MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Ez nem az ami a hivatalos forumon fent van? Az is egy texture upgrade

exTrem
Aki szereti a Level-D 767-et, annak hamarosan küldhetek majd egy textúra pakkot a cockpithez, most találtam youtube-on egy videót ahol a srác megmutat mindent, hogy milyen volt és milyen lett az új cockpit 😊 Nagyon fasza, a régi textúrákat lecseréli sokkal élesebbre és szebbre, ha kell majd vkinek akkor írjon pm-et videó

polluxware
<#vigyor1>

Hypo
hát nem tudok jót mondani?😊))

polluxware
<#ticking>

Hypo
Alairom szep az ariane, én viszont szeretek up to date repulni nagy vasal, ergo mint a nagyok ( próbálok) utasok bent, idõre indulni valós utvonal sid starok szóval még realisztikusan, ehhez meg 737 ben a pmdg adja meg a lehetõséget, valahogy ez a tény felülirja a szépséget.

exTrem
és még itt megy az eszmecsere, de egyenlõre csak in development statusban van a dolog ... link

exTrem
Egyenlõre csak ezzel tudok szolgálni: status ...

polluxware
530WAAS Gps-ben van 2007navdata valamint VNAV funkció ha beprogramozza az ember..

elsõ hallásra kacifántos lehet..

<#miaz> na jóó.. talán másodikra is😊

alert
Ájjj sejtettem. Az a baj, hogy azt már kb 2 és fél éve mondogatják 😞

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

polluxware
ariane honlapon brekegtek még valmit májusban... valmi fordító utilról

jól jönne azért egy dedikált airac csomag<#szomoru1>

alert
Jól hangzik. Honnan az infó?

érzem nagy nyomás van rajtad😊
próbáld ki amit mond, jobban jársz
polluxware
tény... én is Vor to vor-t repkedek vele... de most nem mindegy hogy intersectionra repülök rá vagy adóra???
nekem így is megfelel, viszont nekem szebb az egész gép mint a pmdg

polluxware
nyuszi vagy macfly... <#hehe>

Hypo
😊)) jo jo mar felek nehogy ramuvoltson😊))))

elég diplomatikus válasz😄
Hypo
naaa ennyi ev utan grat😊))) tegnap en is raneztem pollux miatt, DE...na mindegy lehet meg nekem fura😊

exTrem
Lesz nemokára Airac az Ariane gépkhez.

Hypo
Kar hogy nem lehet frissiteni mert igy aztan vor ndb re azert kicsit luxus

polluxware
2004es a navdata-ja és javarészt azt is amerikás repterekre vonatkozik..

habár Hamburg, és Berlin-tegel reptérnél is volt sid-star csak hát ugye 2004es
(ha megnézi az ember a chartokat a nevek hasonlók csak számozások amik picit változnak) példul: IDUL3 helyett az újnál IDUL5H vagy ilyesmik vannak

felizgattál😊
keresek egy próbaverziót, és hogy kell majd belõni?
s még egy, ehhez van friss navdata?
polluxware
próbáld ki.. <#eljen>

hogy kell ezt elképzelni? valahogy nem vágom, mondjuk trackirt használok, gondolam ugy nem megy😊
polluxware
Ez a 2Di captain vjúúú

polluxware
semmivész..

azért híják 2Di-nek mert látszólag fix kameranézet, és a mûszerek 2D-s képe van az mfd-k helyére bepozicionálva.. észre nem venni a difit, csak mégis mûkszik

aztán ha hirtelen fel akarsz nézni az overheadre akkor ahogy elmozdítod a nézetet, 3ds mfd-ket látol majd visszaugorhatsz rögtön az elõzõ nézetbe

én speciell IFR gépet soha nem szerettem VC-ben reptetni pont ezért a hibák miatt amit mondassz... elsõre fura volt nekem is viszont mûkszik a dolog.. 2D-s panelhoz képest meg teljesen más tészta amikor a fények változnak a Vc kabinban, látod az ablaktörlõt, és a mûszerek is mennek...

másrsézrõl néha nagyon is kézre esik az hogy ha hirtelen valmi kell csak oda nézek nem kell kamerát váltani

pmdg hozzá képest nekem nagyon játékszernek tûnik, akkor már inkább fokker70 ha 2D-s panelokat akarok..

alert
De ha az elõre definiált 2D beállítást választod a captain vagy f/o nézetre, az is VC és úgy nem szaggat a display 😊

bocs, vmiért figyelmetlen voltam és nem láttam a régebbi válaszodat,
én VC-bõl szoktam repülni, ez totál zavaró így nekem, én továbbra is köpködök rá😄
pedig a gép kivülrõl nagyon tetszetõs
marad a jó öreg pmdg
Clidey
Srácok!

