MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
a kovetkezo problemat meg mindig nemsikerult orvosolnom.
1 hete kb olyan gondomvan hogy az fs9 ben a textura nem tokeletes.
pl a taxiway en a csikok vibralnak olyan mintha nem lenne jo az elsimitas de ez csak mozgas kozben vibral. tehat minden vonalas dologgal baj van.
ati 4850 samsung 2243bw DVI
ccc driver a legujabb minden fullon. fs configban mipmap 4 (regebben ez miatt ugralt az epuletek oldala) antialising pipa ki
analogon meg nem probaltam ki de az lesz a kovetkezo dolog.
ha vki talakozott mar ilyen problemaval megirhatna
Seven-Four-Seven--Heavy
http://goo.gl/gd6Zi5
Freeware cuccokból rakták össze, csak néhány modell készítõnek sírt a szája, hogy nem adtak rá engedélyt, hogy belerakják a pakkba, meg nem csináltak nekik rendes 'credits' részt, hogy köszönetet mondunk XY-nak, stb. Egy vicc az egész, de ez minket felhasználókat nem érint, csak annyiban, hogy nincs feltéve rendes szerverre.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Seven-Four-Seven--Heavy
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Meg van valakinek a FEDEX AI pack-je? Mondjuk a WOAI? Szükségem lenne rá, de sehol sem találom, és a WOAI oldalán sem elérhetõ jelenleg... <#szomoru1>#szomoru1>
Ha valakinek meg van, elküldhetné...<#worship>#worship>
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Még anno utánaolvastam, hogy melyiket rakjam fel, mert hát azért 4 giga, meg a nagy forgalom zabálja a procit rendesen.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Eme tény nemcsak a 2004-re de az FSX-re is igaz.
Én a magam részérõl az Adobe Trafikot használom, elsõsorban mert van benne kisgépes forgalom, mert az egész földet lefedi, mert szépek a modellek, és mert egy elfogadható beállitósokkal felvértezett FS-t nem is fog meg semennyire. Nálam legalábbis nincs vele hiba, s ha jól emlékszem olyan 70-80%-ra tettem a density-t. Az már tapasztalatom szerint elég ahhoz hogy szóhoz jussak leszálláskor, de ne is csak 1-2 gép lézengjen akármelyik reptéren is.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
semidim #18927
Ivaon tényleg semmi értelme. Engem kifejezetten idegesített az alap traffic, csak néhány kamu légitársaság, azok is rondák, stb. Nomeg a kis polgári gépek nagy reptereken csúcsforgalomban,stb.
Tényleg csilivilinek kell, NAGYON feldobja az offline repülést, fõleg nagy reptereknél. Nomeg az is jó, hogy régiók szerint el vannak osztva a valós légitársaságok, és azokat hallod a rádióban. Ugyanekkora csilivilihez FSXhez meg még nem találtak fel elég nagy hardwaret.
"Na most kevésbé frame-zabálóak, vagy jobban ezt döntsétek már el ti egymás közt :-)"
Ez nem szubjektív kérdés. A skai traffic eleve olyan modelleket tartalmaz, ahol extenzíven használtak LOD-ot, szemben az alap trafficcal. Magyarul ugyanakkora forgalom sûrûség mellett a SkaI jelentõsen jobb, pont.
#18933 Fatal
Jaja, a legjobb AI pack ami elérhetõ FS9-hez. Van hozzá egy excel táblázat a légitársaságokkal (több mint ezer!), az az OMG kategória.
1,308 aircrafts
6,350 flight plans
226,500 legs
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
csak úgy képzelje el mindenki hogy egy fsx-es 737-ben üldögél 136db klónozott Heidi és nervös-re van állítva minden😊 hangulatos repkedés lenne<#zavart1>#zavart1>
Az add-on AI-trafficok szinte mindegyikének sokkal szebbek a modelljei, kevésbé frémzabálóak, és végül, de nem utolsó sorban normális légitársaságok vannak.
Nekem ez számít. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
2x góóaraundoltam két foscsi cessna miatt...........
jóó nekem úgy hogy kapásból le tudok szállni😊 inkább bekapcsolom a static gépeket az apronon
azért Köszönöm az ötleteket, lehet felrakom vmelyiket hogy mutatósabbak legyenek, de max 30-50%os traffic-al
Egyrészt, bõven elég a default traffic maxon, másrészt IVAO-n amúgy is csak belsõ forgalom van és nagyrészt azon repülök. Csili-vilizõknek meg ott van az FSX.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Lehet hogy maga az FS2004 engine sem bír élvezhetõ sebességgel futtatni , addon repteret + addon repülõt + addon trafficot + bonyolult felhõzetet ?
Default FS2004 nekem is fut 80-100 fps-sel...de abban a szituban mint alább írtam csak 17-18 fps.
Akkor lehet azt mondani hogy elértük program határait ?
a comulus.bmp -t otthonrol eltudom kuldeni, de melyik kell az fs konyvtarba levo? vagy a fex backupjabol?
Köszönöm elõre is!
mégvalmi!
tudnátok ajánlani valmi FPS friendly Traffic csomagot? nem kell túl komolyra gondolni csak valmi egyszerûbb tühti cuccra gondolnák...
arra gondoltam kellene 1 progi amivel lehet tesztelni ati kartyakat. letezik ilyen? marmint lenne 1 animacio es kartyat allitgatom akkor latom rajta hogy mivan.
illetve meg fs9.cfg ot nemneztem meg mi van benne lehet ott is van vmi bibi.