MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
😊))))) ilyenen mindig rohogok mar elnezest kb mintha rohad mocskos Preziaiak de egy tolvaj banda.....ja nem mind csak az egyik....ja o se mert o tole meg en loptam😊))))

Legjobb hozza allas hiba eseten eloszor felhasznalot kell cserelni csak utana kell reinstall

Ez tényleg elég brutális, én is 40-40-ért vettem a 2-t.... na mindegy, megírom utoljára.

Sziasztok! Eladóvá vált szeretett Saitek X52 Flight Control System joystickom, pedálom. A joy (gázkarral természetesen) nagyon megkímélt, hibátlan állapotban, a pedál egyetlen baja hogy nem tudom hozzá adni a tépõzáras öntapadós csíkot, mivel nálam elhasználódott.( biztos vagyok benne, hogy egy boltban be lehet szerezni, vagy akár magunknak is csinálhatunk). A pedál nehézség-állítóján karcok vannak. Ennyi az összes hiba, de nem hatnak ki a mûködésre. A joy, gázkar asztalhoz; a pedál pedig a földhöz csavarozható. Eredeti telepítõ CDkkel illetve dobozzal, védõkartonnal. A garancia ha jól emlékszem, már lejárt. (kb. másfél éves a joy, 9 hónapos a pedál!) Az interneten mindent megtaláltok róluk, tömérdek teszt, stb van róluk, és nekem is meg kell erõsítenem hogy egy nagyon faja kis joy-pedál. Képeket kérésre küldök email-ben! (naponta többször nézem az emailem)

Joystick + gázkar: 10.000Ft
Pedál: 20.000Ft

Ha érdekel, írjatok!!

Elérhetõségeim:
E-mail: [email protected]
Telefon: 20/559-28-89 -> lehetõleg hétvégén, vagy napközben este 6 után!

Köszi!

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Nyomsz egy "Y" utánna "F3" vagy "F4", majd, ha elérted a kívánt magasságot, ismét "Y".

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

[HUN]FaTaL
Sose kelljen gariztatnod. Franciaországba kell visszaküldeni a cuccost.

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
aztakurva hogy lement az ára, én fél éve kb 40ezerért vettem....

már elnézést, de a pcland.hu n a pedál 27800, a joy 16950
+posta, vagy személyes átvétel.
g0a
velem is korrekt volt a pixmania....

Szia! nos, lehet hogy nem mindig gázak, csak az én rendelésem cseszték el. elõször onnan rendeltem meg a joyt. nem küldték, a pénzt levonták. kiderült hogy elfelejtették. a pénzt nem nagyon akarták visszaadni, meg voltak még finomságok. illetve én csak rosszat olvasok róluk:S de mostmár olvastam jót is😄 úgyhogy végül nem tõlük vettem a joyt. illetve úgy általábna mondják óluk hogy csalók. jó éjt

alert
OFF Miért gáz és miért csalnak? Érdekel rossz tapasztalat, mert én rendszeresen használom. Már 4 cikket is rendeltem onnan, köztük fényképezõ, merevlemez, ipod és valami sokkal olcsóbb, mint itthon. UPS-el 2 nap alatt ideértek és egyszer sérült volt egy tok, amit visszaküldtem és utána 3 nap múlva visszakerült a számlára a pénzem. Szóval a tapasztalatom jó. Ugyanakkor sokszor hallottam, hogy "gáz", de még senki se tudott konkrét dolgot mondani 😊 Ha van tapasztalatod légyszi írd meg, akár privátban.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

hú, bakker... akkor átírom... bár a pixmániánál ne vegyetek semmit,nagyon gáz és csalnak! akkor átírva íme a hirdetés:

