45215
  • berczy #43088
    A Captainről jut eszembe, most fedeztem fel a C-130-asban rejlő potenciált, mégpedig, hogy milyen faszányos, jól kidolgozott, részletes masina. Hirtelen felindulásból meg is vettem az alap csomagot, ha már csak 10 Euroért adták Captain-ék. Fantasztikusan kidolgozott masina, ő lesz a következő áldozat az oldschool érában. :)))

Addig is engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljam az ő kis tesóját, a Fairchild C-123-ast. Nagyon régóta keresek jó, használható, kidolgozott C-123-ast, már csak az Air America feeling miatt is és most sikerült rátalálnom eme darabra:
    B. Zhigulskiy's C-123
    Van mellé még linkelve a v2/3 is.

Nagyon kellemes kis gép. Nem egy Captain C-130-as, de mégis, igen jól ki van dolgozva, a panelek egyszerűek, de szépek, a VC majdnem teljesen funkcionál, ki van dolgozva még a raktér is. :) A panel tooltipjei kicsit bolondok, mert ugyan engine1 nincsen, de 2-3 az igen. Szóval fura, de sokat nem von le a élményből, tekintve, hogy viszonylag egyszerű masina ez itten, elég hamar átlátható mi merre meddig.

Nem utolsó sorban sok benne az extra. Szinte minden nyitható, még a motorfedők is. Állás közben cargo dobozok a gép mellett, a motorszerelő állvány, bakok, ki tud jönni a szállítmány is, ami lehet dzsip, malacok, hordó. Ezek szépen mozognak is, sőt, repülés közben ki is lehet dobni ejtőernyővel a nyitott rámpán. :DDD
    Szóval összességében nagyon jó, amolyan igazi teherszállító igásló érzése van a gépnek. Alább találhattok néhány képet és egy videót kedvcsinálónak. :)
    (megjegyzem, hogy LHBPről szálltam ffel, ezért a képek eleje igen sok új LHBP 1-es terminál közeli képeket tartalmaz. Még mindig nagyon odavagyok, hogy kijött, mert amellett, hogy győnyörű, szép, még viszonylag FPS barát is. Nincsnek már azok a gusztustalan beakadások, amik jellemezték a régit. Ha még a futópályába sem fogok belesüllyedni, maga lesz a mennyország.) :D

És akkor a képek:
    LHBP-LHSM_C-123

...valamint a szokásos landing videó: :D
  • jaszy76
    Köszi! :D
  • Hont
    Rohadjak meg pedig belinkeltem...
  • jaszy76
    Linket kérhetek? :)
  • Framsen
    Én köszönöm, hogy megnézted a videót, örülök, hogy tetszett. Már sajnos nem emlékszem a szél erősségre, csak, hogy azon a napon volt Angliában az a nagy vihar és késve jött a British, illetve sikerült megörökíteni a Wizz első menetrendszerinti Dubai járatát (a legelső előtte nap repült de jóval eltérve a menetrendtől) Amit nem értek, hogy ki mi alapján ballag el a pálya végéig és ki tud ott előbb felszállni. Fapadost még nem láttam elmenni a végéig még a Dubaiozók se mentek ki addig, míg az AUA Q400 LHBP-LOWW elment a végéig.
  • Hont
    Elszórakoztatom itt magam...
    Ma nézegettem a régi gépeket!
    Ami tetszett (már ami az akkori grafikát illeti) az a CaptainSim 727!
    Esetleg nem találkozott valaki valami újabb kiadással ebből a modellből?
  • Hont
    Rövid szöszenet, kinek és miért érte meg a Sólyom!
  • Hont
    Ma Framsen társunk videói között nézelődtem és találtam ezt a remek vidit!
    Gondolom elég brutál déli szél lehetett, mert ha megfigyelitek, elő szeretettel használták a "K" pontot, de pl az AirBerlin a "Z" gyors kigurulóról startolt!
    A másik az ATR ami brutál varióval emelkedik!:)
    Frankó videó! Köszi!
  • Hont
    Persze, mert keresztbe mászkálnak...
    RWY hosszába kell használni!
  • Framsen
    Kátyús ?
  • jaszy76
    Nálam is ez van.
  • berczy #43077
    No, megnéztem, baromi szép, részletes. :))) Nagyon tetszik. :)

LHBP

Viszont van egy érdekes dolog, hátha valaki tudja rá a megoldást. Az első képen a futópályán vagyok, kicsit belesüppedek, mintha lejjebb lenne, másodikon meg mellette, ott meg jó. A kettő között meg ugrat a gép:

• berczy #43076
    No végre ittunk, gyorsan meg is vettem. Még csak gyorsan rápillantottam, de uhh... khm, nagyon ott van.

