MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
exTrem
Sajnos a gyerek nem nagyon válaszol a leveld cockpit textúrák ügyében ... Akinek esetleg meg van, eltudná küldeni pm-ben ? Elõre is köszi 😊

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

w77d
korabeli forgalom honnan van??

Lufthansa 504-es járat, Frankfurt-Liszabon, 1958

g0a
klasz lenne a hangroziton az utolso par oraban horkolas lenne 😊 mondjuk sztem ez kamu 😊

g0a
urak!

a kovetkezo problemat meg mindig nemsikerult orvosolnom.
1 hete kb olyan gondomvan hogy az fs9 ben a textura nem tokeletes.
pl a taxiway en a csikok vibralnak olyan mintha nem lenne jo az elsimitas de ez csak mozgas kozben vibral. tehat minden vonalas dologgal baj van.
ati 4850 samsung 2243bw DVI
ccc driver a legujabb minden fullon. fs configban mipmap 4 (regebben ez miatt ugralt az epuletek oldala) antialising pipa ki
analogon meg nem probaltam ki de az lesz a kovetkezo dolog.
ha vki talakozott mar ilyen problemaval megirhatna

CptSAB
Biztos az IVAO long haul derbin vettek részt.. addig amíg van robotpilcsi, meg elég nafta.. belefér egy kis henyélés. 😄
leonforce
[HUN]FaTaL
2.3? Igazából erre voltam kiváncsi mert ezerféle verzió volt, ne mtudtam mi a legújabb. 😄 Nah akkor lehúzom köszi.

http://goo.gl/gd6Zi5

Falconer
Skai nem volt fizetõs sosem, és nem is számít vareznak, úgyhogy nyugodtan elmondhatom, hogy torrentrõl le tudod szedni 😊 2.3 a legutóbbi verzió.
Freeware cuccokból rakták össze, csak néhány modell készítõnek sírt a szája, hogy nem adtak rá engedélyt, hogy belerakják a pakkba, meg nem csináltak nekik rendes 'credits' részt, hogy köszönetet mondunk XY-nak, stb. Egy vicc az egész, de ez minket felhasználókat nem érint, csak annyiban, hogy nincs feltéve rendes szerverre.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CptSAB
Eszembe juttattad, hogy már lassan egy hónapja letöltöttem és még nem néztem meg..
L Viper
Huhh, ez nagyon jónak néz ki <#eljen>
CptSAB
.. így pedig már ez biza egy M3-as masina.
CptSAB
A derék Kazunori mester Szu-22M4-e ami a képen látható.. igaz némi átalakítás után. A függõleges vezérsík belépõ éle elõl kiszedtem a Ljuka AL-21 hajtómû rendszereihez tartozó plusz levegõ beömlõ nyílást. A belépõél meg lett hosszabbítva és be lett kötve a törzsgerincbe. A 4 db infracsapda szórót leszedtem, valamint a hûtõnyílások közül a két alsót hátrébb, a törzsféklapok között helyeztem el. Ennyi történt eddig. Minden animációt újra kell szerkeszteni, igaz ezt nem is bánom, mert a kis japán nagyon keverte a szezont a fazonnal.. ha elkészül majd a modell, akkor elpostázom neki, engedélyezés stb..
leonforce
RAM-ok rendben..?op.rendszer.?

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce

Seven-Four-Seven--Heavy

CptSAB
polluxware
kiprószálom<#eljen> ahogy olvastam FPS barát annak ellenére hogy HD jellegû...

Tibetan
Köszönöm, de valamiért nem akar innen letöltõdni semmi sem...<#wow3><#whatever>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

[HUN]FaTaL
Hú basszus elfelejtettem. Na majd ma átdobom (flight env) van most. De miért nem rakod újra a zinerteket?

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

[HUN]FaTaL
SKAI Trafficot honnan lehet levadászni még? Vagy fizetõs volt és wareznak számít?:S

HDE

Ez is elég jó, és FPS barát.

Tibetan
Hali!

