MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Na jó, újabban te vagy a megtestesült patyolat <#hehe>
polluxware
mirõõõõ beszész?? patakban mosott gyolcs vagyok vazéé

L Viper
Hányszor is láttál engem itt publikban Warezolni önmagaddal ellentétben ?<#vigyor3><#beka2>
polluxware
félreérted...

csak unom ezt a fajta "kaparjuk ki a szemét" jellegû felbuzdításokat

az meg hogy én meg warez?? egy napon nem lehet említeni ezekkel a súllyos vádakkal

(bagoly mondja verébnek<#beka3>)

L Viper
Milyen itt lakóknak? Akkor warezoljál nyugodtan, úgyis szeretsz.
Mostanában kevesebbet írok itt, az igaz, de olvasom azért. Ittlakó <#falbav>
polluxware
1942? pacific air war? annak más volt...

polluxware
sztem ezt hagyd meg az itt lakóknak... <#rolleyes>

CptSAB
633. repülõ század nekem sem ugrott be, pedig a Memphis Belle elõtt a filmbemutatók között volt. De szerencsére valaki leírta.. No meg egy jó öreg C64-es programnak is, az 1942-nek is ez volt a zenéje.
w77d
ejj de király lehetett a reptér közelében lakni XXD

Papirzacsi
A BAN gomb is mûködik, ráadásul crack nélkül...

A Cloud9 KLAX-al csak az a baj, hogy az AES nem támogatja. :-(

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

L Viper
Biztos nála nem olvasható a szövegablakban bal alul az a "bazinagy" felirat ami a warezzal kapcsolatos.
Szerintem rikító vörösre kell lassan kicserélni.
exTrem
ezt nem kéne hangoztatni ...

valaki emlitette,hogy az FSDT-nemcsinált Los Angeles scenerit.Ez igaz,de a cloud 9 csinált és nemis rossz.És a commu crackal mûködik
Hallo!Kipróbáltam az FSDT Fort Lauderdalt nemtudom de a felénél megált és nemtudtam föltelepíteni.A KLAS föltelepült és gyönyörû,de a komu crack itt már nemsegít😊 ugyan az összes többinél mûködik.
polluxware
úúúúúúúúúúúúúúúúúúú

melyik filmnek volt ez a betétdala??? valami 2vh-s angolos Moszkíítóós filmnek ha jól emlékszem<#miaz>

leonforce
apropo LHBP..
melyik verziot hasznaljatok..?
(nekem egy dobozos verzio van fenn olyan 3e-ert vettem..sajnos a doboz mar nincs meg ugyh nem tudom konkretan...
olyan tul korainak tunik...nem tul szep a repter.)

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
KICSIT Off..

azert nehany landing-on eldobtam az agyam...h mit kibirnak ezek a (neha) tobb 100 tonnas vasak... <#wow1>

Seven-Four-Seven--Heavy

[HUN]FaTaL
FlyTampa, FSDT, FlightScenery mind igazán minõségi darab. 😊

Aerosoft Sceneryk sem rosszak 😊 LHBP kedvenc természetesen😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
😊))) st marteen is top

leonforce
igazad van...sztm. is a Fly Tampa viszi a primet...
foleg evvel a 2-vel:
Kai Tak
St.Maarteen
(azota mar FEnv.felhokkel)
persze LOWW is kedvenc.... <#szeret>

Seven-Four-Seven--Heavy

w77d
ez szemmel láthatóan egy pici füves reptér 😄D

Hypo
Javaslo mindenkinek naplemente elott vfr be megkozeliteni portlandet a hegyek felol hihetetlen elmeny es nem fsx

