MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nem Cirrus, elsõsorban cumulusknál jön elõ, legalábbis ott a legfeltûnõbb. A legtávolabbi sorban néhány példány szó szerint villog (attól függûen hogy merre áll a kamera). Földrõl látszik a legjobban.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
másnak a screenshotjaiban is láttam már...
ritkán észrevenni, de sajnos jellemzõ
3d: 100%
Bár igaz, hogy csak nézem, de nem látom.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Amugy hetvegen eleg sokat reppentem es probalgattam ezt azt, azert FS9 se akkor a legszebb es leggyorsabb amikor minden fullon van, sot
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
és ahogy Hypo mester írta: rex-ben 30nm minimum vis, es 120nm ig weather update, fs9 ben 3dcloud 80% es a masik csuszka highon (max alatt 1-el)
nekem így nagyon jól fut, bár nem volt lehetõségem minden körülményt megvizsgálni eddig
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
amugy probald ki en levettem 512 re a felhoket, na latvanyban semmivel nem lett csunyabb viszont suhan😊
mondjuk a HD-tol igy is parasztvakulast kapok😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Akkor örülök hogy megoldódott a dolog, várjuk a további fejleményeket! 😉
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az eredeti modellben valóban tükröztem a 2 oldalt, ez volt a gond. Sajna azt nem tudom mi az az xform, de rákeresek neten. Viszont teljesen újragyártottam egy darab kocekából. <#wink>#wink>
Végülis kiderült hogy tükrözési hiba volt vagy xform? Vagy csak simán újragyártottad az egészet egy objektbõl? :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Hát a REX-el meg el kell játszani egy keveset hogy szép legyen, de már alakul 😊
ha külön külön vizsgálod meg akkor nem nagy szám, viszont egyben nekem eddig ez adta meg a legkellemesebb (élethûbb) atmoszférát
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Hát srácok engem nem gyõzött meg az FS9-es REX. Még a felhõk csak-csak, de a víz az fura.
Tudom, nem sok mindent lehet kezdeni az FS9 korlátaival, vízkezelésével.
Igazság szerint nem is várhattunk FSX szintû vizet.
Nem hiszem, hogy összeomlana az fs a REX-tõl, ha mégis, akkor lassan majd rájössz, hogy nem kell egyszerre mindent feltenni... :-D Nálam is csak azért szarozott, mert bejelöltem a dxt3 felhõt, csak azt valamilyen oknál fogva nem bírja az fsem.
A REX-nél lehet úgy konfigurálni hogy csak bizonyos dolgokat telepít? pl víz megmarad az amit eddig használtam?
Az a" fosbarna" óceán kicsit elbizonytalanított hogy telepítsem-e.