MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Basszus, még igy is csomót nézek, hogy a távolban miért nincs felhõ nyomokban sem o.0 Valami layert kitalálhattak volna.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
cloud draw 64 km nel ne legyen nagyon tobb

Falconer
FSben lévõ, REX még nincs fent, max hétvégén lesz rá idõm.

Nem Cirrus, elsõsorban cumulusknál jön elõ, legalábbis ott a legfeltûnõbb. A legtávolabbi sorban néhány példány szó szerint villog (attól függûen hogy merre áll a kamera). Földrõl látszik a legjobban.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

polluxware
ha a távolban levõ eltünõ/feltünõ cirrusokra gondolsz (mintha levágnák) az sajnos engine related sztem..
másnak a screenshotjaiban is láttam már...

ritkán észrevenni, de sajnos jellemzõ

Hypo
ez fs ben vagy REx ben levo beallitas? ha FS ben akkor az soook,

Falconer
sight, cloud draw: 128km
3d: 100%

Hypo
settings/weather mik a beallitasok?

Falconer
Az nem tudjátok miért van, hogy a legtávolabbi felhõk egy csomó helyen villognak? Nem a REX van még fent, de FEvel Zinertekkel meg egy csomó mindennel csinálta. :/ Gyakran elég zavaró tud lenni.

Falconer
Hát az már sunk cost.

Hát a te rendszereddel ez nem is csoda, ahogy nézem.....
Bár igaz, hogy csak nézem, de nem látom.

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

Hypo
😊)) jovan mar kell egy kis "reggeli" fanyar😊))

gondolom értetted mire gondoltam, te Alaskai gyerök😊
Hypo
jaja igy a tuti😊) bar rex manualban azt irjak cloud coverage-t 100 ra kene de az is ilyen misztikus dolog, en 3d cloud 80 es a masik highon ugyan az a latvany mint a fullon csak nem akad mivel nem basz meg ra egy jo par layert.

Amugy hetvegen eleg sokat reppentem es probalgattam ezt azt, azert FS9 se akkor a legszebb es leggyorsabb amikor minden fullon van, sot

Hypo
Gyorsabb mint az FE LOL😊)) miert az lassu felhoket hasznal? azert ennyire ne misztifikaljuk tul a dolgokat😊

Grrrr....most ne üssön meg a guta! A múlthéten megvettem a Carenado Mooney-t 22.95-ért, és most már 18.95-be kerül! A francba! :-(

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

az én vasam sokkal gyengébb amd x2 5400+ 2 giga memo, 4850 kari 1680*1050-ben nyomom
és ahogy Hypo mester írta: rex-ben 30nm minimum vis, es 120nm ig weather update, fs9 ben 3dcloud 80% es a masik csuszka highon (max alatt 1-el)
nekem így nagyon jól fut, bár nem volt lehetõségem minden körülményt megvizsgálni eddig
w77d
mondjuk az is lényeges, hogy milyen felbontáson játszol. Én 1920x1200-on...

w77d
nekem meg 4870X2-vel szar az egész...

érdekes nekem 4850-em van és 1024-es felhõkkel tök simán megy minden, gyorsabb mint az fe, a beállítások default-on vannak, gondolok itt visibility-re
w77d
és tényleg nincs minõségromlás?

Bizony ám! :-) Mióta levettem a felhõket 512-re, azóta semmi akadozás, 30 alá nem esik az FPS. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hypo
jaja😊)

[HUN]FaTaL
512es felhõket használj, nem látom csúnyábbnak viszont gyors.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
Hat ATI 4-es szeria sose szerette, bar gondolom driver miatt.

amugy probald ki en levettem 512 re a felhoket, na latvanyban semmivel nem lett csunyabb viszont suhan😊

mondjuk a HD-tol igy is parasztvakulast kapok😊

w77d
nna kb sikerült beállítgatnom szépen a REX-et... viszot az én gépemnek mindig is a felhõk voltak a gyenge pontja, most sincs ez másként.... szépek és gyönyörûek a felhõk, csak eszeveszett FPS vesztéssel járnak...

