MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
http://goo.gl/gd6Zi5
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Tegyuk fel Budaorsrol akarsz egy repulest mondjuk lhsm re. ICAOS terkepen kimered az iranyt a tavolsagot, lehetoleg ne direct to legyen iktass be egy ket way pontot, aztan oszd fel 5 perces szakaszokra es a gep sebessegebol es a tavolagbol nagyjabol tudod mikor epp hol kene jarnod szoval azert igy is eltalasz a repterre, de ha olyan a scenery pl austria pro vagy germany ahol van kulon landmarks scenery na ott azert mar szepen felismered a tornyokat stb es megkonyiti a navigaciot.
En alaskaba szoktam igy sokat repulgetni skyvector.com rol kinyomtattam szinesbe az osszes sectional chartot es azok alapjan repulgetek, eddig meg mindig eltalaltam a repterre😊
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Azért ez felvet egy kérdést, mégpedig ha maga az FS képes ilyesmire akkor a default gépeknek miért nem csinálták meg ilyenre alapból?
Autopilotnal landolasnal a roll 30 fok 25 talan kenyelmesebb lenne de ettol eltekintve nem rossz a kicsike. Captainsimes😊
Ha tudod adjal neki egy eselyt probald ki, szerintem jo kis cucc.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A CS757-et meg ha jól látom leértékelték 60EUR-ról 10EUR-ra <#merges2>#merges2> ami nemsemmi discount... <#vigyor>#vigyor>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
PC12 egy kezdo GA val repulgeto embernek IFR re szerintem nagyon jo, amugy eletben az a gep csodas.
Cheyenne gyonyoru tudjuk, bar az mar kicsit tobb odafigyelest igenyel uzemeltetesi szinten.
A b200 lehet hogy nem annyira csili vili belul bar 2 d ben szerintem szeeep. A kulso meg csodas.
De rendszerek tekinteteben eleg profi szimulacio. Szinte minden lemodellezve, a gep reagalasa is nagyon hasonlo az eredeti gephez.
szoval aki ismerkedik ezekkel azoknak elso lepcsoben pc12 kicsi glass cockpit feeling,
aztan ha mar minden megy akkor johet a cheyenne es ha mar tetszik a multi engine akkor utana johet b200. Hidd el ha a rendszereket nezed es elvonatkoztatsz a csili panelektol bar izles kerdese akkor egy eleg komplex szimulaciot kapsz a penzedert. Ami jol fut nincsnek bugok. En hetente legalabb 4 orat repkedek vele es jooo cheyenne a masodik kedvenc nalam multi enginebe.
szépnek szép, csak olyan szürke és unalmas a belseje
cheyenne-ben az tetszik hogy egyszerre tökéj vc és 2d paneles repkedésre is, nagyon szép még ma is kívül belül.. a rendszerek pedig pont annyira komplexek hogy ha megtanulja az ember kezelni, akkor egy rövidebb pihentetõ útvonal esetén sem bonyis kapkodós a kezelése.
garmin 530WAAs-al meg egyenesen tökéletes reptetni😊 ugyan 07/11es az AIRAC így, de még így is bõven passzol a legtöbb chart-hoz.
B200-at meg annó kihagytam😊 felgyüjtöttem egy csomó gépet, de mire oda jutottam hogy reppenjek vele addigra a gép külseje textúrái már nem tetszettek..
mégvalmi
DA cheyenne, DA Do-27 FSX alatt sztem felejtõs.. mivel portoltak az fs9es modellek, így sokkal lassabbak mint mondjuk az A2A gépek amik kinézetre azért jobbak már.....
Viszont messze nem annyira bugos,😊
Kezzel viszont "jol" vezetheto az bejonne neked, bar eleg finnyas vagy az FD-re😊) Nekem is a legnagyobb gondom a tipusal van akikkel en repulok Malev Alaskan Airlines hat nehez fellelni egy ilyet😊))
Mondjuk az Airsimmer basic ot siman hozza sot, abbol mar az advancedet szivessen kiprobalnam.
Egyebkent messze nem CLS kategoria sot en a CaptainSim ele raknam, itt par apro dolgot meg ha beleraktak volna akkor majdnem minden szeletet lefedik az FS tarsadalomnak.
