MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Bátorkodom én is rakni pár képet:

Clidey
Ezzel most vérig sértettél!!!!!!!!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Minek akarsz te keveréket állítani? Ez nem Cessna vazeg! 😄
Egyébként meg a beindítása: Fõkapcsoló BE, jobboldalt lenn a két ülés közti tömblerkapcsolók közül alsó sor AKKU GENERÁTOR INDITÁS REP.MÛSZEREK felkapcsolni. Kompresszort benyomni, légcsavar kisszög. Gyújtáskapcsoló 1+2, gázkar 1/3 állásba, és indítógombot megnyomni. 😊 Ha beindult, rádió be, fények igény szerint. 😊
Leállitás: Rádió, fények KI, leveszed a gyújtást és lekapcsolod a maradék kapcsolókat 😛

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Na, azt az idõt szorozd be tízzel és akkor kb. megkapod az ERJ textúratöltési idejét. :-) Külsõ nézetbõl átváltok VC-be és van, hogy 30 másodperc mire betölti a teljes VC-t. Ez regiment.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

w77d
akkor tõlem is mostani képek

Falconer
Én pl sosem repültem komolyabban olyan géppel ami egybõl betöltötte volna a textúrákat 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Papirzacsi
Ime újabb képek tõlem. Nem, ezúttal nem MD11!:-)
Elsõ utam az ERJ-vel. Egyelõre úgy tûnik nem leszünk túlságosan jó barátok a géppel. Akármit csinálok, nem képes a textúrákat azonnal betölteni, pedig a tetves 32 bites textúrákat átkonviztam dxt3-ba, de ez õt nem érdekli, akkor is lassan töltõdik be. A Feelthere baromsága, hogy beleprogramozták a bill. kiosztást a mûszerekbe, valami förtelem, ezzel teljesen megkutyulva az FS-t. De hogy az útról is írjak pár sort. Providence-Chicago Midway volt az út. Sajna a keleti part környékn igen erõs jetstream tevékenység van, így majdnem a teljes úton 120-140 csomós szembeszél volt. Elsõ út lévén, kicsit alulbecsültem a gép fogyasztását, így az erõs szembeszélnek köszönhetõen begurulás után már csak 160kg kerozin lötyögött a tankokban.:-) Ez már csak rövidke percekben kifejezhetõ idõre lett volna elég.:-D De a szerencse velem volt, meg a vakmerõség is persze.:-D

vzsolo
A képernyõ közepén alul.

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

Na ja, es az hol leledzik? Lehet, hogy en vagyok vaksi, de nem talalom.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

CptSAB
sluszkulccsal.. <#wow1><#nevetes1>
A Zlin 142-est hogy kell beindítani? Eddig még csak Ctrl+E-vel sikerült, mert nem találtam sehol indítás kapcsolót. És a mixture kar az melyik? Sehol nem látom, hogy mozogna bármi is a fülkében, amikor keveréket állítok.

w77d
gondolom valami fizetõs módszerrel lehet több is...

[HUN]FaTaL
YouTubeon jól látom hogy 10 perc a limit? Akkor hogy lehet hogy vannak fent hosszabb videók is?

http://goo.gl/gd6Zi5

CptSAB
Valaki kérdezte tõlem még pár hete, hogy a HA-SVE festése lesz-e másik modellre is. Válaszom: <#schmoll2>
CptSAB
Sajna az extra úgy fest nincs csúcsformában. HTML-bõl állandóan elõbb fejezte be a letöltést, mint valóban kellett volna.l FTP-én simán jön, de az ugye personal.. szerintem hamarosan megoldódik az extra problémája, és újra rendesen lehet tölteni.
zsoltfireman
Honnan lehet megszerezni?

Ezt

w77d
hehe pont most végeztem egy Zürich-Ferihegy vonallal 😄

zsoltfireman

[HUN]FaTaL
FS9 alá való, szerintem rosszul jött le, töltsd le újra. De mindjárt jön a készítõ és segít. 😊

Sziasztok!

