MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Li-2-esbõl nálunk van az utolsó repülõképes gép, büszkék lehetünk rá, és persze köszönet érte a felújítást végzõ szakembereknek.
Ez alapján várható lenne, hogy magyarok készítsék el az FS változatot is. Beleástam magam a témába, az egyszerûség kedvéért ki lehetett indulni az FSX SDK-ban közzéadott DC-3 modellbõl, ami szabadon alakítható. (Más kérdés, hogy közzétenni így csak a MS engedélyével lehetne, mindenesetre egy kis jogászkodás, hogy az SDK licensze ezt lehetõvé teszi-e...)
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Azt is írja a manual, hogy nem szabad irányt, vagy magasságot változtatni, amíg az autopilot be van kapcsolva. :-)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
De javasloma justflight nal nezd meg a 777 szerintem eleg kellemes.
Már töltöm is.
Ismerem a MAAM SIM dc3 gépet és nagyon tetszik, de szerintem eléggé eltér a valós li-2 gépektõl, a modelljét pedig nem tudom átalakítani. Ezért nem is gondolkodtam a festésen.
A HA-LIX mostani állapotában való elkészítése mér régi tervem.
Igaz, hogy az FSX-hez, de megoldottam az asszimetrikus festést, az ablakok elhelyezését, a hajtómû gondoláját, ahol eltérések vannak a DC-3 és a LI-2 között. Késõbb küldhetek errõl a félkész állapotról képeket. Az orr-rész és a hajtómûvek festése még nincs meg véglegesen.
A másik érdekes rész a pilótafülke és a mûszerfal átalakítása. Az orosz mûszereket kivétel nélkül össze tudtam szedni az orosz oldalakról és áttenni a Li-2-be. Nagyon félkész még a cucc, fõként a VC modellezése és a panel van hátra.
Amúgy egy orosz srác is készített egész jó LI-2-est. Most nem találom a linkjét késõbb utána tudok nézni, ha szükséges.
Aztat szoktam látni mifelénk (Tököl) is repkedni néha. Amúgy valahol láttam román Li-2-es festést a MAAM géphez, nem tudom, hogy magyar létezik-e. Bár mondjuk szerintem a Li-ben orosz metrikus mûszerek voltak, így a MAAM géppel nem igazán valós a dolog. :-)
757 et nem huztam le csak mondtam hogy ha valaki nem akar annyira bonyolult dolgot viszont a default mar keveske es erdekli a nagygepes dolog akkor neki pont jo de szerintem a rendszerei eleg nagy vonaluan vannak szimulalva, pmdg 737 ennel sokkal teljesebb szimulacio leveld plane.
sokat nem repültem vele, de azért nem húznám le ennyire😊 Airac 0906 megy vele fs9-el
Da fokker70? nincs hozzá VC... egyébként nagyon szép, és javítgatják serényen (2.11beta peccs)
Most találtam rá a Greek Airports oldalra, tonnányi görög reptér. Ja, és egy Olympic Airways (vagy mitomén régen mi volt a nevük) festést is találtam a MAAM géphez. Azt hiszem be fogom járni a görög szigetvilágot a OA nosztalgia különgépével. :-)
Na csak megtetszett neked ez a gep?😊) Ugye hogy van valami megfoghatatlan feelingje?
De tenyleg le a kalappal a keszitok elott csodas az a gep, elmeny vele napfelkeltekor repulni a hegyek kozott.
DA fokkert nem ismerem
Efyébként döbbenetes, hogy a MAAM Sim DC-3-hoz mennyi festés van a megadott linken. Ehhez volna jó olyan csomag, amiben korabeli repülõterek vannak. Mondjuk Ferihegy vagy Budaörs 1950 és 1960 között. :-)
A gep maga kulsoleg szep, jok az animaciok a texturara se lehet panasz. Belul a VC eleg jo lett szep a vilagitas is. A rendszerek az mar egy mas kerdes en itt erzem mindig kicsit hianyosnak captain sim termekeit.
