MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy kijelölöd egyszerre az összes csomagot és õ szépen felteszi egyenként. Közben el lehet menni fõzni, nyaralni, stb.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A használata : A WOAI Installer.exe-re duplakatt után megjelenik egy istenhozta képernyõ => NEXT -re katt.
A megjelenõ dobozka felsõ sorába a ...-ra katt és megkeresed azt a mappát ahova kibontottad a letöltött és telepíteni kívánt WoAi csomagot és a kibontott csomagban megkeresed a tömörített fájlt (a belsõ tömörített fájlt ne bontsd ki !! ). A MEGNYITÁS gombra kattintva vagy a fájlra duplán kattintva beírja a felsõ mezõbe. Eddig kész.
Az alsó mezõbe TARGET-be az fs 2004 v.az FSX-et lehet kiválasztani.
A legalsó fs 2004 (FSX) PATH, vagyis itt megadod a használt fs könyvtáradat. A manual install-t ne jelöld ki, üres marad. NEXT megnyom.
I AGREE-t elfogad. Ismét NEXT, a következõ ablakban különféle infókat találsz és a lényeget az INSTALL gombot. Ha volt már az adott légitársaság telepítve (mert pl. frissíted) akkor rákérdez a felülírásra, ha nem akkor telepít és kész.
Utána választhatsz hogy folytatod a fentiek alapján egy másik csomaggal vagy kilépsz.
Az fs indításakor (nem kell a telepítés alatt futtatni, sõt azt hiszem nem is szabad) megjelenik a scenery telepítéskor szokásos kis üzenet és az akció kész.
A WoAi honlapján én a repteret szoktam beírni, akkor kilistázza az ottani légitársaságokat és választhatsz melyik kell.
A TTools.exe-vel is Ai forgalmat lehet telepíteni, nézz utána google barátunkkal, hogy mikor kell azt használni.
Jó idõtöltést kívánok, de javaslom 5 csomagnál többet egyszerre ne kezdj el felrakni mert majom-cérna effektus lesz a vége (nálam legalábbis az szokott lenni), ja és rengeteg helyet foglal el.
@Gyõzõ: jöhet a csomag, mert szerintem hétvégén váltok woai-ra. Viszont megvan a telepítõ csomag, de fingom sincs mit csinál. Beolvassa a csomagot, de saját könyvtárába csinál egy furcsa db filet, meg ide rakja az ai gép könyvtárát és ennyi. Nem tudom hogyan tovább, pl. hogy lesz új traffic*.bgl fileom?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Elkezdtem újrahúzni nulláról a sim-et. De tized úton rájöttem, hogy felesleges, legalábbis a miért szempontjából. A MAS lett volna a cél, hogy szuper leygen. Feltettem az FSGlobalt, UT-t, majd rá a MAS-t és láss csodát, vannak városok, olyan minden ahogy kell. Ellenben amikor rátettem az ORBX texturakat, már nem volt jó, olyan volt, mint eddig. Végül úgy döntöttem, marad ahogy van, nem szenvedem újra a 80Gb cuccost.
Viszont sikerült megoldást találnom a Wilco 737 lassulásra, ill sok performancia problémára. Levettem a kompatibilitási módot az fs9.exe-rõl és minden fasza, Bp stabil 50 FPS 100% forgalom mellett.
Szóval asszem marad így, teljesen rendben van, egy-két apróságot leszámítva.
Viszont ez a WOAI egyre jobban mozgat. Nem szívesen válok meg a régi AI-tól, mert sok Malév (767, FOkkerek, CRJ-k), COncorde hiányozni fog, de üsse kõ. Viszont nem vágom, hogy hogyan kéne azt feltenni. Leszedtem egy 1,7GB-s packot vagy 500 légitársasággal, de nem tudom beletolni a hátékba. A régi trafilxxxx.bgl-t lementettem, hogy azért ne vesszem már el, de ezt meg nem rakja be. HOygan kell, mert láttam, hjogy már nem üzemelõ légitársaságot is be lehet rakni (Malév, SkyEurope, etc.), még ha nem is lesz 767, FOkker, CRJ, de elviselem. 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Köszi be van pipállva. Találtam egy képet és itt nekem az a zöld sáv nincs és így nem tudom a idõjárást megnézni meg mondjuk amikor a kiegészítõk is ezen gördülnek. Még esetleg ezen kívül ujanban tudsz segíteni hogy fs-en belül hol tudom gyakorolni a fóniát programmal és nem (IVAO és VATSIM)
Elõre is köszi
csináld meg újra amit a Maestro mondott úgy se lesz jó?
