MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptSAB
w77d
Laci bácsi, engedje meg hogy kifejezzem mennyire le vagyok nyûgözve a munkájától!! Minden jót és hosszú, repülés szeretetében gazdag életet kívánok!! <#worship><#worship>

w77d
bammeg esik szét az fs-ed?? valamit nagyon belebarmolhattál, vagy vírust kaptál be 😄

Kedves Clidey! Szeretettel üdvözöllek! A Hungary 2009-ben általad tapasztalt anomáliákat részben a BP City mappában található bpmesh.bgl pontatlansága okozza. Ezt a fájlt ki kell iktatni a kompatibilitás érdekében. Bármely más Magyarországot takaró mesh fájl használata megfelelõ. Ezzel a Duna-kanyar hibái eltûnnek valamint a Duna szintmagassági gondjaiból adódó "vízesések" is megszünnek. A Budapest 2007 és a Hungary 2009 határvonalán a Duna eltérését egy DNA COMP.bgl fájl-al kompenzáltam, ami a Tomi csomagjában megtalálható.
Jó repülést Kívánva üdvözöl: Lacibácsi
polluxware
nálam is csinálta annó.. csak meg kell mozgatni a gépet, aztán a GPS is beáll a helyes irányba

Tibetan
Tényleg nagyon szép volt a videó, gratulálok, nagyon értékes munka! Nálam valahogy mégsem ilyen, fõleg a Duna-kanyarral vannak gondok, de ott aztán nagyon! Tudsz adni linket, hogy honna lehet letölteni tõled, sajnso én még nem ismerem ezt a "forrást". Instrukciók is jöhetnek, hogy milyen GE fájlokat kell ide-oda másolgatni, mert meg van a GE jogtisztán.

Nagyon köszi!<#worship>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

L Viper
Hú de jó kis videó <#eljen>

Ha még egyszer lesz egy olyasmi VFR csomag, mint pl az ingyenes VFR Poland, az nagyot fog dobni rajta.
Egy jópár fontosabb objektum jó lenne :-)
Persze már ez is óriási, amit Laci Bácsi eddig megalkotott <#worship>
L Viper
No igen, a DID az jó szimeket csinált. Fú amikor lett az EF 2000-nek 3DFX-es verziója :-D
Az EAW is csodás volt Voodoo 1-en.
A DID az angol katonai szimulátor vonalra állt át egyébként, anno olvastam errõl.

Mikor megláttam az FS9-et, nagyon nem volt még gépem hozzá, de alig akartam elhinni, mekkora ugrás volt ez a szim az elõdök után.
[HUN]FaTaL
De jó még egy probléma 😄 UT USA-val Seattleben néhány út a vízben van, gyönyörû látvány.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Semmilyen szöveg nincs sehol a GPSen, nem egy élmény ez 😄

CptSAB
Budapest, Budapest de csodás..

Lehet mazsolázni a képeken. A HA-ZUM unokahugom leendõ paintja lesz majd, amikor elkészûl. 11 éves lesz és nagyon meg van róla gyõzõdve, hogy õ is FS2004-el szeretne repülni.. <#csodalk><#nemtudom><#nevetes1>
[HUN]FaTaL
De jó, behülyült a GPS a játékban...

Mi a fene okozhatja ezt?

CptSAB
Nem.. nem a GE verzió még nincs fennt. No meg picit szerzõi jogokat sértene.. 😄 Flight1 örülne neki asszem. Lesz egy instrukcions lafaty arról, hogy miket kell bemásolgatni, aki nem az eredeti FS2004-et használja, hanem a GE-t.

Végignéztem a Budapest 2004 "Kozma András" partvonalát. Nagyon pontos és sík a partvonal, a textúrák tökéletesen illeszkednek. Nincs mesh hiba, kivéve Dunakeszi mellett egy púpot.
w77d
tehát az oldaladról letölthetõ verzió már GE textúrákkal van??

