MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Nnna látod, ilyenkor kell beülni egy Zlinkébe... 😛

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hát tegnap nekünk is vagy 100 mérterrel több pálya kellett a szokásosnál Jakabon. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hypo
ne is mond, emlekszem anno a ppl kurzuson az elso 3 leszallasos 150nm es utamon olyan rohadt meleg volt hogy a tokoli betonrol alig birtam elszakadni a kis c152 vel, mar mar gondolkodtam megkerem a szereloket hogy lokjenek mar be(fel) 😊

Clidey
35 fokban én max a hangárajtóból nézem ahogy azok "a csodálatos férfiak" próbálkoznak elszakadni a anyaföldtõl... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
😊))) foleg 35 fokban

Hypo
😊) hajraa, most epp a multiplayer a gond azt hiszem sokaknak.....

hatha

Clidey
Jaja annyi az, 160. Nem egy táltos pláne ha négyen ülnek benne... 😊

polluxware
végre elfogadták DA support-on a regemet és most postolom keményen a bugokat😊

majd csak jó lesz végre..

polluxware
Senecába 225hp-s van és ahogy Tempiék mondanák: Tyúrbós<#hehe>

amúgy mondja már meg nekem valki hogy egy cessna 172n a motorja hány köbcenti? létezik hogy 3600cc csak 160/180pacit ad le?

vagy valmit nagyon rosszul olvastam

Hypo
neked semmi se jo bazz😊)) azert irtam hogy sajen fanoknak kotelezo mert akik szivnak 4.0 val is eleg sokat azok most vehetnek melle 6 missiot😊))) draga gep draga kieg dukal😊)))

polluxware
fsx:/

másrészrõl 5misszió 20euróért😊 rohanok megvenni

azért köszi😊<#eljen>

Hypo
Bocsi nem ezt a linket akartam berakni😊)))))
NA ez itt

Persze, hogy biztos! Rá volt írva, hogy Seneca V

Mellesleg az insterneten kutakodva rátaláltam a Lycoming O-360 180 hp-s motorjának (ilyen van a Scoutban is) a beállítási táblájára. :-)

polluxware
Seneca 5???? biztos??

az a legújabb verzsön

onnan lehet felismerni hogy a motor két szellõzõje (beömlõ) szabályos kör alakú, olyan motorja van mint az archer3nak (97')

polluxware
köszi, de ez 3.40es csak... wingbest.hu-n is láttam már 7990ért, de az is csak a régi verszön

4.00 csak letöltõsben van

Hypo
sajen fan-oknak kotelezo😊 fincsi

Mellesleg tegnap lent voltunk Jakabon, és volt a hangárban egy Seneca V, amit még korábban nem láttam, :-)

Nerm minden teljesen egyértelmû még nekem.

"The maximum recommended cruise power-setting for the Scout is 75%." Ez például mit jelent? Hogy a gázkart lehet 75%-ig feltolni? Meg nem találom azt sem, hogy "utazás" közben az EGT hõmérséklet és az RPM mennyi lehet.

Hypo
amit a realair adott hozza az miert nem jo??????

Nem tud vki a Bellanc/AC Scouthoz POH-ot? Ahol én találtam az mind fizetõs.

Nashgaar
Dehogy akarom kikapcsolni, kérem szépen, nekem teccik...

Nashgaar
Régebben az Avsimen találtam egy szerintem jó kis freeware gépet, nem tudom, ismeritek-e?
Nekem bejött, weather radar is van benne, aminek külön örültem. Ha esetleg valaki repült már vele, vagy ezután próbálja ki, kíváncsi lennék a véleményére.
Socata TBM700

Papirzacsi
Nincs, ez mint mondottam volt, lényegében csak egy felturbózott default cessna flightmodel+ egy realaires festés. A Realair gépekben a fejrázás amúgy kikapcsolható a gépekhez mellékelt konfigurációs programban.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nashgaar
Abban is van olyan Realaires fejrázás? Egyszer régebben már próbáltam, de már nem emlékszem.
Valamiért nem hagyott mély nyomot. Az FSTutorials-os 150-es sztem verhetetlen. Annál jobb
Cessnával még nem találkoztam, pl a Flight1-é is felejtõs. Talán a Carenado Cessnái megközelítik, bár amiket írtatok róluk, az is mind igaz.

