MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Urak, használ itt valaki KapitánySzimuláció B757-est?
Ha igen, és van neki egy olyan panel.cfg-je aminél normálisan mûxenek a nézõpont-funkcióbillentyûk (NumPad) és nem olyan elbaszott módon mint a gyári, akkor legyen szíves ossza meg velem valamilyen úton-módon! Köszi elõreis! <#integet2>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Azt ki lehet tolni? Na ha valaki megválaszolja akkor azt megköszönöm. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

polluxware
tudom volt már róla szó, de mivel is lehet "kitolni a határát" az élesen megjelenített terep textúráknak?

valmint az fps_limiter-t van értelme érdemben fs9-el használni?

Falconer
Hu ezt én sem tudom, hogy a f@szkalap programozók miért nem tudták rendesen megcsinálni, az összes feelthere ilyen... <#falbav> Egyébként tényleg jó gép.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Papirzacsi
A VC-je nekem is tetszik amúgy, ezért is kaptam kedvet foglalkozni vele. Bár kicsit fura, hogy oldalra kinézve rossz a kilátás, mert az oldalablak mögött van a fejed.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

mondjuk ez tényleg csúnyácska, de v.miért én imádom ezt a gépet, talán ennek a vc-jében érzem magam legjobben egy cockpitben, nagyon életszagú számomra, de hát kinek a pap....
Papirzacsi
Az egy fontos hozzávalója az fsezésnek, ezzel elkerülheted, hogy egy percre is unalmas legyen. :-D

ne repûjj! csajozzzá! döngesd meg a sztyuárdeszt vagy miaz! XD
am jó gép! fizetõs vagy szabadon tölthetõ?? nekem csak a Ferihegy eredeti XD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Papirzacsi
Itt egy kis videó arróm amirõl beszéltem. Sötétben valóban elfogadható a VC "világítása". Viszont hajnalban... Jobb kiegeknél ez a jelenség nem jelentkezik ilyen gagyin.

zsoltfireman
Most már van!

Hypo
huha itt mas gondok vannak. kene a geped configja fs ben a beallitasaid

Hypo
az se segitett neki mar priviben minden otletet leadtam REINSTALL lesz neki😞

[HUN]FaTaL
thx, de ez reinstall 😞

amit próbáltam: újragenerált fs9.cfg, kiszedtem az összes gépet csak a default cessna maradt, összes modult csak az alapok maradtak és akkor is.

Sajnos ott sem találtam megoldást, csak hasonló problémát. Megpróbálok belinkelni egy képet, hogy lássátok is:
Papirzacsi
Hát lehet nem az, de én is tapasztaltam már korábban, mikor MD11-es repülés volt defaultra beálíltva, hogy fs indításnál, mikor töltötte be az AIRAC-ot, akkor elkékhalálozott a windóz.

Fatal: az fs9.cfg-ben keresd meg azt a sort ami így kezdõdik:
SITUATION=.... pontok helyén a mentett repülés elérési útja. Töröld ki az elérési utat és elvileg a default flighttal fog indulni az fs9.

Hypo
az nem vag ki text fileok ritkan okoznak ctd-t😊

[HUN]FaTaL
Az AIRACot már újratelepítettem hátha megsérült, de nem segített.

[HUN]FaTaL
Help me SOS!

Egyik napról a másikra nem indul a játék. Betölt, eljut a menüig, majd amikor töltené be a PMDG Airacot, mert az van beállítva default flightnak rögtön kilép. Mit lehetne evvel kezdeni? Nagyon nincs kedvem újrarakni az egészet.

Hypo
magyar ip rol van a gond

CptSAB
Ezt már linkelted <#hehe>.. de mindegy, nem küldök IP címet, meg USER namét.. várok szép türelmesen, 1-2 nap és úgyis jó lesz.. ha meg nem, akkor emígyen jártam.
Hypo
Az oldalrol:
If You Hear Of Any SOH Member Who Gets A 403 Error Page When They Come Here, Have Them Email Me At [email protected] And Have Them Send Me Their IP Address & SOH User Name, I Can Fix it. Thank You ............. Ickie

CptSAB
nálam bazi nagy fehér semmi van a képernyõn helyette..
zsoltfireman
Ismeri valaki a Maddog féle MD-80-ast? Van VC-je?

Lehet én tudom rosszul de nem úgy szokták a négy vagy több hajtómüves gépeket indítani hogy felváltva hol eggyik hol másik oldalról indítanak eggyek és nem mindet eggyik majd mindet másik oldalról?