Sziasztok! Eladóvá vált szeretett Saitek X52 Flight Control System joystickom, pedálom. A joy (gázkarral természetesen) nagyon megkímélt, hibátlan állapotban, a pedál egyetlen baja hogy nem tudom hozzá adni a tépõzáras öntapadós csíkot, mivel nálam elhasználódott.( biztos vagyok benne, hogy egy boltban be lehet szerezni, vagy akár magunknak is csinálhatunk). A pedál nehézség-állítóján karcok vannak. Ennyi az összes hiba, de nem hatnak ki a mûködésre. A joy, gázkar asztalhoz; a pedál pedig a földhöz csavarozható. Eredeti telepítõ CDkkel illetve dobozzal, védõkartonnal. A garancia ha jól emlékszem, már lejárt. (kb. másfél éves a joy, 9 hónapos a pedál!) Az interneten mindent megtaláltok róluk, tömérdek teszt, stb van róluk, és nekem is meg kell erõsítenem hogy egy nagyon faja kis joy-pedál. Képeket kérésre küldök email-ben! (naponta többször nézem az emailem)

Joystick + gázkar: 17.000Ft
Pedál: 30.000Ft

Ha érdekel, írjatok!!
nekem az a tapasztalatom, hogy ennyit mindenképpen ér!!!
Elérhetõségeim:

Köszi!

Ryan1991
Helló Mindenkinek ! valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan tudok fel szállni a vitorlázó repülõvel?

Zeltweg Approach Oscar-Yankee-Bravo-Papa-Bravo with you 11.000

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

exTrem
A gond csak az barátom, hogy X52 már nem egy helyen 25 ezer alatt van és nem használtan ... Tapasztalat alapján 16-8 felett nem nagyon tudod majd eladni.

szerintem is hihetetlen jó, fõleg ilyen áron. Azért különleges és nagyon precíz ez a joy, mert egyrugós technikás, vagyis egy rugó van mindkét tengelyre, ellentétben a többi joyyal amikben általában 2 vagy 4 rugó van. nagyon szeretem.

w77d
nekem is X52-m van és tényleg kegggyetlen jó, semmi panaszom sincs rá

Joystick + gázkar: 25.000Ft
Pedál: 30.000Ft

Ha érdekel, írjatok!!

Elérhetõségeim:

Köszi!<#smile>

adikakk
vhol emelkedés

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

adikakk
ma utamról 2 kép
felszálás
[/img]
vhol emelkedés

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

[HUN]FaTaL
A fórumban tilos a warez, sok kieg van fent, de nem vettem meg mindet bevallom. Keresgélj. A gép ingyenes, ezért a default panelt használja és nincs VC.

adikakk
thx de nekem ingyenes cucok kellenek
nincs sok pénzem

[HUN]FaTaL
Zinertek Ultimate Weather FX LINK
Aerosoft AES
Aerosoft Budapest 2007
Aerosoft Mega Airport Frankfurt

LINK

A repülõ az egy free project open sky model. LINK

adikakk
meg 1 kérdés h tudom átfesteni a repülöket???

Hát nem is tudom. Nekem notebookom van, remélem, hogy nem a géppel van gond. Más géppel eddig nem csinálta, és legutóbb az ATR-rel is simán leszálltam. Majd meglátjuk. De mellesleg lehet, hogy a voicechecklist is bekavart, ami a háttérben futott.

adikakk
hy all
of mien kiegészitõket használsz pls a nevuket meg linket !!
on

w77d
én nem az ATR hibájára gyanakodok... nekem egy az egyben ugyanez volt pár hete, a vége felé kb minden leszállásnál. Egyszerûen kifagyott ha nézetet váltottam. Már a reinstallon gondolkodtam emrt mindent kipróbáltam, amikor csak úgy eszembe jutott, hogy mivan ha a hirtelen textúra betöltéssel van gondja? le is futtattam gyorsan egy Memtest-et és kiderült, hogy az egyik 2 gigás memóriamodulom kuka. Azóta vettem új memóriákat és még a hiba hírét sem hallom, pedig már vagy 30x szálltam le azóta...

