MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Csak ezt törnék fel legelõször. Idõfagyasztás azt hello.

http://goo.gl/gd6Zi5

g0a
ez tok jo csak honnan lehetne megszerezni a videjokat? mert nem elerheto online a mi kis hazankban 😊

Hypo
ez lenne a megoldas de fully working demo.

Egyebkent a lentebb berakott linket javaslom mindenkinek, sajna nalunk nem nezheto a musor😞(((
de fantasztikus

A demo logikusan hangzik. Sok egyéb szoftvernél mûködik, miért posnt egy add-on gépnél ne lehetne megcsinálni, hogy 30 vagy 60 napg mûködjön demoban, aztán ha tetszik, akkor úgyis megveszi az ember.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

[HUN]FaTaL
Csak saját magamat tudnám példának hozni. Ha mindent meg kéne venni valószínûleg nem is játszanék a játékkal, így viszont szép lassan, ahogy lesz pénzem ezt-azt megveszek hozzá.

[HUN]FaTaL
Nem azt mondtam hogyha olcsóbb lenne, hanem demo nélkül elég lutri.

Hypo
irorszagot es mas orszagot se erdemes osszehasonlitani mivel mas emberek lakjak...de ez mar tenyleg off

Hypo
Falconer
Nem mindenki fizetne, de jóval többen, ezt már eljátszotta pl írország is anno, és bejött neki.
Amúgy tényleg van valami ebben a warez dologban is ha belegondolsz. Egyrészt az, hogy ki tudod próbálni, másrészt az, hogy így sokkal több ember használja õket - olyan is aki nem is tudná kifizetni soha -, és jobban terjed a híre. Igy ha van egy nagyon jó modell amit kipróbáltak, akkor lehet, hogy sokkal többen meg is veszik.

Vagy pl tételezzük fel, hogy valakinek van pénze egy PMDG 747-re, de mást már nem tudna hozzá venni. Sokkal valószínûbb, hogy megveszi a PMDGt, hogy ha mellette van neki warezban egy rakás addon reptér, GE Pro, REX, ilyesmi, mert úgy sokkal nagyobb élvezet vele repülni. De az utóbbi napokban olvastam valami tanulmányt/felmérést, hogy azok, akik warezolnak, sokkal többet költenek eredeti programokra mint a full legal társaik.

Kép

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
ja persze😊)) ha keves lenne az ado akkor mindenki fizetne....ugyan mar😊))

[HUN]FaTaL
Ha nem lenne warez szerintem még kevesebb vásárló lenne, elég lutri.

Hypo
nem akarok tovabb offolni de pl aerosoftnak elhiheted hogy gondot okoz a sok warez csak ok egyenlore meg mindig a vasarlokat probaljak valahogy vedeni, de kulonben mas szamitogepes dolgoknal mar van egy csomo seamless megoldas a vasarlasra es a supportra, csak meg nem annyira elterjedt foleg a jatekiparban ennyi.

Persze fejleszto hozza allasa is mas es mas. PMDG, LEVELD, FSADDON, illetve a kiadok Aerosoft Flight1 szerintem remek supportal rendelkezik. es vannak kissebb fejlesztok ahol remek hozzaallast tapasztaltam egyebkent.

Mondjuk FS vilagaban en a warezt igazabol probanak tekintem, mivel a legtobb dologhoz idovel csomo javitas jon ki vagy kiderul hogy egy kalap szar, de 5-9 ezer ft ot nem biztos hogy meger egy proba.
Warezban kiprobalod jo minden a gepet is patch-elik es hasznalhato akkor ha szereted egy ido utan ugy is megveszed.

Nem is ezzel van a baja a fejlesztoknek.

Hypo
<#worship>

[HUN]FaTaL
Hoztam példának az aerosoft cuccokat, de említhetem a PMDG gépeit is.

akkor is az egy játék ez meg 1 kieg az millió közül😊
de ne érts félre, nem vitatkozásból írtam<#wave>
[HUN]FaTaL
Természetesen a pc-s verzióról beszéltem.