CptSAB
Laci bácsi szemében is tüskék ezek a hidak, az egész ország területén. Tervezi is ezek cseréjét.
CptSAB
Nálam egyedül a Hiba1 van meg.. ezt ki is hagytam a videóból, az a dupla vasúti sin az nálam is ott belóg a Keszthelyi-öbölben. Mesh hibát Balatonban még egyedül a Kiliti scenery okoz, ez tartalmaz egy Balaton kiegészítést viszont egy szabályos négyzetben emiatt elváltozik a vízszint. De azonkívûl semmi, Budapestet a Budapest 2004 scenery miatt nem videóztam, kihagytam minden fizetõs ill. nem fizetõs repülõtér kieget.. persze ha letiltom õket addig, akkor nem kerülgetem õket. Viszont én hibát nem leltem Budapestnél de ezt most megnézem.
[HUN]FaTaL
Észrevettem már, vissza is tettem a GE-t 😄

Clidey
Ahhh, amit még akartam, hogy pár képen látható, hogy a Velencei-tótól keletre Martonvásáron a város belsejében egy hatalmas híd van...mármint a városhoz képest aránytalanul nagy...és ez szerintem elég gázul néz így ki...de több helyen is találkoztam vele, északon is van pár. Ezeket le kellene cserélni kisebbekre szerintem.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
Köszi, köszi! Elismerõ szavakat Laci bácsinak tessék címezni! <#wink> Az eredetihez képest belenyúltam egy picit. Ez azt jelenti, hogy lecseréltem a textúrák 80-90%-át a Ground Environment textúráira. Miután elég sokan azt használják, a régi FS9 textúrák nagyon elütnek a GE környezetben. Mesht nem tartalmaz a scenery, ez alapvetõen egy vonal-polygon landclass scenery. Nálam FSGlobal van fennt. Tehát a domborzat részletességet az adja. Rendkívûl pontosak a scenery elemei. 3 fotó sceneryt adtam ki az elmúlt fél évben, és mind Kaposújlak-Taszár, Szentkirályszabadja és Pápa, út, vasút, vízrajz, erdõ vonalai zömmel 0m eltérést, vagy nagyritkán 1-2 méter eltérést produkálnak!!! Ez nagyon jó, mi több kiváló! Megnyugtathatok mindenkit, nem fagy, az oldalamról már a fagyásmentes verzió tölthetõ le, ez a 090904-es. A 091023-as egyenlõre még privát tesztelések alanya. Ebben a fõ különbség, hogy ez már majd a teljes Dunántúlt tartalmazza. Ma kaptam infót Laci bácsitól, tovább növeli a polygonok számát, hogy minél részletesebb legyen a táj.
Clidey
Én többször toltam már LHSM - LHDK útvonalat és egyszer sem fagyott. Nem tudom mi miatt, de nálam viszont elég durva mesh-hibák vannak. Semmiféle bonyolultabb kiegészítõt nem használok, egyedül a Real Environment Pro van települve sceneryk közül pedig a Budapest v1.4, a FlyTampa LOWW meg a Tomi-féle LHSA.

Galéria

Ui.: Tomi, akkor mégse privát, hanem itt linkelem a képeket. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

w77d
amúgy ez a VFR Hungary már nem fagy? Budapest kieggel kompatibilis? Domborzatot is alakít??

w77d
kibbaszott jó videó <#worship><#worship>

Clidey
Kúl múvi, kúl szinöri!! <#eljen>

Csak nálam tökre nem így néz ki a dunakanyar... 😞 Mindjárt küldök egy privátot némi képanyaggal.

CptSAB
Pontosan.. csillognak, villognak, mert ez kell a népnek. Látvány, tartalom nélkül.
CptSAB
A régi idõkben a Microprose a DiD, a NovaLogic és a Jane's uralta a katonai vonalat, a TRI és az MS pedig a Fly! illetve az FS vonallal vitte a polgári repülést, aztán beszált MS a CFS szériával a military vonalba. Microprose megszünt, aztán a DiD is eltünt.. minden régi gárdát elnyelt a nagy semmi Helyükre az orosz 1C Maddox került. Il-2, LOMA, Ka-50. A Fly! készítõi sem tudtak akkorát villantani. Maradt az FS, aminek most az X-Plane személyében lett konkurenciája, illetve ugye az ACES Studio megszünt..
w77d
ejj de akkoriban milyn keggyetlen játékokat tudtak már csinálni? 😄 ma grafika van, de ötlet és kreativitás az nincs...

