MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
😊)

w77d
nálam tökéletes, semmi hiba nincsen a DC-2-nél. Nagyon jó kis kieg, én jobban szeretem mint a DC-3-at 😄

Hypo
WS panel, na az jo lenne.

Nekem a DC-2 az egyik kieg amivel semmi baj nincs nem is volt, igaz van hozza javitas de nekem az fent sincs. Valami nem stimmelhet nalad vagy valamivel akadhat. Sajnalom hogy lemondtal rola nagyon jo kis gep szerintem neked plane tetszene es nagyon jo a maam sim el valtogatni.

Hát nekem sajnos az UIVER DC-2 fagyogat elég rendesen, és valami miatt a textúrákat sem tölti be rendesen egy-két nézetváltás után. Úgyhgy marad a MAAM DC-3-asa, amihez egyébként készülõben van a wide-screen panel. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Sziasztok!
Azt tudjátok esetleg, hogy azt meg lehet-e oldani, hogy a PSS Concordján is mûködjön a vasFMC?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

alert
Bemész a FAQ-ba, segédletek és ott van alul egy hajtómûindítás videó segédlet.... CTRL+E itt nem fog mûködni. Egy picit bonyolult a nagyvas, némi tanulás szükséges hozzá. Kezdõknek kb 20 percet vesz igénybe feléleszteni a hajtómûveket és a rendszereket. A valóságban is hasonló a dolog, szóval kitartás 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Clidey
Én nemigazán értek ehhez a nagyvashoz, de javaslom nézelõdj itt. Biztosan megtalálod a választ, ha emlékeim nem csalnak még valami step-by-step hajtómûindítási tutorial is volt ott valahol...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok,

Kérem , hogy ha tud valaki segitsen!
Letöltöttem A pr_tu 154_v9.4 kiegészitõt.
Nagyon tetszik, csak van egy nagy gondom vele.
Nem birom a hajtómüveket beinditani !!!!!!!!!!!!!!! A müszerfal bal elsõ lámpa villog. Ha a gázkart ráhúzom, csak egy hajtómü karja mozdul el.
Hiába a Ctrl+E valamit mond oroszul amit nem értek, és nem történik semmi!
Már tanácstalan vagyok, kérem ha valaki tud segitsen!
Nagyon köszönöm

<#worship><#worship>

Kellemes estét, jórepülést !!

<#integet2><#integet2><#integet2>

w77d
gyerekek ma lent voltam a nyaralóba Balatonudvariban. Ücsörgök kint a széken, élvezem a napsütést, szörpöt szürcsölgetek, erre egyszer csak valami gyönyörû motorhangot hallok. kinyitom a szemem erre mit látok: hát a LI-2 húz át felettem alacsonyan komótosan 😄 naggyon gyönyörû masina 😄

[HUN]FaTaL
4890 be van tervezve, procit semmiképpen nem cserélek, i7 veszett drága, pénzem se lenne rá, meg annyit egyáltalán nem ér az FSX, annyival nem szebb.

http://goo.gl/gd6Zi5

alert
A VGA kevésbé számít, mint a processzor, de azért kell. Egy 8400gs meg egy 4890 között persze érezni fogsz különbséget, de egy 4850 és 4890 között már kevésbé. Mindenképpen javasolt egy minimum 4850-es vagy annál jobb kártya és ami FSX-nél számít, hogy 1GB vagy több memória ajánlott a VGA-ra. A q9400 viszont már szûkösebb lehet, ha a teljesítmény forrását nézed. Core i7 vagy q9650 javasolt. Persze drága. Amúgy ezekkel sem tudod hanyatvágni magad, ha összeveted azzal, hogy mennyibe kerül. Itt jön be az, hogy megéri-e rákölteni ha mérföldekkel nem kapsz jobbat. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy kinek mit ér meg. Core i7 vagy q9650 meghúzva egy kicsit, valamint egy 4890-el de akár 4850-el is ha jól be vannak lõve a beállítások, azért már lehet villantani. A jól alatt azt értem, hogy megfelelõ kompromisszumokkal és okosan finomra hangolni. Sokszor megbeszéltük már, hogy ez mit jelent, Hypo jelentõsen el van merülve a témában, ha gondolod kérj el tõle beállításokat. Szerintem a te gépeddel azért viszonylag jót lehetne repülni bárki bármit is mond, ha azt a 3870-et lecserélnéd pl 4890-re (mert az alatt mostmár nem éri meg) és megfelelõen be lenne konfigolva.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