Clidey
Istenõrizz! 😊 Ahogy Zacsi mondta: elég a magyar meg a papagájos! 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Online aktíválás van. (na ez a másik agyrém, de hagyjuk...)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

azért az obliviont nehéz egy napon említeni, oblivion az egy nagy híres játék ami megjelent pc,xbox,ps3-ra, ezzel szemben az fsd termék only pc-s fs-hez, elég kicsi réteg
Clidey
Nos nem ilyen jellegû volt a problémám. Ha ez lett volna a gondom egy szavam nem lenne, elhiheted!

Nálam az tette be a kaput dulván, hogy szerencsétlenségemre abban az idõben újra kellett tennem a windózt, és én balga naív szerettem volna visszapakolni a Portert. Nosza, setup.exe indít, serial bekészít, ám sajnálattal kellett szembesülnöm a ténnyel, miszerint nem fogadja el...
A következõ gondolat futott át legelõször a fejemben: WTF WTF WTF???
Aztán gyors e-mail a supportnak, hogy ilyenkor miafaxvan...? Nemhogy segítséget nem kaptam, de egyenest tolvaj hazug csalónak neveztek (!) arra hivatkozva, hogy a másodjára történõ installálásnál/aktiválásnál más IP-címet jelzett a szerverük/rendszerük - mindezt ugye a dinamikus IP-cím világában!!! - ergo én csakis illegálba akarhatom telepiteni a cuccost mer loptam valahonnan...
Végül 8-10 nap, és 4-5 levélváltás után kissé még mindíg hitetlenkedve, de nagynehezen fölfogták mi a problémám, és adtak másik kulcsot, amivel sikerült újratelepitenem a cuccot.

Azóta ugye volt tengernyi vindóz és efes reinstall, és valahogy nem volt kedvem újra végigjárni ezt a hercehurcát (bár lehet azóta változott az aktiválási rendszerük, de bevallom õszintén: mostmár lesz.rom) úgyhogy többet az életben nem állok szóba velük. És csak azért varezoltam le a nyüves porterjüket, hogy rászolgáljak az elõzõekben már általuk kedvesen rámtestált jelzõkre... :-/

Na ennyi a törpénet tömören. Remélem így már más színben látod a világom... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Na ez elég normális, de honnan tudja a cucc ha újratelepítettem hogy megvettem? Mert csak aktiválás van, serial nincs ha jól tudom.

Papirzacsi
Úgy emlékszem, hogy le van írva az fsdt faqban, hogy hogy megy az aktíválás és az újratelepítés.Van 6 darab lehetõséged, újratelepíteni, de ez a szám 90 naponta újraéled. Õk ezt úgy magyarázzák, hogy 90 nap alatt 6-szor cserélhetsz hardvert a gépben. Ez is köcsög megoldás picit, de sokkal liberálisabb, mint sok másik. És fenének sincs kedve kéthetente újrarakni az egészet.:-D

[HUN]FaTaL
Justflight 757 (CaptainSim) még mindig nincs fent a legutolsó patch.

Papirzacsi
Az a baj, hogy az fsd termékeket nem is igazán láttam semmelyik kiadótól (igaz nem is kerestem). Viszont ez sem teljesen jó megoldás, mert már itt is felmerült a probléma valamikor, hogy pl. a Justflight által kiadott, asszem captainsim termékre nem, vagy csak sokkal késõbb jött ki a pecs.:-(
Mondjuk pl. az Aerosoftban még nem csalódtam, õket bátran ajánlom bárkinek.:-)

Amúgy igen, ez a fajta "üzletpolitika" nem csak az FSD-re jellemzõ(sajnos), én általuk tapasztaltam meg elõször és köszönöm, nem kérek belõle. Azóta kerülöm az ilyen hozzáállású cégeket. Elhiszem, hogy védik a jó és néha pedig rettentõen szar, de drágán adott termékeiket az egyre jobban burjánzó wareztõl, de így láthatóan a legális vásárlókon csattan az ostor azzal, hogy ilyen barom, logikátlan megoldásokat találnak ki, ráadásul utánna még téged kiáltanak ki csalónak.