CptSAB
Én elõszõr 1994 környékén játszottam C64-en az FS-el. Ajj de lassú volt. Utána hosszú szünet, jött az FS98 billentyûzetrõl.. élvezetes. A 2002-es FS8 volt az ami tényleg megfogott. Amikor bejött a 2004 nagyot esett az álam. Igaz az akkori FX5600-as kártyámhoz gyõztem drivert találni. Hû maradtam ehhez a verzióhoz, meg is vettem, így õrzöm a lemezeket, mint valami kincset. Egyedûl az FS2004-hez készítgetek ezt azt..
Igazad van egyébként a Voodoo2 és Voodoo3 kártyáim nem sok vizet zavartak az FS98-nál. Amikor kijött a 2002 még akkor sem a pixelekkel foglalkoztunk. EFA2000, F22 Lighting, Falcon 4.0 mind bazi nagy pixeljancsik voltak. Vagy pl. AH-64 Longbow Apache, Kivétel volt az European Air War, amely már féluton járt.. Voodoo kártyák mellett elég szép volt. Szép idõk voltak..
L Viper
Érdekes, hogy akkor még senkit nem zavartak a pixelek :-D
L Viper
Tõtöm má' :-)
polluxware
cukimuki<#zavart1>

CptSAB
OFF
habár, inkább a lottón lenne egy 4-em, amikor jól fizet, ha ki kell találnom egy fotó alapján mit tett valaki..

ON
CptSAB
No megvan ki ez a madár.. Phil Spector meglestem a daily mail oldalát, beküldtem a keresõbe a kép linkjét..
CptSAB
Jajááám.. errõl jut eszembe.. ezt a videjót tessék megnézni:

Mibõl lesz a cserebogár.. avagy kezdetektõl a majdnem napjainkig
L Viper
Vonzódik hozzá <#eplus2>
CptSAB
Má megint ez a pedofil szadista gyilkos interpol fotó.. <#guluszem1>
[HUN]FaTaL
Azt neked kell beállítani, ahogy az idõpontot is. Õ csak letölti az aktuális idõjárást. Ha téli idõpontot állítasz be és nyár van, akkor is nyári textúrákat fogsz látni, ezért kell beállítani rendesen. A napszakot meg az fsbõl veszi, már ha az égre gondolsz. Ha jól tudom csak szelet, felhõket és csapadékot szinkronizál, mást nem.

w77d
srácok az active sky-nak elvileg kéne állítania a napszakot is live üzemmódban? Mert az fs-ben beállított napszak van nálam mindig. Vagy azt nem írja fölül?

polluxware
<#hehe>

polluxware

[HUN]FaTaL
Oké, meggyõztél. 😊

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

L Viper
Jó korszak volt :-)

Kedvencem:

CptSAB
és én nagyon szerettem vele játszani.. elsõ számítógépemet 1992-ben kaptam egy C64 volt..
CptSAB
nem lááátsz? <#wow1><#nezze> C64 = Commodore C64 Papa.. ez egy húszegynéhány éves game.

1942
leonforce
Koszi.. <#worship>

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
megfogtal... <#szomoru1>
foggalmam sincs.. <#falbav>

Seven-Four-Seven--Heavy

[HUN]FaTaL
Igen én is így értettem az LA-t. Bár most Oceanflight LA van nekem, de még nem néztem meg milyen. Cloud9 jobb?

[HUN]FaTaL
Budapest 2007 1.3, mert az AES nem ismeri az 1.5 lévõ új utakat és kapukat.

polluxware