Egy csomo gomb csak disz, fuel kapcsolok cross feed..stb bar egy csomo embert pl tok nem erdekel a hydraulika dolgok vagy a failures, szovel ez skippelheto.
Az overhead panelen igy is a lenyeges rendszerek mukodnek: (packs, IRS switches all lighting switches, APU, Yaw Dampers, Engine starters)
Pl kezdo nagygepesnek en CSAK AJANLANI TUDOM
Kulso modell nagyon szep, VC szep bar kepeken szebb es hat azok a franya kapcsolok amik nem kuxenek. A HAngok brilians, FMC nem tud mindent de celnak megfelel.
Szoval komplexitas ami NEM MINDENKINEK fontos ugyan annyira szoval abban talan igy tudnam szemleltetni.
Maddog es MD-11 a nagyon reszletes, default gepek a vicc kategoria ez azert kozelit inkabb a komplex fele. De mondom megegyszer abszolut repulheto szep jo hangok minden ami kelhet szoval en ajanlani tudom mindenkinek.
Germany - aerosoft.com
England- Scotland - http://www.vfraddons.co.uk/ itt erdemes korulnezni. illetve http://www.uk2000scenery.com/main/order.htm
Ausztriara ott a flylogic fele austria professonal
Ingyenesben is van sok apro scenery javaslom avsim.com filelibray at bongeszni.
- Aki megelegszik hogy par kapcsolot felnyom a gep beindul, felszall autopilot be leszall annak SEMMI BAJA nem lesz a geppel.
- VC jo, kulso model szep, hangok jok
AKI PMDG 737 Airiane 737 LevelD767 Maddog fele gepekkel szeret repulni annak ez tul BASIC verzio
Kb az AIRSIMMER Airbusahoz sorolnam bar az szerintem szebb, de ugye az is egy kicsit tud csak tobbet mint egy default fep😊 pl a PSS fele bugos airbus szeria amely anno a kedvencem volt mikor kijott szoval az azert veri az airsimmert rendessen rendszerek teren.DE nemsokara jon abbol is az advanced.
Szoval akik konnyed repulesre vagynak egy nagyvason amelyik szep azoknak jo lehet. Erdekes hogy a 757 767 es szeriakra hogy raalltak, sot LEVELD es dilgozik valami uj dolgon a temaban.
Aki viszont megszeretne lepni magat karacsonyra es scenery erdekli annak NAGYON ajanlom meg mindig pedig nem most jott ki
FSADDOn TONGASS X
Aki nagyvasat szeretne annak SKYSIM DC9 csudi jo😊)
Akit a kisgepek erdekelnek es meg nincs Cheyenne-je vagy PC12 je vagy b200 a az surgossen potolja ajandek formajaban😊
a jovo meg majd meglassuk : 737NGX, Airbusos jo par kiadotol. Es ne felejtsuk el orosz kollegainkat mert ott aztan eleg komoly gepek keszulnek.
Van egy jó hírem.. vagy mittudomén. Hétvégén kap egy patch-et a Kapos VFR. Régóta igértem, hogy a ratyi éjszakai textúrákat orvosolni fogom, namáne most addig mókoltam az FSET-vel, amíg végül találtam egy olyan megoldást, hogy nincs fals világítás.. igaz nem is kell majd keresni a textúrán sárga világító foltokat. Amik persze a legtöbb esetben erdõk és mezõk voltak. Én sem voltam bátor éjszaka, vagy hajnalban ill. alkonyatkor a saját scenerym fölé repülni, egyszerüen annyira ratyi volt az összkép.
A patch csak az új textúrákat fogja tartalmazni.
Mindenesetre kiváncsian várom az elsõ reakciókat a géprõl nem akarok elhamarkodottan cselekedni, elég volt az érbásznál 😊
Félreértés ne essék, abszolút nem bántam meg hogy beruháztam rá, de sajnos egyelõre még sok benne a bug - ráadásul elég alapvetõek. De ha igaz a mendemonda akkor karácsonyig bugmentessé teszik, vagy legalábbis a minimálisra redukálják azokat...hát...I hope the best. 😊
ki akar egyáltalán 757el reppenni? cs 757 bõven jó... leszámítva a bugokat😊
pmdg helyett jó lett volna