MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
eddig leszálláskor mindig nyomtam folyamatosan a joy 1es gombját...
most ez úgy felötlött😊
én a március óta használom a win7-et és az fs9-et együtt. Nekem problémám még nem volt vele, kivétel a már említett DA fokker és a sceneryk hozzáadása, valamint mostanában a LevelD 767 valamiért nem akar rendesen mûködni. De lehet hogy egy újra rakás ezt megoldaná.
de ha ez ennyire necces, akkor az fs9,fsx miatt nem váltok egy ideig sztem
Köszi a válaszokat!
fps rendesen vissza tud esni felhos idoben es nagyobb reptereknel... olyankor nemhasznalom illetve ahogy a tobbiek irtak esti repulesnel felejtos.
az ini fileban levo ertekeket lehet allitgatni kinek mi jon be.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Amúgy én összességében meg vagyok elégedve a win7-tel. A szokásos Nvidia vs. élsimítás probléma is megvan még. :-D
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
most hogy kijött a win7...
Aki használja, az tökéletesen megvan vele elégedve? olyanokat olvastam róla hogy példul a DA fokker70 2Ds ablakai rettentõen belassulnak de csak 7es alatt.. (fejlesztõi oldalon nincs még megoldás)
vannak ilyen jellegû negatív tapasznyalaitok?
http://goo.gl/gd6Zi5
tapasznyalat: sötétedéskor hangulatos, amúgy az Fs9 passztell matt színvilágához sztem nem kifejezetten pásszol
próba cseresznye
Pár képem amin ez az effekt van.
Röviden annyit, hogy bugos, nézetváltásoknál kikapcsol az effekt, nekem komolyan kfolyik tõle a szemem. A világos dolgokat nagyon kivilágosítja (ez nem gond), a sötétebb, árnyékos részeket viszont nagyon besötétíti, ami szerintem már eléggé zavaró, ráadásul IRL hasonló helyzetben az emberi szem látása (amit ügye szimulálnánk) ennél sokkal jobb. Ez is inkább csak egy olyan stuff, mi szkrínsotkszítéshez marhajó, meg csili-vili és húdeszuper, hogy ilyen is van, csak sztem átestek vele a ló túloldalára, ahogy az újabban az ilyen "effekteknél" divat.
Amúgy must have, mert látni kell. :-)))
Néztem a letöltés linket, de már eltávolították, valami orosz gyerek csinálta. Állítólag fel lehet tuningolni vele más programokat is (pl lock on), és elég szépnek tûnnek a screenshotok. Ha valakinek megvan, tegye már fel pls valahova 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Amikor másfelé reppenek visszaállítom a GE féle textúra kombót :-)
Jön a Ground Environment használók tábora.. akárcsak én, immáron 2-3 éve a GE a terrain textúrák kiegészítõje. Igaz sok tekintetben nem vagyok elégedett vele, de mitagadás nehéz olyan textúra szettet találni, amibe nem lehetne belekötni.. egy olyan lenne, na de egy Globális 1m/pixeles terrain textúra megapackot ki finanszírozna..
Oké, elég a rizsából:
A scenery 3 könyvtárban is használ textúrákat. Az elsõ az FS gyökérkönyvtárban található texture mappa. Ide a fák textúrái mennek. trees fa,sp,su,wi,hw.
A második könyvtár az FS scenery\world\texture mappa. Itt a 011b, 027b, 047b+agn, 052b, 128b, nad, railroad textúrák kaptak helyet.
A harmadik könyvtár az az Addon Scenery\Hungary 2009\texture\ itt a 005a, a 008a, 011b, 025b, 027b, 035b, 047b, és a 128b textúrák és agn állományok + a nádas textúrái vannak.
A feladat a Ground Environment telepített könyvtárában a World Generic textúrákból a megfelelõkkel felül kell iratni a Laci bácsi eredeti sceneryének textúra állományait. Én a 47b állományokat a 033b átnevezésével írtam felül. 1. elõszõr egy temp könyvtárba bemásoltam a 033b összes állományt. Ezt csoportosan átneveztem, majd bemásoltam a world\texture és a Hungary 2009 texture mappába. Az eredmény az amit a videón láttatok, illetve ott a település még az eredeti volt. Laci bácsi valódi magyar falvak satelitképeit dolgozta fel, de bevallom, nálam elvesztek a GE környezetben ezek, ráadásúl a polygonos település határok miatt sok esetben a tartalom zöme is kitakaródik.
Kb. ennyi a dolog egyenlõre.
LHPA_VFR
SZTK
LHTA_VFR
Szolnok
Budapest 2003
LHSM
LHDK_2008
Bp old scenery
Hungary 2004
Hungary 2009
EUR
A lista a legmagasabb prioritásútól indul, ez jelenleg Pápa, ez volt az utolsó amin dolgoztam. Az EUR az FSGlobal 2008.
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Nagyon köszönöm jótanácsaid! Annyira jutottam még tegnap este, hogy valami FS-originál fájlban lehet a hiba, ugyanis a Scenery Library-ból kikapcsoltam az összes (mind a 4 darabot 😄) utólag feltelepített csicsamicsát - tehát mintha szûz volna az FS -, és úgy is rossz volt a Duna vonala, valamint a mesh is.
Ebbõl 2 dologra következtetek:
1. Valamelyik eredeti FS bgl romlott el valami oknál fogva (lemez-töredezettség stb.)
2. Valamelyik utólag telepített scenery irkált bele a gyári eredeti bgl-ek valamelyikébe. Mivel nem használok túl sok add-ont, így kiszûrése nem lesz nehéz feladat. Legfeljebb egy kicsit idõigényes... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ki kene mar probalnom ezt a verziot, mert Magyarorszag eleg szegenyes jelenleg😞((( nem si nagyon repkedek max nagygeppel