Azt hiszem, hogy ez a gép valami miatt nem szereti, ha a megközelítés közben nézetket váltogatok. Legutóbb simán leszálltam.

Falconer
Szerintem elsõsorban az, hogy tudni kell angolul és sokat kell olvasni, meg meg kell találni a megfelelõ anyagokat. Utána meg gyakarolni kell, idõigényes de szerintem nem olyan nagy kunszt. Az egészet -eljárások, navigáció, stb - egy egyszerûbb FMCs géppel (mondjuk ERJ-135) meg lehet tanulni néhány hónap alatt.

Nekem legalábbis sikerült, úgy hogy mellette egyetem is volt, szóval nem csak azzal ment el a napom 😊
Elõtte kb annyi tapasztalatom volt, hogy tudtam az alap ILS leszállást meg repkedtem csak úgy vizuálisan kisebb gépekkel, meg az alap mûszereket ismertem, szóval kb a nulláról kezdtem.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nálam a Fligh1-es ATR elég sûrûn fagy, általában leszállás közben, vagy után. Van valakinek ezzel tapasztalata?

w77d
bezony így van. Én négy évnyi folyamatos fs-ezés után kezdem azt mondni, hogy konyítok valamit hozzá XD

[HUN]FaTaL
Nekem a FAQban lévõ Navigáció alapfok és az ILS leírás segített, bár az ILSnek csak a frekvenciáit használom és kézzel szállok le. Ezenkívül: Gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás.. 😊

Elárulnád, mia titka?

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

asolyom , FaTaL, gfarkas
Köszi a válaszokat.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

[HUN]FaTaL
Hopp, az egyik kétszer ment. Sry😊

[HUN]FaTaL
Na életemben elõször sikerült egy utat leszállással együtt megcsinálni 😊 LHBP - EDDF, itt van néhány kép, sajna nem a legjobbak.

gfarkas
X:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\aerosoft /AES itt megtalálod és törölheted kézzel.

[HUN]FaTaL
Van uninstallja. aerosoft's - AES - Base&Airport Pack - FS2004-ként szerepel nálam a listában. De miért akarod leszedni? Az egyik legjobb kieg. 😊

Erre nekem sem sikerült rájönni. Még a vindózzal se lehet leszedni, mert nincs benne a program lisátban. Így aztán békén hagytam, és deaktiváltam. :-)

Hogy kell leszedni a Airport Enhancement Services-t ?
Nincs uninnstallja.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

w77d
én is ezen a véleményen vagyok...

L Viper
Érdekes ez. Aki kémkedni akar, annak valószínûleg nem a GE képei a mérvadóak. Az egyszerû emberke meg úgysem sokat tud kezdeni vele.
Nem annyira primitív ez a Sperry autopilot, igaz, hogy normális bedöntéses fordulót nem tud, de akkor is jópofa. Igaz, hogy a VOR iránytû és a NAV rádió néha fantom dolgokat mutat, meg távolsági adatok sincsenek mindig. Meg miért van két távolsági adat, egy naut. miles, és egy distance?

CptSAB
Értem én értem.. a FÖMI képein is ki vannak a katonai objektumok satírozva zölddel, de ez most így meglepett, mert eddig nem futottam bele GE-n.
ez nem igazán új, már van egy ideje, h bizonyos országok, fõként katonai repterei ki vannak cenzúrázva, teljesen érthetõ okokból

CptSAB
Érdekes újításra leltem Google Földön Hollandiában. A repülõterek helyén csak mozaikok vannak. Gratula a kiagyalójának.
CptSAB
Tanakodok, merre lehet a flightplan konverter amit Kósa Gergely készített.. a Routefinder plan konvertálásához.
[HUN]FaTaL
Kösz😊

megelõztél😊
addonscenery/scenery
CptSAB
addon scenery\scenery könyvtárba..
[HUN]FaTaL
Ezt hova kell betenni?