Szerettem volna feltelepíteni a Kapos VFR 1.0.1B kiegészítõt és azt írja ki, hogy ez a fájl corrupt. Az oldalon nem láttam semmi korlátozást vagy figyelem felhívást. Lehet hogy FSX alá való. Vagy valahol meg kell venni? Tudtok segíteni?
L Viper
Jaja. Van egy - két kieg, elég érdekes bennük ez a tükrözõdés, fõleg ha zárt felhõzet felett repülsz :-/
Már volt szó róla,másold vissza a "Real Environment Xtreme FS2004\Themes\Backup\Initial_Backup\Texture" mappából az envmap fájlt.

w77d
a ground reflectiont vagy mit nem kellett volna bepipálni az elején... kivenni nem tudom hogy kell.

Shortstop
Ezt a tükrözõdést hogy tudom eltüntetni REX-ben a gép hasáról? Illetve az érdekelne hogy ez mennyire eszi az fps-t? Az a gondom vele hogy nem valós.

Illetve még az is érdekelne hogy az AI forgalom mennyire erõforrásigényes?

elõre is köszi

leonforce
qrva jooo... <#eljen>

Seven-Four-Seven--Heavy

[HUN]FaTaL
Nah ezt egyszer én is beszoptam, a megoldásra nem jöttem rá, fs reinstall lett a vége.

leonforce
jaa..
bizonyos tesztfazisban nincs benne a futo behuzas/kiengedes...

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
komoly.. <#wow1>
(mintha magamat latnam az elso repuleseim alatt..)

Seven-Four-Seven--Heavy

ez a bevett eljárás

g0a
erdekes hogy vegig kiengedett futokkal repul

A Harrier Panels modelje.

sziasztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni! Probálgadtam a gomb funkciokat az fs-ben,és nem tudom mit nyomtam el.Ha bekapcsolom a gps-t,akkor csak egy nagy feketeség van! Mivel lehet visszahozni hogy lássam hol járok? Elöre is köszke aki tud segiteni!
zsoltfireman
Wilco A400M

video

Papirzacsi
Nem tudom milyen modelt használsz, de ha kidolgozták, akkor a fejed mellett kell lennie mindkét oldalon egy-egy nívócsõnek.

Köszi. És üzemanyag szintet mutat valahol? :-)

Papirzacsi
Nyitva kell hagyni a csapot, különben se fékszárny, se fék nincs. Nincs oldalkormány trimm, taposni kell ezerrel.

Most néztem a PZL M-18 Dromedárt, ez is egész jó kis model; mondjuk a GPS kicsit furcsán hat benne. :-)

A Yak-12/PZL-101-nél a levegõ szelepet csak a motor indításhoz kell kinyitni? Utána el lehet zárni? A realitást maximumra véve a gép elég erõsen húz balra. IRL amúgy van a gépen oldalkormány trim?

zsoltfireman
Aserca

Nagyon köszönöm

Have a nice flight !
Ciao

<#wave>

w77d
azé me látványos XD

L Viper
[HUN]FaTaL

polluxware
minden eszköznek megvan a maga rendeltetése, és használatának módja😊

látványos, izgalmas

egyébként motor és sárkánygyilkolásnak tartom

ez kábé olyan mint az sok papa kedvence amelyik a vacsi új mociját üresben fülvérzésig tépíteti, avagy a gumit füstölgeti

méééér pojén a technika gyilkolászása???

w77d
hát köcc XXD

L Viper
Legfeljebb átdöccen rajta a gép.
Nem olyan nehéz az <#vigyor3>
w77d
az ok, hogy a géppl profin bánik, de ez a barom alá is ugrik a pörgõ gépnek a végén 😄

Hypo
Ez profi pilota, ez a show musor, nagyon be van minden lepes gyakorlova. Lattam mar eloben hasonlo showt kint beszaras, ott is hasonlo volt a story bar ott meg kamionra is leszalltak..stb a faszi aki csinalta f16 os ex pilota😊

CptSAB
adja a teremtõ, hogy soha ne jöjjön neki közbe semmi, mert ez a nutatvány.. .. .. látványos, frappáns, de önveszélyes. <#hehe>