MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már leszedtem.
Az "aktivátorommal" nem mûködik a las vegas és a hawaii. Remélem egyszer lesz hozzá mûködõ. 😊
Az "aktivátorommal" nem mûködik a las vegas és a hawaii. Remélem egyszer lesz hozzá mûködõ. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem megvan az összes fsdt meg a crack.
kébzeld most megvettem a pss 777-est mert a feltört verziónál nem mûködött az ils.nemtalálod-ki,de a gyárinálsem müködik.Már évek ota csak gyári programozható gépekkel repülök,de még jót nemvettem.Pedig a repülést nem ma kezdtem,Nemértem😊
Szép a 320-as! meg persze a textura-is.Megvettem a pss 330-340 est,de nemjó,Egyszerûen gondokvannak a cdu programozással és leszáláskor a trim önálósítja magát majdnem derékszögben áll a földetéréskor a v vezérsík😞ínemtudom más találkozott-e ezzel a problémával?!
köszi megnéztem nem nyitja😞gondolom azért,mert feltört verzió.
FScene textúráknál hülyén néz ki az a kisrepülõtér, amit sikerült berakniuk az egyik ligetes mezõ textúrába (ezt a fogalmazást..) Olyan állati, amikor 5-10 km-ként hoppsz megint ott a kisrepülõtér. Majd sasold meg.. rá fogsz találni. Persze vannak más kifogásaim is, de nincs FS-hez olyan textúraszett, ami melengetné a virtualflieger szivecskémet.
Hmmmmm. Ez az UT Európe Kelet európa addonnal, High Defenition Environmenttel qrvajól néz ki. Ja és az FScene föld textúrái sem utolsóak, szerintem jobb mint a GEPro, de beszéljenek a képek, amiket a megtekintéskor csináltam Bp és környéke felett kószálva 😄

Nemtudja valaki,hogy a PMDG 747-400-asnak,hogy nyílnak az ajtói?Illetve a cargonak az orra?Köszi:
Oké,hogy megvegyem,de hol tudom megvenni?
Ilyesmi dolog engem is érdekelne....
létezik olyan leírás, chart, vagy hasonló amivel 737ng típusaihoz lehet távolság alapján repmagasságot társítani, valamint a stepclimbokat meghatározni?
Ez mejik reptér!Miértnem töltessz le paintot a géphez?
Miaz a dettó?😊Nagyon jó a kép?Active camera help!!!!!😊😊
Sziasztok! méár régóta nézegetem az activ camerás filmeket.Nagyon gyönyörûek.Leszedtem az aktív canmot föltelepítettem,de nemjó.Aztírja,hogy regisztráljak.Igazábol nemértek hozzá.Meg ahozsem,hogy hogyan kell mûködtetni.Bárhonnan nézelõdni😊Ha valaki segítene megköszönném.Asszem más csak ez hiányzik a jó repülésekhez.Köszi. Fecó!
Helló!Fecóvagyok Csörgess meg 30/649 40 13-as számon és segítek a 747-el kapcsolatban.ÍCsá
Hm, valami az FS.cfg-ben nem stimmelhetett. Felraktam a CHPRO-t és most jó lett az autogen.
#19040: Köszi, legközelebbre megjegyzem ezt is. 😊
#19040: Köszi, legközelebbre megjegyzem ezt is. 😊
Az UT settings progijában kapcsold ki az éjszakai fényeket.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Konkrétan ahol eddig néztem az BP, Las Vegas és New York volt. Mindhárom úgy nézett ki mintha lebombázták volna. 😄
Van egy Aircraft_ES.cfg fájl is a DC-3 könyvtárában, ezt kell átnevezni Aircraft.cfg-nek, és akkor menni fog. Másolat az eredtirõl kötelezõ! :-)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
srácok valaki említette, hogy a DC3-as kormányzását meg lehet valahogy csinálni, hogy ne csak fékkel és motorteljesítménnyel lehessen kanyarodni! Tudom így annyi a realisztikusságnak de pls mondjátok el hogy, mert így egyszerûen nagyon szar a gép mozgása, nem lehet egy normális videót készíteni 😊
Az egész FS-t újrahúztam és elég sok minden került fel az elõzõhöz képest, fõképp USA sceneryk, de van közte EU is.
