MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy érted, hogy ifr tanulós gép? mit lehet amit pl a36-on nem?
polluxware
megvan a cd-je😊 (A36 Boni)

ha az tetszett akkor az Archer 3 meg nagyon fog! lassabb ez igaz.. viszont igazi IFR tanulgatós gép

tökéletes mûszerekkel jó doksival

polluxware
vagy beáll egy irányba és ott ragad.. sztem😊

Hypo
CLOCK!!!

Mellesleg ha nincs DME a gépben, akkor honnan tudom, hogy elértem a navigációs pontot? Figyelni kell a repülési idõt? Mert nem minden VOR adó közelében van NDB is, ami segítségemre lehetne.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hypo
😊)))) nyomjad a tundra wheelest es szallj le alkalmas helyen, ne feltetlen repter, szuper kis tura gep, multiba nagyon jo amikor 3-an 4-en mentek egy vizmosasban😊

Sikerült feltenni a Senecát, szép, meg minden, de most nagyon a Scout az elsõ. :-)

Clidey
Yep, mindjárt írok is valamit rá... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Najah...néha magam is eltûnõdök egy-egy "pilóta" láttán, hogy "na, ez vajh hogy csinálhatta meg az elméletit??" 😞(((

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Ugyanmár...ezen a jelenlegin se bírunk túllendülni, annyi benne a buktató... 😞(((

Hypo
Seaplane base fs2004 ben alapbol csak az usaban van.

Európában az FS2004-ben hol vannak olyan repterek, ahol hidroplánnal le lehet szállni?

Hypo
ejnye bejnye😊)) shajen

megkaptad-é a privit?😊
beech a36 se rossz dreamfleet-tõl
nice, imádom ezt a gépet
polluxware
úúú sorry

fsx-es kép

de csak a vízen látni

polluxware

Hypo
hat igen ezt tapasztaltam jo parszor. itthon midnenert fizetsz, tobbszorossen, az emberek leszarjak a masikat, a lenyeg hogy o jusson elore. Bratyizas megy midnenutt meg a repulesben is, azert egy hatosagi elmeleti vizsgan szetrohogi az emebr magat aztan elgondokodik hogy uhh ezek repulnek is.

gimiben szigorubb vizsgak voltak anno mint az elmeleti rep vizsga. na de mindegy ez van itt elunk, majd csak valtozik ez is egyszer. Teny hogy a repules europaban is mar mar annyira lekorlatozott hogy eleg nehez normalisan repkedni, marad alaska biritish columbia idaho, wyoming, australia,😊) ja es fs

polluxware
Amerika az egy más világ...

ott rendesen megvágnak ha mások életét veszélyezteted az utakon, de kint a sûrûjétõl messzebb ott hagynak élni.
Feléjük nem kötnek beléd ha leviszel egy papucsot a folyóra, vagy tóra, csak ne menj neki másnak..

itt meg... minden sz--ért megvágnak ha már csak arra ragadtatnád magad hogy kimenj a természetbe

Hypo
igaz!!!! tenyleg most hogy mondod. Nagyon jo hangulatuak mindig elvezet beulni a gepbe hallani a madarcsicsergest. FSADDON nak volt meg a egy kiegje ket repter azt hiszme wahsingotnba talan hasonlo hangulatuak. De szerettem, foleg amikor eloszor lattam idaho backcountry videokat kint az usaban micsoda kis elet van ezeken a mutyur reptereken, ................ na szoval jo ksi sceneryk ezek, a mostani egy ket csilivili meleltt is megalljak a helyuket. Bar lenne tobb ilyen

Papirzacsi
Rosszabb. :-D A legelsõ georender, meg talán a második is, ami a Ranger Creek, még fs2000-re készült. Azt pakolták át Fs2002-re, majd Fs2004-re.:-) A harmadik készült Fs2002-re, a többi meg már emlékeim szerint fs2004-re. Illetve köztük volt még az Emma field, ami szintén 2002-re jött ki elõször. De rég volt, már nem emlékszem rendesen, pedig annó még reviewkat is írtam hozzájuk.:-) Élmény volt rajtuk repkedni, sajna az fs2004-gyel kihalnak azok is:-(

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
😊))))) en szeretem nagyon a geo seriat mind a 6 megvan pedig ha jol tudom meg fs2002 re keszsult az elso 3

CptSAB
Persze.. a nem jut eszembe a készítõk neve, azt nem kell komolyan venni. Tudják jól a májsztrók, hogy mennyire komálom a PWDT termékeket!
CptSAB
Nem kell zavarban lenni, kéremszépen. A mai napig az egyik legjobb kisgép. Jut is eszembe.. semmi új tervek nincsenek a jövõre nézve?
gfarkas
Erre gondolsz?

PWDT

Papirzacsi
Ha már georender, akkor engedjétek meg, hogy belinkeljek egy galériát megint, hátha valaki kedvet kap.

