MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
DA support fórumon találtam annó.. ez amolyan photoshoppolt kabin kép, de így néz ki a szimben is

ez a sima vc? vagy valami túrbózott?😄
otthon nem tûnik ilyen szépnek, de a kilátás az tök ríííl, tetszik
Várjuk nagyon<#taps>
Természetesen nem éles leszállás volt<#crazya>. Ennek ellenére lehozta a gépet, még úgy is, hogy sok dologgal nem foglalkoztam, csak a robottal.
[HUN]FaTaL
Na PM.

http://goo.gl/gd6Zi5

polluxware
azzal nincs baj<#vigyor1>

[HUN]FaTaL
Vagy inkább a nem teljesen legális forrás, bár rendes serial van a telepítõhöz.

polluxware
max arra tudok gondolni hogy az ilyen telepítõket érdemes "rendszergazda" jogosultsággal futtatni hogy mindent felrakjanak. vista/7es alatt ezek jellemzõ gondok

polluxware
érdekes... win7 lehet a ludas? nekem soha nem volt vele ilyen gondom..

polluxware

háttérképnek😊

[HUN]FaTaL
Nem nagyon repültem vele, de ha csak a 4.0-t rakom fel akkor kiválasztani sem engedi a gépet, már nem emlékszem mi történt de valami problem volt a gépválasztásnál. 😄

polluxware
azt pont nem szabad... külön felhíják rá a figyelmet

javarészt a trimble 2000GPS-el voltak csak hibák -> ctd-k...

ha valki ragaszkodik az alap GPS-hez ajánlom hogy vagy vor-to-vor szerkesszen az FS progival hozzá útvonalnak vagy a routefinder-el átkonvertáltat rakja be.. így nekem a 4.0-val még soha nem CTD-zett! pedig repülöm egy ideje

Kösz a segítséget, megpróbálom amiket irtál.

polluxware
youtube-n se nagyon van hozzá tutorial vidijó... igazából nem nehéz reptetni, csak oda kell figyelni az autopilótára mert az biza nagyon trükkös jószág

pdf-re pedig tényleg szánj idõt, ha teljesítmény chartokat leveszem, max 60oldalnyi tömény ismertetõ csak

ha kérdéseid vannak nyugodtan tedd fel, ha tudok segítek😊 relatíve eléggé jól ismerem a típust (kedvenc)

[HUN]FaTaL
A 4.0-s verzió nekem egyáltalán nem mûködött, amíg fel nem raktam elõtte a 3.40et és úgy rá a 4est.

polluxware
nagyon fontos hogy amikor elmented a repülést akkor 2D-s kabinban legyél különben ez a jelenség... condition lever össze-vissza ugrál... tehát ne VC-el és ne is külsõ nézetben mentsd el!

néha csinált olyat régebben hogy nem mûködtek a gombok, hiába kattintottam rájuk és a VC-ben az összes hibajelzõ lámpa égett anélkül hogy ment volna az aPU.. megoldás -> 2Ds ablakra váltás, majd ALT-ENTER -> majd újfent ALT-Enter az elõzõ módhoz (ablak - fullkép.)
a 4.0-ás csomagban alapból nincs benne a *traffic.dll (modules) ezért a TCAS sem ment alapból, amióta megoldottam ezt az apró problemót (DA support-ról ennyit) azóta az elõzõ gond sem jelentkezett egyáltalán..

a condition lever/mixture ahogy te írtad pedig két állású a valóságban is, hiába csúszka (tili-toli)
nem olyan mint ami a Beech King B200-350... -ban van.. egyedül az XL változatnál a PT-135ös hajtómûveknél low-high idle fokozat, meg ott feather-el is szabad csak elindítani.

Értem, akkor itt én tévedtem, pedig nagyon annak néztem, még nem olvastam át a használati utasítást mert nem volt rá idõm meg nem is tudok jól angolul, eddig csak az alap Cessnákon megszerzett tapasztalatok alapján repkedtem vele, de úgy látszik hasznos lenne mégis elolvasni a használati utasítást, de a megõrült kapcsolók az szerintem nem normális ebben még a mixture-nál is biztosabb vagyok 😊 arra nem tudtok valami megoldást?

