MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
megvan az Ariane 737 700 V3 - jelenleg úgy fest hogy se belsõ kabin, se sömmi csak a külsõ modell (ez viszont szép😊
ja és olyan cessna 172 hangja van a hajtómûveknek<#miaz>#miaz>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Smartcockpit.com -> My Aircraft -> Embraer 190/195
APU, Automatic Flight System, Communications, Flight controls, Powerplant
Igaz, hogy ez nem a teljes AOM, de jóval több mint a gyári 12 oldal. <#nezze>#nezze><#wink>#wink>
totál nem vágom ezt a hozzáállást<#wow3>#wow3>
fokker 70 szép, csak olyan münyürük a feliratok, a captainsim 757 az jelenleg úgy *** ahogy van (ver 2.1), md-80 egy flakon szárnyakkal, pmdg 737-et már írtam, wilco 737 még elmegy, level-d 767 túl nagy, 747-nek négy hajtómûve van... (ducigép)
e-jets az jó csak ha kicsit komolyabban akar az ember vele repülni ahhoz kevés az 12oldalas pdf
grafikailag nagyon csúnyácska? mennyire eszi a gépet.. hasonló véleményeket várnék😊
nekem valhogy a pmdg csöppet koros, a 2D-s panelje meg "cartoonish" számomra
még olvasgatok ez ügyben
Innen Letoltheto
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
De egyébként egyetértek Hypoval, aki szereti az ilyen gépeket, annak mindkét model kötelezõ. És ha már az egyiket megtanultad vezetni, akkor a másik már könnyebb lesz.
A DC-2 hoz is van sok minden, de azert kisebb volumenu mint a dc3.
Ha ezeket a tipusokat szereted akkor szvsz mind ketto kotelezo darab.
A DC3 kicsit bonyolultabb a maga nemeben, de ez nem csokkenti a dc2 es erdemeit.
Szoval ha csak egyet akarsz nehez a dontes, en aZt mondanam hogy eloszor dc2 utana ugy is megveszed a maam sim fele dc3 at is😊))))))))
melyik bonyisabb, igényesebb, szebb?
Ja, és EGT mûszert még nem is kerestem, vagy csak találomra kell szegényíteni a keveréket? :-)
mondjuk jobb mintha discoba es piara koltottem volna
tárgytalan a 18220😄
http://goo.gl/gd6Zi5
multkor számoltam össze, hogy már bõven 200ezer ft fölött járok csak amit az fs9-re költöttem de nem bánom egy percig sem 😄