MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez bizony így igaz.

Chazz76
Szinte vártam,hogy betámadj,anélkül,hogy a kérdésedre választ kaptál volna(hátha értesz egy összetett mondatot).
Tehát nem neked címeztem,hanem az utánad szólóhoz.Bár nem nekem írta,de a stílus akkor is felháborító,bárkinek is szól a dolog.
Ha te ezt a szándékomat nem voltál képes felfogni a hozzászólásomból,akkor te vagy a gyengeelméjû.

Clidey
Cimbi amennyiben rám értetted a "nagyarcú" és "képmutató" jelzõket, neked meg ajánlom figyelmedbe a #17753 utolsó bekezdését! Nem azt mondtam hogy itt mindenki olyan mint a ma született bárány, hanem azt hogy az ilyesmit intézzük diszkrétebben. Ha ezt nem vagy képes felfogni, és betartani akkor én pedig a "gyengeelméjû" jelzõvel illetlek.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Szerintem nem kellene hõbörögnöd, teljesen jogos volt a törlés, nem kell gratulálnod érte. Mivel csak komplett hozzászólást lehet törölni sorokat, linkeket nem, ezért ment a kukába az egész. Így jártál. Mellesleg a házigazda törölte nem én.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Chazz76
Cimbi,nem tudtad,ebben a banánköztársaságban százmilliókat lehet lopni büntetlenül,de ha beszúrsz egy torrentet,általános megvetés tárgya leszel???(érted az iróniát remélem)

Amúgy meg ne törõdj a nagyarcú,képmutató emberkékkel.Nekem tetszett a leírásod,képletes volt.

Clidey
Ha más is repülni akar vele, majd veszi a fáradtságot és ír neked szépen egy privit hogy lécci toljál neki egy kalózöblös linket.

A szándékod is nyílvánvaló de akkoris: gondolod viccbõl van a kommentablak bal alsó sarkába írva az a mondat? Csak azt ne mondd hogy nem vetted észre...

(Kösz Peti a del-t!)

Mellesleg csak az egyik link szólt az SR-71 torrentjérõl, a másik wikipediás volt.

De látom ez már elég volt a komplett hozzászólás törléséhez. Gratula érte. <#levele>

És mennyivel jobb a te "ismeretlen" foglalkozásodnál! Bírom amikor egyesek úgy szólnak meg másokat a személyes adataikért, hogy nekik semmi sincs ott feltüntetve. Egyáltalán miféle értelmi szintre vall másokat a személyes adataikért megszólni? Nevetséges!

Jéé, ide még beengednek helyesírás-buzikat? Azt hittem azokat már az egész fórumról kiutálták.

Azért szúrtam be hogy más is repülhessen vele. Nem vezérelt rossz szándék.

Inkább csak töröld a nickjét. Nem fogunk veszteségbe fordulni a hiányától.
Ja igen doktorkám.
A kiválló, az nem egyenlõ a kiváló-val
http://helyesiras.blog.hu/2008/04/27/szolista_k_z
Csak az okulásodra.
Ugye csak ökörködsz a foglalkozásod beírásánál?
Clidey
Gratulálok az utadhoz, biztos nagyon élvezetes lehetett!

Csak azt nem értem mi a faszér' kell kalózöblös linkeket beszúrni ide mikor milliárdszor el lett mondva hogy e fórumon nincs varez, még a kommentelõs ablakba is beírattuk a gyengébbek kedvéért. Miért olyan nehéz ezt betartani??

Biztos vagyok benne hogy mindannyian használunk kisebb-nagyobb mennyiségben a sötét oldalról jött cuccokat, de legyünk már annyira kultúráltak és tiszeljük meg e fórumot (valamint annak szabályait) annyival hogy az ilyesmit privát üzenet formájában intézzük!

lol
m814
"robotpilóta kikapcsolása után nemigazán tudtam navigálni a kromfekete Blackbirdel, ami még felkapcsolt jelzõfényekkel is elveszett a sötétségben."

Pedig ennél is beválik a malév tupoleves módszer.
Ügyelni kell rá hogy a gép mindig a két nav lights közt maradjon...<#nevetes1>

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

polluxware
ez baba😊 Kecskemét Bécs közti útvonalon nagyon képben lesz! 😊

gyupííí<#vigyor2>

Hypo
AVSIM EN LHSM FõHír😊) GRAT

Hypo
Motor nagyon nem szereti. Meg hát mivel ezt nem árt betartani :"...You should maintain the IN RANGE
power setting of 25" MAP and 2050 RPM all the way down until landing is
assured, adjusting as needed to maintain the proper final approach speed of 85 KIAS."

