MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Válogathatsz. van mibõl.RetroAirClub
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ahogy néztem 25000 láb a csúcsmagassága. Elviekben milyen magasságtól kell bekapcsolni az oxigént a kabinban, mert ha jól sejtem a Koadiaknak nincs túlnyomásos kabinja.
Másképp nem lehet. <#nezze>#nezze><#nevetes1>#nevetes1>
<#ravasz1>#ravasz1>
Ha leírnád pár szóval, hogy mit is szeretnél, mire van szükséged, esetleg kapnál értelmes válaszokat is.
Enélkül: a google (esetleg más keresõ oldalak) használatát javaslom.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Neten találtam egy direkt ilyen sceneryk készítésére írt programot, elég profi mû...
És melyik ez a program?
Ezzel nagyon fején találtad a szöget Tomi!!!!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Elvben lehetne használni repülés közben a low idlet is, de ekkor a kisebb alapjárati fordulatszám miatt a felpörgés ideje is hosszabb lesz, így egy alapjáratra húzott hajtómûnél sokkal többet kell várni a felszállóteljesítmény elérésére, ami a biztonság/egészség rovására mehet.:-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Én a vízrajzot használom belõle, már azért is hálás vagyok. Abban is volt egy "gikszeres" fájl, ami nálam is fagyásokat okozott. Azt kiszedtem. Sajna a Kis-Balaton mocsarai estek áldozatául, de az ország többi része jó.
A folyók, kicsi tavak, fõcsatornák, minden benne van. VFR repkedésnél jól jön ez is. Szeretném, ha egyszer kész lenne és jól futna mindenkinél.
Vagyis.. megbontva már nem képviseli a készítõ eredeti szándékát. Neten találtam egy direkt ilyen sceneryk készítésére írt programot, elég profi mû, de nem hinném, hogy nekem lenne annyi türelmem és idõm, mint amit Laci bá beleölt már eddig.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rV5xiP9yLjk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rV5xiP9yLjk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"