MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Olyan problémám van, hogy egy PMDG 737-800-as géppel repülök, és ILS megközelítésnél a mûszerek szerint a pályán vagyok, ellenben pedig a mellette lévõ füvön. Ez mitõl lehet?
Köszönöm elõre is!
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Például ezt. Feltöltöd a képet ide, majd az IMG Code-s linket beilleszted ide az üzenet szövegmezõbe és a képed fog megjelenni.
screenshot
PrtSc gomb (Scrolllock-tól balra)
alt-tab -> paint és CTRL-V azaz vágólapról bemásol..
aztán a rajzprogiddal érdemes 5%-10% tömörítési rátával jpg-be menteni. Az alap paint akkor jó hacsak ide akarsz betenni képet, ha magadnak akarod, akkor célszerûbb bmp-be vagy nagyon jó minõségû jpg-be menteni.
Hogy lehet screenshotot csinálni, mert akkor megmutatnám, bár nem egy nagy durranás. :-)
Más. Kilépésnél hiába mentem a logbookba a repült idõt, a logbook üres marad. :-(
a tukor irason mit ertesz? amugy duplicate layer es flip horizontaly
Festéssel kapcsolatban szerintem nyugodtan felteheted a kérdéseidet itt a fórumban is, nem annyira off a téma. Nekem legalábbis többen is válaszoltak készségesen a hasonló érdeklõdésimre itt ezen a fórumon. Soha nem éreztette senki, hogy mit akarok a kis kezdõi hülyeségeimmel...
A Jan Moravec féle Szuhojt még májusban festegettem, de az én szemem nem képes torzított textúrákkal operálni. Akkor pont nem volt nyomtatóm, egyszerûen nem volt kedvem a monitoron vonalzózni, hogy kiszámítsam mekkora a torzulás mértéke. Kíváncsi leszek, tényleg karácsonyi ajándékként elkészül-e az M3 és az UM3 kiegészítõ model. Mert habár csöppet fapados a VC, meg a festés is egy érdekes történet, de jó kis dinamikája van annak a madárnak.
Még van pár apró javítandó a textúrákon. Valamint az elsõ 12 taszári gép sorszámát tartalmazó csomagot összehozni. Következõ terv.. a Mig-21Bisz-ek terepfestése. A LAGO féle biszhez kell szerezni paintkitet..
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
jaj zlin hmmm fincsi kivulrol gyonyoru belul meg nm voltszerencsem tuzetessen. Na legalabb majd ossze lehet hasonlitani a szim rep modellel😊))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nekem is volt ilyen autogen problémám, fõleg pest belváros volt baromi ritka.
Érdekes módon volt régebbi cfg mentésem és azt raktam alá, erre teljesen rendbe jött és megint voltak rendesen épületek.
Nekem kétmagos procim van amúgy.
De persze nem kizáró tényezõ ez, és szivesen elviszek bárkit aki szeretne egy precíz technikával az égbe emelkedni, és hajlandó ezért ellátogatni LHDK-ra!
1. már vége van
2. én emlékszem rosszul és mackópusztán versengenek a srácok
<#zavart1>#zavart1>
Szerintem lennénk páran, akik szívesen beülnénk még ilyenkor is egy Zlinbe...
A szoftverében nyoma sincs ilyesminek. Hallott már valaki ilyesmirõl?