba
Viszont a maga nemében sztem akkor is toppon van mint kiegészítõ
sztem a valóságban nincs is Amerikában egy db sem belõle csak fiction livery-ként rakták a csomagba
Viszont a maga nemében sztem akkor is toppon van mint kiegészítõ
Tegnap néztem és mûködött a TCAS😊 A Cheyenne IA -val..
elõtte a Cheyenne I-el meg be sem kapcsolt
trükkös...
úgyfest a Trimble gps most már 99,9%os habár az IA-ba most betettem a WÁÁSlit helyette
elõtte a Cheyenne I-el meg be sem kapcsolt
trükkös...
úgyfest a Trimble gps most már 99,9%os habár az IA-ba most betettem a WÁÁSlit helyette
A DO27 jo kis kieg, a geprol annyira azert nincs jo velemnyem, es a futoja se tokeletes, egy supercub tundra kerekkel engem jobban csabit😊
FINOMSAG
FINOMSAG
Hat nem is lehet shajen mert teljesen mas gep, ferrari es landrover auto auto de mekkora kulonbseg.
Amugy ha a valosagban alaskaban es mas bushplane helyeken, caravanok, beaverek ,c182, piper es klonjai repulnek legfokepp, nem shajen hely😊 szoval ha egy musicalre akarsz elugrani londonba menj a shajenal, de ha egy kis WILD hangulat kell go with KODIAK
Amugy ha a valosagban alaskaban es mas bushplane helyeken, caravanok, beaverek ,c182, piper es klonjai repulnek legfokepp, nem shajen hely😊 szoval ha egy musicalre akarsz elugrani londonba menj a shajenal, de ha egy kis WILD hangulat kell go with KODIAK
vannak optimalizálatlan progik persze.. de itt fsx még bõven 1évig hardware gondok miatt nem fog menni tökéletesen
tegnap néztem a Kodiak-ot! Azt nem mondom hogy felér egy shájen-nal, viszont Tongass Fyords terepre beáll a do-27 mellé mint erõs alternatíva.
Szép gép, jól mûszerezve!
ajánlom bárkinek mint bushplén
fsp barát, és a G1000es kellõen bonyolítja az úgy egyszerûen kezelhetõ gépet
Szép gép, jól mûszerezve!
ajánlom bárkinek mint bushplén
fsp barát, és a G1000es kellõen bonyolítja az úgy egyszerûen kezelhetõ gépet
Iagazad van bar halkan hozzatennem hogy szerintem egy bizonyos hardware szint felett mar nem a hardware ami visszafogja a progit hanem maga a program. fs2004 re gondolok. Pl i7 vs C2D fs2004 szemszogebol semmi javulast nem hoz sot, de igy van xp vs vista vagy win 7 el is.
fsx alatt csak megnéztem hogy jó e, szépen fut é... ennyi
fs2004 nálam mindenbõl alap😊
két gép van amit sajnálok hogy nincs fs9 alá: RealAir Beech Duke valamint a Cessna Mustang
talán 2év múlva lesz olyan gépem amivel érdemben lehet majd fsxel játszani.. még az i7 is gyenge hozzá jelenleg akárki akármit mond.
Fs2004 mikor megjelent, hol volt akkor még core2duo?? és még így is vannak repterek amik megrántják a gépet
fs2004 nálam mindenbõl alap😊
két gép van amit sajnálok hogy nincs fs9 alá: RealAir Beech Duke valamint a Cessna Mustang
talán 2év múlva lesz olyan gépem amivel érdemben lehet majd fsxel játszani.. még az i7 is gyenge hozzá jelenleg akárki akármit mond.
Fs2004 mikor megjelent, hol volt akkor még core2duo?? és még így is vannak repterek amik megrántják a gépet
Köszönöm. Épp csak a szemem nem szúrta ki a táblán a felirat.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Bentwaters
Valami RAF base az tuti😊)) talan EZ?
Szia,
Melyik scenerykkel készítetted a képeket?
Melyik scenerykkel készítetted a képeket?
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
ja nem rossz, bar en varom mikor nyomnak ra ki a fiuk egy javitast mert erdekes dolgokat tud muvelni felszallasnal kicsit tul van benne jatszva ez az oldalra huzas, kicsit olyan erzes mint anno IL2 ben messerel felszallni , bar ez jobban hajlamos a rodlizasra. Eloszor azt hittem a gep sajatja ez, de aztan beszeltem egy ket emberkevel akik repultek vele es nem jellemzo ekkora oldalra doles, bar teny hogy a felszallas pillanataban nem olyan stabil a gep, es leszallasnal is ugyan ez, de valahoy a szimben ez mintha meg sokszorozodna.
Itt egy elo felszallas vele
Itt egy elo felszallas vele
No de a Wittman Tailwind sem gyenge Linoheart-éktól. :-)
Néztem a RealAir Citabria, Decathlon, Scout sorozatát, elég ütõsnek néz ki!