45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#43088 A Captainről jut eszembe, most fedeztem fel a C-130-asban rejlő potenciált, mégpedig, hogy milyen faszányos, jól kidolgozott, részletes masina. Hirtelen felindulásból meg is vettem az alap csomagot, ha már csak 10 Euroért adták Captain-ék. Fantasztikusan kidolgozott masina, ő lesz a következő áldozat az oldschool érában. :)))
Addig is engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljam az ő kis tesóját, a Fairchild C-123-ast. Nagyon régóta keresek jó, használható, kidolgozott C-123-ast, már csak az Air America feeling miatt is és most sikerült rátalálnom eme darabra:
B. Zhigulskiy's C-123
Van mellé még linkelve a v2/3 is.
Nagyon kellemes kis gép. Nem egy Captain C-130-as, de mégis, igen jól ki van dolgozva, a panelek egyszerűek, de szépek, a VC majdnem teljesen funkcionál, ki van dolgozva még a raktér is. :) A panel tooltipjei kicsit bolondok, mert ugyan engine1 nincsen, de 2-3 az igen. Szóval fura, de sokat nem von le a élményből, tekintve, hogy viszonylag egyszerű masina ez itten, elég hamar átlátható mi merre meddig.
Nem utolsó sorban sok benne az extra. Szinte minden nyitható, még a motorfedők is. Állás közben cargo dobozok a gép mellett, a motorszerelő állvány, bakok, ki tud jönni a szállítmány is, ami lehet dzsip, malacok, hordó. Ezek szépen mozognak is, sőt, repülés közben ki is lehet dobni ejtőernyővel a nyitott rámpán. :DDD
Szóval összességében nagyon jó, amolyan igazi teherszállító igásló érzése van a gépnek. Alább találhattok néhány képet és egy videót kedvcsinálónak. :)
(megjegyzem, hogy LHBPről szálltam ffel, ezért a képek eleje igen sok új LHBP 1-es terminál közeli képeket tartalmaz. Még mindig nagyon odavagyok, hogy kijött, mert amellett, hogy győnyörű, szép, még viszonylag FPS barát is. Nincsnek már azok a gusztustalan beakadások, amik jellemezték a régit. Ha még a futópályába sem fogok belesüllyedni, maga lesz a mennyország.) :D
És akkor a képek:
LHBP-LHSM_C-123
...valamint a szokásos landing videó: :D
-
#43087 Köszi! :D -
#43086 Rohadjak meg pedig belinkeltem...
-
#43085 Linket kérhetek? :) -
#43084 Én köszönöm, hogy megnézted a videót, örülök, hogy tetszett. Már sajnos nem emlékszem a szél erősségre, csak, hogy azon a napon volt Angliában az a nagy vihar és késve jött a British, illetve sikerült megörökíteni a Wizz első menetrendszerinti Dubai járatát (a legelső előtte nap repült de jóval eltérve a menetrendtől) Amit nem értek, hogy ki mi alapján ballag el a pálya végéig és ki tud ott előbb felszállni. Fapadost még nem láttam elmenni a végéig még a Dubaiozók se mentek ki addig, míg az AUA Q400 LHBP-LOWW elment a végéig. -
#43083 Elszórakoztatom itt magam...
Ma nézegettem a régi gépeket!
Ami tetszett (már ami az akkori grafikát illeti) az a CaptainSim 727!
Esetleg nem találkozott valaki valami újabb kiadással ebből a modellből? -
#43082 Rövid szöszenet, kinek és miért érte meg a Sólyom! -
#43081 Ma Framsen társunk videói között nézelődtem és találtam ezt a remek vidit!
Gondolom elég brutál déli szél lehetett, mert ha megfigyelitek, elő szeretettel használták a "K" pontot, de pl az AirBerlin a "Z" gyors kigurulóról startolt!
A másik az ATR ami brutál varióval emelkedik!:)
Frankó videó! Köszi! -
#43080 Persze, mert keresztbe mászkálnak...
RWY hosszába kell használni! -
#43079 Kátyús ? -
#43078 Nálam is ez van. -
#43077 No, megnéztem, baromi szép, részletes. :))) Nagyon tetszik. :)
LHBP
Viszont van egy érdekes dolog, hátha valaki tudja rá a megoldást. Az első képen a futópályán vagyok, kicsit belesüppedek, mintha lejjebb lenne, másodikon meg mellette, ott meg jó. A kettő között meg ugrat a gép:
-
#43076 No végre ittunk, gyorsan meg is vettem. Még csak gyorsan rápillantottam, de uhh... khm, nagyon ott van.
