MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
Sziasztok!

Érdeklõdnék,hogy Magyar Légierõhöz AI Mig-29,L-39,stb.készült Flight Plan?

A landclass azt mondja meg az FS-nek, hogy egy-egy ground texture milyen típusú, és annak alapján teszi ki a megfelelõ textúrát. Egy terület élethû megjelenítéséhez módosítani kell a default landclassot, mert az enyhén szólva nem pontos. Az UT (mint írják is) fõként a nagyvárosok környéki landclassot javítja (nem jelentõsen). Szvsz az UT abszolút fölösleges.
Hypo
Ja persze profi munka, ezt nem is vitattam nekem csak a faszi nem jon be de a tematika jo nagyon.

g0a
igen kicsit erdekes 😊 ettol fuggetlenul nagyon profi melo szepen ossze van rakva 😊

Hypo
lvld re megvan de olyan irritalo a faszi hangja......es az akcentusa

Hypo
ohh de jo😊))))) GE pro eleg😊

g0a
angle of attack azoknak akik nem ismerik es megszeretnek tanulni ezeket a geptipusokat.
szerintem nagyon jo oktato anyag MD-11 et varom mar nagyon 😊

g0a
sajnos meg mindig a basic verziot gyurjak fsx re 😞 de gondolom megy a hatterben az advanced is ... de gondolom anyagi okok miatt fsx basic et csinaljak most.

[HUN]FaTaL
Tibetannak mindenhol belóg még a Balatonnál is. Én Európában repkedek, itt még nem találkoztam ilyennel, persze nem jártam mindenfele. Ha találkozok ilyennel akkor letiltom, addig maradhat. 😊

Igazából FSXben több jelentõsége lehet, ahol autók is vannak az utakon. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

g0a
Here are some of UT's exciting features:

ALL THE ROADS: Every available road from the chosen commercial navigation data set, with each road accurately placed to match its real-world location.

ENHANCED RAILROADS: Greatly enhanced railroads, including rail-yards.

SPECTACULAR NIGHT LIGHTING: A new night lighting environment unlike anything else on the market. It adds actual 3D points of light to simulate street lights and automobiles (a functionality seen only in professional flight simulators, until now).

DETAILED OCEANIC COASTLINES: Plus islands, lakes, rivers and streams. No more roads over water!

ACCURATE LANDCLASS: Better representation of metropolitan areas.

DETAILED LAND POLYGONS: Parks, golf courses, and cemeteries are much better represented. Their boundaries will align with the road boundaries, just like you see them on high quality mapping services and GPS units.

Hypo
Foleg utak vasuthalozat, es nightligthing. Ha bekapcsolod az osszes feature-t akkor fs ugy fog kinezni mintha kikockaztak volna hegyeken volgyokon ut hegyek😊))

FATAL: nem altalanos dolog, van ahol belog van ahol nem mondom en regen szerettem de azota annyi minden jott ki hogy mara mar inkabb felesleges mint hasznos, az meg mivel egy globalis addon egy csomo kisebb addonal trukkozni kell hogy jo legyen, en amiota levettem azota fs9 gyorsabban tolt be, es alaska eleg szepen nez ki es nincs minden fa mellett ket autopalya😊

w77d
az Airsimmer airbus érkezésérõl van valami hír???

[HUN]FaTaL
Nekem nem lógnak az utak a vízbe, pedig fent van az fsglobal 2010.

#22106: Utak, helyenként vízrajz, vasút. Meg Landclass amire még nem jöttem rá hogy pontosan mit takar.

Tibetan
Köszi Hypo!<#worship>
Én is erre a megoldásra jutottam. Csak megvártam, amíg megerõsít valaki, vagy esetleg mond valami tuti megoldást. Amúgy az UT mi a fenét csinálna? Mi lenne szerepe?

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Hypo
fsglobal leszed ( bar az nagyon szep) ut felrak es nem lognak a vizbe. Az UT utjai az alap fs domborzatahoz van belove , tongassnal ahol ugye az oblok jol megvannak csinalva ott is bele bele rohannak a vizbe az utak epp ezert.

UT uninstall fsglobal megtart es inden szep lesz nem kell az ut regi idejet mult

g0a
havernak ilyen van sztem eleg jol hasznalhato en kiprobaltam...
nekem x52 van lassan masfel eve nem bantam meg a vasarlast.

[HUN]FaTaL
Még egy kérdés a Saitek Cyborg Evoról: A talpa milyen nehéz? Úgyértem olyan, mint a Logi, hogy viszonylag nagy súlya van hogy ne tudjon elcsúszkálni az asztalon?

A mostani joyom elég könnyû sajnos.

Clidey
Nem, sajna nem tudok semmilyen elérhetõségét, az Indexen meg már ezer éve nem láttam, nem tudom mi történt vele. 😞
A Xomerantonovhoz valahol nekem is van paint kitem valahol, de szerintem az oroszok oldalán is találol. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Fent van neki minden. Érdekes mert azt írta hogy akkor is a vízbe lógnak az utak ha csak FS global és UT van fent semmi más. De még a Balatonnál is. Nekem is csak a Major Roadok vannak az utak közül, de eddig még nem láttam, hogy bárhol a vízbe lógnának az utak.

Szerintem túl naív vagy! <#smile>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hypo
UT hez mindenkepp rakd fel a javitasokat, de nem fogod megoldani mindenutt mivel ut roadjai es fs global 2010 mas alapbol dolgozik. ha javasolhatok valamit szerintem felejsd el az ut-t nem kell az en is anno nagy hivoje voltam de mara mar csak tobb gondot okoz mint szepseget ad. A nightlighting resze a legjobb de az meg kiuti az autogent. Es vfr ben eleg csunya a taj amikor tele van utaknak nevezett csikokkal.