Most repülök haza Varsóból. Lassan leszállok az új reptéren. :D:D:D
  • Hont
    Sziasztok!
    Ma a következő fícsőrt szeretném a figyelmetekbe ajánlani!
    Nekem ez is bejött, bár talán sokaknak súrolja a jó ízlés és a giccs határvonalát!
    A neve Ground Lights Effect.
    Én már elég régóta használom és nem volt gondom vele!
    A MANUAL-ban minden le van részletesen írva és pár perc alatt be lehet építeni a leírásban szereplő géptípusokhoz! Többek között iFLY737 hez is!

• Hont
    Mondjuk az nekem baromira hiányzik, hogy nem raktak az FS9 be statikus mozgó modelleket, de talán majd egy update-ben megkapjuk...
    Cityvel hibátlanul megy.
    Ma reggel tűzriadó volt nálam a Skaycourt-ban...:D A ködről ne is beszéljünk. De ezt a AA sikerült elkapnom! ;)

• Hypo #43073
    koszi, szépek! életben nagyon kihalt a reptér, anno legalább állt egy két Malév gép. CITY-vel megy gondolom szépen
  • Hont
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Clidey
    Hmmm...hát a kérdésed jó... Pedig emlékeim szerint valahova felraktam a LóPetit de most én sem találom...
    Úgyhogy csak most csak neked csak azértis... :D
  • Hont
    Inaktívvá kell tenni az AeroLHBP-t és a City-t alá nyomni az LHSim LHBP-nek és már működik is!
  • ToMy_
    Kompatibilitással hogy áll? A régi "város"-sal együtt működik?
  • Hont
    Ne gépet nézd...!!!
    Ha már itt tartunk! Te 700-hoz nem csináltál Malév festést?
    Mert 600 hoz és 800 hoz azt használom, de 700 hoz nem találtam!
  • Clidey
    Nem hiszem el hogy nem találtál szebb Malév festést...és most nem feltétlen az enyéimre gondolok...
  • Hont
    Én se bírok betelni...

• Hont

Jól van na!
    Igazad van!
  • Nyiri
    Én simán megmondom neked. Tuti FS mert Malev már nincs
  • jaszy76
    Erre az scenery vmi brutálisan jó.
    Isten bizony, 2 napja csak a földön gurulok, én nézegetem. :)
  • berczy #43062
    Huh, az nagyon jó, kíváncsi leszek egy Captain 757-re. :D
    Na már alig várom a holnapot.
  • Hont
    Nálam 25 re van most limitálva, de 20 alá semmi esetre sem megy!
    Szerintem kb 6-7 FPS-l jobb mint az AeroLHBP de persze 100X részletesebb!
  • berczy #43060
    Azt a mocskos rohadt...
    Kivagyok, hogy csak holnap tudom megvenni. :(((

Gyönyörű... Teljesítményben milyen?
  • Hont
    Az ördög a részletekben lakik...:D
    Első ránézésre meg se nagyon lehet mondani, hogy eredeti, vagy FS...
    Csak azért, hogy a kedvedbe járjak:

• Hypo #43058
    az épületeket fotózd bazz ne a gépet:))))
  • Hont
    1 hónapra 205Ft
    4 hónapra 508Ft
    8 hónapra 1016Ft

• jakugerik
    hány napra ?
  • Hont
    Dobj egy SMS-t! Megérdemli a fórum! 205Ft szinte semmi...
  • jakugerik
    20 kilobyte nem VIP-knak
  • Hont
    Miért nem tudsz feltölteni?
  • jakugerik
    a képfeltöltésről nem tudod véletlen a block-ot ? Mert így képet nem lehet feltölteni :(
  • Hont
    Mondtam én, hogy brutál! Kb 100 órát pörögtem eddig rajt, de egyszerűen nem tudom meg unni! Olyan szinten realisztikus, hogy néha csak pillogok...
    Eddig pl utáltam a téli textúrákat és nálam már decemberben megjött a tavasz, de most ez is megváltozott! Ajánlom figyelmetekbe a téli fákat...!
    Gyönyörű! Köszönjük szépen az LHSimnek!
  • jaszy76
    Meg is van.
    Egyelőre nem találom a szavakat...
  • jaszy76
    Venném én, de nincs még link hozzá. :)