MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam nem jön be és gondolom onnan szedné a weather-t is
most meg az active sky-om szarakszik, nem akarja letölteni a cuccost rex wether engine meg sokszor b...... felhõket csinálni az égre, vagy sehol se lenne?😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
LHBP-KBOS:
Felszállás után. Felhívnám a figyelmet a "gyönörû" tükrözõdésre a gép hasán...
Háttérben egy CB, valahol LHBP-tõl keletre. Nem nagyon látszik a képen sajna
Már Kanada felett. Kicsit erõs a szembeszél.:-)
Süllyedés Boston felett.
Felhõcskék...
szintén felhõk...
és mégtöbb felhõ.
Fordulás vissza a reptér felé. Felhõk immár alulról.
Final! Flytampa KBOS V3.
KBOS-MKJP:
Utánna talán felszállhatok.Az idõ szép, bár hideg szél fúj.
Szép a reptér,...
a cirrusok ismétlõdése már kevésbé. Ismét valami amire nem figyeltek...:-(
Fosbarna inland water... Gusztustalan...
Ez viszont szépnek mondható.
Fosbarna óceán. :-(
Jamaica egyetlen hegye? :-D
LatinVFR MJKP... elég csúnyára sikeredett scenery.
Volt nálam is hasonló jelenség a REX-szel FSX alatt.
A Documents and settings mappádba tesz valahová egy backup mappát. Azt kézzel töröltem, utána már ment a telepítés és az újabb backup.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Hova menti a REX a backupot? Keresem, de nem találom, pedig a REX szerint elmentette. :-/ Tegnap bekapcsoltam a dxt3 felhõket, amit fel is telepített, de utánna az fs betöltõdni se volt hajlandó, nyomtam neki egy backup visszaállítást, amivel szöszölt egy rövid ideig, de utánna ugyan úgy nem indult el az fs, tehát vagy nem is csinált backupot, vagy nem mindenrõl csinált. :-/
Amúgy az envmap.bmp-t megnézve nem tudom hogy gondolták a fasz készítõk, hogy egy fás patakparton készült kép, ami zömében zöld, az megfelelõ lesz erre a célra, fõleg a felhõk felett FL300-on, ahol egy tetves fa sincs... Jólelkurták..
kipróbáltam újra és bármit csinálok ottmarad az effekt, ha bárki tud valamit jelezze
thx
még 2 észrevétel, nekem gyorsabb a rex mint az fe😄
és az active sky sokkal szebben komlexebben betölti az idõjárást mint a rex weather engine-je, nálatok is?
bye
nem értem
environment reflection nopipa
texturák installálása
és ezek után még mindig tükrözõdik a repcsim😞
esetleg lehet törölni a file-t, van más ötlet?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Tud valaki segíteni, szerintem ez a tükrözõdéés nagyon gáz
http://goo.gl/gd6Zi5
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
múy a Train mempxy vol lejjb,mint max.
Nem az új gép hibája, az biztos.
A FS beállításain settings/display menj végig az összes fülön, tegyél minden csúszkát értelemszerûen maximumra és mindent engedélyezz, ami ehhez kapcsolódhat!
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Kaptam egy új géet és feltettem rá az FS-t, az update-t, és többek között az Aerosoft Ferihegyet a hozzá tartozó építkezés kiegészítéssel, és egyes textúrákat (autók, futópályánál a villogó lámpák) nem látok.
Az elõzõ gépen nem volt ilyen probléma.
Tud valaki mondani valamit erre?
Elõre köszi
sõt😊 én jobbára megismerem a Balatont és kábé ezzel ki is merült a dolog vfr része
vízrajz, domborzatot viszont néhány kiegészítõvel alkalmassá lehet tenni erre a célre: 2009 Hungary VFR, LHSM, egy-két kiegészítõ még a témában
Amit leírtál, az valóban így van, de hogy a reptereket milyen sorrendben telepíted az már mindegy.
Minnél kevesebb fajta kiegészítõt használsz, annál könnyebb lesz az életed.
FS2004-re vonatkozóan, én a következõ kiegészítõket használom, és egyúttal javaslom: FS GLOBAL 2010, F1 Ground Enviroment, F1 Flight Enviroment, Zinertek Night Enviroment, Flight Sim Commander, (SKAI Traffic + AES, ezeket nem nagyon használom, de jók) és két PMDG gép. Ezek ugyan fizetõsek, de állítólag fekete ruhás Mikulások ezeket is osztogatják Karácsony elõtt. :-)
Tökéletes Config valószínûleg nem létezik, csak egyéni ízlés alapján állítható össze, azt neked maganak kell kialakítanod.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Ma reggel a csizmámba 2db winchit találtam. A mikulás azt üzente, hogy csak ennyire voltam jó. Szeretném a segítségeteket kérni abba, hogy a ma forgalomban levõ Magyarországra vonatkozó kiegeket figyelembe véve, milyen lehetõ legjobb, vagy optimális telepítés létezik név vonatkozásban. A fórum olvasása után azt már látom, hogy elõször a mesh aztán a scenery, majd a reptér jön. Azt is gondolom, hogy a dobozos BP. mega airportot kell legutoljára feltenni. de nagyon sok minden van és nem szeretnék (nem értek hozzá) a programokban turkálni, ha ez elkerülhetõ. Elõször a teljes M-ot szeretném berepülni VFR-el, majd az IFR-jön. Ha egy ilyet ösze lehetne állítani akkor be kerülhetne FAQ-ba is és nagy segítség lehetne a kezdõknek. Tudom, hogy mindenkinek más és más van, és különbözõek az ízlések de, annyi mindent kiadtak és sok az átfedés, hogy egy kezdõ belezavarodik. Mégis ez a mi hazánk és ti akik több éve ûzitek és értetek is hozzá, össze tudnátok állítani egy tökéletes configot. Én nem az usába szeretnék elõszõr boingal repülni, hanem a kis hazánk minden szegletét bejárni, felkutatni, elõször is gyönyörködni. Ha egy ilyen felsorolás a FAQ-ba lenne, akkor sok hasonló buta kérdésektõl megszabadulnátok. Természetesen megvettem az FSX-et is de a gépemen jelenleg a 2004 fut jól és ezt szeretném gyakorlásra, tanulásra használni. Elõre is köszi.
TERRAIN_DEFAULT_RADIUS=4.000000
TERRAIN_EXTENDED_RADIUS=0.000000
TERRAIN_EXTENDED_LEVELS=0.000000
ez igencsak gyors, de próbáld meg ezt is ha gondolod és nézd meg a különbséget:
TERRAIN_DEFAULT_RADIUS=4.000000
TERRAIN_EXTENDED_RADIUS=4.000000
TERRAIN_EXTENDED_LEVELS=4.000000
Az FPS-t ne limitáld, mert gyorsabban számol ha unlimited-en van. Ha limitálni szeretnéd és folyamatosabb futást (ugrálás vagy angolul stutterek megszûntetése forduláskor az új objektumok betöltése miatt), akkor az FPS limiter progit használd.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nem értek hozzá, hallgatok rád, átírom :-)
nálad valami gubanc lesz..
Mondjuk még az is érdekelne hogy azt hogyan tudnám orvosolni hogy a reptéren ne legyen minden kapunál gép?
Engem mindig félredob a kezdésnél és SLEW módban szoktam rendes helyre tenni a gépet az indulás elõtt. Viszont úgy elég nehéz ahogy most fordult elõ, hogy teltház van. Most tapasztaltam ilyet elõször, miután feltettem a SKAI-t.