45215
  • berczy #43129
    Na meg minnyá szétb@sz az ideg, mert amíg ezt gépeltem, a joy USB kábelét szétrágta a kutya...
  • berczy #43128
    Uhh gyerekek, ez a Gütersloh de penge... Ámulok rendesen. Asszem ez lesz a Hercules-tanuló, német Air Base (AB) túra bázis reptere. :) Pláne, hogy RAF bázis, én meg épp RAF C-130-at tanulok. :)

No, de hogy milyen szívás volt összehozni, hogy ne OOM legyen... :///
    Leszedtem ezt a scenery-t, maradt a stock, de azzal is OOM volt. Na, mondom, belefutok én is a sokat emlegetett UT szívásba. Elkezdtem kikapcsolgatni a scenery-ket, s volt, hogy beindult a ETUO, de másodjára nem. Ezt nem is értettem. Kikapcsoltam mindent, még az FSGlobalt is, de csak nem akarta az igazságot, OOM. Hát mondom itten már másfajta probléma lesz, már egyáltalán nem értettem, jó júzer módjára, még újra is indítottam a gépet. :)))

Utána kipakoltam az Addon Scenery/scenery-ből is minden, ugyan az. Mondom, tuti a traffic, levettem 0-ra, még mindig. Kínomban kipakoltam a scenery/world/scenery mappát, mert hátha a traffic.bgl-ek a ludasak. No és itt jön a csoda, amikor ilyen kopasz volt a cucc, elindult. Okosan, apránként visszapakoltam, kapcsoltam mindent, kivéve a traffic fileokat. Persez az a maga 700+ darabszámával jócskán szar volt, de felezéses módszerrel végül rájöttem, hogy egy ottmaradt, ősrégi, 1 byte-os Traffic030528.bgl ütötte ki annyiszor az FS-t. Az is megvan, hogy miért maradt ott, mert anno, mikor váltottam WOAI-ra, akkor ha töröltem ezt, vinnyogott az FS, ezért hagytam ott. De most törölte és nem sír, hogy hiányzik, ki érti ezt... :)
    Ahogy azt sem értem, hogy miért csak ezen a részen fagyasztotta ki annyiszor, máshol miért nem, vagy nem sűrűn, de tudom, hogy ha erre repültem, mindig menteni kellett sűrűn, mert kifagyott. Utána volt, hogy ment, volt, hogy map-en kicsit előrébb kellett magam húzni, hogy a szar zónát elhagyjam. No, de most már megvan ez a szar. :DDD
  • Clidey
    :D
    C-152 checklist...
    :D
  • Hont
    Mit szólnátok egy ilyen géphez...?
    De a repcsi se rossz...
  • berczy #43125
    Ugye... :) De közben rájöttem, ugyan az. :)
  • berczy #43124
    Nem, ezt: Gütersloh
  • L Viper #43123
    Arrafelé ritkán repkedek, de ez tényleg nem csúnya.
    1.
    2.
  • L Viper #43122
    Ezt a freeware-t próbálgatod?
  • berczy #43121
    Hát gyerekek, én kivagyok... Próbálom feltenni ezt a gyönyörű Gütersloh sceneryt, de OOM-et kapok. Legszebb az egészben, hogy stock-nál is. Ha kikapcsolok mindent akkor megy. De furcsa a Gutersloh akkor sem. Ráadásul régen észrevettem, hogy ha ezen a részem repülök, sokszor van ez. Sóval valami szar, de... Az érdekes az, hogy ha afcad programmal néztem, akkor a Gutersloh mellett van egy másik adcad, ami a default lenne, Dr azt mod-nak írja, pedig tuti, hogy ezelőtt nem volt fenn ilyen. Ezért gondolom azt, hogy itt egy módosított alap bgl lesz a ludas, amik ott vannak bgxxx kiterjesztéssel, amit mondjuk az Ut módosított. Szerintem ezért kaptam errefelé oom-et régebben is, mert ha nincs fent Guter,az alap akkor is van, hogy oom-et dob. Szóval az lenne a kérdésem, hogy merrefelé nézelődjek az alap bgl-ek között? Mert itten már nem csak a szaros Guter scenery a baj, hanem ha már nagyjából belőttem, hogy hol fagy ki amúgy is, ha pont erre repülök, akkor már nem hagynám nyugodni a dolgot. :D

