45215
  • Hont
    Szerintem az lesz... Érdemes VIP regisztrációt csinálni, mert akkor nagyobbat és többet enged! Pár Ft havonta...
  • winglet
    Teszek egy újabb próbát
  • winglet
    A saját képtár az a képfeltöltés menüpont ahová max 35kB-os kép mehet?
  • Hont
    Az a legegyszerűbb, ha az SG saját képtárába feltöltöd, aztán már csak a kép elérési linkjét kell beszúrni!
    Akkor tuti megjelenik!
  • winglet
    Nekem is ez a problémám.
    Sajnos nem tudom a beszúrás pontos módját.
    Segítség kéne!
    Utoljára szerkesztette: winglet, 2016.07.30. 19:14:33
  • Hont
    Szia! Üdv a fórumon!
    Sajnos én nem látom a képeket...
    Nálatok megjelennek?
  • winglet
    Üdv!
    Ez az első próbálkozásom itt az sg fórumban, és első munkám az a meglehetősen ronda scenery, amit megmutatnák. Kerestem egy LHEM scenery-t, és bár korábban említette itt valaki Várhelyi Kornél free LHEM-jét, de sehol nem találtam. Ezért álltam neki kényszerűségből, minden gyakorlat hiányában. Igazság szerint ilyen gyenge minőséget nem szoktam telepíteni a gépemre, de mondom, a hiány kényszere vitt rá, és csak azért mutatom, hátha más is jár ugyanebben a cipőben.

• AgrárMezőTsz
    Üdv "mindenki?!"
    Megoldottam a problémát.
  • AgrárMezőTsz
    Sziasztok!
    Régebben sok módosítást illetve javítást végeztem pár gépen ahol modelx-el kinyertam a 3d modellt,feljavítottam a dolgokat hozzá modelleztem.
    Volt 1 modell amit nem importáld be a modelconverter x
    De sikerült valahogy megcsinálnom,de ennek 2 éve.
    most hogy újra belevágnék a játékba,újra meg kell csinálom a gépet,és nem tudom megnyitni,ami kezd zavarni.
    Így hátha tud valaki segíteni.
    hogy mint és hogy tudom megnyitni,illetve leexportálni.
    Köszönöm előre! :)
  • BB5207
    Köszönöm szépen Győző ! Elérhetőségem priviben küldtem !
  • BB5207
    Nagyon köszönöm a segítségeteket !!!
  • [HUN]FaTaL
    link
  • gfarkas
    Az iFly-hoz le kell tölteni egy kiegészítést-javítást és akkor műkszik. iFlyACFix102 névre hallgat és kell a .NET Framework 2.0 is. A letöltésben megtalálod a teendőket a readme-ban. Priviben el tudom küldeni ha szükséges, egy címért cserébe....
  • BB5207
    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert már nincs ötletem.
    Az FS 9 ben, Active Camera-t használok és a következő problémám merült fel:
    Ha iFly 737-600-as gépet választok ki, a szimuláció indítása után Virtual Cockpit módban a 2, 4, 6, 8 gombokkal lehet járkálni.
    Utána elkezdek váltogatni a nézetek között, eljutok a Cockpit nézetig, majd vissza a Virtual Cockpit-ba, innentől kezdve nem enged járkálni, X-re nem reagál.
    Ha viszont Boeing 737-400 (nem iFly-os) géppel repülök, nincs ilyen probléma.
    Van valakinek ötlete, mi lehet a hiba oka ? Nagyon köszönöm a tanácsokat ! További kellemes estét kívánok !!
  • Clidey

Néha kicsit azért sajnálom, hogy nyugdíjaztam az FS2004-et...
  • Skinner_11
    Drzewieckiék még adnak ki FS9-re is sceneryt, itt például a legújabb Baku 2017 nevű csoda.

Gyönyörű kinézet, magas minőség és tökéletes teljesítmény!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez volt amúgy az avató repülése a scenerynek, megemlékeztünk a nem túl hosszú életű Baku-Budapest Azerbaijan Cargo járat előtt... Haver a 767-essel, én a Jumboval. IVAO-n repülve természetesen
  • abassc
    Köszönöm a segítséget.Nekem nem tudja patch-elni a program.Azt irja nem tudja megnyitni.Bár egy biztonságit csinált az exe-ről.
  • Skinner_11
    Az FS9.cfg-ben így néznek ki a TERRAIN beállítások:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [TERRAIN]
    TERRAIN_ERROR_FACTOR=90.000000
    TERRAIN_MIN_DEM_AREA=10.000000
    TERRAIN_MAX_DEM_AREA=100.000000
    TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL=21
    TERRAIN_TEXTURE_SIZE_EXP=8
    TERRAIN_AUTOGEN_DENSITY=5
    TERRAIN_USE_GRADIENT_MAP=1
    TERRAIN_EXTENDED_TEXTURES=1
    TERRAIN_DEFAULT_RADIUS=9.500000
    TERRAIN_EXTENDED_RADIUS=9.500000
    TERRAIN_EXTENDED_LEVELS=8

Ez mellett FsRecorder-es kameranézeteket használok, úgy, hogy rendesen kizoomolok, így az FS élesebben rendereli be a textúrákat (vagy legalábbis élesebbnek tűnnek).

A memória-elfogyással kapcsolatban pedig idézem az AVSIM fórumról az egyik emberke leírását:

"Hey Jerry,Same concept as uploading an attachment to an email... Download this file and run it. http://www.ntcore.com/4gb_patch.php it will open the windows explorer window as though you were browsing for a file to upload to an email. Browse to your fs9.exe file and select it and hit ok. The 4GB Patch program will do the rest and you are done. All you have to do is browse to your fs9.exe in your root FS9 directory highlight it and hit ok.Very easy.-Paul "
  • abassc
    Szia. Mit használsz hogy ennyire élesek a textúrák a földön ekkora magasságban? Itt nekem már csak ilyen elmosott pacni az egész szinte. Más kérdés. Valaki tud valami megoldást a memória elfogyás ellen?Gép memória szabad hely minden megvan. De egy LHBP-LFPG kb 3/4-énél kifagy ezzel a hibaüzenettel.
  • Skinner_11
    Második, súrolva a határokat, teli tankkal...

