MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
amugy a valos gep meg szebb ha esetleg megnezted a gyarto oldalat.

Kodiak Landing es felszallas

micsoda jo kis repter

Hypo
ahhoz kepest hogy az elejen odzkodtal tole😊))) jo kis gep😊

Köszi

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Falconer
Rázoomolsz eléggé a reptérre, és akkor klikk a kifutora vagy zöld sávra, és akkor részletezi.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

A FS2004-ben hol látni a térképen az ILS frekvenciát, és a pályairányt? Az X-ben ha rámentem a reptérre, akkor kiírta, hogy pl. ILS44/110.1 Mz.

polluxware
szép.. szép.. igényes munka az biztos.. Kézikönyve is eléggé alapos, nem csak 3 nyúlfarknyi pdf

érdekes hogy annó láttam én már ezt a gépet, de a honlapján levõ screenshotok, meg a dizájn alapján egy eléggé egyszerûcske bengus kinézetû gépnek látszott.

Rettentõ sokat számít ám pár screenshot meg a weblap reklámai, meg hogy hogyan tálalják.

kellemes meglepetés volt..

polluxware
Ez a Caravan-nak az ócsobb NDK-s verzsönje.. <#vigyor1>

A tartályokat, meg fses szemmel nézve lehetõleg szimmetrikusan.:-) Eléggé kényelmetlen folyton csürve fsezni.:-)

Hát akkor van az all opció, és akkor szimmetrikusan ürül a 4 tartály. :-)

Na még egyszer

http://library.avsim.net/sendfile.php?Location=AVSIM&Proto=file&ImageID=95871

Hm... GPS-szel felturbózott SF260 kabin. És ingyé van! :-)

Papirzacsi
Manualban nem írják? Amúgy az fsben szinte mindegy, meddig viszed fel.:-))) A tartályokat, meg fses szemmel nézve lehetõleg szimmetrikusan.:-) Eléggé kényelmetlen folyton csürve fsezni.:-)

A többö kérdésedre amúgy ajánlom a learning centert, meglepõ, de van hozzájuk magyarázat.
A torque amúgy a légcsavar forgásából adódó hossztengely körüli nyomatékot jelenti.
A P-factor magyarázata már komoly dolog, nem hiszem, hogy itt bárkit is olyan mélyen érdekelne, de lényeg, hogy ez is egy nyomatékot ad, a légcsavar aszimmetrikus megfújása miatt.
A Gyro pedig a légcsavar giroszkópikus (precessziós) nyomatékával van kapcsolatban. Illetve ezeknek a hatásoknak a mértékét állíthatod a csúszkákkal.
A gyro drift a pörgettyûs iránytûre van hatással, ha be van kapcsolva, akkor kis idõ múlva már nem fogja a pontos irányszöget mutatni, újra és újra be kell majd állítani kézzel.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Kérdésem lenne az SF260-nal kapcsolatban. :-) Meddig lehet felvinni az EGT hõmérsékletet? És a tartályokat hogyan érdemes lefogyasztani? Mert ugye van öt állása az üzemanyag kapcsolónak...

Más. A "realism settings" menüben vannak a csúszkák (Torque, P-factor stb.), és itt a Gyro csúszkával mit lehet állítani? És a Gyro drift mire van hatással?

g0a
jo kis kodiak 😊) tegnap elott repultem vele VFR-t hat mitmondjak egy kedvenc gep lett 😊

nem csúnya a madárka picit emlékeztet a caravan-ra
L Viper
ÁÁÁ <#vigyor3> Erre jól emlékszem
Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware

polluxware

már megint Alaska mi?😊
Hypo
Megertelek, alap fsx el meg akkora baj nincs a 24 fps konstans siman repulheto szepen, de egy szep addon scenery plusz egy addon repcsi mondjuk twin otter es mindjart ugrik az egesz.