Igy azert még nehezebb😊)

Falconer
Hogyhogy, nagyon begyorsul vagy mi?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
ja az nem kérdés😊

polluxware
szép az is

Hypo
azt nem ismerem, igazi harci gepek annyira nem erdekelnek😊

polluxware
maam B-25j ?

Hypo
😊 Van az eredeti, kicsit mas mint amikhez szoktunk😊 Nagyon jo gep amugy elveyet vele a repules es a leszallas plane eleg koran kell elkezdeni a sullyedest mert 500 fpm nel tobbet nem szeret

polluxware
autopilóta van abban a gépben?

Nashgaar
Remek történet, köszönet érte!

Hypo
polluxware
törik ám az english-t <#nyes>

Én is imádom a DC-3ast, állandóan azzal repkedek az FS2004-ben. Kár, hogy nem találtam meg torrenten ezt a jó kis kiegészítõt.

g0a
g0a
hja igen offline ba nem tudom hogy mukodik 😊) en online repulok. mondjuk meg sosem kellett elmenni kiterore 😊

Hypo
csak gyozd mikor a francba elvektoral fs atc😊))

g0a
lehet tobb utat is betaplalni fmc be. kitero az 1 javaslat LHBP nek LOWW pl. ezt eltalaban ugy valasztjak hogy kb 30-45 percre messzebb ne nagyon legyen es az idojaras talan 200-300k rel odebb mar kedvezobb.
pl multkor is mikor nagy vihar volt ferihegy kozelebe szolt torony hogy rossz az idojaras. pilotak vettek csainaltak 1 go around ot es mar kaptak is vektorokat becsre.. vagy direct TORNO es kesz.
szoval utasitasokat megkapod ugyis ATC tol.

Hypo
😊))) hat ha az erdekes hogy ami 1954 ben lezuhant az eredeti az is volt elotte katonai gep, sot az airlift berlin alatt hasznaltak, ahol az a pilota repulte aki kesobb a Nevada airlines szineiben a masik gepet vezette amit kesobb atfestettek erre....>😉) Az elejen a PIREP azert van mert a VA ban ahol repulok igy szoktuk leadni az egyes repuleseket😊

Hypo
Hu ugy hosszu lett volna nem akartam elsore mindent, de az irasban szereplo gepeknek mind mind erdekes a tortenete, mint irtam az egyik a seregben szolgalt ott epitettek at, aztan a masik a neveda airlines nal volt ahol egy ugyan ilyen szinten lezuhant, ami elotte az alaska airlines e volt, a 3 gep is kapcsolatban allt ha nem is kozelrol az Alaska Airlines-al kolcsonbe volt egy lezuhant g;pet helyetesitett.

Azt nem sikerult kideriteni miert pont erre a gepre festettek at hiszen mindegyik eredeti gepnek is megvolt a maga tortenete, de meg is a muzeumban egy megsemmisult gepet valasztottak hogy ujra helyre allitjak. Erdekes.

legalább te épségben megérkeztél, klassz kis nyomozás. thx
Falconer
Én mondjuk egy kicsit vártam hogy desszantosokat dobtak le vele Fro felett a háborúban, kilõtték egy motorját de mégis hazatért vagy valami ilyesmi <#idiota>, de amugy érdekes volt 😊 <#eljen>
Kell azért néha ilyen is, mert folyton a sok kieg tárgyalása eléggé száraz ugy magában.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
AWPIREP September 20090904 - AW656 Zoltan - Douglas DC3 NC91008- PAMC-KCR 39 minutes

Háttér:
Régóta szemezek már a MAAM-SIM féle Douglas R4D C47 DC3 kiegészitõvel, és eljött az idõ, hogy ki is próbáljam végre. Láttam az oldalukon, hogy van Alaska Airlines festés hozzá, le is szedtem. Aztán gondoltam nem lenne rossz utána nézni ennek a gépnek mi volt a története.
A gép Alaska Airlines N91008. Meg is találtam a gépet a boeing repülési múzeumában van kiállitva.

De ez nem az eredeti gép, ugyan is ami ki van állitva azt 1995 után festették Alaska Airlines N91008-ra elõtte ez a gép egy felségjelzés nélküli gép volt N138D volt a száma, meg is találtam róla a fotót.

Gondoltam huha kezd érdekesé vállni a dolog, nézzük csak meg ezt az N138D ( c/n 2245) gépet.
1940 július 8 án került ay American Airlineshoz NC15591 oldalszámmal. 1953-ban eladták az Union Steel & Wrecking Co cégnek, majd átkerült az Ozark Airlines –hoz itt regisytrélték be N138D néven 1957 ben.
1973 ban került át a Nevada Airlines-hoz.

