MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legjobb hozza allas hiba eseten eloszor felhasznalot kell cserelni csak utana kell reinstall
Sziasztok! Eladóvá vált szeretett Saitek X52 Flight Control System joystickom, pedálom. A joy (gázkarral természetesen) nagyon megkímélt, hibátlan állapotban, a pedál egyetlen baja hogy nem tudom hozzá adni a tépõzáras öntapadós csíkot, mivel nálam elhasználódott.( biztos vagyok benne, hogy egy boltban be lehet szerezni, vagy akár magunknak is csinálhatunk). A pedál nehézség-állítóján karcok vannak. Ennyi az összes hiba, de nem hatnak ki a mûködésre. A joy, gázkar asztalhoz; a pedál pedig a földhöz csavarozható. Eredeti telepítõ CDkkel illetve dobozzal, védõkartonnal. A garancia ha jól emlékszem, már lejárt. (kb. másfél éves a joy, 9 hónapos a pedál!) Az interneten mindent megtaláltok róluk, tömérdek teszt, stb van róluk, és nekem is meg kell erõsítenem hogy egy nagyon faja kis joy-pedál. Képeket kérésre küldök email-ben! (naponta többször nézem az emailem)
Joystick + gázkar: 10.000Ft
Pedál: 20.000Ft
Ha érdekel, írjatok!!
Elérhetõségeim:
E-mail: [email protected]
Telefon: 20/559-28-89 -> lehetõleg hétvégén, vagy napközben este 6 után!
Köszi!
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
+posta, vagy személyes átvétel.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Sziasztok! Eladóvá vált szeretett Saitek X52 Flight Control System joystickom, pedálom. A joy (gázkarral természetesen) nagyon megkímélt, hibátlan állapotban, a pedál egyetlen baja hogy nem tudom hozzá adni a tépõzáras öntapadós csíkot, mivel nálam elhasználódott.( biztos vagyok benne, hogy egy boltban be lehet szerezni, vagy akár magunknak is csinálhatunk). A pedál nehézség-állítóján karcok vannak. Ennyi az összes hiba, de nem hatnak ki a mûködésre. A joy, gázkar asztalhoz; a pedál pedig a földhöz csavarozható. Eredeti telepítõ CDkkel illetve dobozzal, védõkartonnal. A garancia ha jól emlékszem, már lejárt. (kb. másfél éves a joy, 9 hónapos a pedál!) Az interneten mindent megtaláltok róluk, tömérdek teszt, stb van róluk, és nekem is meg kell erõsítenem hogy egy nagyon faja kis joy-pedál. Képeket kérésre küldök email-ben! (naponta többször nézem az emailem)
Joystick + gázkar: 17.000Ft
Pedál: 30.000Ft
Ha érdekel, írjatok!!
nekem az a tapasztalatom, hogy ennyit mindenképpen ér!!!
Elérhetõségeim:
Köszi!
Joystick + gázkar: 25.000Ft
Pedál: 30.000Ft
Ha érdekel, írjatok!!
Elérhetõségeim:
Köszi!<#smile>#smile>

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
felszálás
[/img]
vhol emelkedés
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
http://goo.gl/gd6Zi5
nincs sok pénzem
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
of mien kiegészitõket használsz pls a nevuket meg linket !!
on
Nekem legalábbis sikerült, úgy hogy mellette egyetem is volt, szóval nem csak azzal ment el a napom 😊
Elõtte kb annyi tapasztalatom volt, hogy tudtam az alap ILS leszállást meg repkedtem csak úgy vizuálisan kisebb gépekkel, meg az alap mûszereket ismertem, szóval kb a nulláról kezdtem.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Köszi a válaszokat.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Nincs uninnstallja.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.