MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Köszi. 😊

Nem, honnan kellene tudnom?😊 Úgy nézz rám, mint egy egyszerû játékosra. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

polluxware
nem tudod??? <#wow3>

DA Piper Cheyenne I +TCAS

jövhéten elreptetem Berlinbe sottan dobatk bele egy 530WAAS-t😊

sztem a legtüncibb gép a kategóriájában

[HUN]FaTaL
LHSM veszett jó lett. 😊

Tényleg, nem találtam errõl infot, de látom szállnak le meg fel onnan Lufthansa gépek 😊 Milyen típus?

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
ja szép cucc, én is bejártam már párszor😊
parkolast kicsit elnéztem de még ismerkedem a madárkával😊))

polluxware
mostan sikerült újra feltenni az fs9et... ez az LHSM nagyon ott van (hiba nélkül le tudtam szállni)

polluxware

polluxware

CptSAB
Ha alphasim, akkor ott lesz gond az FD-vel. Textúra ügyileg azt mondom, amolyan kis iparos termékek az Alphasim gépei. Vannak egyszerûsítések rendesen, de ez van. Az áraik viszont magasak, ahhoz képest, amit nyújtanak. Ami jó, hogy sok addon ingyenessé válik, legalább ennyi elõnye van a nyamvadék FSX-nek.
w77d
nem lehet, de nem is természetes Cessnát egymástól 2 méterre reptetni XXXD

Clidey
Kapcsold ki a crash detect-et a menüben. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok, egy haverral próbáltunk hálózatba repülni, egymás mellett repültünk az alap Cessna 172-essel és mikor kb másfél, két méter lehetett csak a szárnyvégeink közt kiirta hogy összeütköztünk. Ez illyen rosszul van megoldva vagy lehet állítani valamit hogy pontosan érzékelje a gépek közt a távolságot?

polluxware
szanaszét szívattad?

kérdés.. annyiszor prószáltam már érdeklõdni😊

ezeknek a röpziknek a hengerje is alúmínium, vagy acél persely van azért ott is?

soha nem prószált még senki natúr 98as vagy 100as benzint rakni a motorba?

Hypo
ok😊)

Clidey
Ha úgy alakul hogy jössz, dobj lécci egy privit és összehozunk valamit! 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Jó kis videó, de kár hogy a madárból nem sok látszik. <#szomoru1>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
bal koron kicsit ledadogot a kicsike, valami bepiszkolta a dragamat😊)

gyújtás probl.?
amúgy jó reggelt.
Hypo
hu a hetvege most eleg razos lesz meg nem tudom 100% penteken voltam budaors, meg naplemente elott egyet reppeni, aztan 9 es palya varakozopontjanal motorbprobarol vissza is gurultam a hangarhoz😊)))

Elmaradt a repules, hetvegen meg a csalad ette a fejem.....de valahogy megoldjuk jo lenne mar, kicsit rugdosni a csurot😊))))

Clidey
OFF

7végén jössz Fahegyre és/vagy Gödöllõre?

ON

Hypo
😊)))

Clidey
Jaja láttam én is hogy most jelent meg. A screenshotok alapján a visual model az egész pörfikt, de a textúrákkal nagyon nem vagyok kibékülve. Egy-két kivételtõl eltekintve az Alphasimes cuccok mindig is okádékok voltak sajnos. Szerintem (bár az sem az igazi) a VAP Jak-52 ebbõl a szempontból jobb. Igaz, az is tele van idegesítõ bugokkal, írtam is a kölöknek hogy okozzon már valamit, de válaszra se méltatott. Erre írtam neki egy szép kis review-t a simmarkecra. <#bee1>

Hypo
Most jott ki a Yak fs9 hezegy kis kedvcsinalo kicsit maskepp😊))
erre

Itt meg az addon

Eredetileg nem látszik, de van AFCAD repair (az IVAOn) LHSM és LHDC ILS. Így aztán már van.
Hypo
a built in terkepen nem minden latszik afcadtol is fugg

ha jól emlékszem akkor fs-ben is látszik, de a pdf melléklet ultraprofi, minden rajta van
Mármint a "bépített" FS térképen. ;-) A PDF-et majd emgnézem. Köszi.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

m814
Milyen térképen?
A mellékelt PDF-ben szereplõ térképeken ott van minden mit csak LHSM-rõl tudni lehet.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

A FS2004-es scenery-ben (ami most jelent meg) néztem, de nem láttam a térképen feltüntetve.

a 16-os pályára van csak
Persze. És vehetjük úgy, hogy mindent a könyv szerint csinálok, és nem fagy be a karburátor. :-D

Mellesleg az OY-BPB-vel útban vagyok Sármellékre. :-) Jól látom, hogy ott nincs ILS?

