MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
lol :-D

http://goo.gl/gd6Zi5

Papirzacsi
0% :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

[HUN]FaTaL
Hány százalékra érdemes tenni az AI-t WOAIval, hogy szóhoz jussak az ATC-vel és ne kapjak állandóan Go Aroundot mert a gyökér AI 1 órát tanyázik a Runwayen?😄

[HUN]FaTaL
Hát asszem mindenkinek jobb lesz ha én nem photoshoppolok. <#hehe>

polluxware
van paintkit😊

Clidey
Nem tartom valószinûnek

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
<#eljen>

FShez gondolom nem létezik ilyen festés. 😞

polluxware
az orr alapján azt mondanám ez egy cheyenne II-es

polluxware
<#zavart1><#eljen>

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
fúúú azok rengeteget vettek a cheyenne-bõl.. meg brázilok, portugálok is

sztem a legszebb formájú kis business turbo prop😊

beech king tulajdonságaival nem vetekedhet, de akkor is jó úgy ahogy van

polluxware
HA-SIT-rõl nincs véletlen képed?

Hypo
En lattam Budaorson is mar egyet kettot, bar ha jol emlekszem azok nemet gepek voltak. De van egy flightszimes baratom argetinaba apukanak van egy, ( nem is vagyok irigy)

CptSAB
jajááám, néha láttam repülni, amikor gyalogoltam ki a munkahelyemre
polluxware
mármint HA-SIT az egy magyar felségjelû cheyenne?

CptSAB
Sõt.. én élóben is láttam még amikor Pöstön laktam.
CptSAB
HA-SIT Ferihegyen.. éppen. Naaaaaa?
polluxware
Itt valki MO-n látott egyáltalán valaha PA-31T Cheyenne-t?

CptSAB
hallgat a lelkem.. (pollux) lehet beletrafáltunk? <#nevetes1>
Hypo
ja hat ha csak ez kell , intezzek egy cheyenne roppenest?😊)))

CptSAB
<#hehe><#ticking>
CptSAB
Ma oltári jól jött volna egy videókamera Kaposújlakon. Mikor kiértünk, akkor szállt fel a fejünk felett egy Bulldog, a Cirrus Hungary Cessna 152-ét tolták vissza a hangárba, miközben a CH Bulldogját is készítették elõ. Az egykori MÉM-RSZ hangárból kitolták a következõ Bulldogot motorpróbához, két pécsi Cessna, egy 150-es és egy 172-es várta a hatósági biztost. Az SKL akkor szállt fel vizsgára, amikor mi elindultunk haza. A pilótaiskola gépe is a repülõtér közelében maradt. Nagy volt az élet. Atyámmal készítettünk kb. 700 fényképet, Horváth Balázsnak küldök párat. 😊
polluxware
<#zavart1>

CptSAB
Pollux mester sántikál valamiben.. szerintem kiszagolt valami csejennöstényt és szeretné lefotózni.. ahunnét, nem az utasok jönnek-mennek.
w77d
ejj de szép madár 😄

Clidey
Felõlem jöhet, én szeretek vele repülni! <#buck>

w77d
bammeg ne irogass ide ilyenket, mingyá nyakunkon az FBI XD

polluxware
gépeltéríteni, antraxostáskát pukkantani... a dátum az legyen titok <#vigyor1>

igazából nem én megyek, csak gondoltam rákérdezek itten.. gugli eddig nem dobta ki a választ

Hypo
jaja, minek mesz oda? mikor?

polluxware
akkor az a vasúti megállótól kisebb séta...

Hypo
arra van a GA terminal vagy ez ahol az elmeleti repvizsga van?
Mert akkor a ferihegy 1 regi epuletetol van balra a parkolo mellett.

polluxware
egy kérdés... már aki járatos Ferihegy közelében😊

"A" portához hogy lehet eljutni? van errõl valmi térkép, hasonló?

Hypo
nekem lejart a lockon mert mar tobbszor installaltam....

polluxware
Sejtettem hogy valmi ilyen oka lehet a dolognak... csak valhogy én jobban kultiválom az olyat aminek külseje formája van, és nem csak úgy "bitek" formájában van valhol, plussz a neten keresztüli aktiváció egyebek...... tudom ennek pirátos okai vannak

példul a DCS meg a többi hasonló stárfóócos, aktiválós dolog se tetszik amiben megadják hogy 3x-5x telepítheted, meg muszály a net kapcsolat...