1980 ban a Pacific National Airwazs volt a tulaj, majd pedig a Rozal West Airwazs vette meg 1980 decemberében.

1987 ben adták a múzeumnak, ahol aztán megkapta az új festést, de MI VAN AZ EREDETI N91008 géppel?
Lehet ez az ami kint hever a múzeum melletti reptéren?

További kutatások kellettek, de kiderült ez a gép NC30035 volt eredetileg és az Eastern Airlines kapta meg, az USAAF is használta 43-2013 számon. Többször nevezték át, aztán a története kicsit rosszra fordult, mindkét engine meghibásodott és kényszer leszállást kellett csinálnia 1979 November 4-én. 1985 ben kapta meg a museum, és ott festették át Alaska Airlines szinre, késõbb mikor az N138D kerúlt a helyére, kirakták és alkatrésznek használták.

De akkor HOL VAN Az EREDETI ALASKA AIRLINES N91008 gép???? És a múzeum miért választotta pont az N91008-t? Sok sok keresgélés után sikerült megtudni. Ay eredeti N91008 lezuhant 1954 Audusztus 8-án McGrath( Alaszka) mellett, mind a két pilóta életét vesztette. Az õ emlékükre lett újra lefestve az N138D.

Gondoltam én is lerepülöm azt a bizonyos utolsó utat.

Igy aztan fenyderult minden kerdesre, es megtudtam 3 gep tortenetet, remelem nem untattam benneteket vele!!!

A kérdésem arra vonatkozott volna, hogy ha mondjuk egy gép repül Helsinkibõl Budapestre, akkor hogy döntik el, hogy a "tartalék" reptér Pozsony lesz mondjuk, vagy Bécs, vagy valami más? És ha már van co-route, akkor az egészet kell betáplálni Helsinkitõl Pozsonyig, vagy csak a Budapest Pozsony szakaszt?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

g0a
minden repules elott van "meeting" de az utvonalat nem ok talaljak ki ahogy Hypo is irja elore megkapjak feltoltve . az uzemanyagot altalaban ok hatarozzak meg de a tobbit keszen kapjak.

Hypo
az elore betaplalt ut, egyebkent a flight plant az Operation tol kapjak ok csak vegig ellenorzik hogy stimmel e.

Hypo
VNAVNAk az a dolga😊 bar jobb egy picivel TD elott elkezdeni DES NOW csak hogy tutira menjen az ember😊

Amúgy a co-route meghatározása hogy történik? Van erre valami egyezményes elõírás, vagy a pilóták találják ki a repülés elõtt?

Egyébként az ATR-ben is lehet menteni a repülési tervet, igaz, hogy csak akkor engedi, ha van co-route is. Utána be lehet tölteni, és az eddig megtett waypointokat kiszedni, és onnan lehet folytatni az utat, ahol az ember elmentette. Egybként a VNAV meg gyönyörûen kiszámolja, hogy mikor kell kezdeni süllyedni, szépen elkapom a siklópályát, és visz le az autopilot. :-) Egyedül az autothrottle hiányzik, no de a pilótának is kell valami munka. ;-)

Hypo
jaja az adja meg a sava borsat😊

polluxware
nekem az jött lett le hogy elsõ látásra egy tök põre mûszerek nélküli szép modell..

viszont repülni teljesen máshogy reppen mint bármelyik másik gép amiket FS alatt próbálgattam

Black Shárk-nál, vagy a Su-25T AFM -nél éreztem hasonló ugrást viselkedéseben az eddigiekhez

az meg hab a tortán hogy a moci hömérsékleti viszonyoknak megfelelõen viselkedik😊 érdemes elolvasni accusim féle leírást

Hypo
😊))) jo kis gep nem allitottam hogy nem az. erdekes mert egy masik ceg is csinal epp egyet az super cub.

azert scoutal is le lehet am szallni bar szerintem is kicsit erosen viselkedik

polluxware
hát ez szebb mint ami alapból van fs9, vagy fsx alá..

bushflyinggal kapcsolatban (tudom ezért nagyon odavagy)

prószáltam fsx alatt a realair scout tundrát, de valhogy semmilyen téren nem közelíti meg azt amit az A2A féle J-3 tud... fõleg ha kis helyre kell leszállni vagy felszállni

igaz hogy ott csak 65le moci van viszont van progizott fizika ami realair-ben smafu

szóval amit youtube vidijókon lehet látni azt max ez a kis gép tudja (ja ennyi repkedés után igen is megéri az árát)