MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kodiak Landing es felszallas
micsoda jo kis repter
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
érdekes hogy annó láttam én már ezt a gépet, de a honlapján levõ screenshotok, meg a dizájn alapján egy eléggé egyszerûcske bengus kinézetû gépnek látszott.
Rettentõ sokat számít ám pár screenshot meg a weblap reklámai, meg hogy hogyan tálalják.
kellemes meglepetés volt..
Hát akkor van az all opció, és akkor szimmetrikusan ürül a 4 tartály. :-)
http://library.avsim.net/sendfile.php?Location=AVSIM&Proto=file&ImageID=95871
A többö kérdésedre amúgy ajánlom a learning centert, meglepõ, de van hozzájuk magyarázat.
A torque amúgy a légcsavar forgásából adódó hossztengely körüli nyomatékot jelenti.
A P-factor magyarázata már komoly dolog, nem hiszem, hogy itt bárkit is olyan mélyen érdekelne, de lényeg, hogy ez is egy nyomatékot ad, a légcsavar aszimmetrikus megfújása miatt.
A Gyro pedig a légcsavar giroszkópikus (precessziós) nyomatékával van kapcsolatban. Illetve ezeknek a hatásoknak a mértékét állíthatod a csúszkákkal.
A gyro drift a pörgettyûs iránytûre van hatással, ha be van kapcsolva, akkor kis idõ múlva már nem fogja a pontos irányszöget mutatni, újra és újra be kell majd állítani kézzel.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Más. A "realism settings" menüben vannak a csúszkák (Torque, P-factor stb.), és itt a Gyro csúszkával mit lehet állítani? És a Gyro drift mire van hatással?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Bar scenery valogatja, mert fsx alatt tongass x nekem vegig 24 fps meg addon geppel is, de mondjuk tahiti x mar nem. FS9 meg meg smooth. Na de nem akarok fsx vs fs9 vitat nyitni jo mindketto kinek melyik. en azert mindig elcsabulok fsx hez de aztan par nap es mindig fs9 nel kotok ki 😊
Hmm remelem nyar vegere jonnek az uj hardwarek es hatha... addig is most irany Kodiak Island megyek horgaszni egyet es medvet fotozni😊)))
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
én azt látom hogy a Cessna 152,172n óta gyakorlatilag sietnek egyre több gépet kihozni.. úgyértem az Arrow4 totál bugos volt, a Seneca fsx verzsönjénél meg kiadás után pár napra adtak ki elég fontos peccset hozzá, amik az elsõ béta tesztelésen simán látható problemók lehettek volna.
nem azért sztem a Senecát mert olyan bonyis mint Cheyenne.. hanem azért mert olyan kis fapados, megszokott, és sztem szép a modellje. Viszont tény az hogy ha cheyenne 29.95 akkor ez nem ér annyit
max ha valki megkapja az fsx és fs9 verzsönt egy áron<#hehe>#hehe>
PEACE😊
Nekem tetszik az eredeti is úgy ahogy van.. hálisten az Arrow4hez képest itt minden jól látható és kézre esik, még az baloldali oldalsó pulton levõ kezelõszervek is.
Nekem tetszik nagyon, és a repmodell is kellemes
es fsx verzio pont ugyan ez , de kivulrol szep
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Amugy ha ez be jon akkor muszaj lesz Misty fjords tongass fjords ot felraknod mert ott aztan van par erdekes hely ami ezzel a geppek remek kis kaland
Ezt volt szerencsém tapasztalni. :-) Gyõrben túl korán fordultam a pályára, és a gyors ereszkedés után is a pálya felénél értem földet, és még így is pont megálltam a beton vége elõtt. Mellesleg nagyon jók a fékszárnyak is, nagyon gyorsan lehet süllyedni a géppel.
Hihtetlenül élvezetes repülni a Scouttal, és rendkívül könnyen kezelhetõ gép. Tegnap felszereltettem a tundra kerekeket, és kiszedettem az autopilotot, így még jobb. :-D Most éppen Gyõrbõl megyek Sármellékre VFR-ben, ez része egy egész Magyarországot bejáró túrának. Utána meg irány a Balkán! :-)
lehet megcsekkolom