MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Használtam egy ideig skai trafficot de sosem volt ilyen, ahogy elõtte UTval és most WOAIval sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Falconer
Ne pofátlankodj be elé <#eplus2>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

LHTL-LHSM

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

w77d
nálam ilyen még sosem fordult elõ.... kaptál toronytól engedélyt a gurulásra??

Shortstop
ebben a skai trafficban hogy lehet azt orvosolni hogy majd negyed órányi taxizás után hold shortnál ne rohanjon belém hátulról az ai gép?

L Viper
Brr, dehogy FSX belsõ setup! Persze, hogy FS9.
L Viper
Semmi extra, ez az alap FS9 Grand Canyon, csak a napszak, pára stb. okosan megválasztva, hogy kiadja az árnyékokat.
A kombinált textúracsomag is dob rajta, amit lentebb írtam.
L Viper
10-20 ezer lábig, ha jól emlékszem.
A Balcsis 10 alatt.

Bele van piszkálva az FS9.cfg-be is:

TERRAIN_DEFAULT_RADIUS=9.500000
TERRAIN_EXTENDED_RADIUS=4.50000
TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=400

MAX_UNLIMITED_VIS=44000

Videókari külsõ setup 16x-os anizo és 2x-es AA ( NVidia 8600 GT 512-es kártya, elég régi darab )
FSX belsõ setupban maxra húzva minden. FPS fix 60-on.

polluxware
sf260-as képek azok hol készültek? meg milyen mesh? elsõre azt hittem fösix..

Milyen magasan készültek ezek a képek? Nálam 3000 lábon is eléggé elmosódottak a textúrák.

CptSAB
<#eljen> lehet kikeresgélem az fsglobal helyi állományait és helyette berakom ezt a mesht
vzsolo
Sziasztok!
PMDG MD-11-gyel 2D-s panel nézetben repülve a menetszél sistergõ zaja csak nálam akadozik? Pontosabban olyan, mintha másodpercenként többször kimaradna az a hang. A vele egy idõben hallható többi hang jó. Ha lejjebb veszem a hangok minõségét, akkor is ilyen, viszont ha megnyitom a pedestal panelt, akkor megjavul. VC nézetben, ill. más repülõnél nincs ilyen jelenség.
Azon kívül, hogy egész úton megnyitott pedestallal, vagy VC-ben lennék, mi lehet a megoldás?

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

L Viper
Na még párat felteszek és nem rosszalkodok tovább :-)

amióta kijött, az erj-145-el repkedek, nagyon tuti gép, küldtem mail-t, ha lenne kis idõd majd reá
L Viper
Kösz mindenkitõl az elismerõ szavakat.
Gondoltam, hogy az a pár kép lesz a szíved csücske <#vigyor3>
L Viper
Bizonyos dolgok abból, de a suneffekt.cfg a FS Elemental Intense-bõl van.
Tényleg elég "katyvasz", de szeretek kísérletezgetni.
Egész pofássá tehetõ az FS9.
Clidey
Szép piccsörök, különösen az SFH-sok! <#szeret><#eljen><#buck>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

L Viper
Most csak a klasszikus ingyenes Hungary mesh van fent és a Hungary 2004 a javításaival.
A Laci Bácsi féle most nincs használatban.

A Ground Environment van legújabbra frissítve és a Kalcsó Gyula féle photoreal vegetationv3 egyben rámásolva, + az ahhoz még linkelt texture.zip-bõl használtam fel textúrákat.
A 056-os sorozatszámú sziklás és a 029-049b-ig ( település ) sorozatot nem raktam be belõle. Ezek a GE színvilágától elütnek.
A texture.zip 3 db víz textúráját sem használtam fel.

polluxware
+inkább

ez lemardt<#zavart1>

hülye diclekcia mindig rosszkor gyün rám

alert
Ezt most nem értem 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

[HUN]FaTaL
Ez Zinertek? Szép, én is használtam csak a napnyugtája nagyon trópusi úgyhogy most azt hiszem vagy a HDE-nek az ege, vagy a GE-é van fent, Active Skyal nagyon szép. Várok a "backup" REXre. 😊

polluxware
😊 egy ariane airac nélkül...

de tényleg jók a maguk módján

polluxware
azéé ez se rossz😊

alert
Wow ez szép. És a dunakanyar hogy lett ilyen? 😊 milyen ground textúrákat használsz és mesht?

alert
Aki bármilyen késztetést is érez az embránerek iránt, próbáljátok a wilco e-jet series-t vagy a regional jets v2-t. Meglepõen jó! És itt visszafogták magukat az FPS gyilkolással is.

