MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
majd csak jó lesz végre..
amúgy mondja már meg nekem valki hogy egy cessna 172n a motorja hány köbcenti? létezik hogy 3600cc csak 160/180pacit ad le?
vagy valmit nagyon rosszul olvastam
NA ez itt
Mellesleg az insterneten kutakodva rátaláltam a Lycoming O-360 180 hp-s motorjának (ilyen van a Scoutban is) a beállítási táblájára. :-)
az a legújabb verzsön
onnan lehet felismerni hogy a motor két szellõzõje (beömlõ) szabályos kör alakú, olyan motorja van mint az archer3nak (97')
4.00 csak letöltõsben van
"The maximum recommended cruise power-setting for the Scout is 75%." Ez például mit jelent? Hogy a gázkart lehet 75%-ig feltolni? Meg nem találom azt sem, hogy "utazás" közben az EGT hõmérséklet és az RPM mennyi lehet.
Nekem bejött, weather radar is van benne, aminek külön örültem. Ha esetleg valaki repült már vele, vagy ezután próbálja ki, kíváncsi lennék a véleményére.
Socata TBM700
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Valamiért nem hagyott mély nyomot. Az FSTutorials-os 150-es sztem verhetetlen. Annál jobb
Cessnával még nem találkoztam, pl a Flight1-é is felejtõs. Talán a Carenado Cessnái megközelítik, bár amiket írtatok róluk, az is mind igaz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Igen van, az Avsimen fent is van.
* Crew: one, pilot
* Capacity: two passengers
* Length: 7.10 m (23 ft 4 in)
* Wingspan: 8.35 m (27 ft 5 in)
* Height: 2.41 m (7 ft 11 in)
* Wing area: 10.1 m² (109 ft²😉
* Empty weight: 755 kg (1,664 lb)
* Max takeoff weight: 1,102 kg (2,430 lb)
* Powerplant: 1× Lycoming O-540-E4A5, 195 kW (260 hp)
Performance
* Maximum speed: 441 km/h (237 knots, 276 mph)
* Range: 2,050 km (1,107 NM, 1,274 mi)
* Service ceiling: 5,790 m (19,000 ft)
* Rate of climb: 546 m/min (1,791 ft/min)
Nem találtam rá semmi utalást a leírásban, hogy az SF260-asnak mennyi a hatótávja?
Supranov mester munkája Jak-40 egy kis alázatot vár el attól, aki használja. Egyszer letöltöttem, megnéztem, grafikailag meseszép, élmény repülni vele. Egy valami nem tetszik benne, az idõjárásradar az nem mûködik. Utánanéztem sokfelé, hogy csak a demó verzióban nem mûködik-e, de az éles gép screenshotjain is ugyanolyan élettelen a kijelzõ.. Nemrég nagyon olcsón kínálta a 2-es változatot, az ajánlat a SupranovDesign oldalán volt. Picit bánkódtam, mert tényleg olyan gép, ami megérne egy kis pénzpengetést.. de inkább az autómat javíttattam meg. Amúgy a Jak-40-nek van hazai története.. ezért is tudom ajánlani. Viszont idõt kell szánni rá, mert ez a gép nem egy szimpla overhead+fmc bajnok. 😄
Carenado következõ gépe: Piper Archer II
gondolom elõveszik a cherokee mûszereit oszt jónapot..
Seneca után azthittem végr valmi új szintet próbálnak megcélozni
Azért ejtsünk pár szót az F1 Pilatus PC-12-rõl is.
Szép egyszerû göbbzi rettentõen jó manuállal help-el
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Én úgy vagyok vele hogy igenis kiprószálok mindent, és ami leköt és elég igényesnek érzem úgy döntök...
példa: jó gép a wilco e-jets, de azért hol van árban egy level-d 767, vagy cs 757hez képest?
ha egyszer kijön a shájen "tényleg végleges" verzsönje DVD,cd formátumban azt tutira megrendelem
ami árban van sztem és tényleg megéri:
Dreamfleet Archer3
DA Do-27
DA Shájen (végleges)
talán DA Fokker70
VRS F-18E superbug
mega Budapest
flytampa Saint Maarten
habár tegnap végre kipróbáltam a Tongass-t, és biza a Do-27 volt az elsõ ami eszembe jutott hogy repkedjek ottan vele.
Rettentõen jó vele röpködni, meg a motor mûszereit vizslatni nehogy túl melegedjen.. hangulatos