Bar scenery valogatja, mert fsx alatt tongass x nekem vegig 24 fps meg addon geppel is, de mondjuk tahiti x mar nem. FS9 meg meg smooth. Na de nem akarok fsx vs fs9 vitat nyitni jo mindketto kinek melyik. en azert mindig elcsabulok fsx hez de aztan par nap es mindig fs9 nel kotok ki 😊

Hmm remelem nyar vegere jonnek az uj hardwarek es hatha... addig is most irany Kodiak Island megyek horgaszni egyet es medvet fotozni😊)))

Falconer
Én egyszerüen abból indulok ki, hogy még az FS9ben sem tudok mindenhol kihozni min 30fps-t, sõt, sok helyen egyáltalán nem, pedig nekem onnan kezdõdik a smooth, innentõl kezdve meg sem próbálom az FSXet 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
Azert funny most mentem fsx en egy kort, aytan ugyan az a gep ugyan ott fs9 latvany fsx 5 pont fs9 4, smooth repules fsx 3 fs9 5, osszhatas fsx 4 fs9 5 pont. ha hozza adom ahardware arat akkor meg plane fs9 nyert, na most ugyan ez leveld vel fs9 csunyan ravert fsx re hmmm azert csak szeretem ezt ay fs9 et. fsx meg marad tongass x re aztan hatha lehet majd erdemben vele foglalkozni mas temakban is pl nagy gepek, de egyenlore fs9 a kiraly, na ez nem mintha ujdonsag lenne, csak sokan mar kezdik leirni de szerintem en el leszek vele meg jooooo darabig😊

Falconer
Köszi, ez akartam tudni 😊

Hypo
Carenado Seneca II FS9

Hypo
OK <#violent><#boxer><#gun> 😊)

Hat igen errol beszeltem,

polluxware
mimi?

Falconer
Most akkor ez konkrétan mi is? <#idiota>

polluxware
nem köll itten pííszölni😊

én azt látom hogy a Cessna 152,172n óta gyakorlatilag sietnek egyre több gépet kihozni.. úgyértem az Arrow4 totál bugos volt, a Seneca fsx verzsönjénél meg kiadás után pár napra adtak ki elég fontos peccset hozzá, amik az elsõ béta tesztelésen simán látható problemók lehettek volna.

nem azért sztem a Senecát mert olyan bonyis mint Cheyenne.. hanem azért mert olyan kis fapados, megszokott, és sztem szép a modellje. Viszont tény az hogy ha cheyenne 29.95 akkor ez nem ér annyit

max ha valki megkapja az fsx és fs9 verzsönt egy áron<#hehe>

Hypo
az a lenyeg, mivel te repulod😊)) de szerintem felre ertesz en nem varom egy 70 es geptol hogy glass cockpit legyen, de egy cegtol aki penzt ker a munkajaert es az tulkepp ugyan az mint a tobbi csak a kulso valtozik az azert fura, raadasul mas cegek mar megmutattak hogy a vc ben ighen is lehet szep muszereket csinalni meg ha analog muszerek is PL realair, nekem ezzel a hozza allasal van bajom carenadoeknal, ha 4 eve jon ki egy szot se szolok, mert ugyan azon a szinten van mint a negy evvel ezelotti gepeik, na de mindegy hasznald egeszseggel es sok szep leszallast.

PEACE😊

polluxware
70es évekbeli géptõl ne várjunk már G1000-et.. 😊 Próbáltam betenni rxp flight T mûszereket de valhogy nem passzolnak a panelhoz..

Nekem tetszik az eredeti is úgy ahogy van.. hálisten az Arrow4hez képest itt minden jól látható és kézre esik, még az baloldali oldalsó pulton levõ kezelõszervek is.