L Viper
Szemetelek egy kicsit én is, bár ez nem REX, csak a lentebb említett kombó:

polluxware
pilotshop.hu-n hallgatom LGBP aprócsot és mosolygok azon hogy az irányító megad egy eljárási pontot, persze szép magyarosan.. az angol pilcsi meg 3x rákerdez mert az Anexa-t õ totál máshogy ejtené... 😊

sövész

alert
Most kijött az 5. verzió (volume 1 e) és megint egy rakat dolog javítva lett. Persze továbbra is bughalmaz. Mindezeken túltéve magamat használható és egész jó, leszámítva a FPS gyilok hajlamait, mert nincs más hasonló. Várjuk az Airsimmer Advanced verziót.

Papirzacsi
Tipikus Wilco minõség(gépigény, minõség). Az MCDU-n keresztül egy percen belül CTD-t tudok okozni.:-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
Aero Commander 500 és a VA-m festése😊

leonforce
a verda sem rossz..<#eljen>
mi ez..?

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
a Wilco Airbus Volume 1.-rol mi a velemeny..?<#help>
(asszem 319,320,321)

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
THX<#vigyor4>

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
hasonlo..
szep ez a fly tampa(?) <#eljen>

Seven-Four-Seven--Heavy

L Viper
Természetesen Zinertek Ultimate Weather-t akartam írni a 2. mondatban :-)
L Viper
Elég "katyvasz" az egész, de nekem így tetszik.
Kivettem az égbolt színeket a Zinertek Ultimate Water-bõl, különösen a hajnal és az alkony jó benne. A Cirusai nem tetszenek, meg az esõ és hóeffektjei sem, azt hagytam az alap FS-ét. Pár fénydolgot és a envmap bmp-t is használok még belõle. Utóbbi adja a gépek csillogását.
A víz textúrákat a Zinertek World Environment 2007 -bõl vettem ki ( realistic jó ), de a csilogás effekt nekem túlzó, az alap FS-ét használom.
A cumulus01.bmp-t azt kedvem szerint variálom, abból van amikor a fent említett Zinerteké van fent, van amikor az ingyenes HDE 1.0-böl a sûrûbbet.
Végül az FS_Elemental_Intense csomagból a kifutó, guruló és ezek festései tetszenek.
Hypo
Ok Ok😊) De annyi fajta viz van, na mindegy vannak alap themek abbol nyomok egyet elsore.

Hypo
az csak komunikal fsuipc vel de annak a beallitasait nem ered el attol meg. Egyebkent ott lehet a joyt is beloni

De elvileg az FSMetar ad valamilyen kódot.

Hypo
azt csak akkor tudod ha megveszed az FSUIPC-t

Beindult az FSMetar, csak valahogy a FSUIPC-ben nem tudom regisztrálni, mert nincs olyan, hogy register application. Mondjuk így is mûködik, csak nem tudom a FSUIPC beállításait így elõhívni.

polluxware
(vizes képek)

Hypo
flightsim.com on fent van

chicco
Valaki megdobna 1 q*400 malev cuccal.Avsimmen nincs meg a file még mindig.

Hypo
mindent lehet ki be kapcsolni es valtoztatni egy rakas fajtabol. Ugye van egy THEME krealo resze ahol mindent te tudsz kezzel beallitani mi milyen arnyalatu szinu legyen.

polluxware
REX-nek az optionsjájában egyébként a felhõk textúráit lehet variálni vagy külön készlet van talajhoz (fedõ léyer), betonhoz, cirrushoz, egyebekhez?

ezt csak egy amolyan "lehetséges" rip miatt kérdezem

Hypo
>😉)

polluxware
megpróbálják még utoljára kiszórni a készleteket...

Hypo
Hat azt nem irjak, gondolom karacsonyig😊)
Mondjuk Scenery germany 3-4 10 eur ert nem rossz, en meg dragabban vettema download verziot.

[HUN]FaTaL
Meddig tart az akció?