MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Autopilott OFF, Flapst már próbáltam minden variációt, üzemanyag 10%-20% között valahol. Crash detection OFF. Sebességre már nem emlékszem de elég sok variáció volt már, ha jól emlékszem legutóbb talán 130 körül volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
😞 Akkor sajnos nem sok dolog van amit lehet tenni, eerre nem figyeltek a developerek.

w77d
bizonyos típusok.

Hypo
Mi a hiba jelenseg pontossan? Mennyi a sebi? Flaps? Uzemanyag mennyiseg? Autopilot? Ja es a crash detectiont fs ben erdemes kikapcs nem szereti. AES nem hiinem higy az FDE be belenyulna, mas lesz itt a gond, posky forumon vannak hasonlo problemak.

Hypo
Minden géppel fel töltõdik a mem vagy csak bizonyos tipusoknal nézet váltáskor?

[HUN]FaTaL
Esetleg valami jobb ingyenes alternatíva helyette?😊

[HUN]FaTaL
Viszont ez az r jól jöhet akkor amikor elfelejti az fs betölteni a textúrák egy részét, vagy gyorsított FSrecorder után, amikor visszállítom alap helyzetbe, akkor kell egy jó 5 perc mire betölt mindent a környéken, gondolom ha megnyomom az r-t akkor ez gyorsabban megtörténik (még nem próbáltam).

Posky problémára senki?😊

w77d
nálam cseszik stabilizálódni. a nézetváltó gombbal szabályosan pumpálom fel a memóriát mint egy lufit, és az persze a végén ki is pukkan...

Hypo
Na ez is egy eredmény.

Nálam nem befolyásolja a memória használatot az r megnyomása. A PMDG 737-nél is megnéztem, de a külsõ nézetre váltások sorozatban csak egy kis mértékben emelték a memória használatot és három-négy váltást követõen az nem is nött tovább, konkrétan 900Mb körül stabilizálódott. Álló helyzetben vizsgáltam Ferihegyen.

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

Hypo
nektek minden új?😊))) fs9 blur nal segitett anno regebbi hardwareken mikor leszallashoz készültem nyomtam egyet igy tuti szépen latszik a repter.

[HUN]FaTaL
😮 Ezt én sem tudtam.

Más: Tudom, hogy mindenki komolyan repked itt, de hátha. 😊

Szóval, repül valaki POSKY737-600al? Amióta beállítottam hozzá az AES-t, azóta lehetetlen vele leszállni. Akármilyen sebességgel, szögben szállok le (már legalább 5x próbáltam) visszapattan a kifutóról mintha túl meredeken vagy túl gyorsan tenném le. Nem lehet vele szépen, rendesen leszállni. Gondolom valami az aircraft.cfg-ben állíthatódott el, mert evvel sikerült életemben elõször EDDF-en leszállni. Melyik érték lehet a felelõs ezért?

polluxware
miket nem tudol te.. <#dumcsi>

w77d
ezt nem is tudtam....

Hypo
Általában R bill re ujratolti a scenery-t, hátha.....

polluxware
micsinász?<#miaz>

w77d
mit? ez nekem új...

Hypo
ha ilyenkor amikor a sok nezetvaltas miatt kezd tele lenni a memoriad, ha nyomsz egy refresh scenery-t javul?

w77d
de én szeretem csodálni a gépeket 😄DD

Hypo
Only VC 😊)

w77d
nno srácok némi kísérletezgetéssel újabb összeomlás fejleményre jutottam. Menet közben figyeltem a program fizikai memória használatát. Egyes gépeknél (pl PMDG 737, CLS A330-340, PMDG MD11) nézetváltások után egyre több memóriát táraz be. Olyan, mintha egyes gépek textúráját nem tudná kiüríteni a memóriából, de nem is használja újra, megint betölti a külsõ textúrát. Ezáltal halmozódik a memóriában tárolt textúra. Indításkor 2,12 Giga volt a gépem fizikai memória használata, a CLS A340 nézetváltogatás után hamar 2,55 lett. Ezután megáltam külsõ nézetben és nem váltogattam, nem emelkedett a fizikai memória használat. 10 perc után emgint elkezdtem a váltogatást... 2,78..... 2,99...... 3,11.... 324...... ééééés omlás, az asztalon találom magam

na erre varjatok gombot! WTF????

Érdekelne, hogy Multiplayerben, FS9 Hosthoz lehetséges-e csatlakozni FSX-el is, vagy esetleg fordított felállásban megoldható-e az összekötés ?