En leszedtem UT USA Canada Eu kitisztitotam fs9-et es azota olyan szep minden, a sok apro scenery is mukszik rendessen szoval jobb lett az elet nelkule en csak javasolni tudom. Inkabb Activesky ba fektesd a penzt vagy rex be

Fsglobal melle max ground enviroment aztan kesz.

CptSAB
Tibi bácsi! Zippyo mesternek tudod a mûködõ mail címét? Kérnék tõle egy üres paintkitet a Xomer féle madárhoz. Valami olyasmi rémlik, hogy MG fórumon annak idején bökött képeket a szépen kikevert sárgával.
CptSAB
Tessék mûvelõdni 😊

HA-MHW MG
Clidey
Vészesen! 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Hát én már Skypeon próbáltam segíteni, remélem lesz valaki akinek több ötlete van nálam. 😊

Tibetan
Szóval!

Ultimate Terrain problémám van, nem kicsi, nagy!
Új telepítésû FS9, a 9.1 patch után az FS Global 2010, majd az UT-k jöttek. Ezek után a sceneryk... Viszont az a gondom, hogy az utak (még akkor is, ha totál kikapcsolom õket) mindenhol belemennek, belelógnak a vizekbe, vagy a partok többszörözõdnek meg. Szóval úgy ocsmány az egész, ahogy van. Mindegyik UT csomagból az utolsó verzió van fenn, s mindenhol fenn áll a probléma, ahol az UT van.
Tud valaki segíteni?

Elõre is köszi!

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

pateszi
Igen.
Mást is akartál kérdezni?

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Tibetan
Sziasztok!

A sok off között kérdezhetek egy olyat, amire hátha a szakik közül valaki tudja a választ?

vzsolo
Simán lehet, hogy a fizikai kora 18-25 között van, de szellemileg...<#zavart2>

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

m814
A fiam pénteken lesz 18 és néha sajnálom hogy már nem így fogalmaz........<#nevetes1>

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

exTrem
Tibi bácsi talán öregszel ? 😊

[HUN]FaTaL
<#banplz><#banplz><#wilting><#falbav>

#22086: Nem tudom, én is 18-25 között vagyok, de azért ennél szerintem jobban tudok fogalmazni. 😄 Nekem is 8-10 év körülinek tûnik.

Papirzacsi
Igen, te vagy túl vén! :-DDDDD De a kérdés jogos. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Namost komolyan srácok...csak nekem vannak kétségeim? <#fejvakaras> De ez az adikakk úgy fogalmaz tisztára mint egy 8-10 éves kölök...! Egy 18-25 év közötti fiatalembernek azért ennél érettebben kellene viselkednie, vagy én vagyok túl naív a mai fiatalságot illetõen? 😊))

Clidey
Nekem a reptér a háttérben jobban tetsz, meg kell mondjam... Hiába, a Xomer az csak Xomer 😊)) Bár annak is vannak azért hibái...de nem ekkorák és nem ennyi. 😄

Clidey
Aha, és még én vagyok a bunkó... <#nyes>

Papirzacsi
Te mások idegeire menni tudsz jól, nem a repülõket irányítani. Jobb lesz neked is, ha elhúzol a retkes picsába innen, vagy összeszeded magad és normális ember módjára próbálod elõadni a baromságaidat. A legjobbakat! bye!

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

exTrem
Persze: start-futtatás-cmd-format c-yes

Falconer
<#banplz>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

adikakk
Valaki megmondaná az IVAO vagy a VATSIM vagy egy magyar szerver ip cimét nagyon megköszöném már elég jol tudom irányitani a repülöket.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

CptSAB
Mondjuk Xomer madarától még mindig messze van.. 😄, annak valahogy a feelingje olyan "eredeti". Vladimir cockpitjei és a panel nagyon mû, sokszor olyan mûszerek vannak rajta, ami anno még a Retaliator korában menõ volt, de mára már khm.. jó persze meg lehet buz*zni azt a panel.cfg-t, textúrát is lehet cserélni. Csak azt a fránya másodpilcsit nem tudom kihajítani 😄😄😄
CptSAB
1. nincs
2. nem tudsz
3. nincs
exTrem
Azt a rohadt FAQ-t olvasd már el, hihetetlen, hogy nem fogod fel ... már csak amikor elkezdesz írni is ott van elõtted "Olvasd el a FAQ-t, segédleteket vagy keress a fórumban, mielõtt kérdezel" MÁGYÁRSZKÁ

adikakk
Köszönöm a jó tanácsokat ,ajánlásokat ,és sajnálom hogy nem megfelelöen irtam d.u a forumba Rossz nap<#szomoru1>
Megfogadom a tanácsokat ,és gyakorlok sokat.
Még 3 kérsdésem lenne
1.A msfs 2004 hez van grafikai patch vagy ENB series
2.Hogyan tudok multizni más emberekel pls link vagy rövid leirás
3.MSFS 2004 hez van magyarositás?

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Nekem Logitech extreme 3D pro-m van. Személy szerint eléggé meg vagyok elégedve. De ha komolyabban gondolod és inkább a polgári gépek felé húz a szíved (+pénzed is engedi<#vigyor3><#vigyor4>), akkor szarvkormányokat (+pedál) kezd el nézegetni.
exTrem
adkikakk nyelvtan 1-es ..

na már én sem tudok magyarul, na tessék
Hidd el, itt nagyon segítõkészek az emberek, csak ráakarnak terelni az útra, ezt a játékot (simulátort) nem lehet szájbarákni, tanulni kell sokat egészen a kis cessnától iskolakör stb..., minden szépen sorbán.
Látszólag neked nincs hozzá türelmed, tényleg mindenki a javadat akarta, csak te nem akarsz tanulni.
Clidey
<#rinya>