UT fent van, mind a három. Se Európában, se az USAban szinte nincs is autogen, 2-3 épület szintjén van. 😞
UT fent van, mind a három. Se Európában, se az USAban szinte nincs is autogen, 2-3 épület szintjén van. 😞
Nah marhajó..
Nálam is beütött az autogen probléma, nevezetesen, hogy nincs.
Valaki megoszthatná, hogy hogyan lehet helyrehozni. 😊
Nálam is beütött az autogen probléma, nevezetesen, hogy nincs.
Valaki megoszthatná, hogy hogyan lehet helyrehozni. 😊
Tedd fel az Active Camera 9.1-es update-et.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Miért van az, hogy a tegnapi update óta elindítok egy fligh-ot betölt mindent majd egy pár másodperc múlva fekete képernyõ és kidob az fs hibaüzenettel ami az ActiveCamera2004.dll-re hivatkozik. Bárhol töltöm be bármilyen géppel mindig ez volt. Leszedtem majd újraraktam. Ugyanezz ... most teljesen leszedtem és az F1view-et használlom de nagyon kellene az AC :/ Valakinek valami tipp ? Tenk jú
mai napig keresem a legjobb felhõ, és environment kiegészítõket a képeid miatt... egyszer csak elárulod mik azok...
egyébként jó multis képek<#eljen>#eljen>
egyébként jó multis képek<#eljen>#eljen>
szar foci<#hehe>#hehe> vigyázzá mit mondsz... egy év múlva az úristen is az lesz
(földim<#whatever>#whatever>)
(földim<#whatever>#whatever>)
Köszi, igen, beugrott, hogy errõl volt szó! <#worship>#worship>
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Asszem nem pucoltam meg a szemüvegemet.. fene a ludacskás raktárat, pedig ma sepertem..
Ha egyszer arra járok befizetek majd én is nálad egy körre. Egyre kevesebb szép nap akad most már egy kis igazi sétarepülésre. Az a jó, amikor ilyen az utas. Rögtön kapcsol, élvezi-élvezik azt a csodás panorámát.
Ha egyszer arra járok befizetek majd én is nálad egy körre. Egyre kevesebb szép nap akad most már egy kis igazi sétarepülésre. Az a jó, amikor ilyen az utas. Rögtön kapcsol, élvezi-élvezik azt a csodás panorámát.
1/2 OFF
Valójában öten voltunk; hátul az apa a két kislánnyal elöl meg a becses neje. 😊 Aki egyébként igazán jó fej volt, amint szóltam neki hogy kattingasson bõszen a másik röpcsire, már csinálta is mint a kisangyal! 😄
És bátran állithatom: mindenkinek a fülig ért a szája beleértve engem is! 😊))
ON
Valójában öten voltunk; hátul az apa a két kislánnyal elöl meg a becses neje. 😊 Aki egyébként igazán jó fej volt, amint szóltam neki hogy kattingasson bõszen a másik röpcsire, már csinálta is mint a kisangyal! 😄
És bátran állithatom: mindenkinek a fülig ért a szája beleértve engem is! 😊))
ON
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
3 embert tudok kivenni a kabinban. A bal oldalon ülõ, vélhetõen pájlot szakképesítésû úriember, aki mosolyog a fotózóra.. ez volnál gondolom Te 😊 a bajuszodat takarja a szélvédõ oldalelem árnyéka. Van egy videjókamerás úriember az anyósülésen.. damned.. izé.. studént pájlot helye. Van egy hosszú hajú kislány hátul, aki annyira nem mosolyog õszintén.. 😊 olyan kis megszeppentnek látszik. Ugye nem hijénáztál elõtte? 😊