MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tetszik
CptSAB
Lesz 2D panel, nem kell izguln. Amúgy sajna pont az Airbus project miatt maradt félbe a SamDim csapat összes munkája, pl. Tu-134, An-12 stb.. most nagyon ebben az Airbusba vannak beleszerelmesedve. Hiába, amióta russlandban is repülik a típust..
[HUN]FaTaL
Felhõk, föld meg az egész grafon látszik, hogy 2004.

http://goo.gl/gd6Zi5

polluxware
mármint arra érted hogy szépen fut, nyüzsis szép addon reptér alatta, +normális kifutó fények vannak?

captainsim elásta magát sztem a 767-el... (only fsx)

<#gunyos1>

polluxware
remélem rámentek a 2D panelokra is.. (utálom a nagygépeknél VC-t használni)

<#vigyor3>

Hypo
meglassuk😊

[HUN]FaTaL
Látszik rajta hogy 2004.

g0a
olvasgatom a mar 1 ideje a forumokat es ok nagyon ramantek a reszletekre a repulogep mozgasara kapcsolokra stb... pl nem nagyon lesz inop muszer a gepen . nagyon regota fejlesztik.
kivancsi leszek az arara 😊

Hypo
hat igen sokan varnak mar egy hasznalhato airbust. meglassuk milyen lesz, bar mondjuk nekem eleve vannak fenntartasaim az airbus fele approach al mar ami a gep iranyitast es rendszereket illeti de izlesek es pofonok. az utolso amivel repultem a pss fele airbus csalad, de abba voltak olyan idegesito bugok hogy abba is hagytam pedig jol nezett ki.

g0a
igen ez fs2004 latszik rajta 😊 felhok ground...

lassan kijon ezis fsx es fs2004 ala is 😊

Clidey
Ott írja a végén hogy 2004... Na meg a címében is bene van... nem figyelsz? 😊))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Shortstop
Wilco config panelen hogyan tudom beállítani hogy ne dark&cold-ról induljak? Ha rákattintok a gombra amire Dark&Cold van írva akkor ad egy üzenetet hogy a következõ indításkor ebben a módban fog indulni... :/
Mi a megoldás erre?

Hypo
nehogy azt hidd, ennek a videonak a tobbsege utolag lett felgyorsitva ergo nem full fps el vettek fel fraps csak minden masodik framet rogzitette igy eleg 15 fps is aztan utolag az editorban fel lett rakva 30fps re, es ha megnezed a vagasok is eleg gyakoriak, ehhez nem kellett egy uber brutal gep

Igen FSX.... a NASA számítógépén. :-D

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

w77d
szerintem FSX de tényleg jó

[HUN]FaTaL
Nem tudom láttátok e már, de nekem nagyon tetszett ez a videó:

w77d
na ezeket meglesem...

Vagy a dán OY-BPB.

Hát akkor ott a PH-DDZ Doornroosje (Csipkerózsika), ez még ma is repül a Martin's Air Charter színeiben ha jól tudom.

pateszi
A lentebb linkelt cikkben szerintem nem is nézett ki olyan hülyén az a régi Air France gép, amint felszállt Tökölrõl és részt vett a légibemutatón. .. Sõt.
Nem ismerem az összes DC-3-as festést, de biztos vagyok benne, hogy pl. az avsimen találsz kedvedre valót. Az FSX-es változathoz van sima (bare metal) ezüst festés. Ha az FS 2004-hez nem lenne, azt el tudom küldeni.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

w77d
a Classic Wings-et néztem, de én nem szeretek olyan gépel röpködni, amiben emberek haltak meg, ez pedig a németországban lezuhant példány :S

Mellesleg én biztosan ellátogatok Sáemellékre és Ferihegyre a Dutch Dakotámmal. :-)

Hát a MAAM-hoz van pl. a német Classic Wings gépe, vagy régi csehszlovák kormánygép :-)

w77d
nem tudtok a DC3-hoz egy teljesen átlagos ezüst festést? Olyan kéne, ami nem légitársaság vagy katonai, csak sima jelzés nélküli Cargo gép... Elég hülyén néz ki Sármellékre röpködni Tökölrõl mondjuk régi Air France vagy US NAvy géppel 😄

Hypo
jaja az nagyon szep kis madar.