Meg van valakinek a FEDEX AI pack-je? Mondjuk a WOAI? Szükségem lenne rá, de sehol sem találom, és a WOAI oldalán sem elérhetõ jelenleg... <#szomoru1>
Ha valakinek meg van, elküldhetné...<#worship>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

MyTrafficX? mindkettõre telepíthetõ. Tudtok vele kapcsolatban valami hasznos információt?
Falconer
Adobeban ugy tudom, hogy van elég sok modell, ami nincsen rendesen/sehogysem optimalizálva (LOD téren pl). Skaiból ezeket kiszedték, és beleraktak még több optimalizált modellt, flight plant, legeket, légitársaságokat.. Szóval jól felturbózták, és jobban fut mint az adobe 😊
Még anno utánaolvastam, hogy melyiket rakjam fel, mert hát azért 4 giga, meg a nagy forgalom zabálja a procit rendesen.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

polluxware
Zinertek ultimate wdör FX, avagy flight env-bõl a cumulus01,02.bmp továbbra is jól jönne <#zavart1>

CptSAB
Ultimate Traffic van fennt már két éve. 100%-on. Egy jó AI Traffic többet ér az online egész napos forgalmánál. Minden régiónak megvan a maga forgalma, és nem az a szembesülés tárgya, hogy tök üres légtérben "unatkozunk" elég fos érzés, amikor Ferihegy tök üres csak azért mert egy deka gép sincs. Vagy pl. Kijevben, Szófiában sehol senki.. baromi reális. :S
Clidey
Mivel a default B737, Cessna stb. gépeket elsõsorban a játékos számára gyártották, s csak másodsorban az AI-k repültetésére, ezért azt hiszem nyílvánvaló, hogy több poligont tartalmaz mint egy átlagos, jól optimalizált, eleve AI-nak tervezett repülõgép.
Eme tény nemcsak a 2004-re de az FSX-re is igaz.

Én a magam részérõl az Adobe Trafikot használom, elsõsorban mert van benne kisgépes forgalom, mert az egész földet lefedi, mert szépek a modellek, és mert egy elfogadható beállitósokkal felvértezett FS-t nem is fog meg semennyire. Nálam legalábbis nincs vele hiba, s ha jól emlékszem olyan 70-80%-ra tettem a density-t. Az már tapasztalatom szerint elég ahhoz hogy szóhoz jussak leszálláskor, de ne is csak 1-2 gép lézengjen akármelyik reptéren is.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Falconer
De igen, hardwer limitált. Procit használja erõsen, sajnos nem tud két magot kihasználni egyszerre. Én egészen 3.2 Ghz-ig húztam a C2Dmet, és addig folyamatosan látszott az FPS növekedés. Ha kihasználna 2, 4, 6 magot, akkor máris más lenne a helyzet.

semidim #18927

Ivaon tényleg semmi értelme. Engem kifejezetten idegesített az alap traffic, csak néhány kamu légitársaság, azok is rondák, stb. Nomeg a kis polgári gépek nagy reptereken csúcsforgalomban,stb.

Tényleg csilivilinek kell, NAGYON feldobja az offline repülést, fõleg nagy reptereknél. Nomeg az is jó, hogy régiók szerint el vannak osztva a valós légitársaságok, és azokat hallod a rádióban. Ugyanekkora csilivilihez FSXhez meg még nem találtak fel elég nagy hardwaret.

"Na most kevésbé frame-zabálóak, vagy jobban ezt döntsétek már el ti egymás közt :-)"
Ez nem szubjektív kérdés. A skai traffic eleve olyan modelleket tartalmaz, ahol extenzíven használtak LOD-ot, szemben az alap trafficcal. Magyarul ugyanakkora forgalom sûrûség mellett a SkaI jelentõsen jobb, pont.

#18933 Fatal
Jaja, a legjobb AI pack ami elérhetõ FS9-hez. Van hozzá egy excel táblázat a légitársaságokkal (több mint ezer!), az az OMG kategória.
1,308 aircrafts
6,350 flight plans
226,500 legs

[HUN]FaTaL
Hmmm. 😄 Én sosem próbáltam mert a WOAI-t ajánlották. Megy PÜ.

w77d
én imádom a skai traffic-ot. Kegyetlen szép modellek vannak benne, komolyan majdnem olyan kidolgozottak, mint egy add-on gép..

