MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyebkent a lentebb berakott linket javaslom mindenkinek, sajna nalunk nem nezheto a musor😞(((
de fantasztikus
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy tényleg van valami ebben a warez dologban is ha belegondolsz. Egyrészt az, hogy ki tudod próbálni, másrészt az, hogy így sokkal több ember használja õket - olyan is aki nem is tudná kifizetni soha -, és jobban terjed a híre. Igy ha van egy nagyon jó modell amit kipróbáltak, akkor lehet, hogy sokkal többen meg is veszik.
Vagy pl tételezzük fel, hogy valakinek van pénze egy PMDG 747-re, de mást már nem tudna hozzá venni. Sokkal valószínûbb, hogy megveszi a PMDGt, hogy ha mellette van neki warezban egy rakás addon reptér, GE Pro, REX, ilyesmi, mert úgy sokkal nagyobb élvezet vele repülni. De az utóbbi napokban olvastam valami tanulmányt/felmérést, hogy azok, akik warezolnak, sokkal többet költenek eredeti programokra mint a full legal társaik.
Kép

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Persze fejleszto hozza allasa is mas es mas. PMDG, LEVELD, FSADDON, illetve a kiadok Aerosoft Flight1 szerintem remek supportal rendelkezik. es vannak kissebb fejlesztok ahol remek hozzaallast tapasztaltam egyebkent.
Mondjuk FS vilagaban en a warezt igazabol probanak tekintem, mivel a legtobb dologhoz idovel csomo javitas jon ki vagy kiderul hogy egy kalap szar, de 5-9 ezer ft ot nem biztos hogy meger egy proba.
Warezban kiprobalod jo minden a gepet is patch-elik es hasznalhato akkor ha szereted egy ido utan ugy is megveszed.
Nem is ezzel van a baja a fejlesztoknek.
de ne érts félre, nem vitatkozásból írtam<#wave>#wave>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nálam az tette be a kaput dulván, hogy szerencsétlenségemre abban az idõben újra kellett tennem a windózt, és én balga naív szerettem volna visszapakolni a Portert. Nosza, setup.exe indít, serial bekészít, ám sajnálattal kellett szembesülnöm a ténnyel, miszerint nem fogadja el...
A következõ gondolat futott át legelõször a fejemben: WTF WTF WTF???
Aztán gyors e-mail a supportnak, hogy ilyenkor miafaxvan...? Nemhogy segítséget nem kaptam, de egyenest tolvaj hazug csalónak neveztek (!) arra hivatkozva, hogy a másodjára történõ installálásnál/aktiválásnál más IP-címet jelzett a szerverük/rendszerük - mindezt ugye a dinamikus IP-cím világában!!! - ergo én csakis illegálba akarhatom telepiteni a cuccost mer loptam valahonnan...
Végül 8-10 nap, és 4-5 levélváltás után kissé még mindíg hitetlenkedve, de nagynehezen fölfogták mi a problémám, és adtak másik kulcsot, amivel sikerült újratelepitenem a cuccot.
Azóta ugye volt tengernyi vindóz és efes reinstall, és valahogy nem volt kedvem újra végigjárni ezt a hercehurcát (bár lehet azóta változott az aktiválási rendszerük, de bevallom õszintén: mostmár lesz.rom) úgyhogy többet az életben nem állok szóba velük. És csak azért varezoltam le a nyüves porterjüket, hogy rászolgáljak az elõzõekben már általuk kedvesen rámtestált jelzõkre... :-/
Na ennyi a törpénet tömören. Remélem így már más színben látod a világom... 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mondjuk pl. az Aerosoftban még nem csalódtam, õket bátran ajánlom bárkinek.:-)
Amúgy igen, ez a fajta "üzletpolitika" nem csak az FSD-re jellemzõ(sajnos), én általuk tapasztaltam meg elõször és köszönöm, nem kérek belõle. Azóta kerülöm az ilyen hozzáállású cégeket. Elhiszem, hogy védik a jó és néha pedig rettentõen szar, de drágán adott termékeiket az egyre jobban burjánzó wareztõl, de így láthatóan a legális vásárlókon csattan az ostor azzal, hogy ilyen barom, logikátlan megoldásokat találnak ki, ráadásul utánna még téged kiáltanak ki csalónak.
Ott van az Ariane ott is azt hallottam borzalmas a support, az árcéduláról nem is beszélve. Kéremszépen nem beszívva kell az árat kikalkulálni és akkor megveszik.
flaming cliff ugrott,
" tudod, adni kell mindenkinek eselyt a valtozasra😊)) hatha ok is rendesek mar😊)))))
Mondjuk ezert jo ha nem a keszitotol veszed a termeket hanem valami nagyobb forgalmazotol ( aerosoft, flight1)
juheej
Hiszen mukodik a gep patchet mar nem adnak ki hozza, szoval a portere vetitve a velemnyeteket semmi ertelme mar meg ne haragudjatok. persze warezban megvan akkor nem kell megvenni vagom en😊
Ha azt mondod mint erv hogy gyerekek a gep tiszta bugos es barmi kerdesel fordultok hozzajuk semmi reakcio ergo kidobott penz akkor azt mo0ndom TOK IGAZATOK VAN, de ha a geppel nincs baj repul szepen akkor nem ertem a gondotokat, de tiszteletben tartom😊)
Ezen incidens után nem szégyellem bevallani: bizony levarezoltam a szaros porterjüket és azóta is azt használom, miközben valamelyik cédémen meg ott figyel a használhatatlan legál verzió... :-P
Portert ajanlom mindenkinek aki kedveli ezeket a gepeket. Szep gep, jo vele repulni
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Hálistennek a Sceneryket és a textúra mappákat egy az egyben visszamásoltam és mûködik, így 3 nap helyett elég volt egy délután a reinstallra.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"