MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ha jól tudom egyébként akkor a PSShez is van wizzair livery. A Wilco féléhez biztosan. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Be, minden maxon van. Kivéve a terrain detail az Land Onlyn, mert a Water Detail Highon van.

NL2000
[HUN]FaTaL
Ez nem olyan profiknak való mint neked. 😄 Sima project airbus, se VC, se FMC, de nekem pont megfelel. 😄

alert
Az extended terrain textures be van kapcsolva? Annak az elhagyása szokott hasonlókat csinálni.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

w77d
milyen airbust használsz?? én épp egy használható és szép Wizz A320-ast keresek...

Nem nézel olyan messzire! :-)

A viccet félretéve szerintem nem, nekem is ilyen, de a közeli víz még így is ezerszer jobb, mint a default.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

[HUN]FaTaL
Avval lehet kezdeni valamit, hogy a távoli víz ne nézzen így ki?

A zinertek féle Ultimate Water Advanced van fent.

Hypo
takoff all days😊)))

Valami gépészmérnök féleség. :-) Meg hát függõleges utazással foglalkozom most is, lifteket adok el és tervezek. :-)

Hypo
latod latod😊) kicsi a vilag. Szoval eindhoveni egyetem? hmm es mi lett beloled amikor felnottel?😊

Érdekesség még a PH-DDA lajtromú géppel kapcsolatban, hogy csak most döbbentem rá arra, hogy ez volt az amelyik akkor zuhant le, mikor utolsó évemet tapostam az eindhoveni mûszaki egyetemen 1996-ban, és ez nagy publicitást is kapott Hollandiában akkoriban. Nem gondoltam volna akkor, hogy 13 év elteltével egy szimulátorban fogom repülni. :-)

Hypo
😊)) igen fsx ebben volt kicsit elorelepes ott mar a szim alapbol tamogatja.

De van par addon aminek nagyon jok letteka ws paneljai.

Mellesleg nálam ATR ws pnaleje sem volt tökéletes, mert a fektetett tojások helyett álló tojások lettek a mûszerek. Persze ez azért nem ennyire drasztikus, ahogy leírom, de szemmel látható.

Hypo
hat igen, nem is 2d zek fs2004 ben csak ahol van ws verziom.

Az Flight1 ATR-hez már van nem hivatalos widescreen panel, de nálam vmi miatt az ATR-nél sûrûn CTD volt, így most nem annyira kívánok vele repkedni.

Az ember vívódik, mert mégiscsak teljes képernyõn az igazi szimuátorozni, és nem ablakban. Sajnos így viszont a wide-screen miatt kicsit tojásalakúak a mûszerek a 2D panelen.

Hypo
hat igen nem lenne rossz bar en foleg vc-ben repulom de tenyleg jo lenne. pmdg 737 hez se lenne rossz

Hát igen. Mondjuk a repülési modellen a panel nem segít. Mellesleg a Dakotához is jó lenne egy widescreenes panel.

Hypo
jaja, az is tobb mint a semmi😊 kar hogy sok gyarto nem csinal a gepehez ha mar van 2d panel widescreenest is

w77d
szerintem bármihez jó, amihez berakod...

Mármint ez az FS2004 default Boeingjeihez való csomag?

Hypo
"DC-3 FUEL TANK SELECTION AND AUTO-LEAN MODIFICATION"

Ezt a letöltést már nézted? Nekem jónak tûnik, szerintem kipróbálom.

A default Schiphol se annyira rossz, ha mondjuk azt nézzük, hogy default Ferihegy elég gyalázatos.

[HUN]FaTaL
Operából nem megy, IEvel megy csak. :/ Köszi😊

alert
Ja a lényeg lemaradt 😊 StitchMaps

alert
Találtam egy megoldást a GE image mentés problémára. Szerintem zseniális! Magát a GE programot használja, nincs vízjel, pontos, igaz kicsit lassú, de teljesen automatikus. Jól be kell állítani és abszolút precíz munkát végez elsõ próbálgatásra. Javasolt beszerezni a full verziót, mert a demóban sajnos nem lehet menteni.

Hypo
reménykedjünk

exTrem
De ez jóval színvonalasabb lesz és szerintem fpsben is sokkal barátabb lesz mint a c9 😄

CptSAB
nem fizetõs
Hypo
remeljuk hamar a cloud9 se csunya amugy

exTrem
Nincs, de most készül az Aerosoft Schiphol 😊 írtó jó lesz !

Van vhol jó ingyenes Schiphol repülõtér?

Az elektromos panelen még nem mindegyik kapcsoló világos. Gondolom, hogy a generátorokat be kell kapcsolni, hogy töltsék az akkut, és ha jól vettem ki akkor az üzemanyag szivattyúk csak az indításkor kellenek. És vélhetõen itt is igaz, mint a többi dugattyús gépnél, hogy motor ki- vagy bekapcsolás elõtt érdemes a rádiókat, és egyéb elektromos eszközöket kikapcsolni.

Hypo
igen auto lean. en eddig fl120 nal feljebb nem volt.

Úgy nézem, hogy nem kell patch.

Egy-két apróság. Te milyen magasn szoktál cirkálni? Gondolom, hogy a Dakotának nem volt túlnyomásos kabinja, így 8-10e láb fölé nemigen mentek utasforgalomban. A mirxture karoknál ez az auto rich-auto lean nem igazán világos. Azt olvastam a manualban, hogy indítás után auto-richre kell tenni. Amikor meg megyek magasabbra mondjuk 3000 fölé, akkor meg auto lean?

Megvevõdött! :-)

Kell hozzá valami patch? Vagy a legutolsó változat, ami letölthetõ?

Hypo
?

Reggelni kell a vásárláshoz?

Hypo
😊) latom beindult nalad is a nyomozasi vagy😊))

Még két Dakotájuk (DDZ és PBA) azonban repképes.

Most találtam rá a PH-DDA lajtromú gép festésére. Ez eredetileg finn tulajdonban volt, és a Dutch Dakota Association onnan vásárolta 1983-ban. Sajnos azonban 1996. szeptemberében lezuhant, és a személyzettel együtt odaveszett.

w77d
ahham.. a kormányon lévõ gomb mködik, csak a gázkaron lévõ nem, azt kell kalibrálni...

PMDG MD-11 FAQ

Itt azt írják, hogy billentyûparancsot kell hozzárendelni (vagy van alapból hozzárendelve, ezt nem tudom). Az igazi gépen a kormányon van a gombja, de az FS-ben ez nem mûködik.

Ha be van kapcsolva a FD, akkor egy határon túl nem engedi csökkenteni a sebességet.

w77d
tulajdonképpen nagyon lassan csökkenti a sebességet, de csak tényleg irdatlan lassan, persze maxra tolt fékszárnyakkkal, aztán van olyan pont amikor hirtelen elkezdi magától pörgetni a hajtómûveket, tehát biztos be van kapcsolva valahol az automata tolóerõszabályzás. Meg hiába húzom le kézzel a gázkart, max kb 50%-ra veszi vissza a tolóerõt a monitor szerint....

Sajnos az MD-11-et nem ismerem, de még akkor is ott van a lehetõség, hogy a kijelzõn levõ mondjuk 250 csomós sebesség maximumot csökkented.

Láttam, hogy már ehhez is készítettek modern panelt. :-( Defaultos Bendix/King rádiókkal és autopilottal. Úgy azért nem az igazi, még akkor sem, ha a ma repképes Dakotákba tényleg vannak ilyen modern mûszerek.