Hypo
attol meg johet😊)))) jovan na latom nem ertekelet😊

Clidey
Jah, a cache-bõl ... <#crazya>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
muxik mondom

CptSAB
Vazz.. szombaton regeltem be, mert találtam az IL-14-hez ungarische pajintot.. <#boxer><#guluszem1>
Hypo
javaslom keress ra van fent azt hiszem Air polar vargo filmecske abban ilyen herk-ekkel nyomjak jo kis cockpit videok ( rapidshare)

Hypo
😊) en is bevasaroltam ez volt az egyetlen ami fullosra megvettem onnan es a tobbi hez kepest merfoldekkel jobb

w77d
naná hogy jó, ezért vásároltam fel anno a captain sim-rõl az összes csomagot 😄

Hypo
<#eljen><#eljen> milyen jo is az a gep en mennek vele menetrendszeruen😊))

Hypo
Szerintem nem, mivel most is azt nezem😊)) valoszinu magyarorszagi ip rol nem elerheto, en UK ip rol nezem es muxik

Az oldalrol:
If You Hear Of Any SOH Member Who Gets A 403 Error Page When They Come Here, Have Them Email Me At [email protected] And Have Them Send Me Their IP Address & SOH User Name, I Can Fix it. Thank You ............. Ickie

zsoltfireman
Szerintem támadás érte õket,mint anno az AVSIM csapatát

leonforce
a szokasos LOWW-EGLL utvonal NEM menetrendszerinti jarattal.. <#vigyor1>

Seven-Four-Seven--Heavy

Hypo
😊)))))

[HUN]FaTaL
A szabályokat nem én találtam ki.

Clidey
Mester, értem én a viccet, csak nem szeretem!! <#ticking> <#nyes>

Clidey
Mostmár nekem sem jön be az oldal... 😞((( Mi történhetett vajon? Ideiglenes a leállása vagy végleges?

Hypo
neki meg cache bol bejon😊))))))))))))

w77d
én is megerõsítem, nekem sem tölti be..

zsoltfireman
Szai Clidey,

Sajnos a SOH oldal halott,már haverok is megerõstették! RIP +

leonforce
igazad van... <#eljen>
neha teljesen f@szsagokat csinal az ATC es kienged a kifutora gepeket mikor final-on van az ember gyereke es leszallasi engedelyt is kaptal mar..<#violent>
vagy szarakodik az AI gep a palyan..(van olyan h 180fokkal megfordul es eliddul a palyan visszafele,pedig volt lehajto elotte is nem egy.. <#falbav> )
en ilyenkor nyomok 1 idogyorsitast,egy pillanatra 8X -ra es minden AI eltunik a pics@ba...
tudom h ez nem okos,de f@szsag miatt nem fogok szivni(ha nem on-lany repulesrol van szo,mert az mas teszta..)

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
"vakmeroseg"..?!
az mi..? vmi pilota-zsargon..?<#vigyor2>

Seven-Four-Seven--Heavy

spyy55
...én is köszi mindenkinek! <...>
<#wink>

Chazz76
<#eljen>

Hypo
torlod az fs9.cfg et inditaskor general egyet alap beallitasokkal is jelentkezik?
Haonlo gond es valaszok itt

Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy az mitõl van, hogy ha 16km-nél alacsonyabb látótávolsággal repülök, a köd az nem köd, vagy pára, hanem egy masszív fehér fal, amibõl a repterek táblaszerûen bukkannak elõ, tehát semmi realitása nincs.Kicsit hülyén hagzik, de tényleg így van, ha ködben közelítek egy repteret, elõször egy nagy fekete téglalap tûnik elõ, aztán hátrébb húzódik a "köd" , vagyis a nagy fehér fal, és teljesen tisztán bukkan elõ a reptér. Szóval lényegtelen állítanom a látótávolságot, az eredmény ugyanez. Egyszer már sikerült ezt megoldani, az FS9.cfg-ben kellett valamit átírni, vagy beilleszteni, de sajnos elfelejtettem. Ha tudnátok erre valami megoldást, megköszönném
Hypo
i see😊)

Chazz76
Elismerem,te vagy ezen a fórumon a legsegítõkészebb,nekem is segítettél már párszor.Az illetõ megkérdezte,te normálisan válaszoltál,adtál neki támpontot,merre induljon.Erre a torrent fórum oszlopos tagja beírja neki,hogy FIZETÕS.Persze,hogy az,csak nehogy már a sz@r húzza le a budit,ettõl a képmutatástól durrant be az agyam.
Ez a ti topikotok,én tiszteletben tartom a szabályait.Részemrõl befejezve az OFF.