MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát nem neked címeztem,hanem az utánad szólóhoz.Bár nem nekem írta,de a stílus akkor is felháborító,bárkinek is szól a dolog.
Ha te ezt a szándékomat nem voltál képes felfogni a hozzászólásomból,akkor te vagy a gyengeelméjû.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Amúgy meg ne törõdj a nagyarcú,képmutató emberkékkel.Nekem tetszett a leírásod,képletes volt.
A szándékod is nyílvánvaló de akkoris: gondolod viccbõl van a kommentablak bal alsó sarkába írva az a mondat? Csak azt ne mondd hogy nem vetted észre...
(Kösz Peti a del-t!)
De látom ez már elég volt a komplett hozzászólás törléséhez. Gratula érte. <#levele>#levele>
A kiválló, az nem egyenlõ a kiváló-val
http://helyesiras.blog.hu/2008/04/27/szolista_k_z
Csak az okulásodra.
Csak azt nem értem mi a faszér' kell kalózöblös linkeket beszúrni ide mikor milliárdszor el lett mondva hogy e fórumon nincs varez, még a kommentelõs ablakba is beírattuk a gyengébbek kedvéért. Miért olyan nehéz ezt betartani??
Biztos vagyok benne hogy mindannyian használunk kisebb-nagyobb mennyiségben a sötét oldalról jött cuccokat, de legyünk már annyira kultúráltak és tiszeljük meg e fórumot (valamint annak szabályait) annyival hogy az ilyesmit privát üzenet formájában intézzük!
Pedig ennél is beválik a malév tupoleves módszer.
Ügyelni kell rá hogy a gép mindig a két nav lights közt maradjon...<#nevetes1>#nevetes1>
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
power setting of 25" MAP and 2050 RPM all the way down until landing is
assured, adjusting as needed to maintain the proper final approach speed of 85 KIAS."
Igy azert még nehezebb😊)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
pl multkor is mikor nagy vihar volt ferihegy kozelebe szolt torony hogy rossz az idojaras. pilotak vettek csainaltak 1 go around ot es mar kaptak is vektorokat becsre.. vagy direct TORNO es kesz.
szoval utasitasokat megkapod ugyis ATC tol.
Azt nem sikerult kideriteni miert pont erre a gepre festettek at hiszen mindegyik eredeti gepnek is megvolt a maga tortenete, de meg is a muzeumban egy megsemmisult gepet valasztottak hogy ujra helyre allitjak. Erdekes.
Kell azért néha ilyen is, mert folyton a sok kieg tárgyalása eléggé száraz ugy magában.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Háttér:
Régóta szemezek már a MAAM-SIM féle Douglas R4D C47 DC3 kiegészitõvel, és eljött az idõ, hogy ki is próbáljam végre. Láttam az oldalukon, hogy van Alaska Airlines festés hozzá, le is szedtem. Aztán gondoltam nem lenne rossz utána nézni ennek a gépnek mi volt a története.
A gép Alaska Airlines N91008. Meg is találtam a gépet a boeing repülési múzeumában van kiállitva.
De ez nem az eredeti gép, ugyan is ami ki van állitva azt 1995 után festették Alaska Airlines N91008-ra elõtte ez a gép egy felségjelzés nélküli gép volt N138D volt a száma, meg is találtam róla a fotót.
Gondoltam huha kezd érdekesé vállni a dolog, nézzük csak meg ezt az N138D ( c/n 2245) gépet.
1940 július 8 án került ay American Airlineshoz NC15591 oldalszámmal. 1953-ban eladták az Union Steel & Wrecking Co cégnek, majd átkerült az Ozark Airlines –hoz itt regisytrélték be N138D néven 1957 ben.
1973 ban került át a Nevada Airlines-hoz.
1980 ban a Pacific National Airwazs volt a tulaj, majd pedig a Rozal West Airwazs vette meg 1980 decemberében.
1987 ben adták a múzeumnak, ahol aztán megkapta az új festést, de MI VAN AZ EREDETI N91008 géppel?
Lehet ez az ami kint hever a múzeum melletti reptéren?
További kutatások kellettek, de kiderült ez a gép NC30035 volt eredetileg és az Eastern Airlines kapta meg, az USAAF is használta 43-2013 számon. Többször nevezték át, aztán a története kicsit rosszra fordult, mindkét engine meghibásodott és kényszer leszállást kellett csinálnia 1979 November 4-én. 1985 ben kapta meg a museum, és ott festették át Alaska Airlines szinre, késõbb mikor az N138D kerúlt a helyére, kirakták és alkatrésznek használták.
De akkor HOL VAN Az EREDETI ALASKA AIRLINES N91008 gép???? És a múzeum miért választotta pont az N91008-t? Sok sok keresgélés után sikerült megtudni. Ay eredeti N91008 lezuhant 1954 Audusztus 8-án McGrath( Alaszka) mellett, mind a két pilóta életét vesztette. Az õ emlékükre lett újra lefestve az N138D.
Gondoltam én is lerepülöm azt a bizonyos utolsó utat.
Igy aztan fenyderult minden kerdesre, es megtudtam 3 gep tortenetet, remelem nem untattam benneteket vele!!!
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
viszont repülni teljesen máshogy reppen mint bármelyik másik gép amiket FS alatt próbálgattam
Black Shárk-nál, vagy a Su-25T AFM -nél éreztem hasonló ugrást viselkedéseben az eddigiekhez
az meg hab a tortán hogy a moci hömérsékleti viszonyoknak megfelelõen viselkedik😊 érdemes elolvasni accusim féle leírást
azert scoutal is le lehet am szallni bar szerintem is kicsit erosen viselkedik
bushflyinggal kapcsolatban (tudom ezért nagyon odavagy)
prószáltam fsx alatt a realair scout tundrát, de valhogy semmilyen téren nem közelíti meg azt amit az A2A féle J-3 tud... fõleg ha kis helyre kell leszállni vagy felszállni
igaz hogy ott csak 65le moci van viszont van progizott fizika ami realair-ben smafu
szóval amit youtube vidijókon lehet látni azt max ez a kis gép tudja (ja ennyi repkedés után igen is megéri az árát)