namostan mivan ha éppen nem megy a net, vagy éppen csak nem 2évig használom ugyanazt a windózt, hanem 2hetente rakom újra mert olyan kedvem van, vagy mert hardvert cserélek

fentebb írt dolgok speciell nem kifejezetten ide vonatkoznak, de engem úgy javarészt ezek nem mindig jól esõ "mellékesek"

alert
Ennek egyszerû az oka. Dobozos verziót csak kiadó vagy kiadással foglalkozó cég hozhat forgalomba. A doboz legyártása a CD nyomás a sokszorosítás a jogok és kiszállítás miatt drága. Csak sláger termékek esetében éri meg vagy ha egy nagyobb kiadó csak ezzel foglalkozik. A fejlesztõ szemszögébõl a probléma ott van, hogy ezekután (mivel eladott darab után kapsz pénzt), ha kerül mondjuk 8.000 ft-ba egy valami a boltban, akkor te abból kb 600 forintot kapsz meg, amibõl még adózol is. Ez szánalmas. Persze a többi nem mind a kiadó haszna, hanem a fentebb sorolt költségek is visznek el belõle bõven. Ha csak letölthetõ verziót adsz ki akár kiadón keresztül, akkor a bevétel több mint a fele a tiéd. Ha saját magad adod ki letölthetõ formában lásd pl FSDreamTeam vagy FlyTampa, akkor az egész bevétel a tiéd leszámítva az adót. Ez persze egyéb feltételek miatt megint csak akkor éri meg, ha nagy számban tudod eladni az addont és nem egyet, hanem minimum 2-3 féle terméket, amit folyamatosan visznek. Különben azzal se jössz ki sokkal jobban a banki tranzakciós és egyéb költségek miatt. A legjobb lenne ha csak paypal-on lehetne kifizetni, de azt sokan nem ismerik, így a vásárlók minimum 60%-tól elesnél. Sajna ezért mennek inkább a letölthetõ termékek.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Ezt nem tudom pontosan, de olyasmi.

polluxware
ezabajom nekem is... szívesebben vennék olyasmit amit ki tudok tenni a polcra, és kézzelfogható dolog...

cheyenne 4.0át se adják ki lemezen már... 3.4es meg nem frissíthetõ

szóval.... <#vigyor1>

[HUN]FaTaL
Az nem baj. 😊 Körülnézek majd köszi. 😊

Ára mennyi? 6-7k?

alert
Media marktban és szaturnban láttam régebben 😊 De nem a legújabb, hanem kb 1.2 vagy 1.3-as verzió szokott lenni, tehát regisztrálni kell és utána frissíteni az aerosoft oldalról.

Hypo
<#buck>

[HUN]FaTaL
Legalább ott legyen már a polcon, ráadásul pl. a dobozos Heathrow olcsóbb a cdgalaxisban mint az Aerosoftnál a DL verzió. 😊))

Clidey
...vagy a Peti adhat rá neked egy autogramot... 😄

Hypo
miert, lehetett???😊))))) mediaban szokott lenni nehany regi scenery, de szerintem DOWNLOAD verzio boven eleg, ebbol nincs collectors edition, bar lehet kapsz melle egy maleves eves jelentest oroszul😊

[HUN]FaTaL
Merre lehet kapni Pesten dobozos Budapest Sceneryt?

Hypo
Nem lehet menteni repules kozben fspassengers-el. itt

FsPassangers-ben tud valaki bármiféle mentési lehetõségrõl? Ugyanis a 6 órás út elég húzós egybe.

Jelenleg kikapcsoltam a "pause on task switch" kapcsolót, így amikor gépnél vagyok, de mást csinálok a robot viszi a gépet. Ha meg nagyon nem vagyok a gépnél leteszem készenléti állapotba (S3), de kikapcsolni így sem tudom. A hibernálást sajnos nem szereti nálam az FS nem beszélve a felzabált memória méretérõl.
Esetleg valami ötlet, tapasztalat?
[HUN]FaTaL
Cool <#eljen> 😊

Hypo
Hypo
Ez onallo fejlesztes, nincs koze az airsimmer fele airbushoz.
En szemely szerint orulok neki, mi vasarlok csak jol jarhatunk ha egymast felulmulva probalnak fejleszteni.
En mondjuk sajnalom hogy a PSS gardaja valahogy nem kelt ujra eletre mert az o airbusokba sok potencial volt, es nem kellett volna mindent elorol megcsinalni, csak azt a par franya bugot kellett volna kijavitani.

Hypo
Jaja jo kis cucc en mar beleraktam 25+orat, en nem tapasztaltam ezt az erzekenyseget, elsore kicsit fura hogy cruiseon oda kell figyelni a toloerore mert nincs a 737 bol megszokott autothrottle.