Nekem tetszik nagyon, és a repmodell is kellemes

Hypo
szep bar en ezzel a vc muszerekkel nem tudok kibekulni, ujrahasznositott. 6 eve ugyan ezt hasznaljak. tovabb lephetnenek mar.

es fsx verzio pont ugyan ez , de kivulrol szep

polluxware

<#zavart1>

Hypo
Az nagy kedvenc jo kis gep.😊

És mellesleg nekem nagyon tetszik a gép formája is!

Egyébként a RealAir SF260-asa is zseniális. :-) Mondjuk ez megy mint a golyó!

Hm... felraktam a nyíregyházi, és a bkéscsabai reptereket, de Nyíregyházán valami nem klappol. Mondjuk azzal kezdõdött, hogy a csomagban egy fájl van, amit az "FS9/Addon Scenery/Scenery" könyvtárba kell tenni, és van amiket az "FS9/Scenery/LHNY" könyvtárba. Sajnos azonban ez így nem mûködött, mert nem látszott a reptér, és hozzá sem tudtam adni. Így aztán az összes fájlt bepakoltam az FS9/Addon scenery/LHNY könyvtárba, és így be is tudtam tölteni, csak amikor kiválasztok egy parkolóhelyet, akkor az a puszta közepén van, a reptértõl párszáz méterre.

Clidey
Az nem félbe, hanem negyedbe vagy inkább nyolcadba van hagyva... 😊)))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
hat igen foleg ha hepehupas a palya, padlot nem szabad nyomni ilyenkor, bar szerintem kicsit jobban billeg elore mint a valosagban, legalabb is egy c152 nel nem tapasztaltam hogy ennyire bolintana fuves repteren fekezeskor.

Amugy ha ez be jon akkor muszaj lesz Misty fjords tongass fjords ot felraknod mert ott aztan van par erdekes hely ami ezzel a geppek remek kis kaland

Csak a fékezésnél kell óvatosnak lenni, mert könnyen orra bukik a gép. :-)

"eleg picike heyekre is le lehet szallni vele."

Ezt volt szerencsém tapasztalni. :-) Gyõrben túl korán fordultam a pályára, és a gyors ereszkedés után is a pálya felénél értem földet, és még így is pont megálltam a beton vége elõtt. Mellesleg nagyon jók a fékszárnyak is, nagyon gyorsan lehet süllyedni a géppel.

Hypo
Na szuper, jo kis gep sok oromet fog okozni, es ha mar tundra, nezz mindig korbe alkalmas leszallohelyert, eleg picike heyekre is le lehet szallni vele.

Na igen, meg persze utána rájöttem arra is, hogy a VOR iránytû is jelzi, ha elhagytam az adott VOR adót. :-)

Hihtetlenül élvezetes repülni a Scouttal, és rendkívül könnyen kezelhetõ gép. Tegnap felszereltettem a tundra kerekeket, és kiszedettem az autopilotot, így még jobb. :-D Most éppen Gyõrbõl megyek Sármellékre VFR-ben, ez része egy egész Magyarországot bejáró túrának. Utána meg irány a Balkán! :-)

CptSAB
Még a félbehagyott Let L-200 Morava amire hirtelenjében gondoltam.
Clidey
Perszehogy egyrõl beszélünk...épp ezért: Miért, volt már korábbi Zlin verzió FSX alá? :-O :-)

CptSAB
A korábbi Zlin verziók mûszerei nem hasznosíthatóak? Feltéve, hogy a készülõ Zlin FSX projectrõl beszélünk mindketten.
Clidey
A mûszerek programozása és a bone anim.

CptSAB
Megihletett a Goldtimer Alapítvány HA-UTI projectje.. Igaz ez nem a 031-es oldalsorszámot viseli. De Isten látja lelkemet, én mégiscsak egy taszári gépet választottam <#nevetes1>

olyan carenado-s?😄
lehet megcsekkolom
polluxware
szebb a panelja... VC-re gondolok

CptSAB
A modell, avagy a repülési jellemzõk (SDK szabta lehetõségek) okozzák a buktatókat?