MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez valami hihetetlen jó oldal, köszönjük szépen. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

polluxware
EAD basic

1.regisztrálás -> email (visszaigazolás)
2.login után bal felsõ sarokban -> Enter application <-
3.és alul a "PAMS LIGHT {AIP}" -ra kell rábökni a bejövõ ablakon meg gyakorlatilag körzetet kell megadni példul (LH)-> magyar (LO) austria

civil vagy military chártok .. utána "AIP type" -> charts

sztem menni fog..

polluxware
berakom ide

regisztrálni kell az oldalon, és elsõre picit trükkös lehet a használata de garantáltan jó

abban sem vagyok ám biztos hogy SIM célokra vannak, ugyanis eléggé frissek szoktak lenni a pdf-ek...

Chazz76
Tudnál adni egy linket?Ez engem is érdekelne.

polluxware
húhúúú van hát!!! én is sokat kerestem ami európát is lefedi

majd átküldöm, meg talán bekéne tenni a FAQba is

az a jó benne hogy minden reptérnél külön lapon tárgyalja az egyes kifutókhoz tartozó eljárásokat, és pdf-ben nyitja meg õket.

Persze, csak vicceltem. ;-)

Hypo
az sima vektoralas, eletben se mindenutt iranyitanak sid star-ra

De az FS beépített SID a legjobb! Fly runway heading..... :-D

Igaz, valóban..... SID-STAR nem is minden repülõtérnél van.

Hypo
nem hinnem hogy hibat jelezne, nem feltetlenul kell neked sid start repulni, meg ugye reptere is valogajta, ha EU ban repulsz a legtobb repterhez viszont erdemes leszedni a chartokat nem csak sid star, de hogy tisztaban legyel, enroute chartok plot chartok stb.

Egyébként ha nincs térképem a SID-STAR-ról, és csak az útvonalat táplálom be az FMC-be, akkor az mûködni fog, vagy hibát jelez?

Elõször bemásoltam, de akkor a Szentendrei szigetnél vízesés volt , a Városligeti tó csini kis domb tetején volt, a Szabadság hídnál és a Déli Összekötõ vasúti hídnál vízlépcsõk voltak. Aztán kiszedtem a mappákból az eredeti *.bgl-eket, de akkor is ugyan ez volt a szitu. Ezután visszaraktam az eredetieket, és letöröltem a *-1.bgl *-2.bgl fájlokat.
Hypo
hat vatsim es oldalakon biztos talalsz, az adott orszag vatsimes oldalan.

skyvector.com nagyon jo igaz amerika csak, de van ott minden.

Léteznek a neten ingyenes térképek SID-STAR-hoz?

Na majd otthon kipróbálom, tehát Laci bácsiéból nem másoltál be semmit eure/eurw-be?
thx
A mindkét mappa az az EURW és az EURE. :-)

Én meghagytam mindkét mappában az eredeti bégéeleket, nem tettem be az újakat és akkor jó lett. Dunakeszi és Káposztásmegyer között nagy horgász tó még mindíg töltések közt van, de no problem. Továbbá ERGOM és környéke, de ez sem vészes.
Nashgaar
Vajon a Hungary VFR 2009 pakol fel hidakat? Mert ami eddig nem tûnt fel, hogy a marcaltõi Rába-híd a folyótól kb 100 méterre a szárazföldön van.

Nashgaar
CaptSAB! Nagy király vagy! Megnéztem a házamat felülrõl! 5000 lábról csodaszép a város. A reptéren meg minden tényleg a helyén van, minden beton, gurulók, RP69, RP70-es objektum. Minden überfasza! Hálás köszönet érte! Majd még lehetne ezt folytatni, Pápától délre 8km-re van Dáka repülõtér, akár beleeshetne az is. Egyébként nem sokkal maradt le. Szóval köszönet érte, nagy vagy!
LHSM gyönyörû, nincs is mit mondani róla, olyan amilyennek lennie kell. Tökéletes.
Ez a két gyöngyszem nekünk, dunántúliaknak majdnem teljessé teszi a képet, északon már csak Pér hiányzik a nagyobbak közül. Lent délen talán lesz Pécs-Pogány is nemsokára.

Kipróbáltam, a gyári eure/eurw könyvtáral is és ugyanaz a hiba. Valami bekavar nálam.😞
köszi
nem tudom merre keresgéljek, na mind1 azért nem olyan vészes
CptSAB
Rendben.. és KÖSZÖNÖM!!! Holnap reggel, mielõtt melózni megyek, megírom az e-mailt. Mellékelem majd a satelitképet is. Alkatrész - Repszesz.. Na persze Iván 29-be má nem kellett a pia! 😄 Na de a bendõbe annál inkább.

Tominak!

Budapest 2004-el tuti nincsenek gondok, most gyorsan csekkoltam. Minden oks. Se púpok, sem vízesések.
gfarkas
LHSM-et kipróbáltam, nekem nagyon bejött.Nagyon szép és kitûnõ munka.<#taps>
Én jártam jónéhányszor még a szovjet idõkben.(Sok repszeszt vittünk, sok 23-as alakatrészt hoztunk.)