Mellesleg a képeken a holland gép is jól néz ki, csak ezt a festést még nem sikerült megtalálnom.

Hypo
A MAAM-hoz biztosan van francia festés, az alap DC-3-hoz, nem tudom.

pateszi
Az Alap, vagy a MAAM DC-3hoz megvan a francia gép festése? Összehoznék pár képet a kötelékrepülésrõl a LI-2 vel. (FSX. AI DC-3 + HA-LIX) Sõt, talán kipróbálom a kötelékrepülõs progit is.

pateszi
Köszi szépen az infót, már el is olvastam a cikket.
Jók a képek benne, csak kicsit sajnálom, hogy nem tettek fel néhány nagyobb felbontású fotót is.

France DC3

Egy cikk mindenkinek, és fõleg annak aki tud franciául.

w77d
én régebben Project Fokkereztem, hát az egy játékszer a DA-hoz mérve 😊 Viszont rengeteg livery van hozzá alapból 😄

[HUN]FaTaL
Kár hogy win7 alatt bugos. 😞 Project Fokkert még nem próbáltam.

polluxware
hááát... biztos<#awink>

w77d
én szeretem a Wide moncit. Külsõ nézetben és VC-ben sokkal de sokkal jobb látványt nyújt, mint a sima...

Hypo
i see volt egy ilyen gyanum😊)

w77d
nem, ez a DA Fokker

Hypo
Jo az a wide en meg vagyok vele elegedve, ugy is foleg azokkal reulok ahol vagy csak vc-t hasznalok vagy van 2ds panel wideban.

Hypo
hat eu ban van meg egy par eleg szepk csak ezert raktam be.

Ezt most nem értem. :-O

polluxware
szép csak nincs VC-je... szóval wide-os moncival nem a legjobb:/

cserélni kéne, tuti nem vennék wide-ost... csak filmnézésre jó

hálisten samsung gyárt még 5:4est

Hypo
Mellesleg a HA-TSA festését érdemes lenne megcsinálni, ha valaki ért az átfestéshez, és van anyaga is a géprõl, mert az ha jól tudom eredeti DC-3/C-47 volt.

Nocsak! Európában egyedülálló módon a Görög Légierõ még üzemeltet C-47-es gépeket. Egyes források szerint egy, más források szerint két gép repülõképes. :-)

Ezt írják róla:

"Kept flyable for historical reasons" :-D

Hypo
😊 elofordul, erdemes taxizasnal ha hosszabb egyenest mesz a tailwheelt lockolni es csak forduloknal nyitni.

Szerintem igen, és tényleg szép, fõleg MALÉV színekben! :-)

Majd én is rakok fe képeket. Múltkor valaki adott egy képefeltöltõ portál címet, mert kepfeltoltes.hu-t az sg nem fogadja el.

Tegnap a Dakotámmal "taxizás" közben nekimentem egy másik repülõnek, akkora volt a forgalom Schipholon, úgyhogy kezdhettem mindent újra. Ma talán majd fel is tudok szállni. :-)

Hypo
hegyek kozeleben valtozatos az idojaras😊 szep a fokker ez a Project fokker?

L Viper
Nagyon jó képek <#eljen>
w77d
Gyerekek hogy Innsbruck felé milyen szeszélyes az idõjárás 😄
ragyogó napsütésben kezdtem a megközelítést, kezdett elborulni pályára éréskor, a terminál elõtt meg már szakadt az áldás XD

[HUN]FaTaL
Na igen, a default víz elég ronda. 😄