Papirzacsi
Az nem mixture, ezért nincs köztes állás.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok. Nekem is ez az eggyik kedvenc gépem de van egy kis gondom vele néha van hogy eggyes kapcsolók megõrülnek, miután rájuk klikkelem maguktól le-fel kapcsolódnak és csak szokszoros klikkelgetés után sikerül leállítani az önnálló le-fel kapcsolódást de ilyenkor sem mindig a megfelelõ helyzetbe van, megint kapcsolom és ha balszerencsém van újból megõrül, erre van valami megoldás? A másik ami érdekelne hogy a mixiture kar (ami néha szintén megvadul) csak max és minimális állásban lehet a kettõ közt semmi átmenet nincs, erre van valami megoldás?

[HUN]FaTaL
WOW 😊 Amúgy nagyon jó gép 😊

polluxware

polluxware
ebbõl a szögbõl ném csináltam képet asszem...

polluxware
az én drágaszáágom😊

exTrem
Ment email az iwiw-en fentlevõ emailedre 😊

[HUN]FaTaL
Szép lett a design de miért nem Malév gép van a háttérben? Ejnye. 😄

[HUN]FaTaL
Gondolom ismerõseid tettek fel Sceneryt, te meg nem?😊

De mindjárt megnézem.

Sziasztok!

Lenne egy problémám. Oradea reptért nem találom az FS2004-en belül, pedig több ismerõsömnek is benne van. ICAO: LROD Oradea. Eredeti FS2004-em van.

Légyszi segítsétek mi lehet baj, mert nagyon fontos lenne ez a reptér.

Köszi elõre is!

alert
Igen és válaszoltam is rá, de úgylátszik nem kaptad meg. Valami szar az SG-vel és kb minden másiodik privátomat nem kapják meg :S küldj emailt plz és aki privátot ír az küldje az email címét és ott válaszolok.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Aham én is a v2-re gondoltam.

[HUN]FaTaL
Szerintem elbeszéltek egymás mellett. Mindenki a v1rõl beszél, de Hypo a v2rõl.

Hypo
éna V.2 rõl beszéltem

polluxware
ha valki komolyabban elkezd repülni az ariane gépekkel és nem csak köpködi mint annó fél óra repülés után... úgy rá fogsz jönni hogy mire gondlok.

mááás

ennyi

exTrem
Peti ment privát megkaptad ?

polluxware
sztem ilyet nem írtam hogy gagyi..

Falconer
Én úgy tudom, hogy az MCP panelen az igazi gépen sem világítanak az autopilot módok. Különben egyébként is vszeg megcsinálták volna, mert már 2.6os peccsnél jár.

Ariane géphez viszonyítva játékszer: ez meg az Embraer-Boeing különbség miatt van nem? Nem pedig azért, mert Ariane vs Wilco...
Ja, amugy ERJ-135 széria még azért is jó a wilcok közt, mert megtalálsz hozzá minden dokumentációt neten.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
Szerintem nem gagyi, igy elsõre szerintem jó lett, bár nem ismerem a tipust, de a rendszerek eddig tetszenek, foleg az ad neki kis pikanteriat, hogy tulajdonkeppen itt az autopilot es az fmc kapcsolata kicsit mas a gépen, és a thrustal kell babralni repules kozben. nincs AT amia Boeing vagy Airbusban megszokott.

alert
Biztosak vagytok benne, hogy ez az embráner gagyi? Ki akarom majd próbálni, mert én pont azt hallottam embráneres pilcsiktõl, hogy igencsak jóra sikeredett mûszerezettségileg. Aztán majd kíváncsi leszek... mert õk még nem sokat efeseztek 😊 Az embraer egyszerûbb, mint a Boeing, tehát nem feltétlen gagyibb, csak mások a rendszerek.

Hypo
Nalam mukodnek a gombok es a VC elég jó lett szerintem.

