MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Akkor ahogy látom, kész rémálom a repaint. 😊))
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Egyébként két egyforma megoldás sem nagyon van. Én most csináltam magamnak két Carenado C-152 II-t magyar festéssel és ismét megszivatott engem is. A szárnyakra nem lehet a lajstromot ráírni, mert tükörben megjelenik a másik oldalon, a hátsó felirat meg csak kisebb betüvel írható az eredetinél mert az egyik oldalon csak egy adott méretû "téglalap" van.(Ez Carenado betegség tapasztalatom szerint).
Próbálkoztam ezzel az IL-18 texturával. Hát basszus, egyelõre gõzöm sincsen hogyan fogom összehozni. Eleve teljesen más, mint az összes egyéb IL-18 text. Meg valahogy nagyon érdekes az egész. Még próbálkozom, de tiszta szívás az egész. :/
Találtam egyébként orbx textúrákat is benne. Így vagy úgy.. de nem lett a kedvencem. Fene tudja.. az a baj idegenek ezek a textúrák a hazai tájtól, és sajnos a magyar területet lefedõ eredeti landclass is egy nagy határ az, meg sajnos a MAS is komoly problemmel küzd. Egy teljesen új landclasst kellene készíteni, ahol a landclass nem tartalmazná a településeket, csak az általános növénytakarót. De ez is csak tipp egyenlõre ugyanis ez 65 ezer LOD13 cella kb..
egyébként még mindig a jól bevált variálgatásaimnál maradok. Villámgyors, meg szerintem szép is. Pár cuccost kimentettem az oroszból is.
Viszont nekem nem fagyott ezzel a csomaggal az FS. Igaz, hogy kb. 2 percig töltötte a textúrákat, de ment szépen.
Mondjuk az igaz, hogy csak a World Textures-t néztem meg.
Amúgy FSX-nek elég jó textúrái vannak, de beletört a bicskám, ugyanis az 005A és B textúrákat be akartam tenni, de utólag kiderült, FSX nem egészen úgy kezeli a terrain mappokat, mint FS9. Az 5-ös szettnek nincs állandó kerete, hanem a sok textúra alkot egy egészet.. más a szisztéma. Kár..
A lentebb említett ominózus sivatagos nyári textúra tavaszi párja például kifejezetten jól néz ki a Balaton körül.
Igaz azonban, hogy a kis települések nagyon eltûntek. A Balaton körül egyedül Siófok, ami észrevehetõ, az összes többit csak odaképzelheti az ember.
Ismét bebizonyosodott, hogy sajnos semmi sem tökéletes. 😊
A videó alatti linkre kattintva meg alul pirossal ott van, hogy Torrent frissítve 2013.09.14. Ez teljesen új, még nem is próbáltam, de akkor nem is fogom 😊
Ha kell átadom a régi csomagot és kísérletezhetsz vele.
azt az enbseries.ini-t, ami az ORBX konverziohoz volt csomagolva, valaki meg tudna osztani? az ujabb valtozatban, amit alabb szerepelt, mar nincs benne, csak a sweetfx.
koszonom
Akkor csak simán repülök egyet. 😊
Tûrhetõ?
Egyébként a Tihanyi Apátságot melyik kieg teszi a helyére? Eltûnt.
Tartalmazza a Laci Bácsiét, de nem 100%-ban ugyanaz. A PDF-ben van részletes infó is.
A plebsnek pedig adrenalin, harc, látvány kell. Önnyi az annyi tömören..
Jó.. sok mindent utálok benne én is, mert lehetett volna ezt a sorozatot másképpen is elkészíteni. Már FS9-nél szakítani kellett volna egészében az elõddel, FSX-nél pedig dettó. Talán pont ez a mindig nézzünk vissza az elõdre volt a kerékkötõ, ami révén ma ott tartunk, hogy pl. FSX alá immáron majd 7 évvel a debütálás után is atomerõmûvet kell rakni, és akkor sem biztos, hogy mindenhol jó lesz, FS2004 meg valjuk be sok tekintetben elavult, igaz így is gyakran jobban néz ki mint az utódja..
Ezért írtam valahol régebben, hogy ez már sajnos nem az én világom (mármint a fogyasztói társadalom, a marketing trükkök).
Na, én is abbahagyom, mert nagyon bele tudok ebbe lendülni. 😊
Kicsit olyan lett ez a játék piac is, mint a kereskedelmi média. Azt tolják, ami a tömegeknek kell, semmi tanulás, olvasás, csak hent 😄 Ha megunta, jöhet a következõ. Kicsi réteg az, aki évekig elbíbelõdik egy minõségibb szimulátorral. Van rá, vagy lenne rá igény, de itt jön a képbe az, hogy mi éri meg a ráfordított idõt a fejlesztõk részérõl.
Ördögi kör ez sajnos, valahol meg is értem a fejlesztõi hozzáállást is, mert õk is abból élnek, ami eladható. Más kérdés, hogy nem igazán tetszik, hogy efelé halad a világ.
Nézd meg a mai játékokat, a szintet lofax...mert már lusták gondolkodni az emberek, manualt elolvasni ugyan már inkább forumokon kerdez, vagy lets play videokat nez youtubeon. Sötétség olyan szinten van jelen hihetetlen.
Persze nem bantom a casual gamereket, kell az is nem kell mindig mindent komolyan venni kell a fun, de CSAK silány lehúzós termékeket kiadni, venni.....
Ott van ROME II, SEGA/CA hatalmas kampany a preorderert, a sok hulye megvette aztan a nagy pofara eses mert a fele se volt igaz annak amit mondtak. Nézd meg MS dobta ACE studiot es aztan csinalt egy MS FLIGHT ot amivel a casual gamereket celoztak meg cdak egyet felejtettek el, az ilyen gamerek nem MÁRKA FUGGOK, nem maradnak egy game-el evekig.
NA befejezem az off ot😊)
Én még a fotózást úgy kezdtem, hogy fürdõszoba labor, nagyítógép, vegyszerek kevergetése, stb. Nagyon meg volt a feelingje 😊
Nem kattogtunk össze-vissza mindent, 24, vagy 36 képkockára igen meg kellett gondolni egy jó beállítást.
Pár éve ajándékoztam el egy ismerõsömnek a régi cuccaimat, mert egy jó nevû fotósnál "tanul" és neki még szüksége van ezekre a régi technikákra.
A normál felületen valóban nem láttam ilyen opciót. Egyébként csak az utolsó két albumom lett ilyen "szebb".
Jól látom, hogy ezért is kell egy külön profilt létrehozni náluk is?