MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
FsFdtControl/VATSIM/Enable VATSIM Voice on computer/Microphone=USB Mic., Speakers=a Hangkártya kimenet.
Persze a headseted USB-s legyen, mert a jack-ba a hangfalakat kell dugnod.
Mondjuk az elsõ negatív élmény inkább a flytampa midwayhez és az AES-hez köthetõ. Ugyanis pushback közben összetört a gép. :-O Második pushbacknél, tök más kapuról is összetört volna, ha nem kapcsolom ki a törést. Szuksz!
A gép éjszakai világítása valami förtelem. A külsõ csak akkor van, ha a leszállófényszóró is fel van kapcsolva. De akkor még az is látszik, aminek nem kéne, lásd elsõ kép. :-D A panelvilágítás valami vicc, VC-ben gyakorlatilag semmi olyat nem lehetett elõcsalni, amitõl látni is lehetett volna.
A textúratöltés továbbra is vicc. Ha átkapcsolok VC-be, akkor kezdõdik a hosszú töltögetés, viszont ha azonnal visszakapcsolok 2d-re, majd azonnal vissza VC-be, akkor minden okés, nem tölt semmit. FURA! Szóval nagyon úgy fest, ránézésre jó a gép, de a szinvonal maradt a megszokott, kár érte. :-(
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
hiába szajkózzák,hogy fizetõs.
Nem tudom találkozott-e már valaki ezzel a játékban. Számomra nagyon örömteli volt a sarki fény jelenléte...
Leszálláshoz készülõdve észrevettem hogy a pályán van valaki.
Gondoltam messzebb van addigra kimegy a futóról és lesz helyem bõven. Közelebb érve láttam hogy a fele sem tréfa, de mivel kis 320-as gondoltam erõsebb kutya b*szik.😄 ATC teljesen süket volt egészen amíg 30-ra nem voltam a pályától akkor megadta hogy go around, de ekkorra az Airbus már lement a pályáról és nem lett koccanás a dologból. Elég meleg volt de sima lett 😊
A problémám az, hogy ha az FMCben beírok egy pontot a légifolyóson, akkor "not a databasic"-t írja ki!
Ennek a letöltési frissítését küldted el?
A simulátor adatbázisát (sid és stars) szeretném frissíteni. Régebben nem volt fizetõs 😞
Berakna valaki egy linket, hogy a legfrissebb sid/stars-okat hol lehet letölteni az FMC-hez? Köszi
Ez a sima default b737 hez valo, de azota kijott a pmdg hez valo is.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Szõke felhívja a lakótelepi szõke barátnõjét.
Sziaa !nálatok sincs meleg víz?
Deee! Nálunk van, csak hideg.
Olyan nincs hogy van GPS csak sötét.
A gauges könyvtárban keresd hogy van e olyan hogy fs9GPS.cab és fs9Garmin.cab.
Ha nincs akkor a telepítõ lemezeken keresd meg és másold be, ha van akkor próbáld meg felülírni.
De az is lehet (mivel azt nem írtad hogy ez a hiba az összes default gépnél fenn áll e) hogy az adott gép panel cfg.-je ment világgá.Ha pedig valami free csoda ami szenved, az is lehet hogy a GPS egyszerûen lemaradt a készítés során.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
+ Radar Control
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Azt szeretném kérdezni, hogy meg lehet-e valahogy azt oldani, hogy VATSIM-en az FS zajai a normál hangszórón, a rádiózás pedig a fejhallgatón jöjjenek?
Elõre köszi a válaszokat.
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Ha jól hallom, másodpilóta is van + személyzet, stb.!
Megadná valaki, honnan tölthetõ le? Köszi
Sehol nem találok 😞
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nem tudná valaki elküldeni privibe, vagy letöltõ oldalon a Kapos VFR-t. Hiába próbálom letölteni mindig más és más nagyságnál dob ki. Pl: 38,8 M 76,9 M 52,4m stb. Elóre is köszi.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)