Légyszi segítsetek.
    (no meg ha megnézitek a Gutersloh sceneryt... Jel csúnya. :D)
  • berczy #43120
    Na, megszereztem a programot, de nem működik, pedig bemásolom a helyére a SE2 fileokat. Valakinek esetleg tapasztalat?
  • Hont
    Köszönöm szépen,de nekem is ez van meg!
    Pontosabban ezek is bent vannak abban a 190MB csomagban.
    Most ez helyett keresek valami mást! Lehet Englis is...
  • Framsen
    Ja már felpakoltam egyszer AVSIM re, maga a safety sajna nagy, de azt le tudod szedni YT -ról.
    LINK
  • berczy #43117
    Most pl. német légibázisokat akarok meglátogatni, de sok csak ilyen, nincs más. Nem is a szépség lenne most a lényeg. Progit valahonnan? :D
  • Papirzacsi
    Akkor azokat a sceneryket felejtsd el. Biztosan nincsen rájuk szükséged. Vannak már szebbek és jobbak.
  • berczy #43115
    Srácok, ha olyan scenery-kkel találkozom, amihez kellene a Lago FS Enhancer, akkor mi van? Nem lehet megszerezni sehonnan, más meg nincsen. :/
  • Hont
    Esetleg találkozott valaki az FSPASS-hoz való magyar hangcsomaggal?
    (a FSPassengers_Malev_HunEngSafety 190MB csomag kivételével?)
  • Clidey
    Kerül-e? :D Ez a modell alsó hangon 4 milla egy igazi vitorlázógépet már 4-500ezerért kapni - persze használtan. Persze azért egy új röpcsi pláne ha műanyag és teljesítménygép azért kerül 8-10 millába is akár...
  • Framsen
    Szerintetek ez a "játék" A380 kerül annyiba, mint egy igazi vitorlázó gép ?
  • berczy #43111
    Na igen, több, mint egy nap volt, hogy motort indítottam. :)))
    Nagyon tetszetős masina. :)

Nem semmi "játékok" ezek. Megmondom ősznitén, a hideg kirázna tőle, ha arra gondolok, milyen könnyű ripityára törni. :)))
  • Clidey
    Azt elhiszem! Nekem is! Gyorsan séreltem is...
  • L Viper #43109
    Az állam leesett, mikor megláttam
  • Clidey
    Huvazze!!!! Perfect!!!
  • L Viper #43107

Ez sem rossz azért:

• jakugerik
    ááááááh miez ? nekem is van 50 ilyenem 3x nagyobba
  • eyecandy
    komoly
  • Frenky
    Jó reggelit!

• jaszy76
    Ejj, ez a C-130 nem egyszerű. Lesz vele dolog. :)
  • jaszy76
    Nem tudok mit hozzátenni.
  • berczy #43101
    Szívesen, örülök, hogy összejött. Egyébként ezt nem is értem. Azt gondoltam, hogy a support azért csak tudja az összes szívást, de ezek szerint nem. Én is végigjátszottam az összes ötletet, azt a bat-ot is, de lófaszt segített. Már-már csúnyán anyáztam, amikor mondom már rákeresek regedit-ben a captain-ra és láss csodát, dobta ezt a másik bejegyzést, ott gondoltam, hogy ha a javító bat .com-ra írja, akkor nem ártana, ha az általam talált bejegyzés is .com lenne .info helyett. És már kúszott is fel.

Számomra mondjuk kicsit kiábrándító, hogy egy virágboltit könnyebb felrakni, mint a hivatalosat. Értem én, hogy védelem, meg minden, de komolyan, ezt egy mezei átlagjúzer hol túrja ki?
    Már régebben is sokat filóztam, ezen, mert igyekszem megvenni a szoftvereket, mert mégis, de pl. mikor a játékvédelmek bejöttek, sok nem is ment, szó szerint crackelni kellett a vásárolt, bolti játékot, mert nem ment a szaros SecuRom védelem miatt. CRACK-elni a vásárolt játékot? itt éreztem, hogy kicsit átestünk a ló túloldalára.

Úgy sincsen feltörhetetlen védelem, sőt, mindent megtörnek, legfeljebb nem kiadás napján, hanem másnap, na, nagy cucc... Mert úgy is feltörik, akkor meg mi a töknek szívatni az átlagjúzert ezzel? Nincsen értelme. Mert én is, Te is most ugye megvettük, mert jó. De én természetesen előtte virágboltit próbáltam, de mivel nagyon bejövős, megvettem. Azért, mert JÓ. Hiába tudom megszerezni warez-be, mert persze, hogy, de ami jó, az jó, megérdemlik a készítők. Viszont, ha valaki nem így gondolkodik, azt a legdurvább, szívatós védelem sem fogja meg, hogy warezoljon, ellenben a sima vásárlót meg szívatja, ahogy Téged is, engem is. Ennek így nincsen értelme.

