45215
  • berczy #43371
  • Framsen
    Boldog Karácsonyt !!!
  • gfarkas
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és tiszta eget az ünnepek alatt minden kedves topiklakónak és belátogatónak.
  • Clidey
    ...hááát majd meglátjuk. A lepényhal meg utoljára... :D
  • [HUN]FaTaL
    Állítólag két éve fejlesztik, de a weboldal úgy néz ki, mintha valaki hármat kattintott volna dreamviewerben, és egy screenshot nincs a gépről, hááát....
  • Clidey
    Na meg is találtam a könyvjelzőim között: www.pairbus.com
    De sajnos már nem is él a szájt... :(
  • Clidey
    Egyszer régen rátaláltam egy A380 projekt honlapjára - nem tudom ez-e volt az, mert nem így nézett ki - valami német ürge fejlesztette akkor, voltak privjú képek is a VC-ről, az kb úgy nézett ki mint jelenleg az Aerosoft A320, szóval nem volt rossz. Aztán az a honlap sem frissült soha többet... Szóval én azért még picit bizakodó vagyok...
  • Framsen
    Én azért bizakodom, elvégre "Finally after two years hostelry work"
    Abacusék nem ülnek talán ennyit egy gépen.
  • jakugerik
    pedig már reménykedtem :D
  • [HUN]FaTaL
    Ezt én is néztem. Valami abacus szintű csodát sejtek :D
  • Clidey
    Ez meg WTF...? :)
  • Hypo #43360
  • Hont
    Várjuk!
  • berczy #43358
    Hát kössz b@mmeg! ;)

Egyébként egészen jól sikerült összelőni a compatibility patch-ekkel. Szép lett, a coastline-ok is jók, meg a folyók sem duplikáltak. Sajna SG4-re nincsen, de majd túlteszem magam rajta. :)

Este ismét jövök egy beszámolóval, érdekes gépekkel, helyszínekkel, lesz benne végre mil reptér, városnézés, nagyreptér, reptérbejárás, visszafordulás meghibásodás miatt, beluga, hajók, kamionok, minden. :)))
  • [HUN]FaTaL
    Felőlem használjátok az UT-t, csak ne nyavalyogjatok, ha a sceneryk nagyrészével nem kompatibilis. :)

2004 óta azért épült ú bőven...
  • Hont
    Azért van rá az a 89MB javítás!
    A magyar utak, nagyjából rendben vannak! (itt a dübörgő gazdaság miatt nem épül olyan sok új út, amit ne bírnának lemodellezni... :D )
  • [HUN]FaTaL
    Az utak 10 évesek és szátbarmolják az autogent :)
  • Hont
    Lehet hogy Fatalnak igaza van, de még én se találtam olyat, amivel ki lehetne váltani!
    Elég ha csak a magyar területre gondolunk. Nálam UTE/4. feljebb van mint a MAS, mert a vfr-hez az utak/vasutak azért kellenek.
    Szóval akkor várjuk azokat a LocalSceneryket Ádám! ;)
  • berczy #43353
    Sok mindenben osztom, amit írsz, de mégis, próbáltam egy csomó alternatívát, de egyik sem jött be. Valóban állandóan akad és ki kell vakarni, de nekem mégis bejön.
    Olyan, mint a legó, néha szétb@sz az ideg, de kivakartam eddig mindent. Mondjuk Scenery Germany 4-hez meg nincsen compatibility patch. Így marad. :)
  • [HUN]FaTaL
    Local sceneryk. Mondjuk szvsz az UT minden csak nem élethű. :D

És kivakarhatatlan, több kárt csinál, mint hasznot.
  • berczy #43351
    Francba, megtaláltam, compatibility patc, de csak az 1,2,3 hoz van, de jó lesz, eltűnt a dupla folyok.

@Fatal: Ehh, akkor mégis mi ad olyan élethűséget, mint ez a szar?
  • [HUN]FaTaL
    Ezért nem kell a trágya ut-t használni, mert kb. már semmivel sem kompatibilis rendesen.
  • Hont
    Én azt vettem észre, hogy a Germany sceney nekem mindennel össze akadt...
    Így nem a szíven csücske! :( :( :(
  • berczy #43348
    Az az igazsá, hogy az egész scenery germany. Dupla folyók valamiért. Mintha lenne egy patch erre, de az nem találom. Meg a coastline-ookat sem tudom eltüntetni. Persze UT.-
  • Hont
    Halkan megsúgom! Ezzel a 13.11 driverrel nálam a 20FPS limiter a tuti!
  • Hont
    Merre?
  • berczy #43345
    Mondjuk azt sem értem miért vannak duplázva a folyók, ráadásul látszik, hogy két cuccból jönnek, de nem jövök rá.
  • berczy #43344
    Egy gyors kérdés! A coastline-okat hogyan tudom eltüntetni? Nem passzeol pont a parthoz és idétlenül néz ki. :/
  • jtompi
    Köszönöm. Most meló van, de este lepróbálom.
  • jaszy76
    Itt
  • jtompi
    Ha már a drivernél és az inspectornál tartotok. Tudna valaki valamilyen működő beállítást mondani az inspectorhoz? Próbálgatom próbálgatom de eredményét nem nagyon veszem észre a szimulátoron belül.
  • Hypo #43340
    regi driver el es nhancer el pedlaul a refresh rate felére csokkentése nem is muxik azt csak uj drivel el tudok kihazsnalni meg inspectoral az dob a game-en
  • berczy #43339
    Én egyszer próbáltam, de nem szuperált az Inspector. De ezek szerint nincsen kifejezetten ajánlott verzió fs9 alá?
  • Papirzacsi
    Az nHancert leváltotta az Nvidia Inspector. Az megy az újakkal is. Csak minden driver firssítés után újra be kell állítani.
  • berczy #43337
    No ha már felmerült ez a kérdés. Nvidia-hoz milyen driver ajánlott. Én valami ősrégi 18x.00 valamit használok, mert az nHancer csak ezekkel megy, de érdekelne esetlegesen újabb megoldás is. :)
  • Hypo #43336
    na végre valami jó az amd tulajoknak.
  • Hont
    AMD VGA tulajok!
    A 13.11 beta olyan szinten el van találva, hogy ilyen magas és stabil FPS számom még soha nem volt!
    LHBP-n stabil 30!
    Bár milyen felhőzetnél! Nálam ez már nagy szó, mert eddig baromira örültem a 24-nek!
    Szóval érdemes megpróbálni!
  • Hont
    AMD VGA-sok!
    A 13.11 beta olyan szinten el van találva, hogy ilyen magas és stabil FPS számom még soha nem volt!
    LHBP-n stabil 30!
    Bár milyen felhőzetnél! Nálam ez már nagy szó, mert eddig baromira örültem a 24-nek!
    Szóval érdemes megpróbálni!
  • Hont
    Köszi!
    Közbe már össze jött az is amit Gabesz töltött fel!
    Kurva Chrome nem akarta, hogy letöltsem!
    Egyébként ezt használom én is. Talán még Tőled kaptam valamikor réges régen...!:)
  • [HUN]FaTaL
    A dropboxomon még mindig kint van:)