MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
na o roluk beszeltem😊)

CptSAB
vannak jó vasak ott is, én szeretek ott bóklászni
CptSAB
és na még egy link így sebtiben a klasszikusokhoz..

Öreg amcsi dugattyús ez az amazok
Hypo
classicot ezert preferalom jobban

w77d
õket próbáltam, nagyon gagyi modelleket adtak ki nagyon szar minõségû textúrákkal...

CptSAB
Klasszikus madarak esetén még ott a Historical Jetliners Group.

HJG - Boeing, Caravelle, BAe, Convair és Douglas madárkák vannak.
Hypo
IGAZ😊

CptSAB
Nincs mit.. éppen erre garázdálkodtam.
CptSAB
Még odatesszük mellé a SamDim féle Tu-114-et! 😊

Papirzacsi
Ismét egy példa arra, ami megcáfolja azt az állítást, hogy az fs-t a jövõ számítógépeire tervezték. Jó duma volt annó, csak éppen nem igaz.:-)))

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

w77d
az FSX az tuti... de az inkább egy erõs négymagosnak örül igazán....

polluxware
kíváncsi vagyok az eredményre ha megléped... egyébkét az fsx sztem jobban profitálna belõle

g0a
hja most latom hogy fs2004 topic... szvsz fsx ben lehet sztem "nagyobb" valtozas

g0a
nekem q6600 megy 3,3Ghz-en es nalam is hasonlo a helyzet...
persze nem tudom nalad milyen beallitasok vannak

gondolom E7400 vagy kisebb procid van most annyival jobb a valasztas E8400 nal hogy cache dupla akkora.
kb + 1Ghz-cel elkepzelheto hogy elersz 25-28fpst.

w77d
nekem E8500-am volt és 4,2 GHZ-en ment.... nem volt túlzott elõrelépés az E6600-hoz képest... hiába, az fs9 már cseszik a mai procikra és VGA-kra....

Falconer
Nekem akarok megint a hardware dolgokkal elõjönni, de... <#vigyor1>

A proci éhségét az FSnek ugye tapasztaltuk, a proci korlátot is... Rossz idõben nagy repteren nagy forgalomnál igencsak 18fps. Nekem jelenleg 3Ghz-en megy a C2Dm, de szemezgetek egy E8400zal ami vinne 4, vagy akár 4.2Ghz-et.
Szerintetek megéri a 16-20k ráfordítást? <#conf>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

g0a
ezt a makot 😄

Hypo
Mellesleg nemrég akkor ködben szálltam le Glasgowban egy 1-11-gyel, hogy majdnem a CAT II sem volt elég. Tényleg pont 100 lábon láttam meg a fényeket. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hypo
jogos a caravell cat landingot csinalt. "..The first aircraft to be certified to CAT III standards was the Sud Aviation Caravelle, followed by the Hawker-Siddeley HS.121 Trident..."

"The Trident performed the first automatic blind landing by a civil airliner in fog on 4 November 1966,"

Ez van a Wikipedián, de mondjuk az sem szentírás. :-)

Hypo
Az elso a Sud Aviation Caravelle volt ha jol emlekszem de utana tenyleg a trindet jott.

De pl. a Tridentben van autoland! :-) A világ elsõ utasszállítója ezzel a képessggel!

w77d
úgy a jó az!!! igazi classic feeling 😄

Hypo
Akkor hajrá! Nincs ám FMC, csak VOR, meg ILS, meg alap autopilot! :-)

w77d
ezek gyönyörûek, nem si tudom mióta keresek már ilyeneket!! köszönöm!!!

Máskülönben pl. a Rick Piper féle HS. 748-nál is érdekes módon az utakabin világítása is csak akkor mûködik, ha a leszálló világítás be van kapcsolva. Maga Rick sem tudja, miért. :-)

Majd megnézem. De ha jól láttam, akkor az L-749-ben már világosabb színû a mûszerfal.

Hypo
a vc hez is volt valami texture update az nem egit a gondon? sajna fs9 light kezelese nem a legjobb mar ami a vc vilagitast illeti

Biztos, hogy jobb, mint a legtöbb fizetõs gép. Engem egy-két apróság zavart. Még az L-1049G-ben az a kekizöld mûszerfal a VC-t nagyon sötétté tette, bát tudom, hogy ez alapjában az FS9 hibája. A másik, hogy a hosszú orrú változatba ugye jól jött volna egy radar. De ettõl függetlenül tényleg igaz, hogy remek a repülési modell, és tényleg sokszor vért izzadtam, mire egy egy oldalszélben le tudtam tenni a gépet. :-)

Hypo
😊)) sok fizetos addont hazavag, jo model update is van, rengeteg skin, es a regi utvonalak is fel lelhetoek, szoval aki abban a korban szeretne repulni az megtalal mindent hozza.

