MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Van valami esetleg valami fontos tudni való vele kapcsolatban?
Esetleg láttatok már ilyet FS9 hez!
Gyorsan be kell "tanulnom" a paripát...😄
Jó lenne nem beégni!😉
@hont: igen, a 22 vált be. Valahol olvastam egy beállítást, kipróbáltam és nagyon bejött.
Viszont továbbra is érdekelne, hogy nálatok mitõl olyan szép éles a táj messze is.
Másik pedig: Yak-40. Két dolog.
Egyik, hogy olyan furcsa az elsõ kereke, mintha kicsit belelógna a betonba.
Másik pedig, hogy angol manual létezik hozzá? Nem találtam.
Ja, és egy vidi, tegnap gyakoroltam, iskolaköröztem a 124-essel, mert. Egész jól megy a leszállás, csak marha hülye volt a szél. 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Frankok lettek!
Igazi mûvészet ezekkel a régi vasakkal leszállni!
Egyébként figyeltem, Nálad is a 22FPS vált be...?!
Én is repkedtem kicsit, Lengyelországban túráztam, ha már ilyen nagyon szép repterek vannak hozzá, mintegy folytatva az Il-18-al való érkezésemet (a 0. túrát. <#hamm>#hamm>) Krakkón (EPKK) át Varsóba (EPWA). A varsói Góraszka (EPGO) reptérrõl indulva Lodz (EPLL) városa felé vettem az irányt. Onnan Poznan-ba (EPPO) repültem, majd Bydgoszcz-n (EPBY) át megérkeztem az elsõ túrám végállomásába, GDANSK-ba (EPGD). Igazi retró gépekkel repültem, külön kiemelném a Tu-124-est két dolog miatt is.
Elsõ, hogy igazi old school sugárhajtású gép, nem egyszerû. A hajtómûve, mint a csiga, baromi lassan pörög fel és le, igazi mûvészet sebességet tartani vele, fõleg approach-on izgalmas, és nincsen benne még VOR navi. 😊 Élmény vele repülni.
Másik, hogy nincsen benne VC. Eddig VC nélkül nem repültem, mert nem találtam túl élvezetesnek, de ezzel a géppel mégis sikerült megszeretnem. Most már akár jöhet a Tu-134-es is. 😊)) Ne kérdezzétek, hogy miért pont ezzel a géppel sikerült megszeretnem, talán, mert e szuper 2D kidolgozás némileg feledteti a VC hiányát, de nagyon jó volt. Hiányzik a VC, fõleg leszállásnál, nem olyan a kilátás, de ilyen minõségû gép mellett elnézem. 😄DD
Most már kíváncsi vagy a 134-esre is. 😊
Ja, és az Ancsával végig olyan dobálós szélben repültem, hogy egyfolytában gépészkedni kellett vele, nem lehetett kitrimmelni, folyton dobált. Fárasztó volt. 😊
És akkor a képek: (jó sok 😄)
EPGO-EPLL-EPPO-EPBY-EPGD
...és a leszállások: 😊
EPLL Li-2:
EPPO Il-14:
EPBY An-2:
EPGD Tu-124:
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Nem volt ez egy hétköznapi reptér...😊
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Maga a program fizetõs cucc, bár már nem igazán mai gyerek. A Kalózöbölben kikötve esetleg még megtalálható, ha érted mire gondolok... 😉
Aki nem használ headtracking eszközt, annak kifejezetten fílinges.
Vannak még extramókás lehetõségei is, pl. VC nézetbõl approach közben kikattintva a szélvédõn a tájba a kattintás helyére teszi a nézõpontot, és így elég príma fejünkfelettátrepülõsleszállós nézeteket lehet kicsiholni az FS-bõl.
Mondjuk már elég régen nem használom - a Trackir tényleg többet ér 😊 - úgyhogy lépésrõl-lépésre leírást nem tudok adni, de neten van tutorial hozzá.
