MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
sztem a legszebb formájú kis business turbo prop😊
beech king tulajdonságaival nem vetekedhet, de akkor is jó úgy ahogy van

igazából nem én megyek, csak gondoltam rákérdezek itten.. gugli eddig nem dobta ki a választ
Mert akkor a ferihegy 1 regi epuletetol van balra a parkolo mellett.
"A" portához hogy lehet eljutni? van errõl valmi térkép, hasonló?
példul a DCS meg a többi hasonló stárfóócos, aktiválós dolog se tetszik amiben megadják hogy 3x-5x telepítheted, meg muszály a net kapcsolat...
namostan mivan ha éppen nem megy a net, vagy éppen csak nem 2évig használom ugyanazt a windózt, hanem 2hetente rakom újra mert olyan kedvem van, vagy mert hardvert cserélek
fentebb írt dolgok speciell nem kifejezetten ide vonatkoznak, de engem úgy javarészt ezek nem mindig jól esõ "mellékesek"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
cheyenne 4.0át se adják ki lemezen már... 3.4es meg nem frissíthetõ
szóval.... <#vigyor1>#vigyor1>
http://goo.gl/gd6Zi5
Jelenleg kikapcsoltam a "pause on task switch" kapcsolót, így amikor gépnél vagyok, de mást csinálok a robot viszi a gépet. Ha meg nagyon nem vagyok a gépnél leteszem készenléti állapotba (S3), de kikapcsolni így sem tudom. A hibernálást sajnos nem szereti nálam az FS nem beszélve a felzabált memória méretérõl.
Esetleg valami ötlet, tapasztalat?
En szemely szerint orulok neki, mi vasarlok csak jol jarhatunk ha egymast felulmulva probalnak fejleszteni.
En mondjuk sajnalom hogy a PSS gardaja valahogy nem kelt ujra eletre mert az o airbusokba sok potencial volt, es nem kellett volna mindent elorol megcsinalni, csak azt a par franya bugot kellett volna kijavitani.