MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
elso ketto nalam is etalon a 747 hat az mas vilag, nem az enyem

Hypo
a beepitett idojaras eleg nagyvonalu, olyan fuj a szel? ok akkor picit fuj ennyi, AS sokkal reszletesebb, jobban megjeleniti az idojarasi valtozasokat, illetve rengeteg hasznos funkciot tartalmaz, es mondjuk flight enviroment-el hasznalva szuper.

polluxware
amíg a buksza bírja...

játszol is egyébként majd ezekkel? <#eplus2>

w77d
ti az Active sky-t mind megvettétek? én mostanság túlköltekeztem magam nincs pénz rá, pedig kurva jól néz ki😞

két héten belül:
MAAM DC3
UIVER DC2
PMDG 747+Cargo

ejj gyerekek én a szimulátorozásba fogok tönkremenni XD

Falconer
Hu hát nagyon sok, most hadd ne soroljam fel. Sokkal komplexebb meg realisztikusabb az ActiveSky, de nézz fel a weblapjukra, le van irva hogy miket tud. Na az FS beépített azokat nem tudja 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Most már jár a motor! :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

[HUN]FaTaL
Egyébként mi a baj az FS beépített idõjárásletöltõjével, hogy mindenki az Active Skyra esküszik? Mi a különbség?

http://goo.gl/gd6Zi5

No, most már tényleg nincs fagyás, meg textúra töltési hiba. :-) Viszont eddig még a motort sem sikerült beiindítani. :-(

Hali!
Ha valakit esetleg érdekel, készítettem egy fuel calculatort PMDG 747-hez. Innen leszedhetõ:747FuelCalculator

Ha valamilyen észrevétel van a progival kapcsolatban szóljatok.
Hypo
nem fog!!!! jo kis gep meglasd imadni fogod.

No, megvevõdött a DC-2. :-) Este próba, remélem, hogy ez már nem fog fagyni.

A padláson, nekem is vannak még ilyenek.
Game portos joystick, gyakorlatilag XP-ig bezárólag használható. Hangkártyán, vagy külön kártyán lehetne ilyen csatlakozó. Ránézve erre a joystickre, nyugodtan eldobhatod és usb-s szerkentyût vegyél, ennél azért sokkal jobbat lehetõleg, fõleg ha Flight Simulátorhoz kell elsõsorban.

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

Hypo
ertem hat persze majd a vizsgalat kideriti, lattam mar a hulye media felhozta hogy az ernyo nem nyilt, aztan a fotokon ugye latszik hogy a remove before fligth rajta maradt az ernyon.....

Clidey
Én akikkel beszéltem tegnap (szemtanúk és haverok) is ugyanígy mondták, de a meredek emelkedést furcsamód egyikük sem említette, így él bennem a gyanú, hogy ez csak egyfajta "dramatizálás" az újságírók vagy mások részérõl. Teljesen normális repülésnek tûnt, kivéve a szokatlanul kis sebességet.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
idézet: "Laikusként olyan fórumon, ahol szakemberek is vannak "ítélkezni" információk nélkül égés.. esztelenség.
"
mármint részemrõl.. mert hiába a majd 20 éves szakirodalom, szaksajtó olvasása, a repülés iránti szeretet, attól még nem vagyok szakmabeli. 😊
CptSAB
Laikusként olyan fórumon, ahol szakemberek is vannak "ítélkezni" információk nélkül égés.. esztelenség.
Mindazonáltal és most rugaszkodjunk el ettõl az esettõl, való igaz, hogy egyre több az olyan esemény a közlekedés minden területén, amikor tapasztalt emberek hibáznak. Túl sok a stressz, a teljesítmény inger, a na csak azért is megmutatom, a brahi.. Kimész pl. az országútra, nem kell megtenni 10 km-t, hogy ne láss olyan vakmerõ húzást, amely ne szegné mega KRESZ-t, amely nem veszélyeztetne másokat. Túl nagy a pörgés.
Hypo
Tegnap repules utan budaorsonbeszelgettem, es ott azt mondtak hogy bedugozott. tele tankkal ment eleg meredeken emelkedett FOX al ugy 50 a sebi de ott az mar a hatar egy pici lokes es leborul.....

Hypo
Persze igazad van csak azert azt se felejtsuk el hogy az utobbi evek rep esemenyeinek tobbsegenel nem muszaki gond volt es mindig nagy tapasztalt pilotak kovettek el alap hibakat!!!!!!!!!!!!!!!

Hypo
Igen lehet ha van hozza kello jogositasod es a gep is alkalmas ra.....

Clidey
Valóban, egy felszállás közbeni motorprobléma elég necces azon a pályairányon (29) mert sok hely már nincs elõrefelé. De ennek az elõfordulásának a valószinûsége igen csekély, én nem is emlékszem hogy valaha is lett volna nálunk ilyesmi. A szemtanúk szerint most is ment végig a motor, tehát nagy valószinûséggel motorprobléma nem volt.