[HUN]FaTaL
És 2 évvel ezelõtti menetrend szerint repülnek a gépek, ráadásul töröltették nem véletlen. Free modellekbõl összepakolt fizetõs csomag. 😄

Na most kevésbé frame-zabálóak, vagy jobban ezt döntsétek már el ti egymás közt :-) Pont az volt a kiindulási alap, hogy jobban és szerintem is ez a valószínû. De ez engem szerencsére nem érint.

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

polluxware
asszem én még így sem érzem magam egyedül a líígtérben😊

csak úgy képzelje el mindenki hogy egy fsx-es 737-ben üldögél 136db klónozott Heidi és nervös-re van állítva minden😊 hangulatos repkedés lenne<#zavart1>

Clidey
Ha másért nem, hát azért hogy ne lássam azt a csomó fiktív légitársaság (mind formailag mind festésileg) béna kinézetû gépeit.
Az add-on AI-trafficok szinte mindegyikének sokkal szebbek a modelljei, kevésbé frémzabálóak, és végül, de nem utolsó sorban normális légitársaságok vannak.
Nekem ez számít. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
én most szembesültem ezzel a problemóval.. KSEA csöpp reptérre próbáltam leszállni és az alap traffic 75%-ra rakva, nem tudtam két szót váltani a toronnyal mert állandójan beleszólt valki

2x góóaraundoltam két foscsi cessna miatt...........

jóó nekem úgy hogy kapásból le tudok szállni😊 inkább bekapcsolom a static gépeket az apronon

azért Köszönöm az ötleteket, lehet felrakom vmelyiket hogy mutatósabbak legyenek, de max 30-50%os traffic-al

polluxware
kezdek erre tippelni én is

Semmi értelmét sem látom, hogy skai trafficot, vagy bármilyen más trafficot tegyek fel, ugyan minek?
Egyrészt, bõven elég a default traffic maxon, másrészt IVAO-n amúgy is csak belsõ forgalom van és nagyrészt azon repülök. Csili-vilizõknek meg ott van az FSX.

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

Akkor ezek szerint ez már nem is hardwer limitált ?
Lehet hogy maga az FS2004 engine sem bír élvezhetõ sebességgel futtatni , addon repteret + addon repülõt + addon trafficot + bonyolult felhõzetet ?
Default FS2004 nekem is fut 80-100 fps-sel...de abban a szituban mint alább írtam csak 17-18 fps.
Akkor lehet azt mondani hogy elértük program határait ?
Falconer
Rakj fel mondjuk egy skai trafficot maxon, és aerosoft bp, vagy bármelyik nagy kieg reptér nem tiszta idõben. Na máris lesz FPS gondod, nem is kevés 😊

Falconer
Szerintem skai traffic, vannak benne world of ai gépek meg mindenféle más is, azokból is a legjobb sok lodos mdoellek, és elég jól lehet skálázni a dolgokat.

polluxware
<#puszis>

[HUN]FaTaL
World of AI, bmpket ha hazaértem elküldöm (amennyiben nem felejtem el) 😄

polluxware
unvélobol... valami más esetleg?

zinertek ultimate wedör FX - cumulus01.bmp, *02.bmp

polluxware
jöhet bármelyik... majd bemásolgatom

helyesbítek!

cumulus01.bmp (cumulus02.bmp) Fs9\texture

Hypo
World of Ai.

a comulus.bmp -t otthonrol eltudom kuldeni, de melyik kell az fs konyvtarba levo? vagy a fex backupjabol?

polluxware
Ha valaki Zinertek avagy Flight Environment felhõket használ.. megtenné hogy csak a "comulus.bmp" fájlt elküldené privben?

Köszönöm elõre is!

mégvalmi!

tudnátok ajánlani valmi FPS friendly Traffic csomagot? nem kell túl komolyra gondolni csak valmi egyszerûbb tühti cuccra gondolnák...

g0a
felhuzom fullra vagy leveszem nem valtozik catalyst ben. fs2004 ben 4 esen van lentebb veszem mar nagyon bluuros lesz 😊

arra gondoltam kellene 1 progi amivel lehet tesztelni ati kartyakat. letezik ilyen? marmint lenne 1 animacio es kartyat allitgatom akkor latom rajta hogy mivan.

illetve meg fs9.cfg ot nemneztem meg mi van benne lehet ott is van vmi bibi.