MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Active sky pro vagy 6.5? Mert ha az utóbbi akkor nyugodtan használhatod a nem boltit, megy az online szerverükkel is. Egyébként meg registry kipucol meg ilyenek, és akkor sem megy akkor dobj nekik egy mailt.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
uninstall, majd start menu run, regedit keress ra a hifisim es activesky bejegyzesekre es torolj mindent aztan ujra install

polluxware
csirály😊 köszi<#eljen>

megvan az Ariane 737 700 V3 - jelenleg úgy fest hogy se belsõ kabin, se sömmi csak a külsõ modell (ez viszont szép😊

ja és olyan cessna 172 hangja van a hajtómûveknek<#miaz>

w77d
senki nem tudja esetleg hogy hogy kéne ezt megoldani??

Falconer
Plusz még van egy ilyen, ebben kb minden benne van.

Embraer 170 Pilot Operating Handbook.pdf

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

A DC-2-ben ki lehet kapcsolni valahogy a botkormányt a VC-ben? Nem látszik tõle pár mûszer.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Falconer
"e-jets az jó csak ha kicsit komolyabban akar az ember vele repülni ahhoz kevés az 12oldalas pdf"

Smartcockpit.com -> My Aircraft -> Embraer 190/195
APU, Automatic Flight System, Communications, Flight controls, Powerplant

Igaz, hogy ez nem a teljes AOM, de jóval több mint a gyári 12 oldal. <#nezze><#wink>

w77d
a warezzal nem lehetett netrõl live idõjárást letölteni

polluxware
ha megvan a warez, és mûkszik... a francnak veszed meg hogy aztán ne mûködjön??

totál nem vágom ezt a hozzáállást<#wow3>

w77d
Srácok nagy szarban vagyok! Tegnaqp letöltöttem az Active Sky-t hogy kipróbáljam, tetszett. MA megvettem de hiába töröltem a kalózverziót, Invalid registryt mond a progi, nem tudom elindítani! Mit tegyek?? kidobtam az ablakon 10ezret??

Hypo
hat en akkor is a pdmg 737 et valasztanam, smooth, no fsp

polluxware
szépnek külsõleg szép.... a VC kabin picit már csúnyácskább, kérdés hogy ez miatt mennyire eszi a gépet..

fokker 70 szép, csak olyan münyürük a feliratok, a captainsim 757 az jelenleg úgy *** ahogy van (ver 2.1), md-80 egy flakon szárnyakkal, pmdg 737-et már írtam, wilco 737 még elmegy, level-d 767 túl nagy, 747-nek négy hajtómûve van... (ducigép)
e-jets az jó csak ha kicsit komolyabban akar az ember vele repülni ahhoz kevés az 12oldalas pdf

nekem nincs meg, de nem sok jót hallottam eddig róla, erénya a szépség, oszt annyi
Tényleg baba ez a Beechcraft D18, ha lesz egy kicsit több idõm majd elmerülök benne jobban. :-)

polluxware
Ariane 737 fs9, az mennyire?... hogyis mondjam...

grafikailag nagyon csúnyácska? mennyire eszi a gépet.. hasonló véleményeket várnék😊

nekem valhogy a pmdg csöppet koros, a 2D-s panelje meg "cartoonish" számomra

1-2 kabint meg lehet keresni vele😄
w77d
toronyban inkább összeszarták magukat amikor gyönyörûen robogtam túl a pályavégen XXXD

Hypo
gondolom toronyban néztek nagyokat😊)) mostanaban szokott ottlenni egy no

w77d
elég látványos vége lett a dolognak XXXXD

[HUN]FaTaL
😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
Tökölt próbáltam már XXXD

[HUN]FaTaL
lol 😄 Jóhogynem Budaörsön akarsz vele leszállni. 😄

w77d
Innsbruck Approach-ot sem annyira díjazza a Jumbo XXXD

g0a
hja meg olyan hulyen viselkedik fejjjel lefele repuleskor 😊

Hypo
szep gep jo addon csak nekem mar tul nagy, tongass fjordban😊))))))))))

Na de mint tudjuk, kinek a pap, kinek a papné. :-) Nekem a 747-es soha nem volt a szíven csücske. :-)

Nahát, akkor az 1xDC-3, és 2xDC-2. :-)

Hypo
fs9 alap 70 dodo😊

Nem igazán tudom, hogy a PMDG 747-est mennyiért vesztegetik, de gyanítom, hogy mindkét DC kijönne az árából. :-)

Hypo
ja es pl a motorinditas maam simben nagyon realis olaj fojas, effectek...stb

Hypo
MAAM sim is joval tobb mint a default repcsik, es van hozza rengeteg free kieg, D-DAY, Market Garden stb szoval az plane megeri az arat, ha kepes voltal penzt es foleg annyit adni a PMDG747-ert akkor ezt akettot siman megveheted es meg eromu se kell hozza😊)))

igazából szimulációra gondoltam, bonyolultságra, de ez tetszik, hogy elromolhat a motor, így elképzelhetõ,hogy dc2 nálam a nyerõ
még olvasgatok ez ügyben
Meg fogom nézni feltétlenül, bár nekem akkor a Douglas Commercial gépek korai darabjai a kedvenceim. :-)

Hypo
hat igen jo kis gep az is, osszevetve a fizetos aerosoft altal kiadottal mx a vc je gyengebb de a tobbiben talan meg jobb is.

