45215
  • Papirzacsi
    " lásd Zacsi régebbi képei"

Sir, yes, Sir!

izéééé...
    Ja értem. Két karácsonnyal korábbról pár kép. Most karikor sajna nem jutott rá idő. :(
  • Clidey
    Ezzel kezdte Győző is, de azért köszi! :)
  • Clidey
    Ahh oké, vágom! :D
    Nekem megvan a lajstromjel kiszerkesztve, majd később átküldöm psd-ben!
    A méret nem adott, használj átlátszó lajstromjel-textúra-fájlt, és magát a lajstromjelet pedig a törzsre rakd fel - ott akkora lehet amekkorát akarsz! ;)
    Küldök majd színmintát is, meg körbefotózom az enyém hogy lásd az illesztéseket, formákat.
    A szárnyon felül nincs lajstromjel, csak alul a bal szárnyon, de ott nem dőlt hanem álló betűk vannak.
    Ha nem feltétlen érzed szükségét, szerintem felesleges FSX-re váltanod. Pár okosan feltelepített-beállított add-on cuccal az FS9 simán van olyan szép mint az FSX - lásd Zacsi régebbi képei, például vagy a minap Viper-ét is! ;)
  • BB5207
    Győző, bocs, nem akartam árulkodni !
  • BB5207
    BUÉK mindenkinek !
    Clidey, segítségül csak annyit, hogy Győző az ORION 8 kalandozásai az űrben című NSZK fantasztikus film sorozatra gondolt!
  • gfarkas
    Az Orion űrhajó című német scifi sorozatban szoktak óverkilt kapcsolni a hiperius+űr fokozat után...
    A lajstromjelen kellene javítani, de ugye adott a méret, elhelyezés; viszont nem egyforma szélesre sikeredtek a betük...az az én saram, de majd javítom. Át kéne állnom XP-ről és az fs9-ről Win7-re és FSX-re de nagyon halovány a gépem, félek belevágni, meg meg kéne venni a két progit (kb. 50-80.000-ba fájna úgy saccra.
  • Clidey
    Neked is! ;)
    Jó ez a tábori üzemeltetésű Delfin! :D
  • Clidey
    Igen, szerencsésnek mondhatom magam valóban, hogy sokszor tudtam szelni az eget ezzel a szépséggel az előző és a mostani gazdájánál is, ráadásul életem első negyedelt orsóját is vele készítettem el... :)))
    Valóban nem egy egyszerű festés - legalábbis ami az FS-be integrálását illeti - bár Neked sokkal nehezebb volt a dolgod; a Milan-féle Zlin textúrafelbontása és mappolása nem erre a festésre lett kitalálva. Az én FSX-es verziómnál ezért lényegesen egyszerűbb volt összehozni ezt, ráadásul sok dologra emlékeztem is hogy hogyan van, nem kellett a netet bújnom fotók után. :)))
    Ezért is mondtam hogy ha akarsz kicsit turbózni a Te verziódon csak szólj, szívesen segítek mindenféle háttérinfókkal, egyebekkel! ;)
    AZ óverkil-es mondatod nem értem mire mondtad... :(
  • L Viper #43403
  • gfarkas
    Igen, láttam a "kartonodon", hogy repültél vele, az ünnepekben meg ráértem és maszatoltam egyet a tiszteletedre, meg nekem is tetszett a festés. De nem volt egyszerű....
    Jobbak a színeid, de a fényképek alapján nekem nem igazán jött be, a feliratod meg csodás, az enyém emberiség elleni bűntett.
    Én nagyon szeretem ezt a madarat, jó pár festéssel repülgetem.
    Ha lehet, persze hogy "Óverkil"; na melyik sorozatban volt ? Köszi előre is.
  • Clidey
    SGD! Szerencsémre sokat tudtam vele repülni...

Ilyen képem nekem is van:

Győző, nem akarod a tied kicsit felturbózni?
  • Clidey
    Neked is BUÉK! Meg mindenkinek ofkorz! :)

• gfarkas
    Először is B.U.É.K mindenkinek !

(Az év végén pár napig nem volt elérhető nálam a fórum (karbantartás miatt?), az előbbi üzi meg nem ment el, ez most talán jó lesz. Bocsi, nem rajtam múlott.)
  • gfarkas
  • Hypo #43397
    faxa jo kis helyek ezek, hánszor volt alacsony felhoalap crosswind, izzadas és landolás:))
  • L Viper #43396
    :) Van még pár téli (Wood Lake RAWL):

• Hypo #43395
  • Clidey
    Követeljük a szemetelést!!! ;)))
  • L Viper #43393
    Igen, ezen területek igazi szépsége, meg a finom részletek csak kis magasságon bújnak elő :)
    Szép ez télen és nyáron is. Még pár gyors kép és nem szemetelek többet:

