MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Ne kérd, hogy linkeljem be a hozzászólásaidat, amiket ebben a topikban elkövettél október, illetve július környékén... Csak égnél, mint a tudodmi.

Na de mégis, mert olyan látványos, hogy milyen hullámzóan hülye vagy.
július 8.
Ment a multi jeeee
október 1.
Kigyûjtöttem a hszeidet, már ha annak lehet õket nevezni.... ;-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

w77d
amúgy szerintetek miért nem csinálnak classic airlinereket?? szerintem lenne rá kereslet..

w77d
jah akkor sorry, fáradt vagyok már célozgatásokat érteni XXD

adikakk
Tudom ,hogy rajzolta ezek szerint nem értitek a célzást.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

w77d
nincs büntetõpontja... naggyon nagy FAIL XXXD

alert
Én nem látom, hogy lenne büntetõpontja, max egy rajzolt felkiáltójel a logoján <#wilting>

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

adikakk
Már értem mért van büntetõpontod.<#buck>
Ezeket a hozászolásokat rossz napjaimon írtam be mindenkinek vannak rossz napjai.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Papirzacsi
Gyökérkém! Lehet a memóriád mint az aranyhalé, de visszaolvasni még talán tudsz, vagy azt is elfelejtettél már?
Tõled1
tõled 2.
kaptál rájuk választ!
Ilyened is volt. Ezt is elfelejtetted?

Itt van magyarítás.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

adikakk
Köszi a segítséget.
Még annyi hogy sok sceneryt hol találok vagy Aerosoft Budapestet?

alert
Több fejlesztés megy egyszerre, nem pont ugyanazok csinálják a repcsiket. A Concorde amúgy régebbi project mint az NGX, ezért az lesz kész elõbb.

[HUN]FaTaL
Scenery: Annyi van, hogy felsorolni is lehetetlen, nézz körül, ami érdekel. Ferihegyhez Aerosoft Budapest.
Ground Texture: Ground Environment Pro
Environment: Real Environment Xtreme

Magyarítás nincs és nem is lesz, a repülés (és mellékesen az informatika) nyelve az angol.

http://goo.gl/gd6Zi5

adikakk
Jó estét
Valaki tudna mondani nekem pár jó módot scenery-t grafikai javítást, vagy esetleg magyarítást .
Kérlek segítsetek
Elõre is köszönöm a segítségeket

w77d
én inkább azon csodálkozom hogy senki sem dolgozik classic airlinerseken..... kéne egy jó kis Comet, DC8, Trident, 1-11 stb....

[HUN]FaTaL
Miért nem az NGX jön már?😞

Vagy egy A320..

Miért olyan típus, ami már nem is repül, áh... Na mindegy.

Hypo
edes istenkem hat inkabb ngx en dolgoznanak meg egy jo airbuson a concord helyett....

exTrem
Eljönnek még azok az idõk, amikor megfizethetõ árból, olyan konfigot állíthatunk össze amin gond nélkül el fog futni az FSX 😊 nem is olyan sokára ...

w77d
ááá nem váltok FSX-re, egyszerûen túl sok dolgot kéne újra megvenni 😊

exTrem
vmi infó ? 😊

alert
Ha az FSX is számításba jöhet, akkor érdemes megvárni a hamarosan megjelenõ PMDG Concorde-ot. Higyjétek el, ütni fog 😊

alert
Beírod a google-be pl hogy: "1 eur to huf" idézõjelek nélkül és kidobja saccperkábé az aktuális középárfolyamot. Ez kb 5 percenként frissül. A konkrét levont érték attól függ, hogy te melyik banknál vagy és az a bank hogyan váltja épp az eurót bankkártyás fizetésnél. 100 EUR alatt nekem a google által kiszámolt értékhez képest gyakorlatilag jelentéktelen (400 forint alatti) eltérés szokott lenni. Ha a pontos euró összeget írod be pl: "49.99 eur to huf" akkor természetesen egyáltalán nem kell számolnod, mert a pontos összeget mutatja forintban. Amúgy minden pénznemmel, mértékegységgel, stb mûxik. Sokat tud ám a google 😊

[HUN]FaTaL
Tudtommal egyik Concorde sem valami jó, de, ha nem így van, akkor valaki, aki repült is vele, majd kijavít. 😊

w77d
az SST Concorde-al szemeztem de nem tudom, hogy kb 7800ft-ot megéri e...

[HUN]FaTaL
Én meg szoktam szorozni mostanában 280-al azt kész, akkor nem érhet meglepetés. Igazából az átszámítás egyiknél sem jó, mert bankközit kéne nézni de az azthiszem nem publikus. Ha mindenképp számolni akarsz akkor középpel számolj és valamennyit számolj rá hogy ne érjen meglepetés. 😊

w77d
srácok ha valaminek az árát euróban adják meg, akkor azt az árat hogy számoljam át forintba? a valuta vételi, valuta eladási vagy középárfolyamot kell nézni??