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

Hypo
Ugye minlyen hasznos cucc, nagyon jó nekem mert külön logbook külön pilota is lehet, igy a nagygépes repüléseket kulon lggolom, a bush VA flightokat is és nagyon jó report van benne. Plusz ACARS is nagyon jó.

w77d
onnan már az utasok is betolják XXXD

Shortstop
ma annyira ki lett számolva az üzemanyagom hogy La Pazban földet érve már nem tudtam eltaxizni a parkoló pontig. Kb. 10 méter hiányzott 😊

Amit lentebb írtatok FS Flight Keeper egész jópofa, tetszik ajánlom én is mindenkinek!

polluxware

polluxware
Trackír a neve, és az ára olyan 30körül kezdõdik ha jól tudom..

sztem fõleg VFR repülésnél elõnyös

polluxware
pontosan mit csinált? kidobott asztalra, vagy csak fekete kép, néha prücögõ vinyólámpával?

Sziasztok!

Megtudnátok légyszíves mondani, hogy annak a cuccnak mi a neve, ami tulajdonképpen egy füles, de leköveti a VC-ban a mozgásokat? Egy ilyen mennyibe kerül?

Köszi elõre is!

Üdv: Matyesz

Hypo
hmm😞(( igy hirtelen passz, max ha egy masik 11 oras rep más reptere megprobalod, de nem hiszem hogy lhbp vel lenne baj, csak tulcsordult a memoria😞

Tibetan
Sajnos épp most szállt el az FS9 egy 11 órás repülés utolsó félórájában... Nem tudom, hogy ez a beállításoknak, vagy valami egyébnek köszönhetõ... Ahogy közeledtem ferihegyhez egyre emelkedett az FS által használt memória nagysága. Ennek ellenére nem hiszem, hogy ez volt a hiba, mert máskor is szépen meg tudtam közelíteni LHBP-t (Aerosoft 2007) és le is tudtam rá szállni. Ötletek?

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

[HUN]FaTaL
Hú thanks, belehallgatok. 😄

Tibetan
<#eljen><#worship>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Hypo
Cool örülök. Sok Jó leszállást!

Tibetan
Kipróbáltam az említett beállításaidat, egyelõre nagyon jónak tûnnek! Továbbra is ezeket használom, megpróbálok nekirugaszkodni egy hosszabb útnak, remélem, ott is mûködni fog! Köszi! <#worship>

polluxware
<#eljen>

Hypo
csilivilizõõ<#buck>

Papirzacsi
Én is ezt mondom! De ha egyszer nem tetszik? :-DDDDDD

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
pilotshop.hu, de ne ma torony, hanem az APP, ami valljuk be talán sokkal érdekesebb is.:-)

polluxware
Régebben linkeltetek egy oldalt ahol realtime lehet hallgatni a pesti tornyot..

cím? (köszke)

Ráadásul ez ingyen van, és most készül a Starliner is.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

alert
Ez akkor lehet jó, ha tetszõleges mondjuk text fájlban lévõ navdata-t át lehet konvertálni a megfelelõ formátumba, mert akkor a navigraph valamelyik adatbázisát szimplán át lehet ültetni és up-to-date lenne. Azonban ebbõl az editorból arra következtetek, hogy nem lesz hozzá frissítés, hanem egyénileg hozzá lehet adni navigációs pontokat. Anno én is akartam írni egy programot, ami a PMDG adatbázist átülteti az Ariane formátumba, mert csupán egy sima microsoft access adatbázis tartalmazza a navdatát, viszont annyira bonyolult kapcsolatok vannak a táblák között (és ráadásul nincs mindenhez magyarázat), hogy "súlyos" órák vagy napok kellenének, hogy néhányan akiknek van fogalma a navigációról és a navigációs adatbázisokról leüljenek és megfejtsenek mindent, majd pár nap lenne megírni egy szoftvert, ami ezalapján átkonvertálja az adatokat. Csak azután ráuntam mostanság pedig nincs idõm még FS-ezni sem 😞

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hypo
Igen, szóval én linket nem tudok adni, otta forumon csak be kell lépni. Érdemes megvenni megéri az árát ha tetszik.

Hypo
Igen gyönyörû. Sajnos a JustFlight féle nem épp tökéletes.

exTrem
Oksa, amint küldi a srác, küldöm én is 😊

Papirzacsi
Nekem azért elküldheted, thx! Ha jól rémlik a hivatalos fórumon csak "bizonyos júzereknek" érhetõ csak el... :-)

Ez is egy gyönyörûség! Manfred Jahn és csapatának munkája.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

exTrem
Így hirtelen nem találtam meg, tudnál linket adni ? Amúgy nagyon sajnálom, hogy a wingletet nem csinálják meg a 767-hez 😞.

Hypo
Persze van ott sok minden.

exTrem
Fú azt nem tudom, azt se tudtam, hogy a fórumjukon van hivatalos texture upgrade 😊