MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En megcsodaltam egy autogyrot erdekes targy a levegoben😊
Ez a kép még az ápolás elõtt készült, most még egy fokkal mégszebb a Zlinke! 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nekem csak most sikerült hazakeverednem (tudod: hangárrámolás, dumálgatás, stb), egy jót repülõztünk LegendTommy-val - remélem nem rontottam el túlságosan a napját... 😄 - majd a nap zárásaként egy jót kötelékeltem még egy IS-28M2/GR-el is a lemenõ nap fényében...kár hogy nem volt nálam fényképezõgép...meseszép volt!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
vannak teljesítmény csártok ahol írja hogy %os gázkar állásnál milyen prop fordulaton milyen fogyasztással mûkszik. ÉS EZ MAGASSÁGFÜGGÕ ám!
a jó hír az hogy a legtöbb addongép a PT6A vmelyik típusát használja tehát hasonlóak kezelésben.
a mixturét meg nem minden dugattyús gépnél kell állítani.. példul Do-27nél kifejezetten tilos (automata dúsítója van)
példa: (cheyenne I)
cheyenne felszállásnál: 50%os gázkar 2200 prop ford.
cheyenne 10e láb körül: 55%os gázkar 2000 prop ford + syns
cheyenne 20e láb körül 60%os gázkar 1900 prop ford + syns
cheyenne 25e láb körül 65%-75% gázkar 1900 prop ford + syns
Az oldal közepe táján egy GET IT felirattal letölthetõ (a zene elég idegesítõ :-O). Igaz hogy béta, de a default pozsonyi reptérnél biztosan jobb. Igazából Fertõszentmiklósra indultam, de a látási viszonyok annyira megromlottak útközben, hogy Pozsonynak fordultam, és ILS-sel szálltam le. Láttam, hogy a "beépített" reptér nem túl jó, így rákerestem, hogy van-e jobb, és ez találtam. :-)
Ha megadnád a forrást, én szivesen kipróbálnám
<#conf>#conf>
Egyébként mostanában sokat foglalkoztat a gondolat, hogy Pápa és komolyabb LHPA scenery még nem létezik. Bár értenék hozzá...ha most kezdenék neki megtanulni, mire lenne belõle valami, már az fsXXX is uncsi lenne :-)))
Nincs valakinek ötlete? sajna nem beszélek csehül :-s
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
http://pwdt.virtualskies.net/index.phtml?page=faq
Mellesleg nálam magához tért az FS beépített logbookja, de a csuda tuja, hogy mitõl, mert semmit sem csináltam.
Olyan problémám van, hogy letöltöttem a Zlin-Z43-as gépet aminek rendes telepitõje van, feltelepitettem a játékban kiválasztom és mikor az ok-ra kattintok akkor kiad 1 hibaüzenetet amit ha le-ok-ozok ugyanugy felugrik mindig.
Nemtudjátok mi lehet a baj?
A segítségeteket szeretném kérni.Hogy tudnám gyorsabb nézelõdésre bírni a pilótát a hat switch-el?
Visszaolvastam,tudom hogy volt már róla szó,de egyszerûen nem találok olyat a conf. file-ban,hogy Pan_Wiew,ahol állítólag állítani lehet.
Köszönöm a segítséget.