Hypo
😊) Nagyon jo gep, volt szerencsem par eve mint utas repulni es hat luxus😊) Nem is sorolnam a bushplanek koze, inkabb egy uzleti gep es egy nagy turagep kevereke.

Hypo
😊) hat ja van egy rakas ilyen landing videom, ONE WAY, az oktato videokon is kicsit beszaras de hat gyakrolas kerdese ay egesz, persze legfobb a biztonsag

Falconer
Lehet, hogy GS...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Papirzacsi
Ez kicsit átverõs, mert igazából az a default C172, átírt flightmodellel, és saját textúrákkal. Jobb mint a default flightmodel, ezért mindenképpen "must have".

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

CptSAB
Ez a 441 km/ó sebesség nem túl reális, legalábbis a játékban levõ változatból max. zuhanás közben lehet ennyit kihozni. Vízszintes repülésben szerintem 170-175 csomónál nem megy többet. Mondjuk ez IAS.

Ez a Wikipediáról való. :-) És szerintem a C változatra vonatkozik, a RealAir-es az szerintem nem a C változat. De végülis nagyjából hsonlóak lehetnek az adatok.

Igen van, az Avsimen fent is van.

polluxware
? van ilyen ?

polluxware
General characteristics

* Crew: one, pilot
* Capacity: two passengers
* Length: 7.10 m (23 ft 4 in)
* Wingspan: 8.35 m (27 ft 5 in)
* Height: 2.41 m (7 ft 11 in)
* Wing area: 10.1 m² (109 ft²😉
* Empty weight: 755 kg (1,664 lb)
* Max takeoff weight: 1,102 kg (2,430 lb)
* Powerplant: 1× Lycoming O-540-E4A5, 195 kW (260 hp)

Performance

* Maximum speed: 441 km/h (237 knots, 276 mph)
* Range: 2,050 km (1,107 NM, 1,274 mi)
* Service ceiling: 5,790 m (19,000 ft)
* Rate of climb: 546 m/min (1,791 ft/min)

Mellesleg a RealAir ingyenes 172-ese milyen?

Honnan szedhetõ le az az ingyenes 150-es?

Nem találtam rá semmi utalást a leírásban, hogy az SF260-asnak mennyi a hatótávja?

CptSAB
Én már jóideje majdnem csak a Cessna 150-el repülök. Origin Cessna POH mellé.Ez a kis ingyenes madárka nagyon bejön. Igazi profi munka. Egyszerüen csak élvezem vele a repülést. Igaz én amolyan hazai elhivatottságból nem szándékozom végig tesztelni a mezõnyt. Olyan gépekkel repülök, amilyenek Újlakon is vannak, illetve olyanokon, amik Taszáron voltak. Slusz ennyi..
Supranov mester munkája Jak-40 egy kis alázatot vár el attól, aki használja. Egyszer letöltöttem, megnéztem, grafikailag meseszép, élmény repülni vele. Egy valami nem tetszik benne, az idõjárásradar az nem mûködik. Utánanéztem sokfelé, hogy csak a demó verzióban nem mûködik-e, de az éles gép screenshotjain is ugyanolyan élettelen a kijelzõ.. Nemrég nagyon olcsón kínálta a 2-es változatot, az ajánlat a SupranovDesign oldalán volt. Picit bánkódtam, mert tényleg olyan gép, ami megérne egy kis pénzpengetést.. de inkább az autómat javíttattam meg. Amúgy a Jak-40-nek van hazai története.. ezért is tudom ajánlani. Viszont idõt kell szánni rá, mert ez a gép nem egy szimpla overhead+fmc bajnok. 😄
polluxware

Carenado következõ gépe: Piper Archer II

gondolom elõveszik a cherokee mûszereit oszt jónapot..

Seneca után azthittem végr valmi új szintet próbálnak megcélozni

polluxware
Ha már bushplének meg hasonlók!

