MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HJG - Boeing, Caravelle, BAe, Convair és Douglas madárkák vannak.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
persze nem tudom nalad milyen beallitasok vannak
gondolom E7400 vagy kisebb procid van most annyival jobb a valasztas E8400 nal hogy cache dupla akkora.
kb + 1Ghz-cel elkepzelheto hogy elersz 25-28fpst.
A proci éhségét az FSnek ugye tapasztaltuk, a proci korlátot is... Rossz idõben nagy repteren nagy forgalomnál igencsak 18fps. Nekem jelenleg 3Ghz-en megy a C2Dm, de szemezgetek egy E8400zal ami vinne 4, vagy akár 4.2Ghz-et.
Szerintetek megéri a 16-20k ráfordítást? <#conf>#conf>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ez van a Wikipedián, de mondjuk az sem szentírás. :-)
Csodas gep ezt meg pilotak vezettek nem operatorok😊
Flightsim.com
Avsim.com
Avsimrus.com
Aerosoft Budapest
aerosoft.com
Mondjuk Free kiegbol nalam Manfred Jahn fele L-749 viszi a palmat es a nagytestver a 1049. Hihetetlenul jol osszerakott dokumentalt free repcsi , minden benne van amit szem szajnak ingere. 2d panel hegyek, jo vc, animok, brillians free kieg, a JF fele prot helybol atugorja

És akkor még megemlíteném Rick Piper HS. 748-asát, ami szintén zseniális. Az alábbi linken még sok egyéb klasszikus is található.
Classic British Flighsim
ATC: N123, have you captured the localizer?
N123: Negative..... but we have it surrounded!
A status lent a kijelzon jeleniti meg az uziket ha jol emlekszem sargava oda irja ki hogy megy az apu.
747 startup Video
Nezd meg ezt a kis videot hatha esetleg kihagytal egy lepest ha pont mindent ugyan igy akkor mas lesz a gond.
Egyebkent a cold and dark ot hogy erted el? betoltotted a panel statet?
egy jo 737 es egy jo airbus johetne igazan. A regebbi gepeket szeretok meg bizakodjanak A2A ban mert amit eddig kiadtak accusimel az mind csodas munka.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
A kezelési útmutató alapján próbálom végrehajtani az indítási procedúrát, de valamiért nem megy. Már az elején gáz van.
Egyszerûen nem indul az APU. Elõtte a PFD/ND tényleg elsötétül, és visszajön mintha indulna, de hiába várok utána semmi nem történik. A leírás szerint ki kéne íródni az "APU RUNNING" feliratnak ,de semmi. Ráadásul valami "STATus oldalon" kéne nyomon követnem, de nem tudom melyikre gondol. Kérem valaki segítsen!
Köszönöm!
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Emlékszem az elsõ London-New York Concorde utamra... Alig volt több mint három óra, de ott aztán végig meló volt. Nem volt egy perc láblógatás sem, mindig volt valami tenni való. Ugyanez bármelyik korszerû jettel egy dögunalmas operátori munka, de a Concorddal keményen kellett dolgozni... Én szerettem ezt a PSS repcsit - elõtte 737-tel repültem, óriási volt a különbség. Nem tudom, hogy lehet-e még telepíteni, mert ugye a PSS megszûnt, s annak idején csak egy pár száz kilobájtos fájlt kaptunk a pénzünkért, a többit telepítéskor (beazonosítás után) töltötte le.
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Az SST Concorde-ot nem volt szerencsém kipróbálni, de a sotok alapján, legalább olyan mint a PSS, de talán inkább jobb.
Ugyan én is jobban örülnék 737, vagy A320 kiegeknek, de egy Concorde mindig elfér mellettük. Aki próbálta az sztem érti miért, aki nem az meg próbálja ki. Teljesen más dimenzió.:-)))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1