MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
igazából nem tudom, nem találok külön lekapcsoló gombot az autothrottle-nak. a manual jelez valamit a gázkar környékén, mintha ott lenne egy leoldó de egyszerûen nem találom...

Hypo
olaj kifolyas a motornal?😊)) szupi

Csak úgy okádja a füstöt! :-) Meg hát IRL 2-3 ujj kell hozzá, és ez ugye FS-ben nem megoldható. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hypo
motor inditas a legjobb😊)

Hang valami hihetelenül jól sikerült, és valóban roppant hangulatos az egész. Meg az is frankó, hogy a földön csak fékezéssel, vagy gázkarral kormányozható a gép, mint a valóságban. Ami hiányosság van a gépben az valójában az FS korlátai miatt van.

Hypo
download verzio, a multkori helyen ott a sima manual es adnak hozza egy ougyan olyat csak html formatumban amiben benne vannak a videok is plusz meg az eredeti trening manual is

Még egy kérdés, te a CD-s változatot vetted meg? Ha igen, akkor a CD mellé jár még valami papír alapú doksi is?

[HUN]FaTaL
Ide pénzért kell regisztrálni? Free reget nem találtam, letölteni nem enged mert permission denied. 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

No, rápillantottam a DC-3-ra, és tényleg nagyon ütõs! :-) Marhára tetszik, hogy az egér görgõjével lehet tekergetni a mûszereket. Egy apróságra felfigyeltem, nekem úgy tûnik, hogy hiába van felkapcsolva az utaskabin világítása, külsõ nézetben ez nem látszik.

Nincs bekapcsolva az autohrottle? A Super 80-ban ez pl. külön kapcsoló, hiába kapcsolod ki az autopilotot, a tolóerõt akkor is automatikusan szabályozza. Más kérdés, hogy ha a sebességet leveszed, akkor az automatikának csökketeni kell a tolóerõt is, már ha a FD be van kapcsolva.

CptSAB
Megleltem.. de manuálisan tényleg jobb, mert ez inkább csak összekeverte.
CptSAB
Magyar PS CS-em van. Esetleg egy apró szösszenet hol is keressem az automerge funkciót? Magyar-angol manualokkal mindig van némi kavircom..
alert
GE-ben (a programban) printscreen a megfelelõ kamerabeállításokkal, majd photoshop-ban összeilleszted a sok képernyõfotót 😊 Azért GE-ben mert ott kevesebb, vagy nincs is Google vízjel a képekre sütve. Ha ügyesen csinálod, az automerge összerakja, akár egy panorámaképet. Bár ez nem mindig mûködik jól, de a hibás részeket még mindig egyszerûbb kézzel javítani. Persze kézzel is meg lehet csinálni elejétõl fogva, úgy jóval precízebb és szebb, de kicsit több idõ. A bécsi repteret megcsináltam kézzel kb 3 óra alatt teljesen precízre és az kb akkora, mint Ferihegy. Egyszerûbb a dolgod, ha HD felbontást tud a monitorod, vagy legalább 1600x1200-at, mert akkor jó nagy területet fed le 1 printscreen és idõt takarítasz meg.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

CptSAB
.. sza* a billcsim kihagyja a betüket
CptSAB
Trükközési infókat zívesen hallgatok. GE azt írja ki, a szerver most a kh.. átírtam a khm-es címeket kh-ra, na így Pécset leszedte, de utána mgint full behallt.
alert
Megoldható az, csak némi trükközés kell és kis pepecselés. Ha nem nagy területekrõl van szó, 30-40km2-ig simán megoldható egy kis idõ ráfordításával vérizzadás nélkül 😊

[HUN]FaTaL
Köszi. 😊

CptSAB
http://www.simviation.com -on még fennt vannak! Keress rá, hogy Project Airbus, és kapsz egy rakással.
CptSAB
Rossz hír.. Project Airbus feloszlott. Mégrosszabb hír, a festéseknek annyi.. valahol nekem le van mentve egy csmó. Én annak idején letöltöttem az összes PA 318-321 változatot.
Papirzacsi
Kétszer nyomd meg a Z-t. Elsõre lekapcsolja az AP-t, másodikra az "A/T"-t (nem emlékszem mi a neve ennek a funkciónak ezen a gépen, lehet a/t itt is).

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

w77d
srácok a PMDG MD11-en hogy lehet teljesen kikapcsolni az autopilot-ot?? a kormányszarvon emgtaláltam a kioldó gombot, de a gázkarra akkor sem igazán reagál a gép, tartja stabilan a beállított sebesség értéket. Az autopilot konzolon meg hiába nyomok meg akármit, semmi változás.. Most is Arlandán nem tudtam mit csinálni 240csomóval értem földet mert egyszerûen nem vette vissza a gázt, oszt úgy rongyoltam végig a kifutón hogy öröm volt nézni....

polluxware
én csak aztat nemértem, hogy ha valki nem kifejezetten jártas a repkedésben (FS)... az miért rögtön egy nagy madárral akar kezdeni?

[HUN]FaTaL
Payware vagy free? Linket plz, ha free. Ha nem, akkor meg shopot. 😊

CptSAB
Ha nem akarsz nagyon FMS rendszerrel bíbelõdni, akkor válaszd inkább a Project Airbus családot. Panel is tölthetõ hozzá.
[HUN]FaTaL
Az autopilot vezérlõpanel nem reagált semmire, de majd megnézem közelebbrõl. 😊 Köszi szépen, valószínû nekiesek a manualnak a következõ felszállás elõtt. 😊 A default gépekkel mennyivel egyszerûbb volt minden. 😄 Csak azokhoz még festés sincs😞 Nem túl nagy élmény úgy repkedni. 😄

A Wilco Airbus-nál is beállíthatod a magassagot, sebesseget, iranyt az autopilot vezerlo panelen, (asszem FMS) de ha azt akarod hogy a beallitasaidat hasznalja akkor a jobb eger gombal tudod aktivalni. Ha a bal eger gombot hasznalod akkor a computert (MCDU) hasznalja. Termeszetesen a gazkarokat felszallasnal, (TO/GA, vagy FLX/MCT) utazomagassagnal (CL) a megfelelo toloerohelyzetben kell lenni. Felszallas elott TO config ellenorzes!