Azért ejtsünk pár szót az F1 Pilatus PC-12-rõl is.
Szép egyszerû göbbzi rettentõen jó manuállal help-el

Falconer
Hu a Martin az tényleg -NagyoN- szép darab! St. Barthelemyn próbálkoztam leszállni Legacyval, hát nem semmi volt 😄 Mondjuk ugy tízbõl háromszor sikerült, akkor is éppenhogy. Persze minimális üzemanyaggal, meg csomagok és utasok nélkül. Elég látványosra sikerült 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

polluxware
Érdekes kérdést pendítessz meg😊

Én úgy vagyok vele hogy igenis kiprószálok mindent, és ami leköt és elég igényesnek érzem úgy döntök...
példa: jó gép a wilco e-jets, de azért hol van árban egy level-d 767, vagy cs 757hez képest?

ha egyszer kijön a shájen "tényleg végleges" verzsönje DVD,cd formátumban azt tutira megrendelem

ami árban van sztem és tényleg megéri:
Dreamfleet Archer3
DA Do-27
DA Shájen (végleges)
talán DA Fokker70
VRS F-18E superbug

mega Budapest
flytampa Saint Maarten

Ó, hát elég volt belekukkantani a "manuel"-be (nemtom melyik filmben volt ez a baseball-os poén), hogy elmenjen a kedvem egy idõre. Egy ideig biztosan jó lesz a Scout a sétarepülésekhez, és az SF260 a hosszabb utazásokra. :-)

polluxware
szép gép, ha nem rakol be képet vagy nem jön szóba tuti nem néztem volna meg soha..

habár tegnap végre kipróbáltam a Tongass-t, és biza a Do-27 volt az elsõ ami eszembe jutott hogy repkedjek ottan vele.
Rettentõen jó vele röpködni, meg a motor mûszereit vizslatni nehogy túl melegedjen.. hangulatos

CptSAB
Flightsim.com-on van belõle egy ingyenes demó. Ez az nem müködik, de éppen ezért demo. Én azért azt ajánlanám, ne fald így a gépeket. Felesleges.. hidd el, 1-2 kedvenc is bõven megteszi. Általános hiba hogy az ifjú titánok, gyorsan levarezolják az összes madarat, esetleg megveszik, habár nem hinném, hogy csak úgy hobbiból 50-100ezer forintot bárki is kidob az asztalon havi szinten. Végeredmény sok minden van a progihoz, minden ami menõ de igazából egyiket sem tudják kezelni, mert nem ismerik. Maximum azt, hogy hogyan kell a repülés 30. másodpercében felnyomni az AP kapcsolót, illetve lenyomni néhány másodpercel kilebegtetés elõtt.
Köszi az infókat. Megkuksizom az SD Yak-40-et kíváncsiságból, de állítólag nem könnyû repülni, nem kezdõknek való. :-)

CptSAB
Nekem az az AES-rõl a véleményem, hogy ez akkor lenne egy szép kiegészítõ, ha nem csak az a szûk repülõtér lista lenne, hanem a gépek alapján bármelyik repülõtéren össze lehetne konfigurálni. Így a mostani formában csak a hagyományos fejõstehén szerepét tölti be. Így nincs rá szükségem.. az extrákat a képzelõerõmre bízom.
Falconer
Jópofa dolog, kipróbáltam, de nem fizetnék érte az tuti 😊 Nekem a marshaller kocsi tetszik a legjobban, meg az indulásnál/érkezéskor a csóka aki integet. A többi funkciót még nem nagyon használtam, fõleg, hogy nem repülök nagy gépekkel, csak kisebb business jetekkel.

Próbálta vki az Aerosoft AES kiegésztõjét? Ha igen, akkor mik a tapasztalatok? Érdemes felrakni?

CptSAB
Olyan vidék ez, ahol csak egyszer lehet hibázni.. de az is az utolsó. Aki fél a szûk völgykatlanoktól, az gyanítom, nem repül errefelé.
L Viper
Fúú, már majdnem Harrier. Frankó videjó.
pateszi
Kössz a linket Hypo, még nézni is élmény a gyönyörû tájat és ezt a remek repülõt.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2