MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igen, és van neki egy olyan panel.cfg-je aminél normálisan mûxenek a nézõpont-funkcióbillentyûk (NumPad) és nem olyan elbaszott módon mint a gyári, akkor legyen szíves ossza meg velem valamilyen úton-módon! Köszi elõreis! <#integet2>#integet2>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
valmint az fps_limiter-t van értelme érdemben fs9-el használni?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
am jó gép! fizetõs vagy szabadon tölthetõ?? nekem csak a Ferihegy eredeti XD
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
amit próbáltam: újragenerált fs9.cfg, kiszedtem az összes gépet csak a default cessna maradt, összes modult csak az alapok maradtak és akkor is.
http://goo.gl/gd6Zi5
Fatal: az fs9.cfg-ben keresd meg azt a sort ami így kezdõdik:
SITUATION=.... pontok helyén a mentett repülés elérési útja. Töröld ki az elérési utat és elvileg a default flighttal fog indulni az fs9.
Egyik napról a másikra nem indul a játék. Betölt, eljut a menüig, majd amikor töltené be a PMDG Airacot, mert az van beállítva default flightnak rögtön kilép. Mit lehetne evvel kezdeni? Nagyon nincs kedvem újrarakni az egészet.
http://goo.gl/gd6Zi5
If You Hear Of Any SOH Member Who Gets A 403 Error Page When They Come Here, Have Them Email Me At [email protected] And Have Them Send Me Their IP Address & SOH User Name, I Can Fix it. Thank You ............. Ickie
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az oldalrol:
If You Hear Of Any SOH Member Who Gets A 403 Error Page When They Come Here, Have Them Email Me At [email protected] And Have Them Send Me Their IP Address & SOH User Name, I Can Fix it. Thank You ............. Ickie
Seven-Four-Seven--Heavy
neha teljesen f@szsagokat csinal az ATC es kienged a kifutora gepeket mikor final-on van az ember gyereke es leszallasi engedelyt is kaptal mar..<#violent>#violent>
vagy szarakodik az AI gep a palyan..(van olyan h 180fokkal megfordul es eliddul a palyan visszafele,pedig volt lehajto elotte is nem egy.. <#falbav>#falbav> )
en ilyenkor nyomok 1 idogyorsitast,egy pillanatra 8X -ra es minden AI eltunik a pics@ba...
tudom h ez nem okos,de f@szsag miatt nem fogok szivni(ha nem on-lany repulesrol van szo,mert az mas teszta..)
Seven-Four-Seven--Heavy
Haonlo gond es valaszok itt
Ez a ti topikotok,én tiszteletben tartom a szabályait.Részemrõl befejezve az OFF.