[HUN]FaTaL
Ha jó a termék megveszik akkor is ha van crack. Lásd Oblivion, semmiylen védelem nem volt rajta, de jó volt a termék és vitték is. Ugyanez lehet itt is, nem hiszem, hogy gondja van az Aerosoftnak pedig viszonylag egyszerû törni a termékeit. Törhetetlen védelem nincs és evvel a vásárlókat szopatják.

Ott van az Ariane ott is azt hallottam borzalmas a support, az árcéduláról nem is beszélve. Kéremszépen nem beszívva kell az árat kikalkulálni és akkor megveszik.

Hypo
nem helyes a mondat, a warezolok szopatjak a rendes vasarlokat, ( mondom ugy hogy en is hasznalok ilyen leesett termekeket, szoval nem alszentsegbol mondom) mivel ok kenyszeritik a fejlesztoket hogy probaljanak vedekezni, bar ok is hibasak mivel annyira tulbonyolitjak ahelyett hogy szimplan megoldanak a dolgot egy autentikacioval mint a bankok es kesz. na mindegy ez mar egy masik tema

[HUN]FaTaL
FSDT Sceneryket amúgy hogy lehet újrarakni? Mert ha jól látom nincs serial csak az Addon genya. Annyira próbálkoznak már a cégek védekezni a warez ellen, hogy a rendes vásárlókat szopatják.

Hypo
Vagom en ezt, mondjuk a LOCKON securom szarja ugyan ez, megvettem felraktam aztan ujra install de a vetelkor hasznalt email cim megszunt ( nem az en hibambol) es sehogy nem hittek el hogy en vettem...
flaming cliff ugrott,

" tudod, adni kell mindenkinek eselyt a valtozasra😊)) hatha ok is rendesek mar😊)))))

Mondjuk ezert jo ha nem a keszitotol veszed a termeket hanem valami nagyobb forgalmazotol ( aerosoft, flight1)

Papirzacsi
Livery pack? :-D Két festés kell összesen. :-))) A magyar, meg a papagájos festésû osztrák, a többi már nem fontos. :-D

Hypo
ezt a valtozatot is kiadhatnak ...hmmm
juheej

Papirzacsi
Hát a történet ott kezdõdik, hogy megvettük a gépeket, amihez kaptunk egy serialt. Na most tudni kell, hogy kb. 3-szor használhattad a szerialt, aztán futhattad a köröket emailban, hogy ugyan adjanak már másikat. Erre nem az volt a rakció, hogy ó persze, hanem hogy biztos warezoltál a géppel, mert a korábbi 3 aktíválás 3 különbözõ IPcímrõl történt, stb. stb., így nem kapsz új kulcsot. Ha véletlenül sikerült rávenni õket, hogy ugyan adjanak már újat (vagy oldják fel a régit), akkor a következõ installnál kezdõdhetett elõlrõl a levelezés és a magyarázkodás, hogy azért amit én a saját pénzembõl megvettem tõlük, azt ugyan miért is akarom újrainstallálni egy tök más ip-rõl, biztos hogy lopott a cucc... Hát köszönöm, ebbõl nem kérek és nem ajánlom senkinek. Kicsit kifordult a világ, és most az van, hogy örüljek, hogy vásárolhatok tõlük, de fogjam be a pofám, ha használni is akarom amit megvettem, mert õk biztosan tudják, hogy illegálisan használom fel. Hát kapják be... szerencsére csak 6000 péz volt... Furcsa mód ez is olyan eset lett, mikor a warez verziót könnyebb volt hasnzálni mint a legálisat.

[HUN]FaTaL
PMDG nem szeretné beakciózni a gépeit?😄

Hypo
ja mondjuk a termek jo a ceg szar ilyen alapon se media markt se tesco bazz😊)) na mindegy akkor a linket ne nezze senki inkabb warezolja le😊)

zsoltfireman
Megvan a Livery pack is?