Szoval a defualt gepek es mondjuk a pmdg kozotti hosszu savon talalhato ez is inkabb a defaulthoz kozel, de mar add egy erzest hogy milyen lehet egy komolyabb szim.
VISZONT most minden rednkivul olcso naluk ugy hogy ha a penzt nezed most akkor nagyon jo vetel 9 dollarert. Viszont amikor kijott 50 volt szoval....
LevelD PMDG utan szerintem jatekszer, de ha meg nem volt szerencsed komolyabb gepekhez akkor nem rossz. Mondjuk ha mar mindenkepp kene toluk valasztani valamit ami most szinten akcios akkor az a C130 herkules kiegjuk abbol az osszes extraval egy eleg szep kieget kap az ember a kezehez.
Vagy ott a just flight altal forgalmazott 777 amit a PSS csinalt na az mar egggyel komo0lyabb dolog, en azt speciel nagyon szeretem, az pont a leveld767 elott van csak picit egyszerubb de ott mar minxden a helyen es a vc es 2d panelek is nagyon szepek. FMC is jol mukodik frissitheto. szoval ha ajanlanom kene akkor a sorrend valahogy igy
1. PMDG737 LEVELD767
2.PSS 777, Flight1 Super 80, ATR
3. Captain Sim 757 pro
nagyon gondolkozok a Captainsim 757-esen, van valakinek valami tapasztalata a géppel kapcsolatban, így halottam, hogy nem régen nem lehetett frissíteni az fmc adatbázist, de a legfrissebb verziójánál már lehet.
Aki ismeri az írhatna róla
Lenne néhány kérdésem FS2004-gyel kapcsolatban. Honnan lehet leszedni viszonylag jó ingyenes LHBP sceneryt illetve hogy lehet ezt berakni a szimulátorba. Van egy PMDG 737-600/700-as modellem hogyan lehet ezt berakni a szimulátorba illetve hogyan lehet átfesteni MALÉV színeire. Az FS még teljesen gyári, éritetlen.
Válaszokat elõre is köszönöm:Tamás
Jó repülést hozzá😊
shájennél példul a "wing unfold/ hook relase" parancsok mennek még
Normálisan szólt Clidey a #17753-ban a warez miatt is és amúgy is. Te ezen berágtál és azóta megy az OFF. Köszi.
Én is sokat adok rá, hogy helyesen és értelmesen írjak. Mégsem tudom támogatni azokat, akik kis helyesírási nüanszokba kötnek bele, és így élik ki a frusztrációjukat.
Igazán kár hogy te nem érzékeled a kettõ között a különbséget, de ez talán legyen a te problémád.
(Az meg különösen nevetséges hogy nem ismered a jelentõs jelentésbeli különbséget a "buzi" és az "autóbuzi", "repülõgépbuzi", "helyesírásbuzi" között. Lehet hogy mégsem vagy olyan tájékozott mint azt gondolod magadról? )
Ezúton tudatom az érintettel aki a nevemben próbált regelni a gaypoint.hu-ra, hogy ne is reménykedjen, eddig sem, s ezután sem fogok a fajtájához tartozni. :-P
ON
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Okoskodás helyett menjél azokra a kedvenc fórumaidra, ott buzizzál.
Nem mondom azt sem hogy hozz példákat mert nem érdekel a dolog, de ha ennyire ismersz, akkor bizonyára feltûnt az is, hogy akik normálisan, kulturáltan, értelmesen fórumoznak azokkal még soha semmilyen problémám nem volt, mint ahogy nekik sem velem. Azért ez is elmond valamit - fogalmazzak ahogy te: a jellememrõl - szerintem. Szóval lehet nem is velem van a baj? :-P
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Elnézést a normális topiclakóktól
Kurvára nem vagok kíváncsi az ilyen szar acsarkodásra. Ezen a fórumon nem ezt akarom olvasni. Menjetek el innen inkább a dühöngõbe.
Letettél már valamit az asztalra,nem errõl van szó,hanem a stílusodról,ami ééérted,ugye..?
Talán legközelebb nemártana tisztábban fogalmaznod, mert így olyanokkal keveredhetsz összeütközésbe akivel nem állt szándékodban.