Természetesen minden ilyen esetben van, és kell is lennie vizsgálatnak, nem is igazán értem hogy lehet ez kérdés egyáltalán? Ilyenkor hosszú hónapokig évekig tart a mindenre kiterjedõ vizsgálat. És amikor azt mondom hogy "mindenre", akkor abban nem csak a repülõ van benne az utolsó csavarjáig és a pilóta egészségi állapota...hanem sokkal sokkal több.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

adikakk
hy all
ien joystikom van de nem tom csatlakoztatni a géphez vki tudja mi amegoldás az írjon rám pls
A JOYSTIKOM

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Clidey
<#eljen>
Köszi

polluxware
sztem senki nem akart frankót mondani..

tippem annyi lett volna az esettel kapcs, hogy mikor a moci pihenõt fújt emelkedésben lehetett, és mihamarabb próbált fordulni a kifutó felé hogy megmentse a cuccost... csak által eshetett

gondlom számára nem volt opció az hogy egyenesen reppenve tovább lenyomja az orrát ezáltal kis sebességet nyerve valhol landolva bokrok között (spec nemtom mivan annak a reptérnek a pályavonalán..)

egyáltalán milyen magasságon volt amikor a moci megadta magát? lesz valmi vizsgálat hogy mi volt a moci baja?

CptSAB
Skacok.. a mit lehetett azt hagyjuk a szakemberekre. Persze, vannak vélemények stb. de utólag mindig meg tudjuk mondani a frankót. A Fox kabinjában a másodpercek alatt lejátszódó esemény már múlt idõ. Azért vannak a jogosítások, mind a pilótákat, mind a gépeket illetõen hogy aszerint járjanak el. A kis repülõtereken sem az van, hogy na most fogom magamat beülök a caplába oszt isten hozzád.. van repülõtérrend, van felelõs repvez, infó stb. egy a valódi repülésben bekövetkezett sajnálatos katasztrófát felesleges a Flight Simulator és akármilyen vonzatai között megvitatni. Legyen annyi elég, a repülésnek egy kritikus stádiumban következett be egy súlyos és végzetes esemény, amely tragédiába torkollott. Ennyi. Tibiék gyászolnak egy újabb barátot.. sajnos. A VALÓS Repülést illetõen asszem ha tanult és jártas fórumtársaink elkezdenék ontani a "szakanyagot" vakaródzhatnánk.. Jó persze tudom, ez most mondhatjuk felesleges okoskodás a részemrõl, csak úgy kikivánkozik.. virtual fliegerként nem lesz belõlünk még sem pilcsi, sem szerelõ, sem irányító.. ahhoz tanulni kell sokat.
polluxware
és akkor madarak hogy repülnek?? <#duma>

R.I.P.
[HUN]FaTaL
Lehet, hogy rosszul tudom, de mintha este csak IFR-t lehetne.

polluxware
VFR-t este is lehet röppenni nem? vagy mi a bajod a napnyugtával?

Hypo
Bar halkan azert megkerdeznem, napnyugtakor minek szall fel valaki? na nem mintha ennek lenne kozvetett hatasa a balesetre, csak hat valamifele hozzaallast azert mutat, na mindegy RIP.

allitolag motor leallt epp iskolakoron emelkedes es kis sebi alatt es leborult.

Clidey
Nem, nem voltam kint mert melóztam. Csak jól ismertem a srácot. R.I.P.

szörnyû lehet, R.I.P.
Hypo
allitolag felszallaskor bedugozott. mert nem nagy magassagbol esett le, idojaras tokeletes volt azzal nem lehetett gond.

tudod a részleteket, mi volt a gond?
[HUN]FaTaL
Annak semmi értelme, így akkor marad 3 teli mag a többi processnek.

Falconer
Azt meg lehet csinálni, hogy elosztja a kettõ vagy négy között, de semmi értelme, mert akkor meg 4*25% lesz. Nem támogatja a program sajnos...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[HUN]FaTaL
Nekem is 4bõl 1. :/ Gondoltam hátha legalább 2-t el lehet érni, hogy használja.

bmeg😞
fél órával azelõtt még beszélgettem az emberrel a gépe mellett...😞
w77d
nem igazán. Nekem 4-bõl használ 1-et 😞

Clidey
Aha. 😞

ez az a szürke, ami ott hátul szokott állni és egy termetes ember a gazdája termetes autóval?...
[HUN]FaTaL
Rá lehet venni valahogy a játékot, hogy ne csak 1, hanem legalább 2 magot használjon? Az elsõ mag 100%-on erõlködik, az összes többi 0. :/

Hypo
😞((

[HUN]FaTaL
😞 Nem is hallottam.

Clidey
Egy Apollo Fox volt. És a gazdája. 😞(((

pateszi
Sziasztok,
A dunakeszi tragédiáról tudtok valamit?

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Most vettem csak észre, hogy a letöltött MAAM cssomagban már benne van az "C-47 ALL THEATERS" kiegészítés is, aminek feljavított VC-ja van, mûködnek a kapcsolók is, meg minden. :-)

Hypo
<#eljen>

Én egyébként nagyon odavagyok a Sperry autopilotért, hihetetlen nagy élmény vele repülni, ha kiismerte az ember. Tegnap pl. egy CAT II ILS-t csináltam a Dakotámmal. .-)

Hypo
en fs9 est hasznalom, ami a nav/gps-t illeti hat ez van de annyira nem zavaro😊

Hát le nem mondtam róla. Én egy FSX-es verziót találtam "próbára", lehet, hogy ez volt a baj. De majd ha lesz fizu, akkor megveszem. Kicsit nekem furcsa, hogy van benne NAV-GPS kapcsoló. :-)