• berczy #43392
    Ejj, de jól néz ki. Nemrégibenm volt itt szó az alaszkai kiegekről, ezekről is, már akkor nagyon tetszett, de azóta is csak lelkesedek érte. :) Bár tudom, hogy ez most kicsit újszülöttes, de a scenery Germany-ban is csak mostanság fedezem fel a szépségeket, mikor lejjebb ereszkedtem utazómagasságról. :) Az a baj, hogy annyi ilyen apróság van, hogy egyszerűen képtelen vagyok választani, dönteni merre menjek. :) Lengyelország után akartam menni a ruszkikon keresztül ide, de valamiért megtetszett a Scenery Germany 3 EDXE reptere és leragadtam itt a kis GA repterek világában és nagyon hangulatos. Főleg ahol most vagyok, baromira tetsziok a régió. (EDVF,EDVL,EDVI...) Csak repkedek 4-5 reptér által bezárt rerületen mindenféle GA géppel (Do-27, Beech18, Beech AT-11, Cirrus, Katana, DHC-2)

Nagyon megnézném ezt a területet, mert mindig is vonzott az alaszkai, északi hangulat (régebben ki is akartam költözni oda), de itt jurópban is annyi minden felfedezni való van még, SLO/CRO, Swiss, France és még a töbiről nem is tettem említést, de megkockáztatoöm, hogy simán van Scenery Germany szint. :) Nem tuolsó sorban, ki is kéne jutni oda, mert az nálam nem játszik, hogy na akkor ugrom egy kontinenst. :)

De ami késik, nem múlik, csak kéne még idő, vagy "Ha volna két életem..." :)))
  • L Viper #43391
    Jobbnál jobb kis helyek
  • Hypo #43390
    de sokat reppentem erre, ez volt a bazisom egy darabig:)))
  • L Viper #43389
    A hely neve: Shorty's Farm
    Az Aerosoft Freight Dogs kiegben van benne ez a kis reptér is.

Egy fontos dolog van csak a használatakor, ha arra a területre használod még a Misty Fjords és a Tongass Fjords kiegeket is, akkor a manualok szerint le kell tiltani ezt-azt, hogy ne akadjanak egymással össze. Nem új cucc, de nagyon hangulatos ez is.
  • berczy #43388
    Jó kis hely, merre található? Én is rengeteg érdekes, szép helyeken járok a Német túrám közben. :) Annyi képem, videóm van, csak nincs idő irkálni beszámolót, mert inkább reppenek. Azért el kell mondjam, hogy a Cirrus nagyon kezd megtetszeni annak ellenére, hogy az elején nem jött be a modernsége miatt, de nagyon kellemes kis masina, és a Do-27-es meg egyenesen a kedvencem a karbantartásával együtt. :)

Közben egy csomó kis GA gépet kipróbáltam, főleg mostanság farokkerekeseket, mint pl. Beech18, de ezekkel sokszor meggyűlik a bajom. A Do-27 és a DHC-2 könnyű, mert olyan lassan jövök be APP-nál, hogy simán leteszem, de amelyikkel gyorsabban kell bejönni, nagyon elpattog, pedig aztán olyan finoman próbálom letenni.
  • berczy #43387
    Jó kis hely, merre található? Én is rengeteg érdekes, szép helyeken járok a Német túrám közben. :) Annyi képem, videóm van, csak nincs idő irkálni beszámolót, mert inkább reppenek. Azért el kell mondjam, hogy a Cirrus nagyon kezd megtetszeni annak ellenére, hogy az elején nem jött be a modernsége miatt, de nagyon kellemes kis masina, és a Do-27-es meg egyenesen a kedvencem a karbantartásával együtt. :))) Na majd gyüvök képekkel, meg ilyenek. :)
  • jaszy76
    Akkor ezek szerint FS reinstall is kell.
    Ez az újévre marad, én neki nem állok idén. :)
  • Papirzacsi
    Ha most elkezded, még idén meglehetsz vele. :D Én már 3 napja rakom újra azt a szar windowst. :D
  • Papirzacsi
    Nagyon jól kilogikáztad. :)
  • jaszy76
    Tessék mondani, ha a win7 van az egyik ssd-n, az fs meg egy másikon, és a win-t újra kell raknom, akkor ugye jó eséllyel az új registry miatt egy csomó kiegem nem fog menni, hiába van az FS egy másik meghajtón?
    Jajj...
  • L Viper #43382
    Egy kis havas csendélet:

• berczy #43381
    Nem egyszerű szinten... :)
  • gfarkas
    Szerintem is ígéretes a madár, láttunk már rosszabbat is.....
  • Hont
    Berczy Barátunk hogy fog örülni neki...!!!
  • Clidey
    Aki esetleg még nem tudna róla...
    Javában folyik a Tu-134 virtual-kokpitesítése! ;) Ez nem az a fejlesztés amiről régen képeket láthattatok, hanem ez egy új, más által újrarajzolt gép lesz. Szerintem talán egy icipicit csúnyácskább is, de majd meglátjuk a végén! Drukkoljunk neki inkább, hogy a Nagytuskó után végre a Kistuskót is lehessen VC-ből repülni! ;)
  • Clidey
    Kellemes Krisztmaszt for evribodi! :)
  • L Viper #43376
  • Hont
    Én is csatlakoznék...!
    Boldog Karácsonyt Nektek!
  • CptSAB
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
  • LegendTommy
    Boldog Karácsonyt!
  • BB5207
    Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!