Az acfix csak kiírtja azokat a sorokat az panel.cfg-bõl, amik blokkolják az AC mûködését.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Még 2011 elején az Ádámtól (Fatal) kaptam egy iFLYacfix101 elnevezésre hallgató fájlt, de nem tudtam használni...😞
Ettõl függetlenül gépben mászkálásra teljesen jó.
Ezt az AktívCamerás dolgot kicsit körbe járhatnánk...
A mozgás postprocess szerintem, 2D-s ablakot FS-en belül nem lehet így mozgatni.
Az ablakos nézet meg egyszerûen Active Camera szolgáltatás, (asszem internal pilot view) ha a repülõgép 3D modellje teljesen kidolgozott (pl. PMDG B-1900C) akkor simán hátra lehet "gyalogolni" az utastérbe, kamera nézõpontot beállítani, mintha ott ülnél, és akár Trackir-rel onnét nézelõdni.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Esetleg aki otthon érzi magát az iFLY forumon, nem nézne utána annak a textura csomagnak?
A videoiban fizetõsként jelöli meg, de egyenlõre nem találtam meg, hogy hol!
David Gilmour az egyik nagy kedvencem! Nagyon sokat hallgatom nap mint nap. Már a törzs utasok is szoktak szólni, hogy esetleg nem lehetne valami mást...???
😄
Sajnos a Joutube teljesen össze vágja minõségileg! Nálam egész máshogy néz ki! FPS terén atomstabil 21-22 között van, bár az oldal ablakon, ha a szemem sarkából figyelek, akkor látható még egy kis laggolás így is.De van ennél nagyobb baj is!Pl itt a fények körül olyan mintha 640x480 ba lenne.Az eredetin átmenet "el" halványodnak ahogy távolodunk, itt meg 4-5 egyre halványuló karika van és kész!
Azon gondolkodtam, hogy azt a textura csomagot esetleg el lehetne kérni valakitõl, amit a "edetroid" használ a youtubra feltett videóin!
Gondolok itt az iFLY belsõ fotó textúráira! Nekem az "A" oszlop ill a szélvédõ és környéke nagyon bejön azokon a videókon!
(Aztán lehet megint csak a határainkat feszegetjük, ahelyett hogy REPÜLNÉNK!!!😄 )
Csak JÓTANÁCSKÉNt mondtam!!!!! Mondjuk ezeknél a videoknál én elvagyok zene nélkül is az ATC és a zajok bõven elég😊)
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Hont köszi a tippet, kicseréltem, de sajnos minden ugyan úgy maradt !<#rinya>#rinya>
Kellemes napot kívánok !<#integet2>#integet2>
720p siman megoldhato 1280x720 mp4 H.264 codec ( Profile: Main 3:1, square pixels) ezek az encoding beallitas hozza és igy kapsz jo minosegu mp4 et.
Ha kicsit tobbet szeretnel vele szorakozni akkor meg frapsben fele fpst allits be es video editaloval fel tudod normalisra gyorsitani - csak a hangokkal kell egy kkcsit tokolni ha akarsz bele belso hangokat is nem csak zenet.
Gondoltam kipróbálom, de képtelen vagyok beállítani...
Pl FS-ben nincs élsimítás egyáltalán...
Aztán villog a kép néha, fõleg mikor az FS fõmenüjében választom ki a dolgokat...
<#confused>#confused>
Felveszed FRAPS-el. Aztán MovieMaker-l rakod fel a youtubra!
Az 1 perces fullHD vidi 86 mega!
Nálam max mikor lejátszom!
Most megnéztem, egy 1 perces HD vidi kb 86MB!
Kicsit nagy volt a forgalom LFPG-n! Nem sikerült betolakodnom...😄😄😄
Meg ez a két reptér, meg a VFR környezete szuper, a Drzewiecki design féle, nagyon tetszik. Fõleg a krakkói reptér. Az EPWA egy kicsit egyszerûbb freeware, de a környezet, a WARSAW CITY nagyon szuper.