MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még valami!
az hogy az fs9 tök hüle lenne a sid star megközelítéshez sztem nem igaz ugynis egy csomó reptérnél helyesen adja meg a SID-STAR hoz vonatkozó min/és feletti megközelítési és elhagyási magasságot. Több német, ausztriai és más reptereknél is tapasztaltam már
FMC kerdes : Elvileg kell tudnia hasonlo mint a gps en a direct to. RTE oldalon is be tudsz adni uj wp-t legs oldalon is szoval persze tudja, persze a valosagban a pilotak mar tudjak melyik palyat fogjak hasznalni felszallaskor es milyen sidet, de az jo ha te csak a plant csinalod meg elore, aztan amikor mar tudod a aplyat akkor hozza dobod azt is, vagy csak az utvonal van az fmc ben es az elejet repulod kezzel.
Egy kérdés, az FMC programozható úgy, hogy repülés közben az adott ponttól navigáljon, és kelljen kezdõpontot, meg SID-et programozni?
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

realitás hátránya...
CS 757 is szép... meg elég bonyis (2.2es utolsó peccs most jön ki, remélem justflightra is hamarosan😊
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Kinek van meg a pápai C-17-es repaint FSDhez? Sehol sem találtam, esetleg elkérhetném valakitõl, akinek megvan?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
L=Lower U=Upper
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
megoldas kis pada, iphone, kis laptop a gep melle 😊
g0a #17672:
Igen, ezt tudom nekem is így van.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
atinal nalam pl nehezkes a dolog catalyst miatt neha megfagy a vista....
Vagy ez csak ugy müxik, hogy FS ablakban aztán alt tab....?
kis szemlelteto olvasni valo