Hypo
jo az fs2004 😊

Még egy beszólás és te fizetsz, ha elviszi valaki a cuccot. <#awink>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Használom! :-) Hát a MAAM Dakota sajnos nincs is FSX alá. :-(

A másik meg, hogy én jobban szeretem, ha van élet a levegõben, az FSX meg bármilyen kicsiny forgalom szimulációval rémésgesen lassú lesz, legalábbis az én konfigomon.

g0a
ki hogyan akar repulni es mennyire akarja ezt valosaghuen tenni. sztem megeri en mind a 2 vel repulok csak azt nem ertem hogy fs9 ala miert nem lehet ezeket megcsinalni. jojo tudom most mar mindenki fsx ala fejleszt
de tenyleg az uj jo gepek nemjonnek ki fs9 ala. pl alba, piper, bae.

Hypo
hat valamit valamiert😊)) bar nem art hasznalni meg ha nem is mukodik, legalabb jol begyakorlod a procedurakat. 😊

Ilyenkor merül fel a kérdés, hogy az FSX lassúsága megér-e annyit, hogy a karbi fagyást tudja szimulálni. :-)

w77d
bezzeg a kormányok nem akarnak így olcsósódni, pedig az is kéne, autószimezni is szoktam csak beszart a MOMO kormányom XXXD

Hy, én egy hete vettem 16950.- Ft-ért, vadiúj 1 év garival (telefonos megrendelés után 1 nap alatt személyesen Pesten)... Jó esetben egy 10-esért a joyt meg a kart elapsszinthatod 😊

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Hypo
hat es ne feledjuk kis cessnanal is leszallaskor carbheat on😊))

polluxware
fs 2004 alatt ezek csak plussz gombok, de nem mûködnek... nincs hatásuk:/ max annyi hogy generátoron látod hogy be vannak kapcsolva (terhelés)

shájennél is van defog, defroster, engine inlet antiice, szélvédõ fûtés (két fokozatú) ,de ezeket az ember csak magasság és hõmérõ alapján kapcsolgatja találomra.

FSX-nél viszont tökéletesen mûkszik a dolog példul az Albánál, Cessna Mustang, A2A féle gépek amihez van accusim (jegesedõ szárnyfelület, bepárásodó ablak, karburátor fagyás)

egyébként itten van egy tévedés ezügyben (carb heat), sokan azt hiszik hogy nagyon hideg téli napokon fagyhat be a karbi, közben pedig pontosan hogy a nagyon meleg párás nyári napokon. A meleg levegõ ugyanis hirtelen lehülés esetén több nedvességet tartalmaz, mint a hideg levegõ.. nagyon jó leírás van errõl az A2A piper cub kézikönyvében

Hypo
addon valogatja, b200 ( hot start )

Igaz, hogy a legtöbb FS repülõben a motorleállás sincs modellezve, ha mondjuk túlhajtod a motort. Eddig ilyet csak a Do-27-ben, a Jak-12-ben és a RealAir Spitfire-ben láttam.

Hypo
alapbol nincs modellezve, vannak kiegeszitok amikben igen, ergo kapcsolo nelkul is siman lerepulod az utat.

Ja, és FS2004-ben is jegesedik, ha felhõbe repülsz, vagy csak az FSX-ben?

Hypo
Mi az a CB? 2004-ben gondoltad a jegesedést?

Hypo
fsx ben mar eleg szep eredmenyeket ertek el, amugy egy jo CB ben repulve pikk pakk eljegesedik a szarny aztan mint tegla zuhan az ember😊

Más kérdés, hogy az FS modell mennyire tudja szimulálni a jegesedést. :-) Én még neigen találkoztam olyan géppel, aminél jegesedett volna a szélvédõ. Igaz, azt hiszem, hogy a Samdim Tu-114-esérõl láttam ilyen képeket.

Hypo
A legteljesebb anyag a temaban - erdemes elolvasni

a defrost es az anitice nem kulonbozik a mas gepeken talalhato hasonlo kapcsoloktol, ablak jegtelenito a defrost, azt hiszem itt valami trutyit lo a szelvedore szoval nem futoszalas, az antiice meg ugye a jegesedest hivatott mersekelni.

Sajnos a betett képen nem látszik, de valami hihetelen élethû a Dakota fém színe a játékban. Nagyon jó texturákat csináltak a MAAM-os fiúk.

Hypo! Nem tudod véletlenül, hogy a "defrost" meg az "anti ice" mikor használandó? Meg van egy olyan kapcsoló, hogy "aux hyd", azt sem tudom még, hogy mire jó. Meg van a két "blowers" kapcsoló is, ezek valami befecskendezõk? Azt már olvastam, hogy a karburátort akkor kell fûteni, ha hideg van és nedves a levegõ, és a gázkarok nagyon le vannak húzva, mert ilyenkor a porlasztó könnyen eljegesedhet.