MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
két héten belül:
MAAM DC3
UIVER DC2
PMDG 747+Cargo
ejj gyerekek én a szimulátorozásba fogok tönkremenni XD
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha valakit esetleg érdekel, készítettem egy fuel calculatort PMDG 747-hez. Innen leszedhetõ:747FuelCalculator
Ha valamilyen észrevétel van a progival kapcsolatban szóljatok.
Game portos joystick, gyakorlatilag XP-ig bezárólag használható. Hangkártyán, vagy külön kártyán lehetne ilyen csatlakozó. Ránézve erre a joystickre, nyugodtan eldobhatod és usb-s szerkentyût vegyél, ennél azért sokkal jobbat lehetõleg, fõleg ha Flight Simulátorhoz kell elsõsorban.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"
mármint részemrõl.. mert hiába a majd 20 éves szakirodalom, szaksajtó olvasása, a repülés iránti szeretet, attól még nem vagyok szakmabeli. 😊
Mindazonáltal és most rugaszkodjunk el ettõl az esettõl, való igaz, hogy egyre több az olyan esemény a közlekedés minden területén, amikor tapasztalt emberek hibáznak. Túl sok a stressz, a teljesítmény inger, a na csak azért is megmutatom, a brahi.. Kimész pl. az országútra, nem kell megtenni 10 km-t, hogy ne láss olyan vakmerõ húzást, amely ne szegné mega KRESZ-t, amely nem veszélyeztetne másokat. Túl nagy a pörgés.
Természetesen minden ilyen esetben van, és kell is lennie vizsgálatnak, nem is igazán értem hogy lehet ez kérdés egyáltalán? Ilyenkor hosszú hónapokig évekig tart a mindenre kiterjedõ vizsgálat. És amikor azt mondom hogy "mindenre", akkor abban nem csak a repülõ van benne az utolsó csavarjáig és a pilóta egészségi állapota...hanem sokkal sokkal több.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ien joystikom van de nem tom csatlakoztatni a géphez vki tudja mi amegoldás az írjon rám pls
A JOYSTIKOM
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Köszi
tippem annyi lett volna az esettel kapcs, hogy mikor a moci pihenõt fújt emelkedésben lehetett, és mihamarabb próbált fordulni a kifutó felé hogy megmentse a cuccost... csak által eshetett
gondlom számára nem volt opció az hogy egyenesen reppenve tovább lenyomja az orrát ezáltal kis sebességet nyerve valhol landolva bokrok között (spec nemtom mivan annak a reptérnek a pályavonalán..)
egyáltalán milyen magasságon volt amikor a moci megadta magát? lesz valmi vizsgálat hogy mi volt a moci baja?
allitolag motor leallt epp iskolakoron emelkedes es kis sebi alatt es leborult.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
fél órával azelõtt még beszélgettem az emberrel a gépe mellett...😞
A dunakeszi tragédiáról tudtok valamit?
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2