MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy régebben mikor az Ariane még csak modelleket gyártott (se VC , se panel, se rendszerek), nagyon jól kinézõ, formahelyes gépeik voltak.:-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Lehet vagy biztos hogy még kérdezek hülyeségeket.Addig is Hali.
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
FSXhez szerintem, ha nagygépekkel akarsz repülni i7es proci kell, amire nekem spec nem telik, és annyival nem látom szebbnek a dolgot. Másik problémám az FSX-el, hogy egyelõre nincs hozzá normális közepes JET, bár készül a PMDG 737NGX, elvileg 2010ben meg is jelenik. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Csak összeáll, mire leírok mindent. 😄
Más: Brüsszelben is leszálltam de ott meg olyan kapuhoz irányított, ami:
Szerintem parkolóhely, nem kapu és AESben se parkolóhely se kapu nincs ilyen. Más is tapasztalt ilyet?
Azt hiszem Gate 564? Már nem emlékszem. 1.10es verzió, más is tapasztalt ilyet? Szedtem AVSIMrõl másik AFCADot de még nem próbáltam ki.
én személyszerint VFR-el kezdenék... utasszállító gépek azok elsõre nagy falatok sztem
persze ez is attól függ mennyire érdekel mélységében a téma
Víz: Zinertek water ultimate
Vas: PMDG 737-600 (Malév livery) 😄
Scenery: Real Germany (nem tudom melyik tartozik ehhez a részhez), Scenery Germany (szintén nem tudom), German Landmarks, Aerosoft German Airports 3 - Berlin Tegel X
Mégegyszer köszi
Ha azt akarod, hogy olyan lehgyen a program, mint nálunk, akkor pár kieget mindenképp fel kell pakolni. A FAQ-ban vannak leírások dögivel! Nem az összes addont kell föltenni, mivel több millió fs kieg van XD
Az fsx-hez kell a fs04 is tehát ez kiegészítõ hozzá?
Honnan lehetne frissitést leszedni van valami hivatalos oldala, vagy skineket mapokat gépeket letölteni?
Az összes kiegészítõ csomagot fel kell rakni hogy tartalmas legyen a játék mint nálatok.
Mert nekem most csak a Fs04 van meg semmi más.
Egy kis magyar használati utasítás van e a játékhoz?
Az ide belinkelt képek alapján szeretnék én is így repülni mondjuk egy malév géppel miközben már lent sorakoznak a felszállásra a gépek.
Szóval nagy klassz lenne.
Segítséget elõre is Köszönöm!
szép képek.. ilyenkor felsorolhatnád azt is milyen kiegészítõkrõl van szó: sky, talaj, víz, egyebek..
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Budapest, Ferihegy (LHBP) - Berlin, Tegel (EDDT)
Útvonal:
LHBP SID BADOV UP41 LEMBI UL624 HDO UM748 OSKAN T203 AKUDI STAR EDDT
CRZ ALT: FL340
Flight No.: 670
#20171: Most levettem 60%-ra, de lehet lerakom 50re és úgymarad. Megyek Tegel felé, ha megint Go Aroundot kapok akkor szépen leszarom😄
Remélem semmiylen gyökér AI nem fog a kifutón faszkodni.
kábé ezért nem szoktam belefolyni a "milyen addon AI trafficot ismertek" témákba😊
nálam 50% alatt van a natúr FS9es traffic a ratyi doboz gépekkel, és néha így is estefelé 3x-or kell Bécs környékén goarandolnom, nembeszélve azokról az esetekrõl amikor az apronon belém tolatnak a gépek, leszállás közben meg a torony aszondja nem szállhatok le mert nem kaptam azért engedélyt, mert nem hagytak szóhoz jutni a Star eljárás közepe óta!!
az hab a tortán amikor beizzítom az Ariane gépet a földön, elkezdem kigurulni (cirka 15perces mûvelet), erre egy gyökér cessna belém tolat
szóval.... 30-50% bõõõven sok is... megaztán hol izgat hogy a 10nm-re lévõ gépnek milyen paint-je..