Mivel én Pápán a hangárban szolgáltam, talán tudok segíteni ha megírod mi kell a jobb AFCAD-hoz.

[email protected].

CptSAB
Törölni nem kell belõlük. De esetleg adok egy tippet, fogod lemented az eure és eurw mappákat, majd keresd meg a 4 cd (fs9 install) közül azt, amin rajta van Europa. Talán a 3-as az. Ebben most nem vagyok bizti. A lementettett töröld, és másold be az FS origint, oda másold be az eure és eurw módosításokat. Sajna nincs Bp. 2007-em.
w77d
kivettem a gépbõl a hibás 2 gigás modult. Most eddig nem volt még összeomlás, és komolyan így 2 gigával stabilabbnak tûnik és gyorsabbnak mint a 4 gigával.....

Sajnos nem, én ezt használom, csak már olvasgattam az oldalad, hátha találok v.mi leírást mit is kell törölni az eure/eurw könyvtárból
tanácstalan vagyok😞
addig LHSM, LHPA😄
CptSAB
húha.. na igen, balfa** voltam, ugyanis nem cseréltem ki a Hungary VFR 2009 menü alatti részt. Sorry. Miattam szívtál. A lényeg, a friss csomag elérhetõ:

Hungary 2009 legutolsó javított kiadás 090904
[HUN]FaTaL
Húú ez zsír, köszi. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

L Viper
Az régi cucc, azt én nem babrálnám.
Itt a fórumon adott CptSAB egy direkt linket, én azt szedtem csak le és hibátlan a Laci Bácsi Scenery a BP 2007-el.
L Viper
Egyre jobb magyar cuccok. Nagyon köszönjük <#eljen>
most olvastam ez az oldaladon
A Hungary2009 állomány tartalmát ki kell egészíteni a textúrákkal, amelyeket továbbra is a korábbi két állományból kell bemásolni a megfelelõ helyre. Változások történtek a scenery szerkezetében!
akkor a múltkori linkben feltett verzió, nem teljes?
Sajnos még mindig nem tökéletes a bp2007-el.
Ahogy tegnap említettem ezeket a filokat kapcsolatm ki
HP953140.bgl
HP953150.bgl
HP952140.bgl
HP952150.bgl
már elkeseredésemben vissza raktam õket és akkor még több promléma volt, különösen omszki tó körül,
elkézelhetõ, hogy más file-t is ki kell törölni?
CptSAB
CptSAB
Pápa most megy fel a tárhelyre. Elõljáróban annyit, hogy Pápa esetében tele van szándékos hibával az AFCAD. Ok egyszerû, Taszár és Szentkirály esetében volt egy pontos állóhely térláp ill. személyes infó mûszakistól stb. Pápa esetében a MILAIP sem segít sokat. Hiába a sok fotó a repülõtérrõl, a gyászosan felsorakoztatott egykori harci gépektõl még nem lesznek pontos infók..
[HUN]FaTaL
Köszi. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

CptSAB
WoW! No végre egy friss Released! Kíváncsi vagyok min változtattatok, elvégre én még a tavasz végi bétát használtam ezeddig.
<#worship>
alert
FMC link javítva. Frissítsd a segédletek oldalt a böngészõben, ha elõször még mindig nem jönne be.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

m814

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

thx
CptSAB
Este 10 fele tölthetõ lesz..

w77d
1066 az eredeti és kb 1200-on ment......

CptSAB
mekkora volt a tuning? eredeti órajelek - túlhajtás
w77d
közben még valami kiderült, nem tudom van e köze a hibához: a memtest rávilágított arra hogy az egyik 2 gigás memóriamodulom hibás....

Hypo
indulast probald😊)

w77d
nna eddig: LHBP, LOWW, St Maarten érkezésre rendben van, estefelé folytatom a tesztelést....

Arlanda nekem is fent van, de eddig onnan csak indultam, és akkor nem volt probléma.

Hypo
heathrownal is probald es PAris CDG nel ha megvan azoknal szokott meg elofordulni illetve vancouver+ nal

w77d
most csinálok majd pár tesztet, szépen elrepülgetek az összes add-on reptérre amit feltettem. Innsbruck-nál és Arlanda-nál biztos jelentkezik a dolog, at öbbit még nem tudom.. fura, hogy míg Innsbruck-nál mindig megközelítésnél omlik össze, addig Arlanda-nál általában akkor, amikor lekanyarodok a pályáról.....

w77d
neeem, mindent alapra nyomtam vissza XXD

Hypo
azt meg aztan plnae nem kell nehogy megartson a kiscsillagnak😊))))

CptSAB
Elfelejtetted a procit is origin tempomatra lökni, és amilyen sunyi vagy, még Rádejont is húzod ezerrel.. <#ejnye1><#eplus2>