A georenderekrõl amúgy a Flight unlmited 3 jut eszembe, az volt aztán az igazi bushpilot játék, fõleg ha elszúrtad Ranger Creeken, vagy más környékbeli placcon és szárny nélkül hasoncsúszva álltál meg a pályán. :-DDDD

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
cirrus sr2 turbo

Diamond

en ezeket is szxeretem😊

polluxware
VFR gép/ IFR kisgép

egyértelmû a válasz:

Flight1 Dreamfleet Piper Archer3 plussz 430WA GPS

Clidey
<#zavart1>

Clidey
Mert még nem borította rájuk eddig senki az íróasztalt emiatt... 😄DDD vagy inkább 😞(((

CptSAB
Néhány csóka kiadott egy Zlin-43-at úgy pár éve.. nem jut eszembe kik voltak. Az igazi VFR ketyerre.. <#eljen><#nevetes1>
Hypo
Ebben nincs vita koztunk ezt en is igy gondolom, ezert is hivom oket screenshot gepeknek. A modell nagyon szep, a texturak barmi szepek. Engem ezert is idegesit hogy ha erre ennyire odafigyelnek akkor arra a maradek dologra mar miert nem futja az idejukbol.

Clidey
Ízlések és pofonok. Nekem spec rohadtul teccik az összes Carenado-s cucc visual modellje. Aztán az hogy hogyan repül, hogy mûködnek a mûszerei, hogy van animálva az már egy más dolog. De textúrázni azt kurvára tudnak azt el kell ismerni. Mint ahogy a Kapitány Szimuláció is.

Clidey
A vilkónak van/volt valami karavánnya, azt nem próbáltad? 😛
(Jójó, tudom, egyes, üljek le! 😄)

Hypo
az meg a mooney nekem si de azx volt az egyik elso gepuk azota nem sokat fejlodtek, bar nekem neha meg mindig raketara emlekeztet, tokolon az eletben joval tovabb tartott a felszallas es nem ugrott az egbe inkabb vanszorgot.

polluxware
Nekem a 172n Cessnájuk akkor is tetszik... tény hogy én azt hittem ugyanazok a mûszerei lesznek mint a P-nek vagy az S-nek, de így tényleg csak VFR göbbzi.

repmodellje tetszik legjobban..

80-90nél nem megy többet de olyan stabilan és szépen emelkedik üresen megrakottan egyaránt😊

ez reális? régi Johnson mocikra emlékeztet 1:3as áttétellel <#hehe>

Hypo
en most egy sidewinderen repulok 2d panelal😊)))))))))))))))

A Flightsimen nézegettem, hogy van Zeppelin NT is VC-vel, ezt próbálta már vki? :-)

Hypo
Ja egyebkent elokerult egy regi mentet fs2004 ieg dvdm es ujra gfelraktam a LAGO( mar nincsenek) fele georender 1-6 sceneryket, kis eldugottt repterek de barmo jo hangulatu igazi buhs pilot paradicsomok. Ranger creek es tarsai. Tegnap repkedtem ott es meg mindig lenyugoz kar hogy nem csinaltak tovabb ezt a sorozatot, eszmeletlen hangulatos.

kis video

Esetleg egy link? :-)

Szerintem IRL is csak pénz kérdése, hogy raknak-e a Scoutban autopilotot. :-)

Hypo
cessna caravan-nak orulnek ha valaki csinalna egy normalist. Az egyik legtobbet hasznalt bush plane.

Hypo
Real air szerintem siman uti az osszes carenado szart, mar meg ne haragudjatok, ez alol talan a mooney a kivetel, a belsejuk a vc szerintem carenadonak eleg szar es mindig ugyan azokat hasznaljak eszuk agaban se volt kicsit tovabb fejleszteni a megjelenest, ilyen minnel tobb bort huzzunk le effekt.

Scout es tarsai szerintem ha megnezed mikor adtak ki hihetetlen jo kis gepek, a 2d panel es a vc fs2004 ben is vert mindent pedig nem mai kiadas. Realair gauge-k szerintem barmo jok, semmi pixelesseg. SF260 az egyik legszebb analog muszerfal az fs ben. arra zoomolhatsz akkor se lesz ronda.

Es Realaires sracok folyamatosan fejlodnek es tanulnak az esetleges hibaikbol, carenadoek meg mindig elkovetik ugyan azokat az idegesito dolgokat.

Egyebkent az hogy a scout ees tarsai lassuak, hat kerem ezek nem arra vannak hogy nagy tavolsagokat legyurj vele, de egy jo kis setarepuleshez, bush repuleshez kivalloak, es ott a murepulo tulajdonsaguk a Cit gepeknek.

setarepules

Na igen, azért a VFR navigáció nem egyszerû. :-)

CptSAB
A látvarepülés funkciót választva, nem mondják meg merre kell repülni. Be kell tartani a VFR szabályokat, valamint a légtérhasználatra vonatkozó szabályokat. Igaz, ha megszeged, akkor sincsen szankció.. nem fognak emelni rád készültségi gépet, nem fog a Légiközlekedési hatóság eltiltani stb..
polluxware
nincs tudtommal, max berakja az útvonalat az alap GPS-be

polluxware
530as WAAS már be van készítve beépítésre😊 tegnap láttam valki Mooneyba rakott weater radart, kérdés csak az hogy hol a radar dome a gépen...

Mellesleg már akartam kérdezni, hogy ha VFR módot választok a flight plannerben, akkor mi van? Akkor is van ATC, aki mondja, hogy merre menjek?

polluxware
sztem még az autopilota is túlzás... 😊

polluxware
jut eszembe! a Senecánál fs9 alatt hogy oldották meg az oldalsó panelt? (fsx-ben külön kamera állás volt hozzá)
Itt ennek csináltak panel ablakot?

erre kíváncsi lennék, meg hogy a modell-ben nincsenek e graf bugok