Ha sokat filózok ezen, még eljutok oda, ahová nagyvilági kérdésekben szoktam, hogy sokkal nagyobb szívás becsületesnek, tisztességesnek lenni, mint ügyeskedni. Lásd fent... De persze ez messzire vezet. :)))
  • jaszy76
    Köszönöm, mostantól Te vagy nekem a hivatalos CS support!
    Ezek hülyék bammeg! A www javító patchük rossz helyre teszi a regben a bejegyzést.
    A wow6432node helyett egy szinttel feljebb.
    Manuálisan kell létrehozni a bejegyzést, aztán egyszerre jó lesz.
    Köszönöm!
  • jaszy76
    Köszi, kipróbálom majd.
    Elvileg van a supporton egy bat file, ami javítja a regbejegyzést erre, de ahogy elnézem máshol nyúl bele a regbe.
    Kipróbálom a javaslatodat!
    Sokan szidják CS supportját állítólag. :)
  • berczy #43098
    Ezt megszívtam én is, tényleg nem segített semmi, ami a support-on volt. Figyi, nyiss egy regedit-et, majd ott navigálj ide:ú

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeCaptainSim,

itt látsz három bejegyzést, Default, Support, www.
    No, a www-t írd át www.captainsim.info-ról www.captainsim.com-ra és jó lesz.
  • Hont
    Sziasztok!

Az 1 problémám megoldódott!
    Ismét ajánlanék valamit a Magyarországi VFR túrázok figyelmébe!
    Az U.T.Európához tartozik egy Pach, ami a magyar úthálózatot teszi rendbe!
    Főleg az autópályákat és a fő útvonalakat!Pl a fehérvári belső körgyűrű is rajta van már.
    A neve
    UtEurHwOnly
    Sajnos ma elég nagy köd volt, de azért a lényeg látszik!
    Pár kép róla:

• jaszy76
    B*ssza meg! Megvetten én is a C-130 at, de nem tudom telepíteni.
    Error code 11 -et ír ki.
    Már mindent megcsináltam, amit a support-on írnak, de nem jó.
  • berczy #43095
    Jaja, én is a fullosat vettem meg, csak a többi kisebb változatot nem, tán' majd később, ha annyira bejön.

Amúgy volt ma egy elég jó kis repülésem, egy élmény volt. Az apokalipszis felhői fogadtak LHDC - LHBP útvonalon, komolyan nem semmi volt. Én meg vagyok döbbenve, hogy a majd' tíz éves játék még ilyen dolgokat tud. Érdemes megnézni a képeket, tényleg nem mindennapi látvány. A pokol tornáca, hát nem egy VFR idő. :)))

Egy kis ízelítő:

A többi:
    LHDC-LHBP in storm

• Clidey
    Hát az a baj, hogy régebben nekem is csinált furcsaságokat (bekapcsoltam a robotot és elkezdett billegni jobbra-balra), de idővel az valahogy megjavult. :) De ilyeneket mint most, még sosem csinált.
    Érik nekem is az a komplett Win7-FS reinstall, de olyan nehezen veszem rá magam... pedig a Win (most csekkoltam) kb. 5 éves, az FS se sokkal fiatalabb... :D
  • Hont
    Lenne két problémám is...(esetleg valaki már találkozott vele!)
    1.
    Azt történt, hogy LOWW-LHBP útvonalon GYR közelében az FS "hibát" észlelt!
    Gondoltam újra megpróbálom! U.a.!
    Aztán indultam LHBP ből LOWW-ra és ismét GYR ig jutottam!
    Elkezdtem betölteni LHPR-t, mert azt hittem itt a hiba! Csak a téli és az éjszakai textúrát volt hajlandó betölteni, a többinél 64% nál "elszállt".
    Aztán töröltem LHPR-t, de azon a részen (GYőr és környékén) mindig az történik!
    2. Legyen szíves csináljon nekem valaki egy képet Bécs felett! Valami ott se ok...(kb 2000-3000 láb között)
  • alert
    Ilyet en is tapasztaltam, amikor megvettem, de valamit szoszmotoltem vele vagy ujratelepitettem az FS-t mar nem emlekszem, de megjavult :)
  • Clidey
    Én most épp pipa vagyok a CS-re, felraktam újra a CS757-et, de annyi bugba futottam bele, mint soha az előtt. Mondjuk lehet az FS-telepítésem se friss már ami szintén közre játszhat, de jelen pillanatban nem tart a robot se headinget, se siklópályát. A hajtóművek se indulnak hiába kapcsolok mindent ahogy kell, a végén muszáj egy Ctrl-E-vel rásegíteni... :(
    Már odaáig fajultam hogy felraktam a QW757-et próbából, de annak meg a kokpitje nem jön be kidolgozottságilag. Látszik hogy egy viszonylag korai cuccuk a QW-éknek. Az Avro is már sokkal jobb a 787 meg még ütősebb lesz ebből a szempontból.
  • Hypo #43089
    :) jó kis gép tényleg nekem a fullos van meg pöpec persze van pár CS apróság de simán lehet velük élni:)