Papirzacsi
Az Ibiza teljesítményére nem lehet panasz (bár ezt te sem kifogásoltad, ha jól látom), viszont a látványa olyan steril, mint a 4-5 éve készített sceneryknek. Mintha minden nap fényesre sikálnák a betont.

polluxware
kihagytam a programozható gombokat funkciókat... szóval nem full realisztikus a wilco, inkább könnyen emészthetõ, de kezdõknek több mint tökéj.

PMDG hiána kiforott meg minden... 2004es alkotás (ha jól tudom 2002-hez is illeszthetõ)

rettentõen sajnálom hogy fejlesztenek a nagyok továbbiakban fs9-re :/

az airsimmer is csak azért készítette el elsõként fs9-re mert a dreamfleet csapata nem nagyon kultiválta az FSX-et amíg ki nem jött az sp2.. még utána sem ahogy olvastam😊

polluxware
példul: az óra bugos (kronoszméter) -> 2:01 kor is 1:01et mutat eltelt idõnek
mcp panelen nem világítanak az autopilot módok (hdg, vnan....)

annó nekem is tetszett az e-jets.. gyakorlatilag ezzel kezdtem el repkedni mint (nagygép), sok fogalmat ezen a gépen keresztül tanultam meg, tehát valhol ez is olyan "hálás" darab a számomra mint annó a piper cherokee (VFR😊, DE az airac-ot leszámítva az Ariane géphez viszonyítva nagyon játékszer, fõleg az MFD-k miatt is, másrészrõl a 2D-s nézetben nagyon lekicsinyítik a kabint (captainview)

ami viszont határozottan tetszik ERJ135,145-ben: szép modell, VC-t nem használom mert más gépekhez viszonyítva a wilconál ez nagyon fps enemy, szép 2ds ablakok, világítós mcp, tekerentyûk forgathatók görgõvel minden irányba a + - minus clickspot-ok ellenére is

egyenlõre ennyi... egyszer reppentem csak vele😊

még egy istenkáromlás a végére.. ibiza for fs9 nekem nem tetszik... ha már scenery ami szép, és kiterjedtségéhez mérten jó teljesítményû akkor az a AS Budapest 1.5 (megunhatatlanul profi és szép😊

kisebb scenery-knél meg fsdreamteam repterek, innsbruck, lippstadt

Hypo
Jo a cucc eddig, nekem tetszik.

[HUN]FaTaL
Ezt szoktam nézni, azt hittem kering már valami beta. 😊

Falconer
Coool, új Embraer 😊
Hogy érted, hogy jobb mint az E-jets?

A reversionary panelt lemodellezték már? A legacyval nagyon sokat repültem, wilco wilco, de nem volt vele komolyabb problémám. Az utastérbe beszûrõdõ beacon elég hülyén nézett ki, meg VCben nem mûködött egy két dolog, pl a W/X radar range állítás, de egyébként zsír volt minden.

Most meg E-jetssel kezdtem el repkedni, ha tudsz bugokat akkor szólj, hogy ne lepõdjek meg 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
de szépek lettünk😊))

Annyira szõrszálhasogatók vagytok!!! Hát nem is havazik😊)

Hypo
Sure, ez nem is volt kérdés😊

vzsolo
Ennyire nem akartam belerondítani az örömébe... 😛

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

alert
Na igen ez sem rossz... 😊

alert
Meg hogy a heading nincs beállítva pályairányra leszállás közben??, a sebi 100 és nincs beállítva a kellõ értékre, a roboton az altitude nincs beállítva a missed approach magasságra??, a nav display MAP módban van ILS megközelítés közben??, a szárnyból majd kifogy a keró a center meg tele van??, a TCAS ki van kapcsolva megközelítés közben???, az FMC sehol sincs... vannak itt gondok ha kekeckedni akarsz... 😛

Papirzacsi
Na ez a kép egy jó alkalom arra, hogy megfejtsük, mi vezéri a gép magasságát, mert láthatóan nem ment még át GS módba, viszont nincs aktív vertikális funkció.:-) A gép a GS alatt, süllyed, mindkét AP bekapcsolva... :-D Ötletek?