MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha az tetszett akkor az Archer 3 meg nagyon fog! lassabb ez igaz.. viszont igazi IFR tanulgatós gép
tökéletes mûszerekkel jó doksival
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
gimiben szigorubb vizsgak voltak anno mint az elmeleti rep vizsga. na de mindegy ez van itt elunk, majd csak valtozik ez is egyszer. Teny hogy a repules europaban is mar mar annyira lekorlatozott hogy eleg nehez normalisan repkedni, marad alaska biritish columbia idaho, wyoming, australia,😊) ja es fs
ott rendesen megvágnak ha mások életét veszélyezteted az utakon, de kint a sûrûjétõl messzebb ott hagynak élni.
Feléjük nem kötnek beléd ha leviszel egy papucsot a folyóra, vagy tóra, csak ne menj neki másnak..
itt meg... minden sz--ért megvágnak ha már csak arra ragadtatnád magad hogy kimenj a természetbe
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A georenderekrõl amúgy a Flight unlmited 3 jut eszembe, az volt aztán az igazi bushpilot játék, fõleg ha elszúrtad Ranger Creeken, vagy más környékbeli placcon és szárny nélkül hasoncsúszva álltál meg a pályán. :-DDDD
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
(Jójó, tudom, egyes, üljek le! 😄)
repmodellje tetszik legjobban..
80-90nél nem megy többet de olyan stabilan és szépen emelkedik üresen megrakottan egyaránt😊
ez reális? régi Johnson mocikra emlékeztet 1:3as áttétellel <#hehe>#hehe>
kis video
Szerintem IRL is csak pénz kérdése, hogy raknak-e a Scoutban autopilotot. :-)
Scout es tarsai szerintem ha megnezed mikor adtak ki hihetetlen jo kis gepek, a 2d panel es a vc fs2004 ben is vert mindent pedig nem mai kiadas. Realair gauge-k szerintem barmo jok, semmi pixelesseg. SF260 az egyik legszebb analog muszerfal az fs ben. arra zoomolhatsz akkor se lesz ronda.
Es Realaires sracok folyamatosan fejlodnek es tanulnak az esetleges hibaikbol, carenadoek meg mindig elkovetik ugyan azokat az idegesito dolgokat.
Egyebkent az hogy a scout ees tarsai lassuak, hat kerem ezek nem arra vannak hogy nagy tavolsagokat legyurj vele, de egy jo kis setarepuleshez, bush repuleshez kivalloak, es ott a murepulo tulajdonsaguk a Cit gepeknek.
setarepules