Hypo
Ertem en, bar ha megveszi valaki a portert ki a f...t erdekel hogy milyen a supportjuk most komolyan?????
Hiszen mukodik a gep patchet mar nem adnak ki hozza, szoval a portere vetitve a velemnyeteket semmi ertelme mar meg ne haragudjatok. persze warezban megvan akkor nem kell megvenni vagom en😊

Ha azt mondod mint erv hogy gyerekek a gep tiszta bugos es barmi kerdesel fordultok hozzajuk semmi reakcio ergo kidobott penz akkor azt mo0ndom TOK IGAZATOK VAN, de ha a geppel nincs baj repul szepen akkor nem ertem a gondotokat, de tiszteletben tartom😊)

Clidey
Csatlakozom Zacsi véleményéhez. Egy szarrágó tetû banda! Egyetlen gépet vettem tõlük - pont a Portert - azt is megbántam mint a kutya amelyik hatot kölykezett...de nem a repülõ volt rossz hanem a supportjuk, méghozzá olyannyira hogy egy életre elvegyék a kedvemet attól hogy bármit is vásároljak tõlük s tanácsoljam ugyanezt mindnekinek.
Ezen incidens után nem szégyellem bevallani: bizony levarezoltam a szaros porterjüket és azóta is azt használom, miközben valamelyik cédémen meg ott figyel a használhatatlan legál verzió... :-P

Papirzacsi
Én pedig a legnagyobb jóindulattal nem ajánlok egyetlen egy FSD terméket se, legyen az bármennyire is csábító. Az ok egyszerû. Egy tetü bagázs!

Hypo
Karacsonyi akcio dll es mas crack mentes finom dolgok

Portert ajanlom mindenkinek aki kedveli ezeket a gepeket. Szep gep, jo vele repulni

[HUN]FaTaL
Az egy másik webshop. <#hehe>

Falconer
Jó, de erre nem tudok mást mondani. Az, hogy ennyit dolgoztak rajta csak még jobban erõsíti a dolgot, mert akkor meg miért ilyen egyszerû de annál zavaróbb trehányságokkal adják ki. Nem igaz, hogy nem bírták volna egyszerûen megcsinálni. Egy olcsó cuccon amit csak úgy összevágtak rendben van, de egy ilyen komoly kiegészítõtõl mást vár az ember.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[HUN]FaTaL
Na kész a reinstall, bár most kevesebb gépet raktam fel.

Hálistennek a Sceneryket és a textúra mappákat egy az egyben visszamásoltam és mûködik, így 3 nap helyett elég volt egy délután a reinstallra.

zsoltfireman

CptSAB
😄 Csak freeware masinával repülök.. Zlinek, Cmelakok és a kis Cessna.
CptSAB
Annyira tetszett a 152-es amíg bele nem botlottam a paintkitbe.. azóta már nem venném meg.. pedig az ára most baráti. Akkora bagatel hibát, hogy a törzs és a szárny csak 1-1 eleme festhetõ, nem a 2 oldal külön-külön. Valahogy úgy vagyok vele, az ingyenes C150 marad számomra az egyetlen. 😊
Papirzacsi
Mé, ingyé aggyák?!:-O

polluxware
Carenado honlapján MOST reálisak az árcédulák

polluxware
#21067-ra tudol valmit mondani óóóóóóó nagy Alert <#worship>

alert
héhéhé. Azért nem kell így illetni embereket, akik éveket áldoznak idejükbõl arra, hogy mások szórakozhassanak méghozzá úgy, hogy alapvetõen nem ebbõl vagy nem csak ebbõl élnek meg, mert ahhoz kevés. Mellesleg nem egy magyar van köztük. Valószínûleg a legjobb tudásuk vagy elgondolásuk szerint dolgoznak, ha nem tetszik el lehet mondani a véleményt, de faszkalapnak titulálni õket....

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

polluxware
fs9.cfg-be kell írkálni..
Viper írta be múltkorában