A navigacios frekvenciakat az MCDU-ban allitod, a kommunikacios frekvenciakat a kozepso panelen allitasz
w77d
én azt szoktam csinálni, hogy az airliners.net-en rákeresek egy reptérre és megnézem, hogy milyen gépekrõl csináltak ott fotót. Így megtudhatod, hogy mivel járnak és kik oda...

Bögyörő
Sziasztok, van valami hely ahol meglehet nézni a valóságba milyen járatok milyen típusú géppel, milyen útvonalon repülnek? Én fõleg Magyarország és a környékbeli országok (Erdély, Felvidék, Vajdaság, stb. ) járataira lennék kiváncsi, szeretnék mindent a lehetõ legvalósághûbben csinálni és ehez kellennek infók de nem igazán találok. Ha van ilyen hely ahol az ilyen infókat meglehet találni irjátok meg a címét, ha nincs akkor esetleg hol vagy hogy érdemes keresgélni?
Elõre is köszönöm

[HUN]FaTaL
Srácok! Felraktam a Wilco Airbus Series 1-t. Muszáj FMC-t programozni az autopilothoz vagy le lehet butítani?😄 Nem akarok ennyire komolyan játszani csak repkedni, már a default gépek is jók. Más: A rádiófrekiket is az FMCben kell állítgatni mert nem találtam meg a nav1-t és az ADF-et? Meg felraktam hozzá a wizzair festést, a menüben meg is jelenik, de játékban az elõtte használt gépet tölti be. :S

CptSAB
Dunaújváros megvan, 36 km2 (5x5). Pécs sajnos elég ratyi minõségben van meg.. nem tudom miért szedtem le olyan bûn rossz minõségen. Öcsény nincs meg.
pateszi
Amig lehetett leszedtem párat az elérhetõ max felbontásban, ha valaki igényli, szívesen átadom:
Õcsény,
Dunaújváros,
Pécs.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Hypo
ohh de kar😞

CptSAB
Ma volt egy kis szabad idõm, végig nézegettem a hazai kisrepülõtereket a vfr-ekhez. El kell szomorítanom minden érdeklõdõt, hogy jelen állás szerint Pápa volt az utolsó VFR scenerym. Ugyanis GE miatt nem megoldható a terrain textúrák letöltése. Számomra annyiból jó hír, hogy így nem érzek késztetést az eredeti ütemtervek újabb módosítására.
Az orosz gyerek Li-2-e elérhetõ avsim.ru-n viszont FSX verzió! Nálam nem ment FS9 alatt.
Hypo
Igy van en mar egota fizetem elo es nagyon jo, csak hat mivel ez egy tarhely igy maga az elofiztes nem eleg, kell tudni a cimeket is, bar van egy rakas kereso de azert jobb tuti cimre menni😊

alert
OFF. Sajnos várnod kell. Egyetlen módszerrel lehet kikerülni, ha ADSL és dinamikus IP-s interneted van, mert akkor egy újracsatlakozás vagy router újraindítás hatására ha mákod van, akkor új IP címet kap a számítógép és törlõdik az aktuális idõlimit. Lehet, hogy ki kell hozzá üríteni a browser cache-t is. Vannak amúgy olyan letöltõ programok, ahova bámosolod a rapidos linkeket és folyamatosan próbálja letölteni, így nem kell neked várnod és próbálkoznod, hanem jelzi, ha kész. Premium account-ra akkor éri meg elõfizetned, ha van hozzáférésed olyan oldalakhoz vagy fórumokhoz, ahol a rapidshare szerverre töltenek fel, mint tárhely és te pedig sok cuccot töltesz le, mert így havi kb 1500 forintból degeszre töltheted magad gyakorlatilag idõ és sebességlimit nélkül.

Hypo
az passz😊) bar ha bezarod a bropwsert teljesen es ujra akkor talan nem😊

Igen, de utána is várni kell vmennyi idõt, mielõtt a következõ letöltést elindíthatod.

Hypo
egyszerre csak egy szalon tolthetsz mint free user

Ja, hogy várni kell valamennyi idõt.

Hypo
egyszerre csak egyet tudsz tolteni egymas utan szepen le kell szedni

Na ja....de hiába, mert lejött az elsõ rész, és azt mondta, hogy betelt a limitem, mint free user.

Hypo
?? login?? ha nem vagy rapidshare elofizeto akkor free be kell letolteni egyenkent

Mi a login? Csak a passwordöt találtam meg.

Hypo
Utana kerdezek de szerintem semmi akadalya, mindig vannak kint akik fenykezeik😊

pateszi
Van esetleg Fedõékkel kapcsolatod, hogy meg lehessen szervezni egy belsõ fényképezést és méregetést a modellhez? (A neten nagyon sok képet találtam már, szinte minden elérhetõ fotó megvan, de így is vannak részletek, méretek, amiket pontosítani kellene.) Eddig arra vártam, hogy befizetek majd egy sétarepülésre, de még nem került rá a sor.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Köszi. :-)

Hát amit én linkeltem az egy kis külcsíny.

Hypo
Ha már DC-3, ez leszedted?

DC-3 splashscreen

Hypo
mindig megcsodalom a gepet amikor budaorson vagyok.