[HUN]FaTaL
Mármint, hogy nem így. 😄 Távoli víznek valami ocsmányságot tölt be, korábban linkeltem már képet egy wizzair géppel. :/

[HUN]FaTaL
De a víz IFRnél is baromi idegesítõ, hogy így néz ki. 😞

[HUN]FaTaL
Nem rossz ötlet, de lehet hogy megpróbálom tisztességesen belõni az FSXet IFRhez is, ha be lehet egyáltalán. Bár még mediumon is kevés az FPS, ahogy néztem pl. Heathrowon. 😞

FSXben mennyire számít a VGA? Vagy az is ugyanúgy fut egy 8400gs-sel mint egy 4890nel?

polluxware
screenshot😊

egy tipp:

ha VFR-kedni akarol momentán.. és csak azt

akkor tedd fel inkább az FSX-et, és vedd le a scenery sûrûséget, autogen maradjon közepesen és kb. ennyi... konfigodon bõven szépen fog futni akármilyen VFR addon kisgéppel

IFRgépek + nagy addon repterekhez meg néha térj vissza az FS2004-hez

[HUN]FaTaL
LSZH-EHAM lett volna, tiszta idõben.

[HUN]FaTaL
Ha IFR-t repülök, miért küld az ATC Visual Runwayre? <#wilting>

Ráadásul olyan pályára, ahol nincs is ILS, de még a pályát se találtam meg a térképen (Amsterdam 9-es pálya).

[HUN]FaTaL
Hogy az istenbe lehet a távoli vizet ilyenre megcsinálni?

A zinertek cucc fent van de hányadék a távoli víz.

Nashgaar
<#worship><#falbav><#vigyor2>Tényleg! Alapból oda rakott be. Én még egy gondot felfedeztem, nálatok van pilács? Nálam egyedül 2D cockpit light van, semmi más. Mondjuk nem lehetetlen csinálni hozzá egy shockwave 3D configot, ha valakinek megvan.

CptSAB
Kaposújlakon van kettõ is.. HA-MFW és MGD. Szerencsére a paint is egyszerû (nekem..) és érthtõ 😛 vagyis össze is tudom hozni, fõleg hogy fényképem is van róluk.
CptSAB
Szerintem azért hiányzott a fél cockpit, mert bennt csücsültél a vegyszeres tartályban 😄. Elõrébb kell csusszanni. ctrl+backspace.
Clidey
Igen, a hangja valóban nagyon hasonlatos az igaziéhoz. A különbség csupán annyi hogy - mint ahogy a ridmi is írja - ez valójában egy AI-14RA (ami a Gawronokban és Wilgákban van) hang, amit egy lengyel barátom készített még pár évvel ezelõtt.
De a célnak tökéletesen megfelel, a Cmelakban is hasonló csillagmotor van, csak nem lengyel/orosz AI, hanem cseh Walter M462RF. 😊

Nem értem neked hol hiányzik a fél VC, nálam csak a hátsó üléstámla nem volt meg, minden egyéb látható volt. Én amit hiányolok az egy frankó kis render-to-texture árnyékolás, az nagyon földobta volna a kinézetet...így azonban olyan...izé... 😞

A reptulajdonságai szerintem eléggé jók, bár nekem a motor kissé gyengének tûnt, de leszálláskor a STOL tulajdonságokat elég jól hozza.
Ezen kívül találtam még pár poligon-smoothing hibát is, amire nem találtam magyarázatot hogy hogyan maradhatott benne a kiadásra szánt verzióban. 😞

Szóval összességében aranyos kis cucc, de azért lehetett volna még kicsit gyúrni rajta.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nashgaar
Nekem a hangja nagyon tetszik, egy igazi Cmeláknak is tényleg ilyen jó hangja van? VC-ben sajnos a fél gép hiányzik, nem érdemes oldalra nézni. FDje is jónak tûnik. Hiánypótlónak jó lesz, köszi!