CptSAB
A 135-ös Cápeti II ill. a 136-os terep a másik. Nem fog neked szerintem problémát okozni az, hogy ezeket átmókold. 😊
zsoltfireman
Köszi Srácok! Megnézem!

CptSAB
Köszi Szépen!!!! Nézem, nézem..
CptSAB
Flightsim.cz-én fennt van a csah military AI abban benne van Milan Lisner L-39C és ZA modellje. Flightsim.com-on pedig Miroslav Wolfnak van két repaintja hozzá. Onnandtól pedig már sokat nem kell bütykölni.
Igen. A MAIW fórumon van FP Sib2217 Fulcrumjához, de ugyanott festéseket is találsz. Albákról viszont nem tudok.
Hypo
attol fugg hogyan repulsz 36ezer labon tok mindegy lenezel aztan utak alattad😊)) ( de tenyleg rossz) 😊))

polluxware
magyarán szted rossz<#hehe>

köszi
Falconer
Persze, világos.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
ja nehogy felre ertsetek nem mondtam hogy nem jo csak en kisebb teruletekre szeretek koncentralni

Falconer
Nekem megvan, és tetszik. Nem kell felrakni az egészet, külön van szedve kontinensekre. Ha jetekkel repkedsz össze-vissza, akkor jó, mert nem olyan egyszerû sivár a táj. Én pl random is szoktam néha kis gépekkel repkedni, hogy térképen kinézek érdekesebbnek tûnõ helyeket, és ott is jó lesz a domborzat pl.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
en nem vagyok oda fs9 alatt annyira ezekert a globalis dolgokert, max GE pro inkabb kisebb scenerykre eskuszom, ugyse repulom egyszerre be a vilagot😊)

érdemes az fsglobalt? te használod?
iszonyat nagy a hely igénye ahogy olvastam
Hypo
mondjuk eu kevesbe befolyasolja seatle-t😊

Tibetan
Úgy tûnik, hogy az említett helyeken nem maradtak vissza ilyen fájlok. Egyedül a Scenery mappában maradt az UT Europe-ból két mappa vissza, de azazokban lévõ fájlok kiterjesztése vagy.xxx, vagy BACKUP mappában van. Ezek ellenére magyarország nem lett sokkal jobb, de máshol most már nincsen gond. Úgy tûnik. Egyelõre...
Köszi!

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

[HUN]FaTaL
Scenery\World\UT*

Ott vannak ilyenek hogy UTEur6 meg ilyesmi. Uninstallra azért nem reagál valószínûleg, mert sok tökéletes scenery az FS9 alap mappájába tesz egy uninstall.exe-t így amikor telepíted a következõt szépen felülírja az elõzõt. Valamelyik csoda magának a játéknak is felülírja az uninstallját...

Hypo
hmm😞(

es ha direktbe futatod az uninstallt abbol a dirbol ahova felraktad?
scenery folderbe maradt UT nevu?

Tibetan
Scenery/world-ben hogy ismerem fel az UT szemetét? Amúgy A restore-t megcsináltam, most azzal veszõdök, hogy az uninstall.exe-kre nem igazán történik semmi...
<#worship>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Hypo
hat eloszor mindenkepp restore fs files a setupbol, elvileg ha azt lefutattod nem hagy benne szemetet, utana scenery/word ben korulnezni

Tibetan
Nem, az eredeti nem szögletes. Ezt szerintem mindenki leellenõrizheti az UT mentes FS9-én KSEA környékén. Azután lett szögletes, hogy felraktam az UT-t, majd letiltottam. Tehát az UT nem csak betelepül egy külön mappába, hanem felül is ír fájlokat. Sajnos. Tehát a letiltás ezek szerint nem elég.

Tibetan
Azt hol nézted meg (milyen mappában/mappákban), hogy hagyott-e szemetet?

Hypo
eloszor UT setup paneljeben restore az eredeti fs cuccok. aztan control panel add remove es uninstall, aztan meg megnextem hagyott e valami szemetet majd egy jo nagy defrag😊

Falconer
Nem azt irtad, hogy azért lett szögletes, mert letioltattad az UTt? Tehát az eredeti szögletes, nem?

Tibetan
Na de szögletesre??? Ettõl még az eredeti (fos) is jobb... Te hogy gyomláltad ki teljesen az UT-t? Elég a sima uninstall vagy kell még turkálni erre-arra?
Köszi!

Hypo
A vizpartokat ( tengerprt, topart coastlines) modositja az ut mert az alap egy fos.

Tibetan
Na, egyelõre nem uninstalláltam még az UT-t, csak az FS-ben az addon settings-ben kivettem elõlük a pipákat, vagyis jelenleg le van tiltva. Megszûntek a a hülye partszélek, meg a vízben lévõ utak, ellenben Seattle környékén szögletes lett a vízpart... Ez ettõl lehet? Hogy lehet nyom nélkül kigyomlálni az UT-t? Nincs kedvem újrarakni az FS-t. Októberben szállt el a gépem, éppen most értem a végére az újratelepítésnek...