Csodas gep ezt meg pilotak vezettek nem operatorok😊

Ja, tényleg! Ez is nagyon jó kis repcsi. Ezzel teljesítettem eddigi leghosszabb utamat Frankfurt és Liszabon között. Valami 3 óra volt, merthát ugye nem jet! :-)

Sok scenery:

Flightsim.com
Avsim.com
Avsimrus.com

Aerosoft Budapest

aerosoft.com

Hypo
<#eljen>

Mondjuk Free kiegbol nalam Manfred Jahn fele L-749 viszi a palmat es a nagytestver a 1049. Hihetetlenul jol osszerakott dokumentalt free repcsi , minden benne van amit szem szajnak ingere. 2d panel hegyek, jo vc, animok, brillians free kieg, a JF fele prot helybol atugorja

Ja, és interaktív checklist! :-)

Ezek mind kiváló modellek, és a VC10 kivételével mindnek van VC, és mind vezethetõ is a VC-bõl. A Cometnél pl. még a kabin hõmérséklet is állítható, igaz ehhez fel kell pörgetni a hajtómûveket. :-) És akkor még nem szóltam Dave Maltby egyedi megoldásáról, a VC-ben is vannak fix nézetek, és az egérrel lehet pannolni, sokkal gyorsabban, mint a joyon levõ hat-switch-csel.

És akkor még megemlíteném Rick Piper HS. 748-asát, ami szintén zseniális. Az alábbi linken még sok egyéb klasszikus is található.

Classic British Flighsim

Hypo
Jaj vegre egy jot rohogtem igy koran reggel:
ATC: N123, have you captured the localizer?
N123: Negative..... but we have it surrounded!

Hypo
Milyen lepeseket tettel meg elotte? mert igy eleg nehez kitalalni mit hagyhattal ki vagy mi nem stimmel.

A status lent a kijelzon jeleniti meg az uziket ha jol emlekszem sargava oda irja ki hogy megy az apu.

747 startup Video

Nezd meg ezt a kis videot hatha esetleg kihagytal egy lepest ha pont mindent ugyan igy akkor mas lesz a gond.
Egyebkent a cold and dark ot hogy erted el? betoltotted a panel statet?

Hypo
hat mindenesetre annyira nem varom, sose voltam oda ertem szimulatorban meg egyenesen felesleges de hat aki szereti az lelje benne oromet.

egy jo 737 es egy jo airbus johetne igazan. A regebbi gepeket szeretok meg bizakodjanak A2A ban mert amit eddig kiadtak accusimel az mind csodas munka.

Clidey
Iiiiiigen, ezekre gondoltam pontosan, kösz Tomi hogy belinkelted! 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ja és az NGT nek és az RPM nek is stabilizálódni kéne a leírás szerint. Azok meg se moccanak, illetve 0át vagy semmit sem írnak ki.

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Hali! Lenne egy kis problémám. Nemtudom ki használ PMDG 747-et, de ha van valaki, kérem segítsen!
A kezelési útmutató alapján próbálom végrehajtani az indítási procedúrát, de valamiért nem megy. Már az elején gáz van.
Egyszerûen nem indul az APU. Elõtte a PFD/ND tényleg elsötétül, és visszajön mintha indulna, de hiába várok utána semmi nem történik. A leírás szerint ki kéne íródni az "APU RUNNING" feliratnak ,de semmi. Ráadásul valami "STATus oldalon" kéne nyomon követnem, de nem tudom melyikre gondol. Kérem valaki segítsen!

Köszönöm!

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Papirzacsi
Ilyenkor áldom azt aki feltalálta a w...zt. :-D Nekem van valahol egy példány belõle, azt még biztos lehet telepíteni, ha tényleg nincs más járható út.;-)

Tibetan
Hát igen...
Emlékszem az elsõ London-New York Concorde utamra... Alig volt több mint három óra, de ott aztán végig meló volt. Nem volt egy perc láblógatás sem, mindig volt valami tenni való. Ugyanez bármelyik korszerû jettel egy dögunalmas operátori munka, de a Concorddal keményen kellett dolgozni... Én szerettem ezt a PSS repcsit - elõtte 737-tel repültem, óriási volt a különbség. Nem tudom, hogy lehet-e még telepíteni, mert ugye a PSS megszûnt, s annak idején csak egy pár száz kilobájtos fájlt kaptunk a pénzünkért, a többit telepítéskor (beazonosítás után) töltötte le.

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Papirzacsi
Nekem is nagy kedvencem volt annó, de nem nevezném egy nagyon bonyolult kiegészítõnek.Olyan átlagos PSS szint, vagy talán egy picit jobb.
Az SST Concorde-ot nem volt szerencsém kipróbálni, de a sotok alapján, legalább olyan mint a PSS, de talán inkább jobb.

Ugyan én is jobban örülnék 737, vagy A320 kiegeknek, de egy Concorde mindig elfér mellettük. Aki próbálta az sztem érti miért, aki nem az meg próbálja ki. Teljesen más dimenzió.:-)))

w77d
Comet??? mutasd kééérlek 😄

Clidey
Comet meg 1-11 épp van, ráadásul nagyon jól néznek ki és free is a cucc... 😛

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Tibetan
A PSS Concordja annak idején elég jóra sikerült, az Avsim-en is tesztelték, és dícsérték. FS9-re. Nem tudom, be lehet-e még szerezni... Nekem meg van, annak idején sokat repültem vele, nagyon élveztem. Ellentétben a többi PSS géppel, ebben nem nagyon taláéltam bug-ot, hibát (asszem, talán nem is tisztán PSS fejlesztés volt).

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1