CptSAB
<#eljen><#wave>
Clidey
Még nem próbáltam, de mivel típusritkaságnak számít FS-berkekben, ezért mindeképp említésre méltó.

Zlín Z-37 Cmelak

Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy meg lehet-e azt valahogy oldani, hogy a PSS Concorde-ja lássa a vasFMC-t?
Elõre köszi

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Hypo
le kellett volna tenni szepen tokolon azt a dc2-t😊))

L Viper
:-D
[HUN]FaTaL
GO in real. 😄

w77d
nyugi, virtuálisan Mi-24-el is megsoroztuk már a parlamentet XXXD

L Viper
Ejj mire tanítod azt a gyermeket :-D
w77d
naja, de néha úgy bele tudom magam élni XD

ennél jobban csak a sógorom elsõ gyereke tudja, multkor például direkt lezuhantam neki egy 737-essel õ meg végig sikított XXXD

L Viper
De jó, hogy csak szimulátor <#vigyor3>
w77d
mondjuk van, de látványos belépõt akartam Ferihegyre ha már így alakult. a média is jobban kajálta volna XXXD

CptSAB
Nincs elég kitérõ repülõtér ott Pöst közelében?<#vigyor2><#nevetes1>
Hali!
A Captain Sim-féle MiG-21UM-ben, hogyan tudom rögzíteni az oldalkormányt??
L Viper
ÁÁÁÁÁ! ez jó volt <#hehe><#eljen>
w77d
naggyon jó ez a DC-2. Egybõl az elsõ úton Budapest felett bal hajtómû kigyulladt. Na mondom vészleszállás! De milyen kár, hogy a fs2004-ben nem lehet vészhelyzetet jelenteni, kétszer is kaptam go around utasítást ferihegyen, majd elegánsan lezuhantam a Puskás stadion mellé XXXD

polluxware
<#puszis> köszi!

gfarkas
Van a Fotoshophoz : magyar Fotoshop súgó

Meg ez is : Repainting in FS2004

Átkonvertáláshoz jó pl. az Image tool, itt a fórumon keress rá.

Hypo
Jo kis pack, nekem megvan

w77d
én délután otthonról megveszem mindenképp....

Hát már várom is a fizut! :-) A 20 dolcsi egész jutányos árnak tûnik.

w77d
tényleg nem tûnik rossznak..

polluxware
van még ehhez hasonló linked???? <#worship>

Ez sem gyenge! És egész jó áron adják.

Uiver DC-2

gfarkas
Valamennyi festéshez külön lehet, kell készíteni. Emiatt van olyan gép amihez van és van olyan amihez nincs.
Ha vállalkozó szellemû vagy akkor van itt egy kis tutorial : Hogyan fessünk repülõgépet

[HUN]FaTaL
Project Airbus A320hoz van valahol éjszakai textúra? Elég fura, hogy éjszaka is sötétek az ablakok. 😄 Viszont nem találtam textúrát😞

CptSAB
Még sok a faragnivaló ezen a painton, de azért lassan de biztosan alakulgat. Sajnos a pilótakabin elõtti részen 3 textúrából van összerakva a pompázsgátló redõnyök körüli rész. A századjelvény emiatt egyenlõre nem ott van, ahol kellene, ráadásúl a szívócsatorna oldalán található piros-sárga figyelmeztetõ jelzés kétoldalán kénytelen voltam a barna mintát törölni. Iszonyúan matt az eredeti festés, sajnos rétegek hiányában az enyém is ilyen lett. Töröm az agyamat, miként lehetne javítani ezen, bár gyanítom az eredeti modell felülete is matt.

[HUN]FaTaL
Áhá, így már világos. Köszönöm a segítséget. 😊