Innen Letoltheto

pateszi
Azoknak, akik kedvelik a régi, két csillagmotoros gépeket és még nem találtak rá erre a remekmûre, szeretném ajánlani Milton Shupe és társai alkotását, a Beech 18-ast. Szintén megvan FS9-hez és FSX-hez is, tail-dragger és hidroplán változatban, rengeteg festéssel. Simán azon a szinten van a minõség és a repülési élmény tekintetében, mint az alábbiakban említett gépek, és ingyenes!

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Nekem pl. a DC-2-es VC-ja jobban tetszik, mert itt minden kapcsoló mûködik, igaz, hogy a MAAM DC-3-nak is van már ilyen változata is. Azt hiszem, hogy a MAAM model eredetileg a FS2002-hez készült, és utána lett FS9-re és FSX-re "upgrade"-elve. Az Uiver DC-2 pedig eleve FS9-re készült, és most van készülõben az FSX model is. A DC-2 annyival mindenképpen "reálisabb", hogy ha nem úgy repülöd, ahogy a könyvben írva vagyon, akkor bizony kimúlik a motor. :-)

De egyébként egyetértek Hypoval, aki szereti az ilyen gépeket, annak mindkét model kötelezõ. És ha már az egyiket megtanultad vezetni, akkor a másik már könnyebb lesz.

Hypo
Nem jo a kerdes szerintem, a MAAM-SIM fele DC3 tobb altipus, rengeteg livery, kieg letoltheto.
A DC-2 hoz is van sok minden, de azert kisebb volumenu mint a dc3.

Ha ezeket a tipusokat szereted akkor szvsz mind ketto kotelezo darab.
A DC3 kicsit bonyolultabb a maga nemeben, de ez nem csokkenti a dc2 es erdemeit.

Szoval ha csak egyet akarsz nehez a dontes, en aZt mondanam hogy eloszor dc2 utana ugy is megveszed a maam sim fele dc3 at is😊))))))))

ha válsztani kéne akkor dc2 vagy maamsim dc3?
melyik bonyisabb, igényesebb, szebb?
Igen, ott van a fehér gombóccal a végén. :-)

Ja, és EGT mûszert még nem is kerestem, vagy csak találomra kell szegényíteni a keveréket? :-)

Hypo
a hydraulic nyomas jelzo mellett ?

A középsõ konzolon van két kar, ami nem mozgatható, az nem tudom, hogy mi volt az eredeti gépben.

Hypo
Ugye mondtam hogy imadni fogod tessek😊)))))

Szerintem nem volt Clow Flaps a dc-2 be!!!

Ja, és az sem utolsó, hogy mennyi festés van hozzá. Még Aeroflot is. :-)

Nos. Tegnapo este ugyan nem volt idõm repülni, de azért ránéztem a DC--2-esre, és azt kell mondanom, hogy döbbenetesen jó! Egy az egyben repülhetõ a VC-ból, és annak ellenére, hogy vannak benne fikcionális mûszerek nagyon-nagyon hangulatos. Azt pl. még nem tudom, hogy az eredeti DC-2-n tényleg nem voltak hûtõzsaluk (cowl flaps), vagy csak az Uiver gépben nincs benne.

Hypo
akkor en mit szoljak inkabb nem is mondok semmit tizen x ev alatt mennyi ment a hobbyra...😊

mondjuk jobb mintha discoba es piara koltottem volna

uhh bocsi, nem értelmeztem amit írtál, hirtelen csak a zinertek maradt meg bennem, és a vízre gondoltam, de ha a weathert használod az más tészta
tárgytalan a 18220😄
FE-nek nem kell kiesnie, nálam active sky generálja az idõjárást de az FE texturáit használom, és a vízre pedig zinerteket.
[HUN]FaTaL
Én mindent csak "rendelek". De szép lassan vásárlásba is kezdek szerintem.

w77d
játszani?? ez már több mint játék! Ez már egy megszállott ember hobbija 😄D

multkor számoltam össze, hogy már bõven 200ezer ft fölött járok csak amit az fs9-re költöttem de nem bánom egy percig sem 😄

[HUN]FaTaL
Nekem Zinertek Ultimate Weather van, úgyhogy FE kiesik. De köszi az infot. 😊