[b]LERS-GCFV | 1059.95 nm | 04:25 H:MM[/b

• Skinner_11
    Ha már végletek...

Még egy hónapja gondoltam, hogy én elhúzok nyaralni a kanári szigetekre...

Dehát akkor már csináljuk stílusosan ugye...

Első leg, már közel a gép határaihoz.

LHBP-LERS | 861.45 nm | 03:27 H:MM

• Clidey
  • Clidey
    Végletek embere
  • Hypo #45072
    sajnos teló lemerült, pedig nagyon szép approach volt Dublinba tegnap jobbra vihar felhok balra napsutes szépen felhök közti megközelités kerülve a zivatarokat, szupi volt és a végén egy oldalszeles landing ami ismét perfectre sikerült hála a profi hajozó személyzetnek - malév gyökerek:)
  • Skinner_11
    Bizony. Főleg online, ilyen komoly event alkalmával. Így is vígan hozta a 23-28 FPS-t, pedig ha jól számoltam 17 gép volt Amsterdamban érkezéskor
  • L Viper #45070
    Szép ez még most is. No és az FPS sem lényegtelen egy komoly nagyvassal sűrű helyen
  • Skinner_11
    Kis kompenzálás a sok VFR után

Teljes album, 130 (!) képpel
    Utoljára szerkesztette: Skinner_11, 2016.05.22. 10:06:10
  • gfarkas
    A gond megoldódott hála a segítségeteknek, meg az én szorgalmamnak (és hülyeségemnek) . Az történt, hogy tiszta jóindulatból és helymegtakarítás céljából csökkenteni akarván a felesleges textúrák számát, az alap Kingair 350 alaptextúráját is egy laza delettel kilőttem. A magyar Ai bgl visszafordításával (a Te javaslatod alapján) a TTools-al visszafordítottam és a három txt tanulmányozása után rögvest rájöttem a magam csinálta probléma okára. Az 1-es telepítőlemezről a Games1.cab kimásolásával, kibontásával és az Aircraft mappából a Kingair 350 visszamásolásával helyreállt a rend. Köszi mindenkinek a segedelmet, szóbeli vállon veregetés mindenkinek!
  • Clidey
    Emlékeim szerint a magyar AI pakkban közlekedik Beech Baron, LearJet meg B200 is Pérre, de mindegyik default FS2004 repcsi az azokhoz tartozó default festésekkel, tehát ha nálad valami gáz van akkor az FS-eddel van a baj.
  • gfarkas
    Nem hiszem hogy statikus, valamelyik Ai addon hozza be, a WoAi és a magyar kisgépes van fenn. A WoAi-ra gyanakszom, csak nem tudom lecsekkolni, de még nekidurálom magam, hátha meg lesz. A WoAi ai gépei között találtam B 200-ast......és nem emlékszem, hogy alapból benne volt-e a LHPR sceneryben.
  • Hont
    Szia Győző!
    Én nálam nem volt semmi statikus gép LHPR-n...
  • gfarkas
    Gyerekek! LH_SIM LHPR Győr reptérnél van a gurulóval szemben időnként egy AI, talán Beach 200 -as gép a nyelven, na ennek nálam nincs textúrája. Sajnos nem tudtam kiszűrni hogy a sceneryhez tartozik-e vagy WoAi gép-e.Tud valaki valamit?
  • traktorista
    Nagyon szívesen. :) Esetleg ha valakit érdekel a videó:

Itt a srácnak legalább elindul a töltés, csak aztán úgy is marad. Nekem semmi életjelet nem adott.

Az ilyenek miatt már félve frissítgetek akármit is. Akár windows frissítés, akár grafikus meghajtó. 13 éves játéknál már az is csoda, hogy egyáltalán működik még, microsoft ide vagy oda.
  • Hont
    Miért ne illene...Köszönjük szépen az infót!
  • traktorista
    Több hónap után indítani akartam a játékot, de nem akart működni(win7 x64). Se hibaüzenet, se semmi, meg se moccant. Mivel nem volt rajta sok kiegészítő, így nem sajnáltam letörölni(mint utóbb kiderült nem kellett volna). Viszont újratelepítés után is ugyanazt csinálta. Aztán utánanéztem a neten és találtam egy 2015-ös őszi videót, ahol valakinek ugyanez volt a problémája. Egy KB3086255 nevű windows biztonsági frissítés okozta nála a problémát. Nem tudom mekkora kárt csináltam vele, de ezt bizony én is letöröltem. Csodák csodája, újraindítás után a játék működött. Tudom, hogy itt nem illik technikai problémák miatt nyafogni, de ha valakinek hasonló tünetek jelentkeznek, akkor ilyen irányban is kutakodhat, talán segít. Nem mindannyian vagyunk informatikai zsenik.
  • Hont
    Szinte hihetetlen, hogy milyen jók ezek a képek! Az FS9 mindig lenyűgöz!
  • Skinner_11
    Ma is röppentem. Bejelentette a Germania hogy idén nyáron jönnek majd Sármellékre, gondoltam letesztelem nekik a ~100 nyuggerrel biztonságosan le lehet-e tenni a -700-at Balcsinál

Teljes album itt
  • Hont
  • Skinner_11
    Ez jó

Egy-két mai, emmá nagyobb madárka
  • Clidey