MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsõ hallásra kacifántos lehet..
<#miaz>#miaz> na jóó.. talán másodikra is😊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
jól jönne azért egy dedikált airac csomag<#szomoru1>#szomoru1>
próbáld ki amit mond, jobban jársz
nekem így is megfelel, viszont nekem szebb az egész gép mint a pmdg
habár Hamburg, és Berlin-tegel reptérnél is volt sid-star csak hát ugye 2004es
(ha megnézi az ember a chartokat a nevek hasonlók csak számozások amik picit változnak) példul: IDUL3 helyett az újnál IDUL5H vagy ilyesmik vannak
keresek egy próbaverziót, és hogy kell majd belõni?
s még egy, ehhez van friss navdata?
azért híják 2Di-nek mert látszólag fix kameranézet, és a mûszerek 2D-s képe van az mfd-k helyére bepozicionálva.. észre nem venni a difit, csak mégis mûkszik
aztán ha hirtelen fel akarsz nézni az overheadre akkor ahogy elmozdítod a nézetet, 3ds mfd-ket látol majd visszaugorhatsz rögtön az elõzõ nézetbe
én speciell IFR gépet soha nem szerettem VC-ben reptetni pont ezért a hibák miatt amit mondassz... elsõre fura volt nekem is viszont mûkszik a dolog.. 2D-s panelhoz képest meg teljesen más tészta amikor a fények változnak a Vc kabinban, látod az ablaktörlõt, és a mûszerek is mennek...
másrsézrõl néha nagyon is kézre esik az hogy ha hirtelen valmi kell csak oda nézek nem kell kamerát váltani
pmdg hozzá képest nekem nagyon játékszernek tûnik, akkor már inkább fokker70 ha 2D-s panelokat akarok..
én VC-bõl szoktam repülni, ez totál zavaró így nekem, én továbbra is köpködök rá😄
pedig a gép kivülrõl nagyon tetszetõs
marad a jó öreg pmdg
Tud valaki ajánlani nekem egy olyan webkamerát, amelynek van beépített memóriája és legalább 640x480-as képet tud csinálni? Nem TrackIR-nek kell, a hangsúly a beépített memórián van.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
én példul úgy használom hogy: Y -> ablakváltó menü
azután: X, C, V, B, N, M gombok a fontosabb nézetek és így kézre esik
....pushbak.ini fájlban lehet átirogatni õket.. sõt vannak ott még más dolgok is
vagy 2Di elõre definiált kameranézeteket használod, vagy pedig kinyitogatod az mfd-ket kis ablakban ahogy azt a #18757-es képen látod.
ott tökéletesen fluid.. sajnos ez fs9 korlátozása.. nagyon kevés gép van aminek VC-ben szépen fluidak az MFD-k
azabaj hogy én is köpködtem rá, amíg rá nem szántam magam tüzetesebben..
régebben próbáltam és sose a real time-ot mutatta
wilco az felületes, a pmdg nekem túl rajzolt, ráadásul a MFD képe messze nincs olyan szép mint ami az ariane-nek van
SZTEM... magyarán maradt ez
fokker 70-re is ránézek lassan... csak elõtte cs 757-et nézem meg
Egyébként ha bármelyikõtöknek az útjába akadna egy repaint-kit az alant megfilmesített Jungmann-hoz, legyen oly kedves belinkelni ide! Jó volna csinálni hozzá egy magyar békebeli festést! Amit eddig találtam hozzá cuccokat azok sajnos használhatatlanok. 😞((
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Pedig kevés hangulatosabb dolog van annál mint amikor koromsötétben egy igényesen kivilágított kokpitú nagyvassal suhansz befele a fájnelen! Én legalábbis imádom az ilyeneket...
nem akartam hogy olyan világos legyen
Amit viszont nem értek hogy hova tette az fps-t ez a k*csög a MúviMéker, mikor jó minõségû (1,5Mbit) videó lett kiválasztva, és mégis nekem olyan akadozósnak tûnik az egész, mintha 10-15fps-el lett volna rögzitve az FS-ben a felvétel, holott az pedig stabil 30 volt (a fraps redukálta vissza ennyire ugye, amúgy lett volna 50-70 is), az eredeti fraps-os avi sokkal folyamatosabb... 😞(((
sztem totál reális.. legalábbis amit vidijókon láttam, talán picit az overhead panel lehetne világosabb is, de akkor meg ott van a kabinlámpa amitõl minden tökéletesen látható
tuti nincs meg valkinek itten a 600as pack??? nem a regjét akarom elkérni csak a fõ installer csomagot meg az airline upgrade-t... többit én megoldanám<#rinya>#rinya>
ariane géppel bõven jól elvagyok amolyan VOR/NBDpálya megközelítésekkel is...