Tud valaki ajánlani nekem egy olyan webkamerát, amelynek van beépített memóriája és legalább 640x480-as képet tud csinálni? Nem TrackIR-nek kell, a hangsúly a beépített memórián van.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
ctrl-s vagy a nézet gombokat át lehet írni

én példul úgy használom hogy: Y -> ablakváltó menü
azután: X, C, V, B, N, M gombok a fontosabb nézetek és így kézre esik

....pushbak.ini fájlban lehet átirogatni õket.. sõt vannak ott még más dolgok is

polluxware
már kérdezted... a válasz:

vagy 2Di elõre definiált kameranézeteket használod, vagy pedig kinyitogatod az mfd-ket kis ablakban ahogy azt a #18757-es képen látod.

ott tökéletesen fluid.. sajnos ez fs9 korlátozása.. nagyon kevés gép van aminek VC-ben szépen fluidak az MFD-k

azabaj hogy én is köpködtem rá, amíg rá nem szántam magam tüzetesebben..

alert
Ha a saját "2D szerû" kameranézetét választod (ctrl+s)-bõl, akkor nem lassú.

nálad nem lassú a kijelzõk kijelzésé?😄
régebben próbáltam és sose a real time-ot mutatta
CptSAB
Wings Palette

Itt találtam 5 mintát, igaz mind katonai.
CptSAB
Ez az Olver Fisher féle gép?
polluxware
minden nem lehet tökéletes... mondjuk én is jobban örülnék egy szép 2ds kabinnak... ez van 737-ben

wilco az felületes, a pmdg nekem túl rajzolt, ráadásul a MFD képe messze nincs olyan szép mint ami az ariane-nek van

SZTEM... magyarán maradt ez

fokker 70-re is ránézek lassan... csak elõtte cs 757-et nézem meg

Clidey
Volt valaha, de a legutóbbi vinyó-elhalálozáskor szerintem az is ment a levesbe, azóta pedig még nem vettem újat a boltba...

Egyébként ha bármelyikõtöknek az útjába akadna egy repaint-kit az alant megfilmesített Jungmann-hoz, legyen oly kedves belinkelni ide! Jó volna csinálni hozzá egy magyar békebeli festést! Amit eddig találtam hozzá cuccokat azok sajnos használhatatlanok. 😞((

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
jóóó is az😊))

Clidey
Persze, vágom én, csak ezzel meg akkor az a bibi, hogy igénytelenül van megcsinálva ez a fícsör. 😞 Sajnos egy kezemen meg tudom számolni szinte hogy hány olyan release van ahol fordítottak elegendõ figyelmet az éjszakai textúrák és effektek kivitelezésére. A nagytöbbség sajnos csak beleb*ssza az okádék default FS floodlight-ot oszt' el van intézve. Ilyenkor szokott kifordulni a bélésem... 😞
Pedig kevés hangulatosabb dolog van annál mint amikor koromsötétben egy igényesen kivilágított kokpitú nagyvassal suhansz befele a fájnelen! Én legalábbis imádom az ilyeneket...

Hypo
hat valoszinu a konvertalasnal veszett oda a dolog. Vegas nincs arra felé vagy after effects?

polluxware
ennél a screen-nél csak az MCP-re adtam világítást a fõ panelre nem<#zavart1> ez a magyarázat

nem akartam hogy olyan világos legyen

Clidey
Már úgyértem hogy a fõ panel sokkal másmilyenebb kék árnyalatú mint a többi része a kokpitnak, az autopilot és egyéb tekerentyûk pedig (némely képeken) meg a harmadik fajta árnyalat... És ez szerintem nem is realisztikus meg nem is szép. 😞 De nappal nincs vele gond, akkor egységes a textúrák árnyalata.

Clidey
Tanks! 😉 Monnyuk az FD-n kicsit hegesztenem kellett, mert az eredeti egy Vne-bõl alíg bírt egy bukfencet kiizzadni magából, az is inkább szilvamag volt mintsem szép íves bukfenc. De - mint azt a múvi is bizonyítja - mostmár szépen lehet pörgetni-forgatni a masinériát. 😉

Amit viszont nem értek hogy hova tette az fps-t ez a k*csög a MúviMéker, mikor jó minõségû (1,5Mbit) videó lett kiválasztva, és mégis nekem olyan akadozósnak tûnik az egész, mintha 10-15fps-el lett volna rögzitve az FS-ben a felvétel, holott az pedig stabil 30 volt (a fraps redukálta vissza ennyire ugye, amúgy lett volna 50-70 is), az eredeti fraps-os avi sokkal folyamatosabb... 😞(((

polluxware
esti sokszínû??

sztem totál reális.. legalábbis amit vidijókon láttam, talán picit az overhead panel lehetne világosabb is, de akkor meg ott van a kabinlámpa amitõl minden tökéletesen látható

tuti nincs meg valkinek itten a 600as pack??? nem a regjét akarom elkérni csak a fõ installer csomagot meg az airline upgrade-t... többit én megoldanám<#rinya>

Clidey
Jó gép ez az Ariadné, csak ez a esti sokszínû kokpit az ami nagyon nem tetszik. 😞((

Clidey
Jóvammá, má' idõközbe' kitanultam a fortéjjok csinnyát-bínnyát, csak Pollux hamarabb linkelte be normálisan! 😊 A ban inkább neked járna de óriási, tudod mé'...

polluxware
ha valkit érdekel... a 2Di kamera gombokat át lehet írni... /ariane/xxxng.pushback.ini fájlban notepad++ -al át lehet írni CTRL-S -> amire akarod, avagy az 1,2,3.... gombokat is mind

Hypo
én is ezt mondtam

polluxware
ennyire azért nem vagyok fánátikus... e-jets-el már repültem le tökéletes vnav utat sid-star-al ahogy kell, de ettõl tovább nem mennék

ariane géppel bõven jól elvagyok amolyan VOR/NBDpálya megközelítésekkel is...

Hypo
nem rossz, majd ha belekostolsz jobban, sid stars, flightplan, meg utasok meg time managment es a tobbi nyalanksag😊)