Hypo
theme creation/ inland waters es valassz

[HUN]FaTaL
Nekem asszem nem barna. Milyen napszakban nézed? Nappal? Majd lefotózom hogy van belõve és hogy milyen a víz.

w77d
a REX-ben az inland watert hogy állítottátok be hogy ne legyen barnára telefosva a víz???

eyecandy
THX!

[HUN]FaTaL
Nem tárol semmit én is ki szoktam üríteni néha.

w77d
Srácok a az ideiglenes fájlok (Temp mappa) mappájában az fs tárol valamit??? A C meghajtómon, ahol a win van kritikusan kevés a hely, de nincs rajta más csak a win, meg a fájlkezelõ szerint egy rahedli ideiglenes fájl, amik a kezelõ szerint törölhetõek...

Clidey
De megkaptam, csak ide hamarabb írtam. 😊
Akkor örülök hogy megoldódott a dolog, várjuk a további fejleményeket! 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
Privátot nem kaptad meg ezek szerint. <#confused>
Az eredeti modellben valóban tükröztem a 2 oldalt, ez volt a gond. Sajna azt nem tudom mi az az xform, de rákeresek neten. Viszont teljesen újragyártottam egy darab kocekából. <#wink>
Clidey
Jólfest! ;-)
Végülis kiderült hogy tükrözési hiba volt vagy xform? Vagy csak simán újragyártottad az egészet egy objektbõl? :-)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

igen mûködik...

Hát a REX-el meg el kell játszani egy keveset hogy szép legyen, de már alakul 😊
már megy hálaégnek thx
eddig REX-et konfiguráltam, majd most ránézek az AS-re, majd jelzem mit tapasztaltam
L Viper
Nagyon tetszik <#eljen>
L Viper
Gondolom majd alakul, ha ki lesz tapasztalva.
A vízzel nagyon el tudok én is bíbelõdni.
a felhõk és az ég nagyon jó szvsz, a víz tényleg fura, de lehet vele játszani, hogy jobb legyen.
ha külön külön vizsgálod meg akkor nem nagy szám, viszont egyben nekem eddig ez adta meg a legkellemesebb (élethûbb) atmoszférát
CptSAB
Néhány pikcsör a munkálatokról..

alert
Ha a beállításokban mindent a max-ra állítasz 😊 hogy jól fut-e vagy jól jelenik-e meg, az meg a gépedtõl függ.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

L Viper
Kösz a képeket azoktól, akik "REX-eznek".
Hát srácok engem nem gyõzött meg az FS9-es REX. Még a felhõk csak-csak, de a víz az fura.
Tudom, nem sok mindent lehet kezdeni az FS9 korlátaival, vízkezelésével.
Igazság szerint nem is várhattunk FSX szintû vizet.
nálam azt írja, hogy download failed or cancelled
s ha kipróbálod most akkor is tölt? megy a weboldal is nálad?
exTrem
Akkor majd szelektálok a dolgokból, hogy mi kell 😊

Papirzacsi
Lehet persze. A barnaságon lehet állítani amúgy, mert van egy ilyen kis színkeverõ dolog a rexben, de engem nem gyõzött meg a kikevert eredmény. Ráadásul mikor zöldre kevertem, akkor is valamiért barna volt.:-) Visszabekápoltam a korábbi vizemet és bejelöltem, hogy az inland watert ne cserélje, így már tök fasza, FE és REX víz keveréke lett az eredmény.:-)

Papirzacsi
Hogy érdemes e? Hát ezt neked kell eldöntened. Nagyon csúnyán és nagyon jól is ki tud nézni...
Nem hiszem, hogy összeomlana az fs a REX-tõl, ha mégis, akkor lassan majd rájössz, hogy nem kell egyszerre mindent feltenni... :-D Nálam is csak azért szarozott, mert bejelöltem a dxt3 felhõt, csak azt valamilyen oknál fogva nem bírja az fsem.

én nemrég szálltam le lhbp-n aktive sky ment, semmi hiba nem volt töltött rendesen

A REX-nél lehet úgy konfigurálni hogy csak bizonyos dolgokat telepít? pl víz megmarad az amit eddig használtam?
Az a" fosbarna" óceán kicsit elbizonytalanított hogy telepítsem-e.