Most repülök haza Varsóból. Lassan leszállok az új reptéren. :D:D:D -
#43075 Sziasztok!
Ma a következő fícsőrt szeretném a figyelmetekbe ajánlani!
Nekem ez is bejött, bár talán sokaknak súrolja a jó ízlés és a giccs határvonalát!
A neve Ground Lights Effect.
Én már elég régóta használom és nem volt gondom vele!
A MANUAL-ban minden le van részletesen írva és pár perc alatt be lehet építeni a leírásban szereplő géptípusokhoz! Többek között iFLY737 hez is!
-
#43074 Mondjuk az nekem baromira hiányzik, hogy nem raktak az FS9 be statikus mozgó modelleket, de talán majd egy update-ben megkapjuk...
Cityvel hibátlanul megy.
Ma reggel tűzriadó volt nálam a Skaycourt-ban...:D A ködről ne is beszéljünk. De ezt a AA sikerült elkapnom! ;)
-
#43073 koszi, szépek! életben nagyon kihalt a reptér, anno legalább állt egy két Malév gép. CITY-vel megy gondolom szépen -
#43072 Nagyon szépen köszönöm!
-
#43071 Hmmm...hát a kérdésed jó... Pedig emlékeim szerint valahova felraktam a LóPetit de most én sem találom...
Úgyhogy csak most csak neked csak azértis... :D -
#43070 Inaktívvá kell tenni az AeroLHBP-t és a City-t alá nyomni az LHSim LHBP-nek és már működik is! -
ToMy_ #43069 Kompatibilitással hogy áll? A régi "város"-sal együtt működik? -
#43068 Ne gépet nézd...!!!
Ha már itt tartunk! Te 700-hoz nem csináltál Malév festést?
Mert 600 hoz és 800 hoz azt használom, de 700 hoz nem találtam! -
#43067 Nem hiszem el hogy nem találtál szebb Malév festést...és most nem feltétlen az enyéimre gondolok... -
#43066 Én se bírok betelni...
-
Jól van na!
Igazad van!
-
Nyiri #43064 Én simán megmondom neked. Tuti FS mert Malev már nincs -
#43063 Erre az scenery vmi brutálisan jó.
Isten bizony, 2 napja csak a földön gurulok, én nézegetem. :) -
#43062 Huh, az nagyon jó, kíváncsi leszek egy Captain 757-re. :D
Na már alig várom a holnapot. -
#43061 Nálam 25 re van most limitálva, de 20 alá semmi esetre sem megy!
Szerintem kb 6-7 FPS-l jobb mint az AeroLHBP de persze 100X részletesebb! -
#43060 Azt a mocskos rohadt...
Kivagyok, hogy csak holnap tudom megvenni. :(((
Gyönyörű... Teljesítményben milyen? -
#43059 Az ördög a részletekben lakik...:D
Első ránézésre meg se nagyon lehet mondani, hogy eredeti, vagy FS...
Csak azért, hogy a kedvedbe járjak:
-
#43058 az épületeket fotózd bazz ne a gépet:)))) -
#43057 1 hónapra 205Ft
4 hónapra 508Ft
8 hónapra 1016Ft
-
jakugerik #43056 hány napra ? -
#43055 Dobj egy SMS-t! Megérdemli a fórum! 205Ft szinte semmi... -
jakugerik #43054 20 kilobyte nem VIP-knak -
#43053 Miért nem tudsz feltölteni?
-
jakugerik #43052 a képfeltöltésről nem tudod véletlen a block-ot ? Mert így képet nem lehet feltölteni :( -
#43051 Mondtam én, hogy brutál! Kb 100 órát pörögtem eddig rajt, de egyszerűen nem tudom meg unni! Olyan szinten realisztikus, hogy néha csak pillogok...
Eddig pl utáltam a téli textúrákat és nálam már decemberben megjött a tavasz, de most ez is megváltozott! Ajánlom figyelmetekbe a téli fákat...!
Gyönyörű! Köszönjük szépen az LHSimnek! -
#43050 Meg is van.
Egyelőre nem találom a szavakat... -
#43049 Venném én, de nincs még link hozzá. :)