CptSAB
FScene textúra 😊
CptSAB
csukott szemmel
azért rhode island mellett se mennyünk el😊
profi meló pedig elég régi
Tibetan
Tökéletesen egyet értek!
Valahol egyszer már írtál Portlandrõl, s ezen felbuzdúlva szereztem be. Hát nagyon nem bántam meg! Sõt! Tényleg az egyik legszebb, ha nem a legszebb! <#nyes>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

exTrem
Megy ott a meló szerintem csak nagyon csendben vannak. Remélem nem áll le a cégük .. de nálam is a Portland az etalon 😊

ejjj, de jó izlésed van én tudni véltem mindig is
arrol van fogalmad miért hagyták abba flightscenery-s srácok a melót?
<#wave>
Hypo
PORTLAND ETALON imadom😊 Flytampa Vienna meg istenkiralysag😊

w77d
az is, meg gyakorlatilag az összes amit kiadtak...

igen, fõleg loww
w77d
nekem a FlyTampa scenryk jönnek be nagyon

véleményem szerint flightscenery-tõl érkeztek eddig a legjobb cuccok, amugy miért nem folytatják a munkát?
exTrem
Eddig nagyon meg voltam elégedve az FSDT reptereivel, de a JFK nekem kifejezetten nem tetszik. Bár ez az egyetlen szép kiegészítõ KJFK-hoz, de akkor sem hozza az FSDT színvonalát. Az éjszakai textúrák szerintem pocsékak. Nem azt mondom, hogy csúnya a reptér, de még sem olyan, mint például a Zürich. Ez csak személyes vélemény.

[HUN]FaTaL
Még mindig jobb, defaultban utak sincsenek. 😄 Csak repülõk vannak a Földön, autók, gyalogosok és egyebek nincsenek. 😄

#19080: Tudom, de tetszik az a reptér. 😊 Azért FSDreamTeam csinálhatna egy Los Angelesi repteret is. 😞

Papirzacsi
Egyet kell értsek. Az UT esetében számomra is a kevesebb több. Én pl ha használok az UT-t, akkor eléggé megtépázom az úthálózatot a settingsben.:-)

Papirzacsi
Én is így gondoltam, hogy csak elírás, de halkan jegyzem meg, bár talán mindenkinek evidens, hogy a név csalóka, mert a reptér neve Hollywood International Airport és valójában Fort Lauderdaleben van, ami Floridában, Miamitól egy köpésnyire északra fekszik és így nme sok köze van ahhoz a bizonyos Hollywoodhoz.:-)

Hypo
igen erre utaltam, en si am egjelenes uta hasznalom UT-t sot akkor meg us roads volt, de mar akkor is idegesitet ez a sok szogletes makaroni amit utnak hivnak😊 de ne keressunk meg a kakan is csomot, nem autok vagyunk hanem repcsik😊

CptSAB
Nem az úttal van a gond szerintem, hanem a textúrákkal.. azért van az, hogy az út olyan természetellenesen szinte világít a textúra felett.
[HUN]FaTaL
Elõször nekem is baromi furcsa volt, de tényleg ennyi utunk van. 😄

[HUN]FaTaL
Nem Hawaiit, hanem Hollywoodot akartam írni. 😄

ja értem😊
Papirzacsi
A Warez reklám pedig ennek szólt. (kimaradt az elõzõ hszbõl. :-) )

Papirzacsi

Hm.Ez nem,,Warez"reklám csak mondom amire rájöttem és amire nem!Nem ingyenvolt.
Papirzacsi
A Hawaii még szép, hogy nem mûködik, mivel még meg sem jelent.:-) A Fort Lauderdale viszont...:-(

Papirzacsi
A nagy warez reklámozgatás helyett, szét kéne nézned a PMDG 747 manualjában és/vagy az fsen belül a PMDG menüben, mondjuk a key commands résznél. Meglepõen hasznos dolgok vannak ott.

Hypo
szep bar en ezzel az uthalozattal nem tudok megbaratkozni..

ja en is atestem anno ezen a dolgon mint te, egy jo tanacs minden install elott mensd le a scenery.cfg es texture cuccokat mert szoktak ezek bosszubol bajt okozni😊)

nekem a kord,lszh,lsgg,kjfk és az össz cloud 9 mûködik.klas-t mostszedtem le 1 perce😊majd kipróbálom és segítek.hawaí nincsmeg nekem.na jóéjt