Legutóbb Te segítettél megoldani az iFly csúnya VC világítását. Akkor az volt, hogy a CLS cucca tesz keresztbe neki. No, akkor le is szedtem, újra fel az iFly, és remek volt. No, de... Mára ismét itt a probléma. Bár már nincsen CLS cuccom, de most megint olyan hülyén fest a VC, mint anno és most nem nagyon tudom mi okozza. Van esetleg valami ötleted, hogy mit tudnék még megnézni, amivel összeveszik?
Egy kérdés. Nem tudom honnan és hol van, de valamikor találtam egy foltta csomagot a 154-hez. Nem azt, ami Dani oldalán van, hanem egy olyat, ami betette az LCB-t is az új, stuttgarti festéssel. No, ez melyik csomag? Hol találom meg, mert fent volt, biztos, csak újrarakásnál már nem találom és azt sem tudom honnan szedtem le. Valaki esetleg?
Olyan segítséget kérnék hogy fs9-hez szeretnék VOXATC-t de nem tudom hol lehetne szerezni esetleg ami jobb lene letölteni. Ha valaki tudna ebben segíteni nagyon hálás lennék ésetleg megírná privátban.
A másik kérdésem hogy fs9-nél eltünt az információs zöld sávom ahova irta az idõjárást és stb. Valakinek tudja hogy tudnám újra vissza hozni már újra telepítettem a programot.
Elõre is köszönöm szépen
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Véletlenül valaki nem tudja hogy AES-hez Malév festést vagy magyar festést nem csináltak?
Elõre is köszönöm
😄 Már én se bólogatok és gyakran nézek lefelé a lábam elé, hogy meg ne botoljak.
Ami a harmadik tulajdonságot illeti az meg teli találat...<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Nálam nem bólogatott, szépen irányítható nagy sebinél is.
Szóval, amikor elõször telepítettem a HUN Tu-154-et, utána rátettem valami packot. Nem teljesen vágom, hogy milyet, mert nem találom, de azt tudom, hogy kicsit átvariálta a flottát, és beletette a HA-LCBéla jelenlegi, stuttgarti festését. No, az most nincsen benne. Csak nem vágom melyik pack volt, ami csinálta. Akkor volt CoPilot, de sajnos, amit küldtél Gyõzõ, az nem mûkszik. Azért furcsa nekem, mert minden más hangot bemond, leszállásnál a magasságot, alapgáz, VSZU leáll, üzemi hõ, ilyenek. Azt is, hogy sebességmérõ aktív, 160, utána semmi. Nagyon furcsa. 😊
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
Az Evolution egy idõ után észreveszi magáról, ha nem jogtiszta, és attól kezdve nem frissít.
@L_Viper:
Nagyon köszi az ötletet az IL-14-hez, nagyon tetszetõs gép, szép. Tegnap repültem vele egy kis tesztelést. Azt vettem észre, hogy nagy sebességnél eléggé elõlre bólint a gép, úgy repül, nem vízszintesen. Ez normális, ez ilyen?
Egyébként nagyon tetszik, igazi régi orosz technika. Szeretem ezeket az oldtimer gépeket, fõleg a ruszkikat. Még egy IL-18 lenne csodás, de csak olyat találtam, amiben nincs VC. Úgy meg jó, jó, de nem az igazi. 😄
nem tudja valaki mi van Active Sky Evolution szerverrel ? Mostanában ahányszor elindítom, azt írja ki, hogy offline módban van és bedob valami régebbi idõjárást, (kétlem, hogy LHBP-n most 9 fok lenne). Elavult az SP3 ? Esetleg nem tudtok ASE helyett valami hasonló idõjárás generálót ?
Köszi !
A régebb óta meglévõ GA környezet mára kibõvült a nagy utasszállítókkal is, így most már mindenki megtalálhatja a számára kedves kategóriát a Cub-tól az Airbus 321-ig.